موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جون منم دلم برا همه تنگ شده، این روزا مشغول خرید دکوراسیون خونمونم، ۲ هفته ای هست جا بجا شدیم و بیشتر مشغول گشتن شهر و اطراف شهر بودم، واقعن راسته که سن فرنسیسکو قشنگ ترین شهر آمریکاس، ساحل و طبیعتش، شکل و ظاهر شهر، اتوباناش، فرهنگ و تیپ مردمش، کلن همه چیو با هم داره، مقر اصلی گوگل و فیس بوک و اپل هم که هست، اینقدر ساختموناشون بی نظیره که می خوای ساعت ها فقط تو اون منطقه تماشا کنی، دانشگاه استنفوردم بغل ایناست که من چون بیزینس خوندم همیشه برام یه بت بوده، به زودی می خوام واسه چند تا از کورسای پاره وقتش اپلای کنم. تنها مشکل سن فرنسیسکو اینه که اجاره خونه فوق العاده بالاست ولی غذا و لباس تقریبن همون قیمت جاهای دیگست. بچه هایی که کالیفرنیایین حتمن توصیه می کنم بیان سر بزنن. مونا جون زود کلیر شو بیااااااا دیگه
یه چیز دیگه ام میگم به بچه های نامزدی که بعضیاتون به نظر استرس دارین که طبیعی هم هست، برای من ازدواج با همسرم بهترین تصمیم زندگیم بود و بینهایت از زندگی مشترکمون راضی ام، نذارین انتظار و هیچ چیز دیگه دلسردتون کنه چون اگه واقعن عاشق همید چیزی که بدست میارین ارزش همه اون سختیارو داره. امیدوارم همه بچه های اینجا خوشبختی و آرامش واقعی رو هر چه زودتر حس کنند
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پوران جان میتونی بری وبیای بعد از 2 سال که ایشالا زندگی کردین اون 2 ساله از حالت کاندیشنال خارج میشه و میشه 10 سال.
مشکلی تو رفت و آمد نیست نگران اون نباش دوستم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-02 ساعت 21:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-02 ساعت 22:10 توسط MONA FB.)
شیما جون همیه خوب و خوش باشی عزیزم .
به زودی میام .
کاملیا خیلی خوبه که امکان اینجا موندن و داری . همسر من که اصلا حاضر نیست بیاد وگرنه منم از خدامه پیش خانوادم باشم .
بچه ها ما شاید بخوایم عروسی بگیریم تا اخر ابان همه جا ها رزروه . این چه وضعشه آخه . کسی باغ خوب نمیشناسه ؟؟؟
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-02 ساعت 21:25)MONA FB نوشته: شیما جون همیه خوب و خوش باشی عزیزم .
به زودی میام .
کاملیا خیلی خوبه که امکان اینجا موندن و داری . همسر من که اصلا حاضر نیست بیاد وگرنه منم از خدامه پیش خانوادم باشم .
بچه ها ما میخوایم عروسی بگیریم تا اخر ابان همه جا ها رزروه . این چه وضعشه آخه . کسی باغ خوب نمیشناسه ؟؟؟
آخ جون عروسی
مونا جون به سلامتی انشالله.
باغ کدوم منطقه دوست داری؟ تهران یا خارج شهر؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-02 ساعت 21:47)MONA FB نوشته: سمت کرج
من چند نفرو می شناسم عزیزم. ازشون می پرسم خبرشو می دم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
مونا عروسی یکی از دوستای من تو باغ قشنگی سمت تهرانپارس بود
جای امن و راحتی بود. از نظر رفت و آمد هم برای مهمانهات هم بهتر که تو خود ِ تهران باشه
خواستی مسیج بده ازش بپرسم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی شبنم فقط سمت سرخه حصار نباشه چون یه دفه رفتیم اونجا خوشم نیومده .
بپرس کجای تهرانپارسه ؟
بچه ها من از یه موضوعی تو این تاپیک ناراحت شدم و به همین خاطر امضامو پاک کردم .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بله همینطوره عمو سعید . و باز هم مرسی به خاطر توجهتون .
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
حق با عمو سعیده. من اشتباه کردم . ولی قصد بدی نداشته و ندارم. از همه دوستان معذرت می خوام .
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-03 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-03 ساعت 01:21 توسط NedaE.)
(2013-09-01 ساعت 15:51)paris a نوشته: (2013-09-01 ساعت 15:24)NedaE نوشته: سلام به همگی. من یکم سرم شلوغ بود. چه خبر جدید؟ خصوصا یلدا و مونای عزیز
ندا جون به سلامتی داری می ری ؟
موفق باشی عزیزم
مرسی عزیزم.مشغول جمع و جور کردن کار های ایران هستم که انشالا زودتر برم
(2013-09-01 ساعت 16:23)yalda91 نوشته: سي سي جان موفق باشيد به اميد خدا ويزات يك ضربه نكران نباش .
ندا جان به سلامتي بري با دل خوش مواظب خودت وني نيت باش.خدا مامانا رو هم خيلي دوست داره براي منو مونا وكامليا كه منتظريم دعا كنيد زودتر كلير بشيم .
من همیشه همتون رو دعا میکنم عزیزم. منتظر خبر های خوب شما ها هستم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013