موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جون ممنونم از لطفت عزیزم...نوشته هاتو همیشه میخونم..به یادتم عزیزم....بچه ها همتون منو ببخشید که نمیتونم تمام پست هارو لایک بزنم..من همه رو میخونم و همتونو دوست دارم...هم خودتونو هم نوشته هاتونو....ولی چون بچه دارم خیلی وقتم کمه..همش درگیر بچه داری و.....خدا قسمتتون کنه میبینین که چه کار سختی هست...فقط خاستم بگم شرمندتونم که همه رو نمیتونم لایک بزنم....همتونو تک تک دوست دارم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون برات دعا میکنم خیلی..مطمین باش همه چیز به خوبی پیش میره..عزیزم من چون هیچ ایمیلی هم ندادم تاحالا اصلااا اپدیت نشدم...یعنی بعد از مصاحبه شوهرم فقط 1بار اپدیت شد و اخرین اپدیتش 26 اپریل بوده.یعنی فقط با ایمیل اپدیت میکنن؟من اگه کلا ایمیل ندم چی میشه؟کلا اپدیت نمیشم و کلیر نمیشم؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 00:29)yalda91 نوشته: خیلی برای دوستای لاتاری ناراحت شدم خدا بهشون صبر بده .3شنبه مامانم آنژیو میشه گفتن برای عمل لازمه .برامون دعا کنید دوستان .نمی دونید اینقدر کارام تو هم رفته که نمی دونم غصه چیرو بخورم .واقعا لازمه اینهمه انتظار و اینکه تو این مدت پروندمونو روش کار می کنن یا نه .همسرم که مرتب دیگه هفته ای یکبار زنگ می زنه .چنذ ماهی هست که فقط با میل آپدیت می شم .
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت به فریادمون برس
یلدای عزیزم.
نگران نباش. انشالله همه چیز به خوبی و خوشی انجام می شه. مادر عزیزت هم عملش موفقیت آمیز خواهد بود و به زودی سلامتیش را به دست می یاره. و همینطور امیدوارم که به زودی خبر کلیر شدنت را بشنویم . این تاپیک را بترکونیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 02:56)kamela نوشته: سانازی جون ممنونم از لطفت عزیزم...نوشته هاتو همیشه میخونم..به یادتم عزیزم....بچه ها همتون منو ببخشید که نمیتونم تمام پست هارو لایک بزنم..من همه رو میخونم و همتونو دوست دارم...هم خودتونو هم نوشته هاتونو....ولی چون بچه دارم خیلی وقتم کمه..همش درگیر بچه داری و.....خدا قسمتتون کنه میبینین که چه کار سختی هست...فقط خاستم بگم شرمندتونم که همه رو نمیتونم لایک بزنم....همتونو تک تک دوست دارم
کاملای عزیز
من تعریف دختر زیباتو خیلی شنیدم و خیلی دوست داشتم که این عروسک زیبا را ببینم. ولی در میتینگ قبلی قسمت نشد. خدا دخترتو برات سلامت نگه داره و انشالله زیر سایه الله و شما و پدرش همیشه سلامت ، موفق و پیروز باشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 09:49)yalda91 نوشته: (2013-09-23 ساعت 03:00)kamela نوشته: یلدا جون برات دعا میکنم خیلی..مطمین باش همه چیز به خوبی پیش میره..عزیزم من چون هیچ ایمیلی هم ندادم تاحالا اصلااا اپدیت نشدم...یعنی بعد از مصاحبه شوهرم فقط 1بار اپدیت شد و اخرین اپدیتش 26 اپریل بوده.یعنی فقط با ایمیل اپدیت میکنن؟من اگه کلا ایمیل ندم چی میشه؟کلا اپدیت نمیشم و کلیر نمیشم؟
مرسي عزيزم از محبتت .نه عزيزم باميل ابديت شدن دليل بر كلير شدن نيست يعني ميرن برونده رو درسيستم ميبينن و بهتون جواب ميدن كه كلير شديد يا نه اونا خودشون كارشونو انجام مي دن اما ميل فقط ياداوري وجك كردن روند كاره .من تا ٤ماه اول مرتب ابديت مي شدم اما ازون به بد نه
یلدا جونم درکت میکنم خیلی شرایط سختیه ولی چاره چیه بجز صبر
برات همیشه دعا میکنم و همینطور برای مامان نازنینت
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون ایشالا که مامان گلت به سلامتی عملشون رو پشت سر میزارن.کارای خودتم ایشالا هر چه زودتر به سرانجام میرسه.اگه کمکی از دستم بر میاد لطفاً بگو .به امید سلامتی و موفقیت.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-23 ساعت 14:23 توسط kamela.)
ریتا جون ممنونم ازت..به خدا شما ادم رو خیلی خجالت میدین..بچه ها هم از لطفشون هست که تعریف میکنن...ممنونم ازت عزیزم شرمندم نکن....خدا انشاالله تمااام بچه هارو برای مادر پدرشون حفظ کنه.....منم دوست داشتم همه شمارو ببینم ولی متاسفانه اصلا نشد....امیدوارم همتون رو به زودی ببینم..بازم ازت ممنونم گلم
یلدا جونم ممنونم از پاسخت.....میبوسمت......خودتو نگران هیچی نکن....همه چیز درست میشه و مطمین باش وقتی وقتش برسه و بری با خیال راحت میری و اونجا هم برات خیلی خوبه از هر نظر.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 14:22)kamela نوشته: ریتا جون ممنونم ازت..به خدا شما ادم رو خیلی خجالت میدین..بچه ها هم از لطفشون هست که تعریف میکنن...ممنونم ازت عزیزم شرمندم نکن....خدا انشاالله تمااام بچه هارو برای مادر پدرشون حفظ کنه.....منم دوست داشتم همه شمارو ببینم ولی متاسفانه اصلا نشد....امیدوارم همتون رو به زودی ببینم..بازم ازت ممنونم گلم
یلدا جونم ممنونم از پاسخت.....میبوسمت......خودتو نگران هیچی نکن....همه چیز درست میشه و مطمین باش وقتی وقتش برسه و بری با خیال راحت میری و اونجا هم برات خیلی خوبه از هر نظر.
آمین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من خیلی نوشتنو دوست ندارمو یعنی از بچه گی با نوشتن مشکل داشتم و هر هفته شبهایی که فرداش انشا داشتیم من یه عالمه گریه میکردم تا یکی برام انشامو بنویسه. ولی نوشته هاتون میخونم و تقریبا تو جریان کارهاتون هستم و براتون دعا میکنم.
وقتی ما ایمیل دعوت به مصاحبه رو دریافت کردیم به دلیل یکسری مشکلات نشد که تو سایت csc ثبت نام کنیم بعد از اونم دنبال این بودیم که ببینیم آیا میشه وقت مصاحبه رو بندازیم عقب که سفارت جواب ایمیلمو نداد و طی تماس های تلفنی هم فقط پاس کاری میشدیم.
من این لینکو پیدا کردم http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._2994.html
دیروز بالاخره نامزدم باز با سفارت تماس گرفت بهش گفتن چرا تازه تو سایت ثبت نام کردی و 2/5 زمان داری که وقت بگیری از سایت، تلفنی ما وقت نمیدیم.سایت که بسته است. خواب و خواراکمو گرفته ازم.نمیدونم کی میخواد باز بشه و اگه باز بشه آیا میتونیم در کمتر از 2/5 وقت پیدا کنیم با نه!؟
دلیل این همه پرحرفیم این بود که بپرسم آیا کسی میدونه اگه پرونده منقضی بشه (یعنی وقت ما برا 4 ماه عقب تر از زمان اپرو بیافته) چطور میشه تمدیدش کرد؟ اصلا امکانش هست؟ تورو خدا اگه میدونید یا میتونید راهنماییم کنید که کجا میتونم پیگیر شم لطفا بهم بگید تا از این استرس کشنده نجات پیدا کنم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 14:22)kamela نوشته: ریتا جون ممنونم ازت..به خدا شما ادم رو خیلی خجالت میدین..بچه ها هم از لطفشون هست که تعریف میکنن...ممنونم ازت عزیزم شرمندم نکن....خدا انشاالله تمااام بچه هارو برای مادر پدرشون حفظ کنه.....منم دوست داشتم همه شمارو ببینم ولی متاسفانه اصلا نشد....امیدوارم همتون رو به زودی ببینم..بازم ازت ممنونم گلم
کاملای عزیز
این مطلب فکر کنم به دردتون بخوره.
http://www.hooyou.com/familybased/faq.html
از اینجا به بعد جواب سوال شماست :
I have no income and cannot find a co-sponsor, what else can I do to sponsor my wife?
You may provide evidence of assets that are readily available and, combining with your total household income, fulfill the income eligibility requirement. Your wife’s income may also be included as your household income if she has been living with you for the last 6 months. [8 C.F.R. 213a.2 ©(1)]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 23:27)سانازی نوشته: سلام
پریسا جون مرسی عزیزم از رتبه الان دیدم.چه با سابقه شدم من بی خبرم.ایشالا زود کارات را بیوفته مرسی بچه ها انقدر نامیدم که هنوز واکسن هیچی نزدم 9 ماه شد اپروو نشدم.تو تایپک واکسنا سوال پرسیدم مرسی جواب بدین.دعام کنین.
شیننا جون خوبی؟شبنم.کاملا مامان.یلداجان ومونا جان روزی نیست که بهتون فکر نکنم به نامزدم نگم.پیپو.پوران.سی سی خوش به حال
ریتا خانم.رمنس. شیرین shadowهست از بچه ها کی یادم رفت ببخشه همگی خوب باشین ایشالا که دیگه داره روزای ما میرسه.tomas عزیز تشریف اوردید.وای که چقدر دلم واسه الهه . جودی سیمی.ارکیده وشیما که همیشه ارومم میکرد تنگ شده ارین جان که هستن ولطف میکنن به یادمون هستن.
هیچکسو ندیدم ولی از ته قلبم ارزوی خوبی میکنم براتون.
سلام
ببخشید می پرسم! شما شغلتان دولتی بوده که تا الان کلیرتان طول کشیده؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ریتا جووووون واقعا ممنونم ازت برای این لینک...من خودم اصلا وقت نمیکنم به دنبال اینا بگردم..دایما در مهاجرسرا سر میزنم ولی واقعا نمیتونم دنبال چیزی بگردم...من ازت یک دنیا ممنونم که به فکرم بودی و راهنماییم کردی...من اینا رو خوندم..خیلی خوب بود...من فقط نمیفهمم چرا بعضی ها میگن فقط باید کسی اسپانسر ما بشه و اصلا نمیشه پول یا خونه ای چیزی نشون داد!!!بچه ها توروخداااااا اگه کسی اطلاعات دقیقی داره به من بگه..ایا ما میتونیم روی حساب بانکی شوهرم یا من حساب کنیم؟ایا میشه سند خونه ای چیزی نشون داد؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه....اینجا نوشته خانه ای به قیمت 500هزار دلار داشته باشین یا درامد شوهرتون که براش اقدام کردین هم میتونین نشون بدین به جای اسپانسر.....من چطوری مطمین بشم که میشه این کارو کرد؟؟؟بچه ها تورو خدا بهم بگین اگه میدونین.....ریتا جون راستی این پاسخ وکیلهاست به مردم؟بازم ازت ممنونم عزیزم..خیلی بهم لطف کردی واقعا.مرررررسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 04:03)kamela نوشته: ریتا جووووون واقعا ممنونم ازت برای این لینک...من خودم اصلا وقت نمیکنم به دنبال اینا بگردم..دایما در مهاجرسرا سر میزنم ولی واقعا نمیتونم دنبال چیزی بگردم...من ازت یک دنیا ممنونم که به فکرم بودی و راهنماییم کردی...من اینا رو خوندم..خیلی خوب بود...من فقط نمیفهمم چرا بعضی ها میگن فقط باید کسی اسپانسر ما بشه و اصلا نمیشه پول یا خونه ای چیزی نشون داد!!!بچه ها توروخداااااا اگه کسی اطلاعات دقیقی داره به من بگه..ایا ما میتونیم روی حساب بانکی شوهرم یا من حساب کنیم؟ایا میشه سند خونه ای چیزی نشون داد؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه....اینجا نوشته خانه ای به قیمت 500هزار دلار داشته باشین یا درامد شوهرتون که براش اقدام کردین هم میتونین نشون بدین به جای اسپانسر.....من چطوری مطمین بشم که میشه این کارو کرد؟؟؟بچه ها تورو خدا بهم بگین اگه میدونین.....ریتا جون راستی این پاسخ وکیلهاست به مردم؟بازم ازت ممنونم عزیزم..خیلی بهم لطف کردی واقعا.مرررررسی
خواهش می کنم عزیزم . من هم ممنونم
بله این سایت سوال و جواب وکیل هاست به مردم. قسمت بالاش همینو نوشته. البته من اینها را جای دیگه هم خونده بودم ولی الان یادم نیست کدوم سایت بود. حتماً می گردم برات پیدا می کنم . امیدوارم که قبول کنند.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 04:03)kamela نوشته: ریتا جووووون واقعا ممنونم ازت برای این لینک...من خودم اصلا وقت نمیکنم به دنبال اینا بگردم..دایما در مهاجرسرا سر میزنم ولی واقعا نمیتونم دنبال چیزی بگردم...من ازت یک دنیا ممنونم که به فکرم بودی و راهنماییم کردی...من اینا رو خوندم..خیلی خوب بود...من فقط نمیفهمم چرا بعضی ها میگن فقط باید کسی اسپانسر ما بشه و اصلا نمیشه پول یا خونه ای چیزی نشون داد!!!بچه ها توروخداااااا اگه کسی اطلاعات دقیقی داره به من بگه..ایا ما میتونیم روی حساب بانکی شوهرم یا من حساب کنیم؟ایا میشه سند خونه ای چیزی نشون داد؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه....اینجا نوشته خانه ای به قیمت 500هزار دلار داشته باشین یا درامد شوهرتون که براش اقدام کردین هم میتونین نشون بدین به جای اسپانسر.....من چطوری مطمین بشم که میشه این کارو کرد؟؟؟بچه ها تورو خدا بهم بگین اگه میدونین.....ریتا جون راستی این پاسخ وکیلهاست به مردم؟بازم ازت ممنونم عزیزم..خیلی بهم لطف کردی واقعا.مرررررسی
شما میتونید دارایی (شامل خونه و حساب بانکی) و ماشین (ماشین دوم) رو استفاده کنید ولی اینها باید در آمریکا باشند، نه ایران. شما ۳ نفر هستید و نیاز به ۷۲ هزار دلار دارید. اگر خونه دارید، باید اول کارشناس رسمی قیمتگذاری کنه و بعد مبلغ وام رو ازش کم کنید. اگر کافی نبود میتونید پرینت حساب بانکی رو هم بهش اضافه کنید. ممکنه دوستانتون نخوان اسپانسرتون بشن، ولی ممکنه مشکلی نداشته باشن با اینکه برای ۱ هفته پول به شما بدن تا حسابتون رو به سقف ۷۲ هزار (یا مقدار مورد نیاز) برسونید و بتونید پرینت بگیرید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار