کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-25 ساعت 00:03)azri نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:27)سانازی نوشته:  سلام
پریسا جون مرسی عزیزم از رتبه الان دیدم.چه با سابقه شدم من بی خبرم.ایشالا زود کارات را بیوفته مرسی بچه ها انقدر نامیدم که هنوز واکسن هیچی نزدم 9 ماه شد اپروو نشدم.تو تایپک واکسنا سوال پرسیدم مرسی جواب بدین.دعام کنین.
شیننا جون خوبی؟شبنم.کاملا مامان.یلداجان ومونا جان روزی نیست که بهتون فکر نکنم به نامزدم نگم.پیپو.پوران.سی سی خوش به حالWinkریتا خانم.رمنس. شیرین shadowهست از بچه ها کی یادم رفت ببخشه همگی خوب باشین ایشالا که دیگه داره روزای ما میرسه.tomas عزیز تشریف اوردید.وای که چقدر دلم واسه الهه . جودی سیمی.ارکیده وشیما که همیشه ارومم میکرد تنگ شده ارین جان که هستن ولطف میکنن به یادمون هستن.Sadهیچکسو ندیدم ولی از ته قلبم ارزوی خوبی میکنم براتون.
سلام
ببخشید می پرسم! شما شغلتان دولتی بوده که تا الان کلیرتان طول کشیده؟

نه اقا یا خانم عزیز من کار نکردم.والا هنوز اینیشال ریویو هستیم.همش میگن سرمون شلوغه.Sad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، romance33 ، kamalir36 ، yalda91
ساناز گل چطوری؟چه میکنی این روزا؟ امیدوارم زودتر تو هم اپروو بشی و یه نفس راحت بکشی

ممنون که همیشه به یاد همه هستی. می بوسمتتتت Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، battosai ، yalda91 ، سانازی
ممنونم ازت ریتا جان
omead جان ممنونم ازت که وقت برای راهنمایی گذاشتین..ببینید من و دخترم هردو سیتیزن هستیم و من برای شوهرم اقدام کردم.... برای محاسبه فکر نمیکنم اینجور باشه که 3 نفر رو حساب کنن...چون فقط شوهرم باید اسپانسر داشته باشه تا بتونه بیاد و مهاجرت ما خانوادگی نیست....این که بعضی ها خانوادگی باید ساپورت بشن مال لاتاری ها هست که خانوادگی باید ویزا بگیرن....الان همسر من به تنهایی حساب میشه..وگرنه من و دخترم بدون اسپانسر که همین الان هم میتونیم بریم امریکا.و در این سایتی که ریتا جون گذاشته دقیقا یک اقایی پرسیده که سیتیزن هست و در کشور چین خانه ارزشمندی داره و پرسیده بود ایا باید فقط در امریکا داشته باشه و وکیل جواب داده بود که نه در هرجای دنیا که خانه داره میتونه اون به عنوان ساپورت حساب بشه..حالا دیگه نمیدونم حرف اون وکیل چقدر درست بوده!!بازم ممنونم ازتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، romance33 ، shabnam.84 ، yalda91 ، paris a ، سانازی
Hooiiiraaaaaaaa gerftam hamin alan ye zarb
k1

پاسخ
Bache ha hanin alan gerftan ye zaaaaaaaarb
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، shabnam.84 ، shadoow ، romance33 ، battosai ، yalda91 ، shandiz ، romantic ، MONA FB ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، paris a ، azadandish
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. پوریا جان تبریک میگم. خوشحالمون کردی. با آرزوی شادی و خوشبختی.

منتظرت هستیم تا بیای برامون تعریف کنی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadoow ، romance33 ، battosai ، yalda91 ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، paris a
(2013-09-26 ساعت 17:28)tondar نوشته:  Bache ha hanin alan gerftan ye zaaaaaaaarb

هوووووورا.خیلی تبریک میگم دوست عزیز. برات آرزوی موفقیت و خوشبختی در بقیه مراحل رو زندگی میکنم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadoow ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، paris a
ارین ممنونم از کمکات

بچه ها بیام ایران یه سفرنمامه توپ می نویسم
فقط اینو بدونید خیلی سادس خیلی مدارکتون تکمیل باشه هیچ مشکلی نیست
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، romance33 ، yalda91 ، shandiz ، arian307 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، azadandish
تندر جان خیلی بهت تبریک میگم...امیدوارم بقیه مراحل تا رسیدن به امریکا هم برات اسون باشه.برای بچه های دیگم مخصوصا یلدا از همونجا دعا کن لطفا که همه زود ویزا بگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، tondar ، kamalir36 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، paris a
(2013-09-26 ساعت 17:59)tondar نوشته:  ارین ممنونم از کمکات

بچه ها بیام ایران یه سفرنمامه توپ می نویسم
فقط اینو بدونید خیلی سادس خیلی مدارکتون تکمیل باشه هیچ مشکلی نیست

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
پووریا جان تبریککککککککککککککککک
خوشبخت شین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، tondar ، kamalir36 ، arian307 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
(2013-09-26 ساعت 17:28)tondar نوشته:  Bache ha hanin alan gerftan ye zaaaaaaaarb

مبارکهههههههههههههه هووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
جیغ بنفش .....................سوت.......................... دست.........................
دوست عزیز واقعاً خوشحالمون کردی ویزا خوشکله مبارکت باشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، arian307 ، kamalir36 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، paris a ، shabnam.84
ادم صبح ساعت ۸ صبح پاشه و خبر به این خوبی بخونه ینی روزش ساخته شده.... مبارکه پوریا جون... نوش جونت... منم کاری نکردم وظیفست داداش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamalir36 ، romance33 ، negi ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، paris a ، yalda91 ، azadandish ، shabnam.84
بچه از صميم قلبم دعا ميكنم كاره همتون زود زود درست بشه
مصاحبه من خيلي راحت بود فقط ازم پرسيد كاره خانومت چيه كاره خودت چيه حتي به من نگفت قسم بخور كه تعجب كردم همش ٥ دقيقه بيشتر طول نكشيد عكساي دو نفر رو گرفت نگاه كرد بعدش گفت يه شماره تلفن بده ٣ روز ديگه ويزات امادس منم يه قيافه اي براش اومدم همچي كه بيچاره انگار وظيفش بوده ويزامو بده ولي از در اتاقك كه اومدم بيرون رفتم با تمام كارمنداي سفارت دست دادم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، paris a ، kamela ، yalda91 ، azadandish ، shabnam.84
پوریا جان مبارک باشه . خیلی خوشحال شدیم . مثل یه تندر واقعی رفتی ویزارو گرفتی . هاهاها
Big GrinBig GrinTongueWinkSmileBig Grin
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، paris a ، yalda91 ، shabnam.84
يعني ارين خيلي دوست دارم اين بارو خيلي با حاله گفت ارينم تو همين خونه بوده اومد برام يه سيم كارتم خريد از سفارت اومدم بيرون اولين نفر بارو بود كه زنگ زد با يه شوري پرسيد گرفتي گفتم گرفتم گفت مباركه به جون بچم خيلي خوشحال شدم گفتم بارو دمت گرم ارين مرصي از تمام كمكات داداش بيام اونجا بايد با انا بياين خونمون از حالا بگم يشب شام مهمونه مايين
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، paris a ، yalda91 ، azadandish ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان