کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
Smile)) علی چرا باورت نمیشه بازم اینجا سر بزنم؟ Wink
مرسی یلدا جونم، خوبم و منتظر اجازه کار، دیروز واسه انگشت نگاری و این کاراش رفتم. ما بیشتر تابستونو اوهایو گذروندیم، چون عروسی می خواستیم بگیریم و اکثر دوستا و خانواده همسرم اوهایو هستن، خیلی تابستون خوبی بود و خوش گذشت، واسه ماه عسل رفتیم آبشار نیاگارا که فوق العاده بود، کلن شهرهای اطرافمونو تو اوهایو هر فرصتی پیش اومد رفتیم، بعد از این بی صبرانه منتظرم شهرای کالیفرنیارو بگردیم اولیش فک کنم لس انجلسه چون دوستای همسرم دعوتمون کردن، آرین و آنا و سیمی و ارکیده هم که هستن حسابی خوش خواهد گذشت Smile Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، romance33 ، poram ، MONA FB ، Tomas ، shabnam.84
سلام به همگـــــــــــــــی
امیدوارم خوش و سلامت باشید
اگر حال منو جویا باشید باید بگم بد نیستــــــــم
یلدا جون همیشه بهت فکر می کنم دلم روشنه که به زودی به خواستت می رسی
پـــــــورام جون هنوز خبری نشده. تو چه کارا می کنی؟؟ زبان می خونی؟
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، poram ، Tomas ، shabnam.84
مهاجر سرا مثل اینکه مشکل پیدا کرده من کلی نوشتم پست کرده بودم اما الان نیست خیلی eror میده

ساناز جون من دعوا نکردم عزیزم .شما گفتید شماره دادید و من زنگ نزدم که من همچین مسیحی نگرفتم و گفتم نیاز به دروغ نیست برای اینکه همه به خواست خودشون رابطه ها رو ادامه می دن یا باهم صمیمی میشن .اجباری نیست پس دوست دارم .عزیزم یکم حساسی .تو ماه رمضان نمی شد قرار بذاریم یعنی گفتم اما استقبال نشد چون زمانش خیلی دیر می شد. هر بار من پیشنهاد می دادم و پیگیری می کردم پس ساناز جون دوست دارم که همه لااقل اینجا دور هم هر چند وقت یک بار جمع بشیم .

ارین جان نخند میگم برادر چون که اگه بگم اقایون ممکنه بگن مثله غریبه ها حرف می زنی.ولی درباره خودت که برادر میگم چون واقعا مثله برادرم حرفهایی که می زنی ارومم می کنه اونم این جوریه.

پینو جان ازدواج همه شکها رو از بین می بره تو که بعد از کارت می خوای ازدواج کنی حالا زودتر بشه کارت راحتره .اگه می خوای می تونی تو ترکیه جایی ازدوج کنی به کسی هم تو ایران نگی که عقد کردی کارت درست شد بعد جشن بگیری یه سری عکس برای سفارت فقط بنداز .یکی از دوستام می گفت فامیلشون تو ترکیه ازدوج کرد همون جا هم اقدام کرد خیلی کارش سریع انجام شد که من می گفتم کاش اونجا اردواج کرده بودم .نگران نباش دوستم حل میشه دیر نیست پروسه من همش از اول طولانی بود هر مرحله بیش ترین زمانه ممکن بود .

از تندر خبری نیست .امیدوارم بیاد سر بزنه تا اگه دوست داشت اونم بیاد .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، poram ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-13 ساعت 22:08)yalda91 نوشته:  مهاجر سرا مثل اینکه مشکل پیدا کرده من کلی نوشتم پست کرده بودم اما الان نیست خیلی eror میده

ساناز جون من دعوا نکردم عزیزم .شما گفتید شماره دادید و من زنگ نزدم که من همچین مسیحی نگرفتم و گفتم نیاز به دروغ نیست برای اینکه همه به خواست خودشون رابطه ها رو ادامه می دن یا باهم صمیمی میشن .اجباری نیست پس دوست دارم .عزیزم یکم حساسی .تو ماه رمضان نمی شد قرار بذاریم یعنی گفتم اما استقبال نشد چون زمانش خیلی دیر می شد. هر بار من پیشنهاد می دادم و پیگیری می کردم پس ساناز جون دوست دارم که همه لااقل اینجا دور هم هر چند وقت یک بار جمع بشیم .

ارین جان نخند میگم برادر چون که اگه بگم اقایون ممکنه بگن مثله غریبه ها حرف می زنی.ولی درباره خودت که برادر میگم چون واقعا مثله برادرم حرفهایی که می زنی ارومم می کنه اونم این جوریه.

پینو جان ازدواج همه شکها رو از بین می بره تو که بعد از کارت می خوای ازدواج کنی حالا زودتر بشه کارت راحتره .اگه می خوای می تونی تو ترکیه جایی ازدوج کنی به کسی هم تو ایران نگی که عقد کردی کارت درست شد بعد جشن بگیری یه سری عکس برای سفارت فقط بنداز .یکی از دوستام می گفت فامیلشون تو ترکیه ازدوج کرد همون جا هم اقدام کرد خیلی کارش سریع انجام شد که من می گفتم کاش اونجا اردواج کرده بودم .نگران نباش دوستم حل میشه دیر نیست پروسه من همش از اول طولانی بود هر مرحله بیش ترین زمانه ممکن بود .

اختیار دارین یلدا جان من نگفتم دروغ میگین!من فقط دیدم که رد گیری نشون میده پیغامم خونده شده ناراحت شدم و ازتون پرسیدم که امده پیغامم یا نه.چون شما تو تایپک هم جوابی واسم ننوشته بودین. این تقصیره این رد گیری که سوتفاهم ایجاد کرد ولی فککرده Wink دیگه بی خیال دوس ندارم کش بدیم .خوش باشین و خودتونو مشغول کنید شما که پیش هم هستید زود زود جمع شین همدیگرو ببینید .دیگه نمیدونم به قول علی جان مجازی بمونه بهتر یا نه.
سی سی جان وقت مصاحبه گرفتید؟
میگم بچه ها الان واسه کی وقت مصاحبه میدن فکنم یکی هست 1 ماه امده واسه sepیعنی واسه ما بیاد بعد اون ماه هاست؟Sad
شیما خانم خوبی؟خداروشکر که خوشی.بیا تورو خدا انرژی میدی.
romance33 جان مگه همسرتون اینجا بودن خبر نداشتم.خوش باشین ایشالا شما هم زود میرید
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، سی سی ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-13 ساعت 23:45)سانازی نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:08)yalda91 نوشته:  مهاجر سرا مثل اینکه مشکل پیدا کرده من کلی نوشتم پست کرده بودم اما الان نیست خیلی eror میده

اختیار دارین یلدا جان من نگفتم دروغ میگین!من فقط دیدم که رد گیری نشون میده پیغامم خونده شده ناراحت شدم و ازتون پرسیدم که امده پیغامم یا نه.چون شما تو تایپک هم جوابی واسم ننوشته بودین. این تقصیره این رد گیری که سوتفاهم ایجاد کرد ولی فککرده Wink دیگه بی خیال دوس ندارم کش بدیم .خوش باشین و خودتونو مشغول کنید شما که پیش هم هستید زود زود جمع شین همدیگرو ببینید .دیگه نمیدونم به قول علی جان مجازی بمونه بهتر یا نه.
سی سی جان وقت مصاحبه گرفتید؟
میگم بچه ها الان واسه کی وقت مصاحبه میدن فکنم یکی هست 1 ماه امده واسه sepیعنی واسه ما بیاد بعد اون ماه هاست؟Sad
شیما خانم خوبی؟خداروشکر که خوشی.بیا تورو خدا انرژی میدی.
romance33 جان مگه همسرتون اینجا بودن خبر نداشتم.خوش باشین ایشالا شما هم زود میرید
سلام عزیزم.بله تقریباً 10 ماه اینجا بودن 24 آگوست میرنSad
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 22:04)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگـــــــــــــــی
امیدوارم خوش و سلامت باشید
اگر حال منو جویا باشید باید بگم بد نیستــــــــم
یلدا جون همیشه بهت فکر می کنم دلم روشنه که به زودی به خواستت می رسی
پـــــــورام جون هنوز خبری نشده. تو چه کارا می کنی؟؟ زبان می خونی؟

منم همینطور راضی جونم ولی باید کم کم شروع کنی به سفارت زنگ بزنی پیگیر شی. من میدونم برا آنکارا باید مدارک پست کنم . دارم اونارو آماده می کنم.

بچـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه های نامزدی که ترکیه بودین ( شیما جون دوست گلم) و بقیه:

الان که باید مدارک رو بفرستم اول آنلاین پول و بریزم بعد مدارک رو پست کنم؟ یا اول مدارک و پست کنم بعد پول و بریزم و وقت مساحفه رو بگیرم؟
چی گفتم!!! فمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیدین اصلا منظورمو ؟؟

قرار بیرون رفتن و گذاشتیــــــــــــــــــــــــــن؟ کجا ؟ کی؟ با کی؟ دیگه کی؟ دیگه چی؟ کجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، piboo ، shadzad ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-13 ساعت 23:45)سانازی نوشته:  سی سی جان وقت مصاحبه گرفتید؟

عزیزم منو گفتی؟ آره دوستم. وسطای سپتامبر. تو امضام هم نوشتم... بریم ببینیم چی میشه دیگه...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دوستان من و نامزدم تصميم گرفتيم كه ماه سپنامبر عقد كنيم ميخواستم بدونم اين ٨ماه كن منتظر ويزا نامزدي بودم تأثيري در تسريع پرونده ما داره با اين كن تمام مراحل بأيد از اول شروع بشه إمكان تبديل ويزا نامزدي به ازدواجي هست ؟؟؟به نظر شما اينجا عقد كنيم يا تركيه كدوم زودتر كارم رآه مي افته جون ديكه تحمل ندارم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84
پوران جون تو ایمیلی که گرفتی گفته وقت مصاحبه بگیر؟ ببین الان دیگه جدیدن آنکارا مدارکو نمی خواد قبلش، تو اولین فرصت پولو بریز و وقتتو بگیر حتمن که لحظه ها هم ارزش داره، روز مصاحبه می تونی مدارکو ببری، این دقیقن برای دینا پیش اومد و گیج شده بود اولش که چرا هنوز مدارک نخواسته وقت مصاحبه میدن، بلافاصله وقتو گرفت اول، من بهش گفتم حالا یه کپی از مدارکتم بفرست اگه می خوای خیالت راحت باشه که فک کنم چند روز قبل مصاحبه اونارو فرستاد که احتمالن خودش زودتر رسید ترکیه، همه مدارکشم برده بود با خودش و مشکلی هم نداشت(غیر همون اصل شناسنامه که نبرده بود).

پیبو جان شما اصلن نباید عقد کنید، اگر ازدواجتون ثبت بشه تمام مراحل رو باید از صفر برای ویزای ازدواجی شروع کنید که به طور متوسط از ویزای نامزدی طولانی تر هم هست. درسته قصد ازدواج هست و بعد از اینکه آمریکا رفتید در نهایت ازدواج می کنید ولی تکرار می کنم به هیچ وجه نباید این کارو بکنید چون هدف ویزای نامزدی اینه که نامزد فرد سیتیزن بره پیشش در آمریکا و حتمن (تکرار می کنم حتمن) ازدواج باید بعد از ورود به امریکا انجام شه، اگر قبل از اون ثبت شده باشه اصلن ویزای نامزدی دیگه شامل حالتون نمیشه و این قضیه اینقدر مهمه که اگه یک درصد هم ازدواج پنهان شه (که تقریبن غیر ممکنه) و ویزای نامزدی بگیرید و برید بعد ها می تونه مشکل ایجاد کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، poram ، Tomas ، shabnam.84
سانازی جون مرسی دوست گلم، به یادتم همیشه و آرزو می کنم کارات سریع پیش بره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
Pino جان منم فكر كردم كفتي رد شده يا وكيل كفته شيما جون راست ميكه اكه رد نشده كه همون نامزدي رو ادامه بده جون ديكه اخره راهي راستي انكارا تو سايت نوشته كه سفارت مشاور هم داره اكه مي توني به خود سفارت زنك بزن ببين برونتون اونجاست يا نه .به زودي خبرهاي خوشي ازت مي شنويم دوست جان

شيما جون خدا روشكر كه همه جي خوب بوده ان شاءالله هميشه زندكيت شاد و خوب باشه و بزودي اجازه كارتم بياد .راستي كواهينامه كرفتي ؟از زماني كه ارين كفت تو شهر ردش كردنو كلي نصيحت كرده خيلي نكران شدم همسرم هم ميكه اكه اونجا راننده خوبي هستي دليل نداره اينجا هم همين باشه مكر اينكه قوانينو رعايتدكني ومحتاط باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
piboo جان عزیزم کمی صبر کن. ردتون نکردن که آخه عزیزم. طول کشیده اما رد نشدید. منم فکر میکنم آخرای کاره دیگه. الان به ازدواجی بخواهید تغییر بدید باید از صفر شروع کنید. اگه بخوان رد کنن نامه denial براتون میاد که نیومده. تا چند ماه دیگه اپروو میشی عزیزم. ببین من فکر میکنم شاید دلیل طول کشیدنش این باشه که دفعه پیش کارتون اینجوری شده. حالا اونا رفتن درخواست قبلی رو هم ببینن چرا به سرانجام نرسیده... و از اونجایی که عین لاک پشت کند عمل میکنن, این جستجوها وقت گیر شده و طول کشیده بیش از معمول. به جاش الان همه جستجوهاشون رو میکنن و به امید خدا ویزای یکضرب میگیری.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، Tomas
سلام یلدا جون..نه عزیزم شمال نبودم..یکی دو روز دیزین بودم....با گوشیم هم همه چیز رو خوندم ولی نمیدونم با گوشی چرا نمیتونم با پسوردم کانکت بشم و فقط میتونم بخونم...مرسی عزیزم لطف داری دوستم...مطمین باش از دختر من خوشگل تر میشه عروسکت...ولی سلامتی مهمترین چیزه..من باردار که بودم میگفتم هر شکلی که میخاد باشه ولی انشاالاه فقط و فقط سالم باشه....امیدوارم خداوند بهت یک نی نی سالم و صالح و با ایمان هدیه بده که تا اخر عمر از وجودش لذت ببری.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، mercedeh2011 ، MONA FB ، Tomas ، shabnam.84
مرسی یلدا جون، منم امیدوارم انتظارت همین روزا تموم شه که بی نهایت هممونو خوشحال می کنه!
من هنوز واسه گواهینامه اقدام نکردم واسه اینکه اوهایو بودیم و می خواستم مال کالیفرنیا رو بگیرم چون کلن همون میشه آیدیت و همه چیتو رو اون میزنن ولی تا الان با همون گواهینامه بین المللیم رانندگی کردم، راست میگن اولاش خیلی سخت بود به قوانینشون عادت کنم ولی به محض این که قوانین دستت بیاد خیییییلی راحته رانندگی تو اینجا، بی استرسه و روون!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، kamela ، MONA FB ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-14 ساعت 03:48)shadzad نوشته:  مرسی یلدا جون، منم امیدوارم انتظارت همین روزا تموم شه که بی نهایت هممونو خوشحال می کنه!
من هنوز واسه گواهینامه اقدام نکردم واسه اینکه اوهایو بودیم و می خواستم مال کالیفرنیا رو بگیرم چون کلن همون میشه آیدیت و همه چیتو رو اون میزنن ولی تا الان با همون گواهینامه بین المللیم رانندگی کردم، راست میگن اولاش خیلی سخت بود به قوانینشون عادت کنم ولی به محض این که قوانین دستت بیاد خیییییلی راحته رانندگی تو اینجا، بی استرسه و روون!

چه خوب .منم به همسرم گفتم گواهیناممو بین المللی می کنم تا یکسال میشه استفاده کرد چند ما استفاده می کنم که قوانینشون دستم بیاد بعد می رم امتحان می دم .این طوری بهتره .شیما جون چیزی هست که برده باشی الان بگی کاش نمی یاوردم یا برعکس؟
سیمی هم فرش برده بود بهم گفت اگه جای تو بودم تابلو فرش می گرفتم می یاوردم که خیلی ارزش داره .البته من برای فروش نمی خوام برای خونم می برم اگه ببرم .چند تا از بچه ها هم تو چه چیزهایی می توانیم ببریم گفتن بردن حتی گفتن که قالیچه داریم اما ایرادی نداشته .اگه چیزی بنظرت رسید که خوبه ببرم میشه بگی ؟ممنون میشم چون دارم خریدامو تکمیل می کنم .چمدونهامو یه برسی دیگه بکنم چیزهایی که زیاد لازم نیست و جابه جا کنم .

وای خدای من جدی جدی دارم خودمو راهی می کنم .Big GrinBig Grinخیلی ذوق دارم
شرکت خدا،دیگه فقط 2 هفته مونده .هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، kamela ، MONA FB ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان