کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سی سی جون بهت تبریک میگم
روزهای خوشی در انتظارت هستند
امیدوارم یه روز بشه من و ساناز جیغ بزنیم و بگیم یه ضرب گرفتمششششششششششش Smile
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، سی سی ، Tomas
(2013-09-16 ساعت 00:08)arian307 نوشته:  سانازی جان شیما یکی 2 هفته پیش اس ام اس داد ظاهرا حالش خوبه.. سمی و ارکیده هم حالشون خوبه ....

///

1-134 که داری میبری روش مهر شده کپی درسته پوریا ؟ من هم همینجوری بردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد... نگران نباش.....
با چی میری اخر؟ زمینی یا هوایی؟ خونه مونه میخوای ردیف کنم یروان برات؟ یکی رو میشناسم تا حالا به 10 15 تا از بچه های خودمون معرفی کردم همه رفتن راضی بودن .. همونیه که خودمم خونه گرفتم ازش.. یکی 2 تا کار واسش انجام دادم نمک گیر شد حالا هر کی رو میفرستم پیشش میگه از طرف منه تخفیف تپل میده
ای دست دردنکنه داداش خیالمو راحت کردی . آرین آگه برام ریدف کنی که خیلی ممنونت میشم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ردیف شدست .. اگر دیدی خرفت بازی در اورد بگو خودم از اینجا زنگ بزنم پوستش رو بکنم ... البته همین که بگی از طرف ارین خودش میدونه چی بت بده...
پیام خصوصیت رو چک کن Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tondar ، battosai ، rrrraaaazzzz ، paris a ، Tomas
یلدا جون کجایی بابا؟
امروز 200 روز گذشت از مصاحبت...من هنوزم رو حرفم هستم و بت قول میدم که ویزات رو میگیری... دوستان لاتاری هم ایشلا تا قبل موعد همشون کلیر میشن و بعد هم شما باید بری انکارا که ویزات و بقل کنی... فعالیتت هم کم شده ها... نگی نفهمید Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، paris a ، tondar ، romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی ارین ار اینکه سراغی ازم گرفتی .اصلا حوصله ندارم وحقیقتش چیزی ندارم که بنویسم اینجا چون هیچ کس شرایطمنو نداره .ولی روزی چند بار چک می کنم و با تشکر نشون می دم که با بچه هام .خیلی خیلی برای سی سی جان خوشحالم واقعا خوش به حالش .
امیدوارم برای همه خبرهای خوشی بشه .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، paris a ، tondar ، mohammad.maleki ، kamalir36 ، shabnam.84 ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، Tomas
(2013-09-16 ساعت 20:28)yalda91 نوشته:  مرسی ارین ار اینکه سراغی ازم گرفتی .اصلا حوصله ندارم وحقیقتش چیزی ندارم که بنویسم اینجا چون هیچ کس شرایطمنو نداره .ولی روزی چند بار چک می کنم و با تشکر نشون می دم که با بچه هام .خیلی خیلی برای سی سی جان خوشحالم واقعا خوش به حالش .
یلدا جون دوست خوبم دلم واست تنگ شده عزیزم.ایشالا همه چی به زودی درست میشه عزیزم.مراقب خودت باش.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، battosai ، tondar ، yalda91 ، mohammad.maleki ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-09-16 ساعت 20:28)yalda91 نوشته:  مرسی ارین ار اینکه سراغی ازم گرفتی .اصلا حوصله ندارم وحقیقتش چیزی ندارم که بنویسم اینجا چون هیچ کس شرایطمنو نداره .ولی روزی چند بار چک می کنم و با تشکر نشون می دم که با بچه هام .خیلی خیلی برای سی سی جان خوشحالم واقعا خوش به حالش .

یلدا جون
ما هم همیشه به یادتیم و در کنارت
امیدوارم که همه چیز خیلی زود درست بشه و خیلی خیلی زود خبر کلیر شدن شما و همینطور مونای عزیز و بقیه بچه های منتظر را همین جا ببینم.
موفق باشی عزیزم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
سلام. دوستان من اپروو شدممممم?
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، paris a ، yalda91 ، shinna ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، aghaghia ، romance33 ، Tomas ، shandiz
حالا هی ما میگفتیم اپروو میشی انقدر فکرت و مشغول نکن کو گوش شنوا ؟ ... دنبال وکیل و کلاه بردار میگشتین Big GrinBig Grin مبارک باشه.. نوش جونت ... باقی دوستان منتظر اعم از منتظر اپروو و منتظر مصاحبه و منتظر کلیر هم به گوش باشن که نوبت اونها هم به زودی میشه... اینجا الان کسی رو نداریم که تازه اقدام کرده باشه و همگی چندین ماه از فرستادن مدارکشون میگزره بنابراین همه ی اتفاقات خوب پشت سر هم خواهد افتاد... این نوع ویزا رو اگر مدارکتون رو کامل بفرستید امکان نداره نگیرید و حالا بسته به شرایط زمانی و کمی شانس یه خورده دیر زود میشه اما اخرش همه میوفتیم تو کوزه ی عسل Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، piboo ، yalda91 ، paris a ، shabnam.84 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، SaraBanoo ، Tomas
(2013-09-17 ساعت 07:57)piboo نوشته:  سلام. دوستان من اپروو شدممممم?

عزیزم تبریک می گمممممم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
خیلی خیلی تبریک میگم به امید مراحل بعدی به زودی زود
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، yalda91 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
بچه ها الان من بايد وقت مصاحبه بگيرم؟ميشه لطفا سايتي رو كه بايد وقت بگيرم بگيد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
(2013-09-17 ساعت 08:55)piboo نوشته:  بچه ها الان من بايد وقت مصاحبه بگيرم؟ميشه لطفا سايتي رو كه بايد وقت بگيرم بگيد

دیدی جای نگرانی نبود عزیزم
به امید ویزای یک ضرببببببببب
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas

مبارک باشه Piboo جان
به امید ویزای یک ضرب عزیزم. و آرزوی خوشبختی و سعادت در کنار همسر آینده ات
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، piboo ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، romance33 ، Tomas
Pibo جون مبارککککککک باشه .... راستی کدوم سفارتی ؟ Cool
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، piboo ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، romance33 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان