کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-08-13 ساعت 01:22)poram نوشته:  بچه ها منم پایه بیرون هستمااااا ، نرین بدون من یوقت . شهرکم کلی کافی شاپ و اینا هستا . اگه البته مایل باشین بیاین . والا هرجای دیگه باشه منم میام

راز جون بیا بگو چی شد از سفارت بهت ایمیل دادن؟

بچه ها برا سفارت آنکارا بهدا که مدارکم رو بگیرن باید عکس و ایمیل و این چیزا رو پست کنم یا با خودم ببرم روز مصاحبه؟؟
سلام poram جان شما ازدواجی هستین؟ نامه تکمیل مدارک اومده؟ و وقت مصاحبتون مشخص شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها تا حالا :مونا ،کاملیا ،romance(شقایق)وshinna،پوران ،سی سی ،شبنم گفتن می خوان بیان اگه کسی جا افتاده بگه برای هفته دیگه 3 یا 4 شنبه حدود ساعت 5-6 بعد از ظهر .اگه از برادرها هم کسی خواست بیاد بگه که بعضی از بچه ها گفتن که اگه مردها هم بیان ما هم همسرامون می یان .البته شوشوی ما که نیست اونایی که پیششونن :-(((

خوب بسه دوباره ناراحتی بزدوی ما هم با همسرامون همه جا می ریم به امید خدا :-))))))

مرسی shadow جان چاره دیگه ای ندارم دارم با سینرژی و انرژی مثبت کار می کنم ببینم به امید خدا رودتر جواب بگیرم .آمین
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، shinna ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سفارت انکارا کمکی داره به دانشجویان منتظر ویزا و واجد شرایط به دلیل نزدیک شدن به شروع ترم تحصیلی، وقت تکمیل پروسه میده
ایول انکارا

Iranian Student Applicants:

To accommodate students with impending academic start dates, the U.S. Embassy will accept Iranian student applicants, whose administrative processing number has been posted, to return to complete their process on the following dates: Monday, August 12th to Thursday August 15th and Monday, August 19th to Thursday, August 23rd between 14:00 and 14:30.

اینم لینکش

http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html

نقل قول از یکی از بچه های لاتاری
کاش انکار هم هم این اندازه به بچه های ازدواجی فکر می کرد و می گفت شما از همسراتون خیلی دور موندید باید هر چه زودتر برید سر حونه زندگیتون و تشکیله خانواده بدید .یالا زودباشید بیاد ویزاتونو بگیرد برید دیگه اااااااااااااااا بسه از بس خونه باباهاتون موندید برید خونتون مهمون 1-2 روز نه 2 سالللللللللللللللللللللللللللل خجالتو خوب چیزیه .
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت می دونی یعنی چیه پس آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، battosai ، paris a ، shinna ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 10:14)yalda91 نوشته:  .اگه از برادرها هم کسی خواست بیاد:-(((

خواهران و برادران سرویس ایاب ذهاب هم تدارک دیده شده بعد از مراسم برای صرف نهار و شیرینی در خدمتتون هستیم!!
یلدا ینی مرده ی این ((بردارها)) گفتنتم... به جون خودم فکر کردم تو حسینه ام Big GrinBig Grin
....
واسه بیرون منم میام ، ارکیده و سیمی و شیما و مرسده و جودی و همه ی بچه هایی که دیگه ایران نیستن هم میان ... جای ما هم خالی کنین.. دیگه دستمون از دنیا کوتاست Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، Tomas
سلام دوستان
ببخشید من نمیخواستم جو شادتون رو خراب کنم ولی به یک مشاوره نیاز فوری دارم
گفته بودم که چون اپرووم 8 ماه طول کشیده میخوام وکیل بگیرم دیروز با وکیل نامزدم صحبت کرده و اون هم گفته بعید میدونم که این دفعه هم بتونید ویرا بگیرید چون دفعه قبل هم ویزا ندادن به همین خاطر هست که الان اینقدر اپرووتون طول کشیده بچه ها دارم دق مرگ میشم به نظر شما چکار کنم خانوادههم راضی به ازدواج نمیشن
کسی میدونه اگر برم انکارا اونجا ازدواج کنم شرایط چی هستSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 12:41)piboo نوشته:  سلام دوستان
گفته بودم که چون اپرووم 8 ماه طول کشیده میخوام وکیل بگیرم دیروز با وکیل نامزدم صحبت کرده و اون هم گفته بعید میدونم که این دفعه هم بتونید ویرا بگیرید چون دفعه قبل هم ویزا ندادن به همین خاطر هست که الان اینقدر اپرووتون طول کشیده بچه ها دارم دق مرگ میشم به نظر شما چکار کنم خانوادههم راضی به ازدواج نمیشن

عزیزم قسمت ازدواج در ترکیه همه چی نوشته شده.چرا وکیل این جوری گفته اخه.
به حرفش گوش نده.خبری میشه حتما
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 12:41)piboo نوشته:  سلام دوستان

عزیزم. خودتو ناراحت نکن. من میگم بیا با یه وکیل دیگه هم صحبت کن اول...
خب اگه میخواستن ردت کنن تا حالا نامه denial برات میفرستادن. مثل دفعه پیش ما که برامون این نامه اومد.
من امشب به نامزدم زنگ میزنم ببینم اون به عقلش میرسه راهی... به نظرم باید دست به دامن کسی برای اعتراض به این ماجرا بشید. گفتی کالیفرنیا هست نامزدت؟
غصه نخور گلم. ایشالله درست میشه
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، سانازی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو امریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، سی سی ، yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 13:05)arian307 نوشته:  بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو آمریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم

ای بابا بازم که جغد شدی اقا برو پیش انا جان بخواب دیگه !!خوبی داداش؟جاتون خیلی خالی ارین جان با بچه های دیگه.تهنا موندم یلدا جونم که دیروز دعوام کرد!گفت هر کسی هرکی رو دوست داشته باشه در ارتباط میشه خلاصه فهمیدم دوسم نداره.شب و نمیتونستم بخوابمSad
یلدا جان شوخی میکنم هرجا باشین با ما بی ما خوش بگذره.
ارین جان یعنی من که الان 7 ماه و فکر کنم23 روز گذشته اپروو نشدم یعنی اینکه اسپانسرم یا شوهرم کارشون خوب نیست؟میدونی که منم قبلا...
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 13:18)سانازی نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:05)arian307 نوشته:  بابا این حرفا کدومه... این داستانا چیه... این شعر و غزل ها چیه تحویلتون میدن این وکیلا... هیچ از این خبر ها نیست ... اصلا تو پروسه ی اپرو تصمیم گیری راجع به ویزا دادن یا ندادن به شما نمیشه دوست من.. پروسه اپرو برای چک کردن همسر یا نامزدتونه که تو آمریکاست و باید کوالیفای باشه واسه ساپورت شما و این که خلاف کار نباشه و از نظر قانونی منعی نداشته باشه واسه دعوت شما... تصمیم گیری در مورد ویزا دادن یا ندادن به شما تو سفارت و توسط کنسول انجام میشه... اون ها هستن که باید تایید بکنن و یا رد بکنن..اگر قرار به دینای کردن شما تو مرحله ی اپرو باشه به خاطر نبود و یا ناکافی بودن مدارکیه که فرستادین نه هیچ چیز دیگه ای... که اونم اگر بخوان دینای کنن نامه میدن.. این علامه ی بزرگوار واسه چی از خودش حرف در میاره؟؟ ای حرصم در میاد از دست این جوجه وکیلا... ما (همه ی بچه ها) که همه ی اطالاعاتمون از اینترنته والا به خدا هم تجربمون بیشتره هم اطلاعاتمون.. بریم یه دکون باز کنیم

ای بابا بازم که جغد شدی اقا برو پیش انا جان بخواب دیگه !!خوبی داداش؟جاتون خیلی خالی ارین جان با بچه های دیگه.تهنا موندم یلدا جونم که دیروز دعوام کرد!گفت هر کسی هرکی رو دوست داشته باشه در ارتباط میشه خلاصه فهمیدم دوسم نداره.شب و نمیتونستم بخوابمSad
یلدا جان شوخی میکنم هرجا باشین با ما بی ما خوش بگذره.
ارین جان یعنی من که الان 7 ماه و فکر کنم23 روز گذشته اپروو نشدم یعنی اینکه اسپانسرم یا شوهرم کارشون خوب نیست؟میدونی که منم قبلا...

والا این you...tub نمیزاره بخوابم... لامصب انقدر از توش مطلب میکشم بیرون اعتیاد دارم بش... تازه بخوام برم پیش انا بخوابم کی میوه ها رو بخوره؟ Big Grin

ببین ساناز جان شما اگر مدارکی رو که خواستن فرستاده باشی ( حتی اگر مینیموم باشه) قبول میکنن... حالا کسی بخواد کلید کنه ( به خدا به جان مادرم نمیکنن گیر ندین از الان) تو سفارت اونم شخصه افیسره.... هیچ مشکلی نیست و شما هم به خوبی و خوشکلی اپرو میشی.. میبینی که این اواخر اپرو همه یه خورده طولانی شده .. شرایط واسه همه یکسانه .. بد به دلت راه نده

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، Tomas

ارین جان میگه چون 8 ماه طول کشیده و بار دوم هم هست که اقدام میکنید این دفعه بیشتر ژیگیری میکنن و 8 ماه مدت زیادی هست گفته خودتون رو علاف نکنید بیش از این برید ازدواجی اقدام کنید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
(2013-08-13 ساعت 13:44)piboo نوشته:  

ارین جان میگه چون 8 ماه طول کشیده و بار دوم هم هست که اقدام میکنید این دفعه بیشتر ژیگیری میکنن و 8 ماه مدت زیادی هست گفته خودتون رو علاف نکنید بیش از این برید ازدواجی اقدام کنید
مگه بعد ویزای نامزدی نمیخواهید ازدواج کنید! پس برید یه جایی و عقد کنید تا بعدا جشن عروسی رو در کنار خانوادتون میگیرید به امید خدا
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
اولا که از این خبر ها نیست.. دوما بگو سری اول برای چی دینای شدی؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-13 ساعت 13:44)piboo نوشته:  ارین جان میگه چون 8 ماه طول کشیده و بار دوم هم هست که اقدام میکنید این دفعه بیشتر ژیگیری میکنن و 8 ماه مدت زیادی هست گفته خودتون رو علاف نکنید بیش از این برید ازدواجی اقدام کنید

آخه piboo جون مگه ازدواجی اقدام کنید فرقی میکنه؟ بازم میتونه همینجور باشه...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
سلام دوستای گلم.اگه اسم تک تکتون رو نمیارم ببخشید.اگه پست نمیذارم هم ببخشید درگیر کارهای رفتن شوهرم هستمSad یلدا جون قربونت برم که اینقدر بامحبتی و یادته که چی بهت گفتم.(واسه اومدن شوشوهاBig Grin)ولی همه پستهاتون رو میخونم و براتون دعا میکنم.آرین جان خدا حفظت کنه و در کنار آنا زندگی شادی داشته باشی دستت درد نکنه که من با پستهات کلی میخندم و انرژی میگیرم.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان