کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خداااا ويزاي همه رو بده مخصوصا يلدا و مبينا
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، paris a ، yalda91 ، shabnam.84
:X من کاری نکردم عزیزم وظیفست... بارور هم ماهه.. به خصوص حرف زدنش .. خیلی بامزه حرف میزنه Big Grin... از طرف من درود ویژه بفرست بش و بگو اگه بازم گز میخواد بفرستم واسش Big Grin الان هم که دیگه استرس مسترس تعطیله.. پاشو بورو بگرد یروان رو ... الان هوا هم خوبه...خود یروان هیجی نداره اما بیرون یروان به فاصله ی ۲۰۰ ۳۰۰ کیلومتری یه چندا کلیسا و جای تاریخی داره اسم یکیش گارنی اند گٍ قارته....
به جان خودم فردا بیای بنویسی استرس دارم و پاسورتم اون تو مونده و نمیدونم چرا زنگ نمیزنن خودم اولین نفر یقت رو میگیرم...
سفرنامه هم بنویس ببینیم چه کردی و چی شده... پیشنهاد هم میکنم الان که وقت داری اون رو هم بنویسی .. اولا کامل یادته دوما ایران بیای دیگه وقت نمیکنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، paris a ، yalda91 ، Saeedv13 ، azadandish ، shabnam.84
(2013-09-26 ساعت 17:28)tondar نوشته:  Bache ha hanin alan gerftan ye zaaaaaaaarb

مبارکه Tondar عزیز
خوشحالمون کردی. امیدوارم که در تمام مراحل زندگیت موفق باشی. و همینطور به زودی در کنار همسر آینده ات باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، shandiz ، rrrraaaazzzz ، paris a ، tondar
tondar مبارکت باشه دوست عزیز به امید روزی که کار اقامت همه دوستان ازدواجی ونامزدی درست بشه

vermont
کیس: i 130
ارسال مدارک:18 mar
رسید مدارک:24 mar
اپرو:؟؟؟؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، paris a ، tondar ، سانازی
مبارکههه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، paris a ، tondar
تبرییییییکککککک می گم پوریا جان. همیشه شاد و سربلند باشی. به خانمت هم از طرف ما تبریک بگو. خوشبخت بشیییییین
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a ، tondar ، سانازی ، yalda91
هوررررررررررررررررراااااااااا.... تبریک یه عالمه...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a ، shandiz ، tondar ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، itex
(2013-09-26 ساعت 16:55)tondar نوشته:  Hooiiiraaaaaaaa gerftam hamin alan ye zarb

مبارک باشه دوستم. خدا را شکر. و به امید روزهای خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، paris a ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz
در ضمن دوستان از آنکارا خبر رسید که دوست مهاجر سراییمون ALIRAOUF هم خدا را شکر یکضرب ویزاشو گرفت.
پاسخ
(2013-09-26 ساعت 16:55)tondar نوشته:  Hooiiiraaaaaaaa gerftam hamin alan ye zarb

تبريك و آرزوي خوشبختي براي شما تندر عزيز، انرژي گرفتيم دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، ghazal72 ، tondar ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz
سلام مخصوص به اقا تندر عزیز اقا تبریییییییییییییییک خیلی مبارکه خیلی خوشحالمون کردین.ایشالا خبرای خوب بشنویم من که با این امید میام اینجا خبر خوش بچه ها رو بشنوم و ایشالا خبر خوب خودم هم قسمت بشه بدم.
مرسی شبنم جان یار قدیمی هستم دیگه ،این روزا بگم گردو شدم !!جاتون خالی تو باغ مشغول گردو چیدنیم دستامو ببینین.. دهاتیم دهاتی(شادمهر)
امروزم مهمون داشتیم جاتون خالی گردو گردو میفروشم نبووووود؟!! باید یه جوری پول در بیارم دیگه اقا که نیستWink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shandiz ، shabnam.84
(2013-09-28 ساعت 00:04)سانازی نوشته:  سلام مخصوص به اقا تندر عزیز اقا تبریییییییییییییییک خیلی مبارکه خیلی خوشحالمون کردین.ایشالا خبرای خوب بشنویم من که با این امید میام اینجا خبر خوش بچه ها رو بشنوم و ایشالا خبر خوب خودم هم قسمت بشه بدم.
مرسی شبنم جان یار قدیمی هستم دیگه ،این روزا بگم گردو شدم !!جاتون خالی تو باغ مشغول گردو چیدنیم دستامو ببینین.. دهاتیم دهاتی(شادمهر)
امروزم مهمون داشتیم جاتون خالی گردو گردو میفروشم نبووووود؟!! باید یه جوری پول در بیارم دیگه اقا که نیستWink

سانازی جونم خوب ما رو هم خبر میکردی Big Grin دستامونم سیاه میشد خوب ایرادی نداشت در راه دوست جان فشانی بایدBig Grin نوش جونت عزیزم ایشالا خبرهای خوب رو هم بزودی از شما و یلدا و مونا و بقیه از قلم افتاده ها میشنویم آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shandiz ، shabnam.84 ، MONA FB
تشریف بیارید قدمتون رو چشم.والا امروز مهمونا از خود صاحب باغ بیشتر گردو بردن.!طفلک بابام .اینجوری گیر نمیادا بگم.اینجام اب وهواش خنک و تمیز.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، shabnam.84 ، MONA FB
تندر جان مباركهههههههههههههه به سلامتي خوشبخت بشي به قوله ارين نوش جونت . خيلي خوشحال شدم براي ما هم دعا كن .ببخش يكم دير شد اما خيلي مشغولم نمي فهمم كي شب ميشه كي روز. به همتون دوستاي خوبم خدا تن سالم بده كه بالاترين نعمته براي منم دعاكنيد داره ٨ ماه ميشه اما خبري نيست خودمو ديكه يادم رفته
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، arian307 ، shandiz ، shabnam.84 ، MONA FB
سلام یلدا جان مامان چطورن؟منم مشغول بودم یادم رفته؟دکتر حل شد،رفتین؟ایشالا که مامانم خوب میشه و سر حال شما رو راهی میکنن.ایشالا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shandiz ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان