کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستای عزیز اگه کارت ملی تون باید تعویض بشه سریع تر برین چون من رفتم دفتر پیشخوان می گه تا 3 ماه دیگه اماده میشه اونم قبلش باید از ثبت احوال تایید بگیرین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 09:41)paris a نوشته:  دوستای عزیز اگه کارت ملی تون باید تعویض بشه سریع تر برین چون من رفتم دفتر پیشخوان می گه تا 3 ماه دیگه اماده میشه اونم قبلش باید از ثبت احوال تایید بگیرین

بنابر مصوبه هیات دولت، تمامی کارت‌های شناسایی ملی تا پایان سال 92 تمدید اعتبار شده‌اند و نیازی به تعویض کارت‌های ملی موجود نیست.

(2013-09-03 ساعت 01:11)kamalir36 نوشته:  حق با عمو سعیده. من اشتباه کردم . ولی قصد بدی نداشته و ندارم. از همه دوستان معذرت می خوام .

من که ناراحت نشدم، بازم بروز شد بهم خبر بده Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سانازی ، kamela ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 00:12)MONA FB نوشته:  مرسی شبنم فقط سمت سرخه حصار نباشه چون یه دفه رفتیم اونجا خوشم نیومده .
بپرس کجای تهرانپارسه ؟

بچه ها من از یه موضوعی تو این تاپیک ناراحت شدم و به همین خاطر امضامو پاک کردم .

نه اونطرف نیست حالا جای دقیقش رو میپرسم برات تو بوق بوق پیغام میزارم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 10:48)itex نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 09:41)paris a نوشته:  دوستای عزیز اگه کارت ملی تون باید تعویض بشه سریع تر برین چون من رفتم دفتر پیشخوان می گه تا 3 ماه دیگه اماده میشه اونم قبلش باید از ثبت احوال تایید بگیرین

بنابر مصوبه هیات دولت، تمامی کارت‌های شناسایی ملی تا پایان سال 92 تمدید اعتبار شده‌اند و نیازی به تعویض کارت‌های ملی موجود نیست.

(2013-09-03 ساعت 01:11)kamalir36 نوشته:  حق با عمو سعیده. من اشتباه کردم . ولی قصد بدی نداشته و ندارم. از همه دوستان معذرت می خوام .

بله شما درست میگین ولی ایا سفارت هم این رو قبول داره یا به تاریخ اعتبار کارت نگاه میکنه؟تاریخ کارت من 89 توم شده؟
به مشکل بر نمی خورم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 13:03)paris a نوشته:  بله شما درست میگین ولی ایا سفارت هم این رو قبول داره یا به تاریخ اعتبار کارت نگاه میکنه؟تاریخ کارت من 89 توم شده؟
به مشکل بر نمی خورم؟

در پروسه اقدام و مصاحبه کسی از من کارت ملی نخواست البته اصلش به همراه ترجمه همراهم بود. فقط پایان خدمت، شناسنامه و قباله ازدواج خواستن.
ولی اگر کسی وقت داره و میخواد مطمئن باشه خوب چه بهتر بره عوض کنه کارت ملی رو.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 13:03)paris a نوشته:  

بله شما درست میگین ولی ایا سفارت هم این رو قبول داره یا به تاریخ اعتبار کارت نگاه میکنه؟تاریخ کارت من 89 توم شده؟
به مشکل بر نمی خورم؟

عزیزم من قبل از مصاحبه به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کردم گفتن تعویض لازم نیست تمدید شده چون برنامه دارن که کارتهای ملی رو الکترونیکی کنن .مصاحبه هم رفتم هیج ایرادی نگرفتن براشون مهم شناسنامه بود .البته سفارتم آنکارا بود .موفق باشی دوستم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas ، romance33
(2013-09-03 ساعت 15:41)yalda91 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:03)paris a نوشته:  

به مشکل بر نمی خورم؟

عزیزم من قبل از مصاحبه به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کردم گفتن تعویض لازم نیست تمدید شده چون برنامه دارن که کارتهای ملی رو الکترونیکی کنن .مصاحبه هم رفتم هیج ایرادی نگرفتن براشون مهم شناسنامه بود .البته سفارتم آنکارا بود .موفق باشی دوستم

مرسی یلدا جونم
من ابوظبی هستم نگران هستم برام مشکلی پیش بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سی سی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
همسرم میگه حتی کارت ملیش رو نگاه هم نکردن..میگه ولی شناسنامه رو خیلی نگاه کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، storagemeter ، سانازی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
سلام
من فقط ترجمه کارت ملی رو پست کردم
اما دیگه هیچ جا تو ترکیه از من کارت ملی رو نخواستن
در ایمیلی هم که واسم فرستادن قبل از مصاحبه اصلا چیزی در مورد کارت ملی نبود
موفق باشید
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
پریسا خانم حتما برو کارت ملیتو عوض کن!! منم قضیم مثل شما بود! یه خورده خواهش تمنی کنی زیر یه هفته کارت رو میری از ثبت احوال میگیری! من 3و 4 روزه گرفتم!
روز مصاحبه هم از من کارت ملیمو خواستن!
حالا از من گفتن!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-02 ساعت 23:12)shabnam.84 نوشته:  مونا عروسی یکی از دوستای من تو باغ قشنگی سمت تهرانپارس بود

جای امن و راحتی بود. از نظر رفت و آمد هم برای مهمانهات هم بهتر که تو خود ِ تهران باشه Smile خواستی مسیج بده ازش بپرسم

مونا جان ما هم سمت تهرانپارس هستیم یه باغی نزدیکمونه که همش عروسی مروسی توشه و جای قشنگیه اگه خواستی برم ببینم شماره داره که بگیرم بدم بهت که یه کال بهشون کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سانازی ، shabnam.84 ، yalda91 ، MONA FB ، Tomas ، romance33
مرسی شبنم جان و سارا جان پس بهم پیام خصوصی بدین یا اینجا یا همون بوق بوق .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، romance33

دوستان من امروز رفتم ببینم که اگر کارت ملی اعتبارش تموم شده تعویض میکنند یا نه . دفتر پیشخوان دولت گفت که بله ولی متاسفانه بین 1.5 تا 2 زمان میبره . ولی بهرحال مهم این بود که قبول میکنند .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 10:40)azadandish نوشته:  

دوستان من امروز رفتم ببینم که اگر کارت ملی اعتبارش تموم شده تعویض میکنند یا نه . دفتر پیشخوان دولت گفت که بله ولی متاسفانه بین 1.5 تا 2 زمان میبره . ولی بهرحال مهم این بود که قبول میکنند .

کجا رفتین به من ادرس می دین ؟چون به من گفتن 3 تا 4 ماه
مرسی دوستم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
يه مركز پيشخوان تو خيابان كاشاني هست ٢ هفته ايي تعويض ميكنه دوستان من اونجا رفتم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان