موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
منم از 11 جون آپدیت نشدم یلدا جونی . اصلا هم ناراحت نیستم .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-12 ساعت 23:15 توسط سانازی.)
(2013-08-12 ساعت 23:02)MONA FB نوشته: منم از 11 جون آپدیت نشدم یلدا جونی . اصلا هم ناراحت نیستم .
سلام مونا جان حالتون چطوره؟
ایشالا زود کلیر میشین راحت میشن.دلم تنگ میشه نیستین.
ابجی ساناز خوبن؟
زبان میخونین؟شما و یلدا جان که زبانتون خوبه فکر کنم.شما نمیرین کلاس؟پس بسته اموزشی خریدین میخونین تو خونه خوبه؟
بچه ها برید بیرون خوش بگذره ما رو که تحویل نمیگیرین.خوش باشین.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
در این زمانه بی های و هوی لال پرست
خوشا به حال کلاقای قیل و قال پرست.
چگونه شرح دهم ؟ لحظه لهظه بی آپدیتی خویش
برای ....................
واقعا قاطی کردم
بچه ها یه قرار بذاریم همه هم بیان .
خیابون ولیعصر اذ ونک تا تجریش . محدوده قرار . کیا میان ؟
ماه رمضان هم که تموم شد ه
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نه سیسیلی جون زیادم ناراحتش نیستم . شماا در ست میگی حتماا یه حکمتی داره .
ارزش یک سال را دانش آموزی که مردود شده می داند،
ارزش یک ماه را مادری که فرزندی نارس به دنیا آورده می داند،
ارزش یک هفته را سردبیر یک هفته نامه می داند،
ارزش یک ساعت را عاشقی که انتظار معشوق را می کشد،
ارزش یک دقیقه را شخصی که از قطار جامانده،
و ارزش یک ثانیه را آن که از تصادفی مرگبار جان به در برده می داند...
چون میگذرد غمی نیست.
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جونم خيلي خوب كردي كه اومدي عزيزم جات هميشه خالي بود دوست مهربون و خوش قلبم .اول تولد همسرت مبارك ساله ديكه يه تولد مفصل مي كيري كه تلافي همه اون زمانهايي كه دوست داشتيد بيش هم باشيد ونشد رو بكنه.من با همسرم اين قرار رو كذاشتم به اميد خدا
عزيزم تو هفته ديكه قرار بذاريم كه هر كي مسافرت باشه اومده باشه محدوده كه كفتي هم عاليه اما سيلي جان فكركنم ٣-٤شنبه باشه البته عصر براي ٥-٦كه همه بتونن بيان من به اونايي كه كفتن مي خوان بيان جه اينجا جه مسيج دادن بيغامه مكان و زمانو مي ذارم بجه ا وسطو مي كيريم لطف كنيد برنامه ها رو جوري تنظيم كنيد كه بياد جون وقتي تعداد از٢-٣بكذره همهرو نمي شه راضي كرد بس بايد يكم انعطاف نشون بديم .
سيسيلي جان ممنون از اينكه به فكرم بودي منم برات دعا مي كنم براي همه دوستاي مهاجرسرا تو هر مرحله اي .ايمان دارم به زودي لبخند روي لبهاي هممون ميشينه و اينكه شادي به زنديكهامون بر مي كرده .به اميد خدا
مونا سي دي رو مي خوني؟
كامليا جون كجايي ؟نكنه دوباره شمالي دوستم ؟امروز داشتم تعريفه دختر تو به دوستم مي كردم مي كفتم دخترم بايد شبيه دختر كامليا بشه .عزيزم ببوسش يه عالمه.حتما بياريشا
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی یلدا جان . ممنون تو فیس هم تبریک گفته بودی . بازم ممنون . خیلی بده تو سالگردا و تولدا و مناسبت ها ادم تنها باشه . ولی اینجوری بیشتر قدر همدیگرو خواهیم دونست .
ایشالا خبر های خوبتو بشنویم .
هفته دیگه3 یا 4 شنبه خوبه .
ساعتشم که شماا گفتی خوبه .
بچه ها سعی کنین بیاین چون دفعه پیش که ماها قرار گذاشتیم تجربه خوبی بود و دوستی هامون انگار صمیمی تر شد و حتی فکر میکنم دوستیهامون تو امریکا هم که رفتیم تداوم داشته باشه .
بالاخره هممون مسافر دیار کفر هستیم و دیر یا زود میریم .
اگه ماییم اونجا هم قرار دور همیامونو میذاریم .
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش.
CR1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منم پایه بیرون هستمااااا ، نرین بدون من یوقت . شهرکم کلی کافی شاپ و اینا هستا . اگه البته مایل باشین بیاین . والا هرجای دیگه باشه منم میام
راز جون بیا بگو چی شد از سفارت بهت ایمیل دادن؟
بچه ها برا سفارت آنکارا بهدا که مدارکم رو بگیرن باید عکس و ایمیل و این چیزا رو پست کنم یا با خودم ببرم روز مصاحبه؟؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
پوران عزیز حتما بیا . عکسهات رو هم اگر ازدواجی هستی روز مصاحبه ازت میگیرند . وقت مصاحبت کی هست ؟
CR1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
مگه دوباره قرار گذاشتید؟
کی بچه ها؟؟؟
یلدا جون من به شما پی ام دادم عزیزم
لبه منم خبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بدید لدفن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 00:25)yalda91 نوشته: مونا جونم خيلي خوب كردي كه اومدي عزيزم جات هميشه خالي بود دوست مهربون و خوش قلبم .اول تولد همسرت مبارك ساله ديكه يه تولد مفصل مي كيري كه تلافي همه اون زمانهايي كه دوست داشتيد بيش هم باشيد ونشد رو بكنه.من با همسرم اين قرار رو كذاشتم به اميد خدا
عزيزم تو هفته ديكه قرار بذاريم كه هر كي مسافرت باشه اومده باشه محدوده كه كفتي هم عاليه اما سيلي جان فكركنم ٣-٤شنبه باشه البته عصر براي ٥-٦كه همه بتونن بيان من به اونايي كه كفتن مي خوان بيان جه اينجا جه مسيج دادن بيغامه مكان و زمانو مي ذارم بجه ا وسطو مي كيريم لطف كنيد برنامه ها رو جوري تنظيم كنيد كه بياد جون وقتي تعداد از٢-٣بكذره همهرو نمي شه راضي كرد بس بايد يكم انعطاف نشون بديم .
سيسيلي جان ممنون از اينكه به فكرم بودي منم برات دعا مي كنم براي همه دوستاي مهاجرسرا تو هر مرحله اي .ايمان دارم به زودي لبخند روي لبهاي هممون ميشينه و اينكه شادي به زنديكهامون بر مي كرده .به اميد خدا
مونا سي دي رو مي خوني؟
كامليا جون كجايي ؟نكنه دوباره شمالي دوستم ؟امروز داشتم تعريفه دختر تو به دوستم مي كردم مي كفتم دخترم بايد شبيه دختر كامليا بشه .عزيزم ببوسش يه عالمه.حتما بياريشا
یلدای عزیز از اینکه میبینم اینقد مثبت فکر میکنی خیلی خوشحالم ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016