کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-28 ساعت 00:29)سانازی نوشته:  تشریف بیارید قدمتون رو چشم.والا امروز مهمونا از خود صاحب باغ بیشتر گردو بردن.!طفلک بابام .اینجوری گیر نمیادا بگم.اینجام اب وهواش خنک و تمیز.

قربونت برم عزیزم ایشالا موقع هورا کشیدن واست دور هم جمع میشیم.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2013-09-28 ساعت 00:34)yalda91 نوشته:  خدا تن سالم بده كه بالاترين نعمته براي منم دعاكنيد داره ٨ ماه ميشه اما خبري نيست خودمو ديكه يادم رفته

یلدا جونم خوبی؟ مامان خوبن خدا رو شکر.عزیزم چند بار بهت زنگ زدم حال مامان رو بپرسم در دسترس نبودی.ایشالا که رفع کسالت شده باشه .ایشالا به زودی واست هورا بکشیم عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz ، shadoow ، yalda91
ساناز جون حالا کیلویی چند میدی؟؟چقدر دیر دارین میچینین..ما گردوهای باغمون رو(در درکه)2ماه پیش زدیم..یک درخت رو نزدیم و الان دیدیم گردوهاشو کلاغ خوررررده.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz ، paris a ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، yalda91 ، سانازی
(2013-09-26 ساعت 16:55)tondar نوشته:  Hooiiiraaaaaaaa gerftam hamin alan ye zarb
تبریک میگم ایشاله در کنار همسر گرامی خوشبخت باشین و همه ما ها دعا کنید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، tondar ، paris a ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
تندر جان مبارکککککککککککککک باشه دوست عزیز . خیلی خوشحال شدم امیدوارم این شادی رو یه روزی تو چشم همه بچه های این سایت ببینیم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، paris a ، kamela ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
تندر عزیزم مبارکت باشه
مثل تندر ویزارو گرفتی Smile به امید موفقیت های بیشتر شما
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، paris a ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shadoow ، romance33 ، shandiz ، yalda91 ، سانازی
بچه ها که شما آنکارا رفتین یه هتلی روبروی سفارت هست به اسم بست ( بست وسترن رو نمیگما ، این بست خالیه!!) کسی نطر خاصی نداره؟ شما دیدن این هتلو؟

تندر جان مبارکــــــــــــــــه!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی
بچه ها همین الان الان گرین کارتم رو از توی میل باکسمون کشیدم بیرون! هنوز به همسرم نگفتم (مسافرته) ... به شماها می گم که همیشه تو غم و شادی با من بودید! به امید اینکه همتون زود زود به چیزی که منتظرش هستید برسید!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، tondar ، shandiz ، rrrraaaazzzz ، ghazal72 ، MONA FB ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، سانازی
(2013-09-28 ساعت 22:39)negi نوشته:  بچه ها همین الان الان گرین کارتم رو از توی میل باکسمون کشیدم بیرون! هنوز به همسرم نگفتم (مسافرته) ... به شماها می گم که همیشه تو غم و شادی با من بودید! به امید اینکه همتون زود زود به چیزی که منتظرش هستید برسید!

مبارکه Negi جون
امیدوارم که همیشه و در همه حال خوشبخت و موفق باشی. به امید موفقیتهای روز افزون برای شما و همسرتون.
مرسی از اینکه ما را در شادیت شریک دونستی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، shandiz ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، ghazal72 ، shabnam.84 ، shadoow ، سانازی
دوست عزیز مبارک باشه براتون... Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، romance33 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، ghazal72 ، shabnam.84 ، shadoow ، سانازی
(2013-09-28 ساعت 22:39)negi نوشته:  بچه ها همین الان الان گرین کارتم رو از توی میل باکسمون کشیدم بیرون! هنوز به همسرم نگفتم (مسافرته) ... به شماها می گم که همیشه تو غم و شادی با من بودید! به امید اینکه همتون زود زود به چیزی که منتظرش هستید برسید!
مبارک باشه دوست عزیز. امیدوارم در همه زندگی موفقیت باهات همراه باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، romance33 ، kamalir36 ، سانازی
(2013-09-28 ساعت 18:45)poram نوشته:  بچه ها که شما آنکارا رفتین یه هتلی روبروی سفارت هست به اسم بست ( بست وسترن رو نمیگما ، این بست خالیه!!) کسی نطر خاصی نداره؟ شما دیدن این هتلو؟

تندر جان مبارکــــــــــــــــه!
سلام
روزی که من رفتم واسه مصاحبه جون رزو نکرده بودم چندین هتل رو دیدم این هتل هم رو رفتم دیدم درسته نزدیکه سفارته اما زیاد باب میل نبود
یه خیابون جلوتر king hotel رو رفتم همه چیش عالی بود
با سفارت هم 2 دقیقه فاصله داره
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، ghazal72 ، shadoow ، سانازی ، poram

مبارکه دوست عزیز امید که در کنار همسرتان زندگی سرشار از شادی و بهروزی و پیروزی داشته باشید.ممنون که تو شادیتون به فکر ما هم بودین.شاد باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، ghazal72 ، negi ، shadoow ، سانازی
به به نگی جون بالاخره بعد از 1 سال و خورده ای گرین کارت دار شدی مادر..... مبارکه.... دارم تصور میکنم چطوری رقصیدی و از پله ها رفتی بالا Smile)

دیگه خدا وکیلی باید شیرینی بدی... کی بیایم خونتون؟ Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، ghazal72 ، shabnam.84 ، negi ، shadoow ، سانازی ، romance33
negi عزیز تبریک میگم !!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، kamalir36 ، negi ، shadoow ، سانازی ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان