کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام
جالبه این اولین باره که توی این تاپیک اومدم.
خیلی از آی دی ها برام غریبه هستن ولی انگار اینجا همه همدیگه رو میشناسن!!!
کسی توی این تاپیک منو میشناسه عایا؟!!Sad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، houmanmir ، سانازی ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، romance33
(2013-09-04 ساعت 18:09)tondar نوشته:  يه مركز پيشخوان تو خيابان كاشاني هست ٢ هفته ايي تعويض ميكنه دوستان من اونجا رفتم

تندر جان میشه ادرس دقیقتر بدی که بتونم من هم اونجارو پیدا کنم ؟ چون من اونورارو بلد نیستم. و اینکه چه مدارکی باید با خودم ببرم که بتونم کارت ملی رو تعویض کنم . خیلی متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 18:22)ikamaly نوشته:  سلام
جالبه این اولین باره که توی این تاپیک اومدم.
خیلی از آی دی ها برام غریبه هستن ولی انگار اینجا همه همدیگه رو میشناسن!!!
کسی توی این تاپیک منو میشناسه عایا؟!!Sad

Big Grin من شما رو میشناسم ، چون زیاد تو تاپیک لاتاری ها میام Wink
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ikamaly ، Tomas ، shabnam.84 ، romance33
(2013-09-04 ساعت 02:29)MONA FB نوشته:  مرسی شبنم جان و سارا جان پس بهم پیام خصوصی بدین یا اینجا یا همون بوق بوق .

باشه عزیزم من روز شنبه ( که تعطیلم ) میرم سراغش و خبر میدم. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 20:22)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 18:09)tondar نوشته:  يه مركز پيشخوان تو خيابان كاشاني هست ٢ هفته ايي تعويض ميكنه دوستان من اونجا رفتم

تندر جان میشه ادرس دقیقتر بدی که بتونم من هم اونجارو پیدا کنم ؟ چون من اونورارو بلد نیستم. و اینکه چه مدارکی باید با خودم ببرم که بتونم کارت ملی رو تعویض کنم . خیلی متشکرم.
فلکه اول صادقیه - خیابان کاشانی 500 متر که رفتین جلو سمت راست یا مرکز پیشخوان هست - شناسنامه -کارت ملی قدیمی - 11 هزار تومان وجه رایج ایران که همون جا پرداخت می کنید 2 هفته بعد کارت جدید آمادس -آها عکس فکر کنم 2 قطعه 3*4
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، SaraBanoo ، yalda91 ، Tomas ، romance33
دوستان یه سوال من اگه اصل فرم ها رو نبرم سفارت پرینتشونو ببرم مشکلی پیش میاد خانومم اصلشونو فرستاده اما میترسم نرسه؟ سفارتم ارمنستانه
k1

پاسخ
(2013-09-04 ساعت 21:50)tondar نوشته:  دوستان یه سوال من اگه اصل فرم ها رو نبرم سفارت پرینتشونو ببرم مشکلی پیش میاد خانومم اصلشونو فرستاده اما میترسم نرسه؟ سفارتم ارمنستانه

باید اصل رو ببرید ، اگه کپی ها رو ببرید نقص مدارک میخورید و اگه ایشالله یه ضرب خواستن ویزا بدن یخورده طول میکشه!! چون میگن برو این مدارکارو بیار هر وقت آوردی ویزاتو میگیری، اگه یه ضرب نگیرید میگن هروقت اسمتون تو سایت اعلام شد یا دیدید این مدارک رو بیار!!
اینم بگم پست نهایتا 2 هفته ای از آمریکا به ایران میرسه
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:50)tondar نوشته:  دوستان یه سوال من اگه اصل فرم ها رو نبرم سفارت پرینتشونو ببرم مشکلی پیش میاد خانومم اصلشونو فرستاده اما میترسم نرسه؟ سفارتم ارمنستانه

باید اصل رو ببرید ، اگه کپی ها رو ببرید نقص مدارک میخورید و اگه ایشالله یه ضرب خواستن ویزا بدن یخورده طول میکشه!! چون میگن برو این مدارکارو بیار هر وقت آوردی ویزاتو میگیری، اگه یه ضرب نگیرید میگن هروقت اسمتون تو سایت اعلام شد یا دیدید این مدارک رو بیار!!
اینم بگم پست نهایتا 2 هفته ای از آمریکا به ایران میرسه

houmanmir عزیز شما هنوز جوابتون نیومده؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Tomas
دوستان ترجمه ها باید به روز باشه . مدارک من بیشتر از یک ساله پیش ترجمه شدن. دوباره بدم واسه ترجمه؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-09-04 ساعت 22:46)azri نوشته:  دوستان ترجمه ها باید به روز باشه . مدارک من بیشتر از یک ساله پیش ترجمه شدن. دوباره بدم واسه ترجمه؟

من فکر می کنم که ترجمه ها سه ماه مدت زمان داره. (برای یک سفارت دیگه که اینطور بود) ولی تو سایت زده حتماً باید ترجمه رسمی شده باشه.
این هم سایتش:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3741.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
دوستان ببخشید من نمیدونستم کجا باید اینو بپرسم;
برای ارز مسافرتی کدوم بانک برم؟ سامان یا ملت؟
تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه. فقط فردا رو مهلت دارم دلم نمیاد ازش بگذرم. بلاخره یه جورایی میتونه کمک کنه.
ممنون
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
(2013-09-04 ساعت 23:53)سی سی نوشته:  دوستان ببخشید من نمیدونستم کجا باید اینو بپرسم;
تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه. فقط فردا رو مهلت دارم دلم نمیاد ازش بگذرم. بلاخره یه جورایی میتونه کمک کنه.
ممنون

دوست عزیز،
بانک سامان هستش ولی در فرودگاه امام خمینی به این بانکها می تونید برید:
بانک سامان
تلفن : ، 55،678،408
خدمات : ارزي / ریالي
محل: سالن خروجي

سپه
تلفن : 55،678،267
خدمات : ارزي
محل :سالن ورودي

ملی
تلفن : ، 55،678،151
خدمات : ارزي/ريالي
محل: سالن خروجي 2 شعبه، سالن ورودي A 1 شعبه، ناحيه Check-in 2 شعبه
شعبه اصلي : کیلومتر 30 اتوبان تهران – قم بانک ملی

تجارت
سالن ورودي
خدمات :ارزي / ريالي
خودپرداز :يك دستگاه سالن ورودي
تلفن :51007040

سقف ارز مسافرتي
- فروش ارز به مسافرين هوايي عازم كشورهاي آذربايجان‏ ، ارمنستان، پاكستان، افغانستان و امارات متحده عربي يك بار در سال به ميزان حداکثر400 دلار‌آمريكا
- فروش ارز مسافرتي به مسافرين هوايي عازم كشورهاي تركيه، تركمنستان، كويت ، قطر، بحرين و عمان يك بار در سال به ميزان حداكثر 400 دلارآمريكا
- فروش ارز مسافرتي به مسافرين هوايي عازم ساير كشورها يك بار در سال به ميزان 1000دلار امريكا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، Tomas ، romance33
(2013-09-05 ساعت 00:02)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:53)سی سی نوشته:  دوستان ببخشید من نمیدونستم کجا باید اینو بپرسم;
ممنون

دوست عزیز،
بانک سامان هستش ولی در فرودگاه امام خمینی به این بانکها می تونید برید:
بانک سامان
تلفن : ، 55،678،408
خدمات : ارزي / ریالي
محل: سالن خروجي

سپه
تلفن : 55،678،267
خدمات : ارزي
محل :سالن ورودي

ملی
تلفن : ، 55،678،151
خدمات : ارزي/ريالي
محل: سالن خروجي 2 شعبه، سالن ورودي A 1 شعبه، ناحيه Check-in 2 شعبه
شعبه اصلي : کیلومتر 30 اتوبان تهران – قم بانک ملی

تجارت
سالن ورودي
خدمات :ارزي / ريالي
خودپرداز :يك دستگاه سالن ورودي
تلفن :51007040

سقف ارز مسافرتي
- فروش ارز به مسافرين هوايي عازم كشورهاي آذربايجان‏ ، ارمنستان، پاكستان، افغانستان و امارات متحده عربي يك بار در سال به ميزان حداکثر400 دلار‌آمريكا
- فروش ارز مسافرتي به مسافرين هوايي عازم كشورهاي تركيه، تركمنستان، كويت ، قطر، بحرين و عمان يك بار در سال به ميزان حداكثر 400 دلارآمريكا
- فروش ارز مسافرتي به مسافرين هوايي عازم ساير كشورها يك بار در سال به ميزان 1000دلار امريكا

ریتا جان تاحایی که من شنیدم تا حدی مطمئنم بانک ملت بود که الان به سامان واگذار شده .من خودم اسفند 300$ سقفوو گرفتم الان یکی از دوستام دیشب رفت ترکیه بهشون 300$ بیشتر ندادن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، Tomas ، Ehsan1358 ، romance33
جدا؟ من فکر میکردم فقط 300 دلار حداکثر میشه گرفت. بهم گفته بودن برای حواله ارزی باید برم ملت. که امروز تو سایت بانک سامان دیدم اطلاعیه رو. اما مشکل اینجاست که بانک سامان گفته 3 تا 7 روز کاری قبل از پرواز میتونید اقدام کنید. من تازه امروز گرفتم بلیتم رو و شنبه صبح هم پرواز دارم. Sad
لطفا اگه کسی میدونه که از بانک دیگه ای هم میشه حواله ارزی گرفت که شرط 3 تا 7 روز رو نداشته باشه راهنماییم کنه.

دوست خوبم ممنونم واقعا از راهنماییت و اون آدرس ها که گذاشتی به درد خیلی ها خواهد خورد. ممنون

یلدا جون دوستت از سامان حواله گرفت؟
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 22:46)azri نوشته:  دوستان ترجمه ها باید به روز باشه . مدارک من بیشتر از یک ساله پیش ترجمه شدن. دوباره بدم واسه ترجمه؟

عزیزم منم ترجمه هام بیش از 1 سال گذشته بود و همونایی که فرستاده بودم دیگه ازم جدید نخواستن .فقط گفتن اصل شتاسنامه رو ببر .همسرم هم به dosزنگ زد و پرسید و گفتن نیاز نیست اگه بخوایم میل میزنیم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamalir36 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان