کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستان
خوبین چرا اینجا سوت و کور! بیایین بگین چیکارا میکنین؟به ما هم بگین !
سی سی جان عزیزم چی شد؟ما رو بی خبر نزار.ایشالا که حله.
بچه ها خودمون مدت ویزارو مشخص میکنیم یا خودشون 2 هفته ای دادن؟
من هنوووووز منتظر اپرووووووووووووو شدنم و هیچ واکسنی هم نزدم خیر سرم وداره 9 ماه میشهSad رکوردار اپروو هستم . راستی فردا جان خوش امده بودی.بیا بگو از اونجا چی کارا کردی 1سال رو.ایشالا ارزو میکنم همیشه خوب و خوش باشی.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، yalda91 ، shabnam.84
بچه ها من اگه اصل فرم نوتارایز شده 134 رو نداشته باشم کپی شو داشته باشم چی میشه؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان:
سی سی جون همینطور که دوستان پیشکسوت گفتن چیزی پیش نمیاد عزیزم، نگران نباش.

ساناز جون به امید خدا همین روزا هههههههوووووووررررراااااااا تو می کشیم گلم

آرین جان تبریک میگم مبارکتون باشه به خانم گلت سلام برسون
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، shabnam.84
بچه ها من مشکلم حل شد. ممنون از همه به خاطر دلداریهاتون و اینکه یادم بودید. تصمیم گرفتم تا تهران نرسیدم به چیزی ذوق نکنم. هر بار اینجا به چیزی ذوق کردیم یه دست گل بعدش به آب دادیم و کلی دردسر کشیدیم و ضررر مالی و ... .
بنابر هرچند فعلا قصد ذوق کردن ندارم اما یک دنیا از همتون و محبتاتون ممنون. ایشالله برگردم یه سفرنامه حسابی مینویسم و راجع به همه کارامون و اشتباهاتمون براتون تعریف میکنم که تجربه بشه واسه بقیه... و شاید اینجوری یه گوشه کوچیک از محبتاتون جبران بشه...
دوستتون دارم....
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، paryan ، arian307 ، yalda91 ، Saeedv13 ، paris a ، kamela ، aghaghia ، shabnam.84
(2013-09-15 ساعت 23:01)سی سی نوشته:  بچه ها من مشکلم حل شد. ممنون از همه به خاطر دلداریهاتون و اینکه یادم بودید. تصمیم گرفتم تا تهران نرسیدم به چیزی ذوق نکنم. هر بار اینجا به چیزی ذوق کردیم یه دست گل بعدش به آب دادیم و کلی دردسر کشیدیم و ضررر مالی و ... .
بنابر هرچند فعلا قصد ذوق کردن ندارم اما یک دنیا از همتون و محبتاتون ممنون. ایشالله برگردم یه سفرنامه حسابی مینویسم و راجع به همه کارامون و اشتباهاتمون براتون تعریف میکنم که تجربه بشه واسه بقیه... و شاید اینجوری یه گوشه کوچیک از محبتاتون جبران بشه...
دوستتون دارم....

خدا رو شکر عزیزم بهت تبریک میگم .به سلامتی برگردی.منم دوستت دارم.شاد باشی و پاینده.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، azadandish ، Tomas
خوشحالم عزیزم که خیالت راحت شد
همیشه شاد و موفق باشـــــــــــــی!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سانازی ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، Tomas
وای تبریک . خیلی خوشحالمون کردی . مبارک ات باشه ♥
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، Tomas
(2013-09-15 ساعت 23:01)سی سی نوشته:  بچه ها من مشکلم حل شد. ممنون از همه به خاطر دلداریهاتون و اینکه یادم بودید. تصمیم گرفتم تا تهران نرسیدم به چیزی ذوق نکنم. هر بار اینجا به چیزی ذوق کردیم یه دست گل بعدش به آب دادیم و کلی دردسر کشیدیم و ضررر مالی و ... .
دوستتون دارم....

دیدی هیچی نشد... حالا من جای تو باشم یه 2 روز دیگه میمونم ... میرم اونی که بم گفت ویزات باطل میشه رو پیدا میکنم و 2 روز سوسمار پلو میدم به خوردش که دکتر بودن از سرش بپره...
مبارک باشه بلیط هم برای امریکا اصلا کار سختی نیست و نمیخواد از اژانس ها بگیری... این سایت رو چک کن روز حرکتت رو بده همه ی ایرلاین هایی که به امریکا میان رو برات مشخص میکنه .. خیلی راحت هم میخری بلیطط رو( البته همسرت باید بخره(

http://www.cheapoair.com
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، aghaghia ، shabnam.84 ، Tomas
هوووورررررررااااااااااااا نه واسه خودم نگفتم راز جون فکر خوب نکنین!!Sad
واسه سی سی جون گفتم که خدا رو شکر تموم شد ویزارو گرفت ردررررره درردرررره درررررررررررره دررررر مثلا اهنگ شادی بود دیگه Wink
مرسی رااز عزیز ایشالا به زودی به ترتیب منتظرین هووورررا بکشیم.ببینم این اقا مونو راضی میکنم دبی برم واسه مصاحبه لامصب تکون نمیخوره که(میخوره ها شما دعا کنین)
مرسی داداش ارین مهربون از دلداریت و راهنمایی به دوستمون.واقعا خفه کن اون ادمو.حتی گاو بوده!1ببخشیدا.از شیما جون خبر داری ایا از سیمی جون.چیکارا میکنین اقای امریکایی؟!Wink
و مرسی از مدیر محترم aghaghia و همه بچه های عزیز بابت راهنمایی(خودمو سی سی فرض کردم انگار )بلاخره والا دوستمون موفق باشن ما هم خوشحال میشیم .
دعام کنید دااااااا لووووطفن
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، romantic ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها من کپی فرم i-134 البته نوتاریاز شده رو دارم اگه با کپی برم مصاحبه چی میشه نقص مدرک می خرم؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، romance33 ، Tomas
سانازی جان شیما یکی 2 هفته پیش اس ام اس داد ظاهرا حالش خوبه.. سمی و ارکیده هم حالشون خوبه ....

///

1-134 که داری میبری روش مهر شده کپی درسته پوریا ؟ من هم همینجوری بردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد... نگران نباش.....
با چی میری اخر؟ زمینی یا هوایی؟ خونه مونه میخوای ردیف کنم یروان برات؟ یکی رو میشناسم تا حالا به 10 15 تا از بچه های خودمون معرفی کردم همه رفتن راضی بودن .. همونیه که خودمم خونه گرفتم ازش.. یکی 2 تا کار واسش انجام دادم نمک گیر شد حالا هر کی رو میفرستم پیشش میگه از طرف منه تخفیف تپل میده
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، romance33 ، paris a ، shabnam.84 ، Tomas
دوستتون دارم....

خدا را شکر سی سی جون
تبریک می گم عزیزم. امیدوارم که همیشه در زندگیت موفق باشی.
تعجبی نداره که اینجا هر وقت برای موفقیتی خوشحال می شی یک جوری از دماغت بیرون می یاد. من به تجربه برام ثابت شده که تو ایران هر کاری بکنی داری دور خودت می چرخی. علتش هم افرادی هستند که دور و برت از حسادت و بخل دارند می ترکند. انشالله وقتی رفتی اونور تفاوت را حس می کنی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سی سی ، paris a ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
بازم ممنون از همتون دوستای خوبم...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، romance33 ، romantic ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
سلام دوستای گلم.
من بزرگترین عضو مهمان، یهو دلم برای کوچکترین عضو مهمان تنگ شد؛ گفتم بیام خونه شما دنبالش بگردم... شاید اومده مهمونی!!TongueBig Grin
آهای علی قرمزه کجایی پسر با دیسیپلین؟!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-09-16 ساعت 01:17)سی سی نوشته:  بازم ممنون از همتون دوستای خوبم...

دیدی چیز مهمی نبود
بازم تبریککککککککککک عزیز دلم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ