موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا حالا :مونا ،کاملیا ،romance(شقایق)وshinna،پوران ،سی سی ،شبنم گفتن می خوان بیان اگه کسی جا افتاده بگه برای هفته دیگه 3 یا 4 شنبه حدود ساعت 5-6 بعد از ظهر .اگه از برادرها هم کسی خواست بیاد بگه که بعضی از بچه ها گفتن که اگه مردها هم بیان ما هم همسرامون می یان .البته شوشوی ما که نیست اونایی که پیششونن :-(((
خوب بسه دوباره ناراحتی بزدوی ما هم با همسرامون همه جا می ریم به امید خدا :-))))))
مرسی shadow جان چاره دیگه ای ندارم دارم با سینرژی و انرژی مثبت کار می کنم ببینم به امید خدا رودتر جواب بگیرم .آمین
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من نمیخواستم جو شادتون رو خراب کنم ولی به یک مشاوره نیاز فوری دارم
گفته بودم که چون اپرووم 8 ماه طول کشیده میخوام وکیل بگیرم دیروز با وکیل نامزدم صحبت کرده و اون هم گفته بعید میدونم که این دفعه هم بتونید ویرا بگیرید چون دفعه قبل هم ویزا ندادن به همین خاطر هست که الان اینقدر اپرووتون طول کشیده بچه ها دارم دق مرگ میشم به نظر شما چکار کنم خانوادههم راضی به ازدواج نمیشن
کسی میدونه اگر برم انکارا اونجا ازدواج کنم شرایط چی هست
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 12:41)piboo نوشته: سلام دوستان
ببخشید من نمیخواستم جو شادتون رو خراب کنم ولی به یک مشاوره نیاز فوری دارم
گفته بودم که چون اپرووم 8 ماه طول کشیده میخوام وکیل بگیرم دیروز با وکیل نامزدم صحبت کرده و اون هم گفته بعید میدونم که این دفعه هم بتونید ویرا بگیرید چون دفعه قبل هم ویزا ندادن به همین خاطر هست که الان اینقدر اپرووتون طول کشیده بچه ها دارم دق مرگ میشم به نظر شما چکار کنم خانوادههم راضی به ازدواج نمیشن
کسی میدونه اگر برم انکارا اونجا ازدواج کنم شرایط چی هست
عزیزم قسمت ازدواج در ترکیه همه چی نوشته شده.چرا وکیل این جوری گفته اخه.
به حرفش گوش نده.خبری میشه حتما
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 13:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 13:07 توسط arian307.)
بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو امریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 13:05)arian307 نوشته: بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو آمریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم
ای بابا بازم که جغد شدی اقا برو پیش انا جان بخواب دیگه !!خوبی داداش؟جاتون خیلی خالی ارین جان با بچه های دیگه.تهنا موندم یلدا جونم که دیروز دعوام کرد!گفت هر کسی هرکی رو دوست داشته باشه در ارتباط میشه خلاصه فهمیدم دوسم نداره.شب و نمیتونستم بخوابم
یلدا جان شوخی میکنم هرجا باشین با ما بی ما خوش بگذره.
ارین جان یعنی من که الان 7 ماه و فکر کنم23 روز گذشته اپروو نشدم یعنی اینکه اسپانسرم یا شوهرم کارشون خوب نیست؟میدونی که منم قبلا...
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 13:05)arian307 نوشته: بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو آمریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم
ارین جان میگه چون 8 ماه طول کشیده و بار دوم هم هست که اقدام میکنید این دفعه بیشتر ژیگیری میکنن و 8 ماه مدت زیادی هست گفته خودتون رو علاف نکنید بیش از این برید ازدواجی اقدام کنید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 13:44)piboo نوشته: (2013-08-13 ساعت 13:05)arian307 نوشته: بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو آمریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم
ارین جان میگه چون 8 ماه طول کشیده و بار دوم هم هست که اقدام میکنید این دفعه بیشتر ژیگیری میکنن و 8 ماه مدت زیادی هست گفته خودتون رو علاف نکنید بیش از این برید ازدواجی اقدام کنید
مگه بعد ویزای نامزدی نمیخواهید ازدواج کنید! پس برید یه جایی و عقد کنید تا بعدا جشن عروسی رو در کنار خانوادتون میگیرید به امید خدا
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
اولا که از این خبر ها نیست.. دوما بگو سری اول برای چی دینای شدی؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت