موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
I had interview on 28feb2012 in Ankara.How I can annonce my adminesternig processes atfter 6 month?What should ?
. 1This, unfortunately is an all too common problem. "Administrative Processing", a polite way to define background and security name checks can easily take a year or more to complete, especially so if you are an Iranian citizen applying in Ankara or were born in any predominately Moslem country. There is nothing you can do, except to file a "Mandamus" action in federal court in the U.S. to compel the US embassy, consular section in Ankara to issue a decision in your case within a reasonable time. Nothing else will help. They will finish those AP when they see fit and notify you then. Please continue to be patient, or else hire a lawyer in the US to prepare a writ of mandamus on your behalf in Federal Court here (will cost you a "pretty penny", with outcome uncertain.)
2- I agree with my colleague. Administrative processing is often used when security clearances have not been completed. You will not be issued an immigrant visa unless and until the background checks are satisfactorily completed. This can take months or even more than a year. The U.S. Embassy can refuse to issue you an immigrant visa even if the petition was previously approved. You can either patiently wait for a decision or retain an experienced attorney to file a mandamus action in federal court if more than six months has passed with no decision.
3- Administrative processing means they are doing background and security checks. You must be patient or you can consult an attorney.
4-
Thank you for your email. It is difficult to predict how long will it take to adjudicate your immigrant visa however administrative processing can take on average from 1-6 months or longer. I would say be patient and regularly check in with the Consulate. If that does not work please contact us to see if we'll be able to assist.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یلدای عزیز،
همونطور که همه این وکیل ها گفتند، شما یک کم دیگه صبر کن. انشالله تا آخر این ماه (میلادی) که 6 ماه تمام می شه به احتمال زیاد خبری می شه.
"عشق الهی اکنون به عالیترین کار خود برای صدور ویزای تو و بقیه دوستان منتظر سرگرم است."
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ریتا جون خدا از دهنت بشنو عزیزم .آره 19 روز دیگه هم صبر می کنم اما از الن می خوام پیدا کنم تاره بعد 6 ماه نگم از کجا پیگیری کنم .بازم ممنون
راز جان اون وکیلی که شمارشو دادی اصلا تلفنشو نمی تونم بگیرم با میل جواب می ده ؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بجه ها أيروان براي دومين بار در هفته اونم ٤٣تا كيس الآن أعلام كرده تو تابيك لاتاري ها غوغايي هست كه نكو .اميدوارم إنكارا هم بعد از تعطيلات همين طوري كلير بكنه .خداياااااااااااااااااااااااا تو فقط بخواي ميشه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 02:24 توسط kamela.)
ممنونم یلدا جون..اره منم خدارو شکر میکنم که در کنار همسرم هستم...انشاالاه توهم به زودی کلیر میشی عزیزم...یلدا جون این وکیل در جواب نوشته 1 سال هم ممکنه طول بکشه؟درست متوجه شدم؟.....یلدا جون تا اونجایی که بچه های لاتاری به من گفتن اپدیت و کلیر اونا با مال ما ازدواجی ها خیلی فرق داره..میگن چون دادن ویزا به اونا یک زمان خاصی داره برای همین تند تند اپدیت و کلیرشون میکنن و اصلا مثل ماها نیست...لاتاری ها میگن مال ما ازدواجی ها طولانی تره...من همیشه برام سوال بود و هی میپرسیدم شماها چرا اینقدر کلیر میشید و اونا این جواب رو به من دادن..میخام بگم اگر میبینی اونا هی دارن کلیر میشن چون لاتاری هستن و بدبختانه اینطوری نیست که مارو هم زودی کلیر کنن شانس ما.
سیمی جون عززززیزم ممنونم از محبتت مهربوون.دلم برات خیلی تنگ شده..امیدوارم تو و ارکیده همیشه خوب باشین..جاتون خیلی خالی بود.بووس
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 02:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 05:30 توسط arian307.)
یلدا جون از 4 تا جواب 3 تاشون دعوت به ارامش و صبر بیشتر کردن... یکیشون هم یه مثالی زد ( یه شکری خورد ) که میگه تا 1 سال هم ممکنه طول بکشه .. ینی یک در میلیون هم نیست....
ببین نظر من و بخوای میگم تو این 20 25 روز اینده کلیر میشی اما اگر بخوام راحت بگم حتی اگر تا قبل 6 ماه کلیر نشدی تا بعد 30 سپتامبر هم صبر کن... واست سوال نشده چرا تقریبا هیچ کیسی به جز لاتاری رو کلیر نمیکنن این 2 ماهه؟ کیس های ازدواجی و خانوادگی همه منتظرن و اقلا من تو این سایت ندیدم کسی کلیر شه.... خر کاری گرفتتشون واسه لاتاری ها که تا 30 سپتامبر بیشتر وقت ندارن کلیر کنن و اگه کلیر نشن ابروی اون سفارت میره.. چون هر سفارت یه سهمیه ای رو برمیداره واسه ویزا دادن لاتاری.. حالا اگه تا زمان مقرر نتونه همه رو ویزا بده راندمان کاریشون میاد پایین ... بنابراین همه ی انرژیشون الان رو لاتاری هاست...لاتاری ها هم هزینه کردن و وقت گذاشتن و امید دارن.. حالا که تا اینجای کار اومدن اگر نتونن برن همه زندگیشون به هم میریزه ... این حجم چک کردن هم فقط برای ایران نیست.. تو حساب کن تو کل دنیا دارن مصاحبه میکنن و به نظر من بیشتری ها رو هم چک میدن فارغ از ایرانی بودن یا نبودنشون... واسه تو هم زیاد طول کشیده اما بازم من دارم قول میدم بت .. تو ویزات و میگیری و به هیچ عنوان کیست ریجکت و ریفیوز نمیشه.. الان هم اخرهای انتظارته...
....................
بچه ها باور کنین وکیل هیچ کار اضافه ای از دستش بر نمیاد.. چرا فکر میکنین وکیل 3 تا کله داره و با کل سازمان مهاجرت امریکا رفیقه؟ جز ایمیل و تلفن چه کاری میتونه بکنه اخه؟ میخواد بره یارو رو یغه کنه یا میخواد به شام دعوتش کنه؟ همه کار ها رو خودتون میتونید بکنین.. چه مرحله ی اپرو چه مرحله مصاحبه چه مرحله ی چک...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي أرين جان مي دونم كاري وكيل انجام نمي ده به خاطر همين از اول خودم بيش رفتم الآن خواستم سؤال كنم .خودتم ميدوني جقدر سخته اونم ٦ماه.توخوابم مي ديدم ديونه ميشدم اما حالا بأيد تحمل كنم.صبرم شده صير ايوب.مرسي از اينكه دلداريم مي دي .جودي جونم ديروز برام بيغام كذاشته بود باوركنيد به اين حرفها تون احتياج دارم .هميشه به همه تو زندكيم أميد مي دادم اما الآن خالي خالي شدم.
حالا ببينيم تو اين ١٨روز باقيمانده خبري ميشه يا نه.برام دعا كنيد كه خيلي محتاجم .بهترين ها رو براي همتون مي خوام.خيلي دوستون دارم .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 15:23 توسط rrrraaaazzzz.)
(2013-08-09 ساعت 19:57)yalda91 نوشته: ریتا جون خدا از دهنت بشنو عزیزم .آره 19 روز دیگه هم صبر می کنم اما از الن می خوام پیدا کنم تاره بعد 6 ماه نگم از کجا پیگیری کنم .بازم ممنون
راز جان اون وکیلی که شمارشو دادی اصلا تلفنشو نمی تونم بگیرم با میل جواب می ده ؟
یلدا جون بچه ها درست میگن وکیل کار خاصی نمی کنه ولی با وجود این شما این کارو بکن. بهش ایمیل بده. به امید خدا بدون دردسر خودت به زودی کلیر می شی عزیزم.
سیمی جان مرسی. خوشحالم که میای و پست میزاری، ایام خوبی داشته باشی
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
علي جان يعني جي كه ١٢سال صبر كردي من ماجراتو نمي دونم ؟بكو لطفا.
أرين به دلايله زيادي نمي تونم بهش فكر نكنم تا خودم يادم نياد ديكران يادم ميارن.كارهاي روزمره انجام مي دم اما به خدا سعي مي كنم أما نمي شه از فكرش بيرون بيام.ديشب كه بجه هاي أيروان ٤٣تا كلير شدن نمي دوني جقدر خوشحال شده بودم به خدا مي كفتم خدايااااااا تا خوشحالي كردن خنديدن يادم نرفته بدار منن طعم كلير شدنو بجشم .فردا ٢سالكرد عقدمه كه بازم اينجا و تنهام البته دوستاي خوبم برام جشن كوجيك كرفتن كه عصر مي ريم كافي شاب جاي همتون خالي .
راز جان به من فقط شماره دادي ميشه ميلشو برام بفرستي ممنون.
اميدوارم بعد از تعطيلات إنكارا خوش خبر باشه واسه هممون.به اميد خدا
أرين خوب شبها يا ماست بخور يا دمنوش golgav zaban بخور خيلي خوبه .كم خوابي بعدا أذيتت مي كنه.به أنا هم سلام برسون خيلي بي معرفت شده جرا نمي ياد اينجا ديكه ؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 16:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 16:16 توسط battosai.)
یلدا خانوم من خیلی توضیح دادم الان حسش نیست اگر است ق لال امشب باخت من میام تعریف میکنم . اما تو پیج های مهاجرت خانوادگی بروید داستان زندگی من هست اونجا .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از همه دوستای گلم واسه تبریکا، سانازی جونم منم دلم برات تنگ شده، کاملیای عزیزم دختر گلتو از طرف من ببوس،
شبنم جونم خیلی متاسفم واقعن دردناکه، امیدوارم قوی باشی عزیزم که میدونم هستی...
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو