کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-01 ساعت 15:24)NedaE نوشته:  سلام به همگی. من یکم سرم شلوغ بود. چه خبر جدید؟ خصوصا یلدا و مونای عزیز

ندا جون به سلامتی داری می ری ؟
موفق باشی عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-09-01 ساعت 14:59)سی سی نوشته:  دوست جونا منم دارم میرم هفته دیگه...
هرچی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه...
من حتی اگه یکضرب بگیرم هم مجبورم سه ماهی صبر کنم تا پایان نامه م دفاع بشه, اما دوست دارم یکضرب بگیرم که به همتون انرژی مثبت بدم و خوشحال بشین. خودم وقتی یکی یکضرب میگرفت همچین ذوق میکردم انگار عروسیم بود!
دارم سعی میکنم استرسمو کم کنم... جوش زدم از استرس و پر خور هم شده م... همتون تو یادمین...
قدیمها وقتی یکی باردار میشد میگفتن وقت زایمان هرچی از خدا بخوای بهت میده... به خدا این بند و بساط مصاحبه کم از درد زایمان نیست Tongue... قول میدم وقت مصاحبه که بشه برای همتون دعا کنم... برای سلامتیتون اول از همه و بعد برای خوشحالیتون با خبرای خوش و زود از سفارت.
دوستتون دارم.
برام دعا کنین بچه ها...
سی سی جونم منتظر یکضربیم(ایشالا).به سلامتی بری و برگردی واست از ته قلب دعا میکنم عزیزم.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، paris a ، houmanmir ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سي سي جان موفق باشيد به اميد خدا ويزات يك ضربه نكران نباش .

ندا جان به سلامتي بري با دل خوش مواظب خودت وني نيت باش.خدا مامانا رو هم خيلي دوست داره براي منو مونا وكامليا كه منتظريم دعا كنيد زودتر كلير بشيم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، paris a ، battosai ، romance33 ، MONA FB ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، NedaE ، Tomas
ممنون بچه ها از آرزوهای خوبتون... و از اینکه همیشه هوای همدیگه رو داشتید و دارید. پریسا جونم من که کاری نکردم عزیزم. یه چند تا سوال جواب دادن که زحمتی نداشت عزیزم. ایشالله زنده باشیم و کارا پیش بره بازم میام و سر میزنم و هر کمکی باشه در خدمتم.
تازه قراره اونجا هم هوای همو داشته باشیم. یادتونه میومدم هی ناله میکردم از روزگار و شما انرژی مثبت میدادین... شاید یادتون نباشه ولی من هیچوقت یادم نمیره...

الان مشغول وقت گرفتنم برای مدیکال. تاپیک مدیکال خودمون خلوت بود. از بچه های لاتاری پرسیدم. گفتن برو تو تاپیک خودتون بپرس Sad خداییش حالم گرفته شد. چرا ماها با هم اینجوری میکنیم خب... به خدا برن حالا میبینن مردم کشورهای دیگه چجوری هوای همو دارن مثلا همین هندی ها ولی ما...

کاش ما هم یاد بگیریم اینجوری نباشیم و هوای هموطانامونو داشته باشیم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، romance33 ، MONA FB ، shabnam.84 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-09-01 ساعت 17:01)سی سی نوشته:  ممنون بچه ها از آرزوهای خوبتون... و از اینکه همیشه هوای همدیگه رو داشتید و دارید. پریسا جونم من که کاری نکردم عزیزم. یه چند تا سوال جواب دادن که زحمتی نداشت عزیزم. ایشالله زنده باشیم و کارا پیش بره بازم میام و سر میزنم و هر کمکی باشه در خدمتم.
تازه قراره اونجا هم هوای همو داشته باشیم. یادتونه میومدم هی ناله میکردم از روزگار و شما انرژی مثبت میدادین... شاید یادتون نباشه ولی من هیچوقت یادم نمیره...

الان مشغول وقت گرفتنم برای مدیکال. تاپیک مدیکال خودمون خلوت بود. از بچه های لاتاری پرسیدم. گفتن برو تو تاپیک خودتون بپرس Sad خداییش حالم گرفته شد. چرا ماها با هم اینجوری میکنیم خب... به خدا برن حالا میبینن مردم کشورهای دیگه چجوری هوای همو دارن مثلا همین هندی ها ولی ما...

کاش ما هم یاد بگیریم اینجوری نباشیم و هوای هموطانامونو داشته باشیم.

سی سی جان مدیکال دبی خیلی راحته، حتی بدون گرفتن وقت میتونید برید، فقط کافیه نامه ی دعوت به مصاحبه و پاسپورتتونو ببرید ، حتما هم برید NMC ، دمه ایستگاه ابوحیله،
خلاصهههه هر سوالی در باره دبی و مصاحبه داشتید بپرسید Smile
در ضمن وقتی که وارد سفارت میشید به قدری باهاتون خوب برخورد میکنن که به خودتون میخندید که واقعا چرا استرس داشتممم!!! Smile مطمئن هم باشید ویزا رو یه ضرب میگیرید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، piboo ، Tomas
موفق باشی سیسی جان مدیکال راحته . ندا جان کی میری ؟ ما هنوز منتظریم . یه تبریک تولدم میگم به شهریوری عزیزمون که من 2-3 روز نیومدم سر بزنم . کاملیا جان خوبی ؟ یلدا همه خوبین . ریتا جون از من خبری شد بهم خبر بده . هاهاها خودم بیخیال شما پیگیر . Smile
بچه ها چقدر بلیط از این ور گرونه . میخواستم واسه همسرم بلیط بگیرم ولی از رو این سایت ها خودش بگیره بهتره . خوبه اومدم چک کردم وگرنه گرفته بودم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سی سی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، piboo ، Tomas
سی سی جان موفق باشی. امیدوارم یکضرب ویزا رو بگیری و همه رو خوشحال کنی

ای خدا زودتر یلدا. مونا و هومن رو کلیر کنننننننن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، سی سی ، kamalir36 ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-09-01 ساعت 20:53)MONA FB نوشته:  موفق باشی سیسی جان مدیکال راحته . ندا جان کی میری ؟ ما هنوز منتظریم . یه تبریک تولدم میگم به شهریوری عزیزمون که من 2-3 روز نیومدم سر بزنم . کاملیا جان خوبی ؟ یلدا همه خوبین . ریتا جون از من خبری شد بهم خبر بده . هاهاها خودم بیخیال شما پیگیر . Smile
بچه ها چقدر بلیط از این ور گرونه . میخواستم واسه همسرم بلیط بگیرم ولی از رو این سایت ها خودش بگیره بهتره . خوبه اومدم چک کردم وگرنه گرفته بودم .

حتماً عزیزم. من هر روز دارم چک می کنم. حتی تعطیلات. گفتم اینا کارشون حساب کتاب نداره شاید دلشون برامون بسوزه تعطیلات هم بیان اضافه کارBig Grin
آره عزیزم بلیط از اونور خیلی بهتر می افته.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلام بچه ها
piboo جان تولدت مبارک باشه ایشالا که کارات تو جریان افتاده خدا رو شکر زود را میوفتی.
سی سی جان ارزو میکنم که یک ضرب بگیری با خیال راحت بیای کارای دانشگاهتو رو به راه کنی.من و تو و pibooجان همدردیم بیا و ما رم خوشحال کن.
اره کاملا جان من میدونستم بچه ها ی خارجی میرن مدرسه بین المللی مخم کار نمیکرد بگم!البته خب نمیدونستم زیاد علاقه به رفتن ندارین.یعنی میخوایین بی خیال اسپانسر بشین؟مرسی کاملا جان تا اسمتو یا خبرتو میگیرم جواب میدی بعضیا اصلا جواب نمیدن!خیلی خانمی.
بی خیال ایشالا کار همه زود جور شه.
من هنووووووووووووووووووووووووز مرحله اینیشال ریویو هستم.8ماه و 11 روزشد من اپروو نشدمSad چرا من فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راز جان خوش بگذره واسه گردش میرین؟بلیت چنده ؟
من بیشتر دلم تنگه واسه بچه های قدیمی.مرسده.فردا.الهه.سیمی.ارکیده که ازش بی خبرم وای ولی از جودی خبر دارم واسش خوشحالم.
منم دعا کنین بچه ها لطفا تو نمازا هر موقع با خدایین منم یاد کنین
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
بچه ها یه سوال .ما که ازدواجی هستیم وقتی گرین کارت میگیریم دایمی هست دیگه میتونیم از ام ریکا خارج بشیم؟6 ماهم ازش گذشته باشه؟زود جواب بدین.واسه نامزدیا موقت میدن اول که فقط میتوننن تویه ام ریکا سفر داشته باشن؟ میگن با گرین کارت 2 ساله نمیشه امد ایران؟ما 2ساله میگیریم اول؟
جواااب لطفا یکی از دوستامون میخواد بیاد اینجا ایران می پرسه.
چرا دکمه تشکر رو میزنین جواب نمیدین بچه ها دهههههههههههه!!!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
سی سی جان حتما ویزای یه ضرب می گیری Smile
مرسی دوستای گلم. خیلی وقته همو ندیدیم. دیگه دلمون داشت می پکیــــد
دوستان می شه این بار مدیکال تست رو انجام بدم دفعه ی بعد فقط برم مصاحبه؟ امکانش هست؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سی سی ، romance33 ، Tomas
(2013-09-02 ساعت 00:17)سانازی نوشته:  بچه ها یه سوال .ما که ازدواجی هستیم وقتی گرین کارت میگیریم دایمی هست دیگه میتونیم از ام ریکا خارج بشیم؟6 ماهم ازش گذشته باشه؟زود جواب بدین.واسه نامزدیا موقت میدن اول که فقط میتوننن تویه ام ریکا سفر داشته باشن؟ میگن با گرین کارت 2 ساله نمیشه امد ایران؟ما 2ساله میگیریم اول؟
جواااب لطفا یکی از دوستامون میخواد بیاد اینجا ایران می پرسه.
چرا دکمه تشکر رو میزنین جواب نمیدین بچه ها دهههههههههههه!!!

ساناز جون ویزای نامزدی تو وقتی وارد میشی 3 ماه وقت داری ازدواج کنی و تا اون موقع هم خبری از گرین کارت نیست
چون ویزات 3 ماهه هستش بعد ازدواج دیگه میشه مثل بقیه.

بعدش فکر کنم گرین کارت 2 ساله میدن بعد اون 10 سال. که با اون راحت میشه رفت و امد کرد.بچه ها اگر اشتباه گفتم اعتبار گرین کارت و درستش رو بگید لطفا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، سی سی ، romance33 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas
شبنم جون و یلدا جون ممنونم ازتون...امیدوارم هرچی خیر هست براتون پیش بیاد و برای منم همینطور
شقایق جون ممنونم ازت گلم..بله صد در صد سرنوشت رو خود ادم میسازه..وگرنه ادمهای موفق فرقی با یک ادم نا موفق نداشت....کسی که تلاش میکنه سرنوشتش رو جوری رقم میزنه که مثل کسی نباشه که هیچی ازش بر نمیاد...ولی گاهی اوقات انگار خدا میخاد دااااااد بزنه اونی که من میگم رو بگو بله!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، سی سی ، battosai ، romance33 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
سانازی جون ممنونم عزیزم لطف داری.خانوووومی از خودته عزیزم....راستش اگر اسپانسر جور بشه که شدهو میرم دنبال باقی مراحل...ولی اگر نشه کاری از دستمون بر میاد؟یک چیزی ازمون خاستن که هیچ جوره از پسش بر نمیایم.به در و دیوارم سپردیم...به خدا کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم.اگر شد حتما میرم دنبال بقیه کارا..اگز نشد که نشه...میرم دنبال زندگیم..بچم همینجا در کنار خانواده و مادر بزرگ و خاله و ....عشق میکنه و مدرسه میره..این وسطم اگر اسپانسر پیدا بشه پرونده رو شاید از اول شروع کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، battosai ، romance33 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
راستی بچه ها ما ازدواجی ها به هیچ وجه نمیتونیم با نشون دادن حساب بانکی یا سندی چیزی به غیر از اسپانسر ساپورت خودمون بشیم؟یعنی امکان نداره قبول کنن؟اصلاااا توی مخ من نمیره این داستان....یعنی هیچ راه دیگه ای نداره واقعا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان