کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نگی جون مبارکه . خوشم میاد آرین پایه مهمون بازیه فقط ،
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، سانازی ، romance33 ، rrrraaaazzzz
خدا جونم دلم یه عالمه هوررررای پشت سر هم میخواد... هر روز دارم به امیدش اینجا رو چک میکنم... قلبم میگه چیزی نمونده تا هوررررررراهای بعدی...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ghazal72 ، negi ، romantic ، shadoow ، سانازی ، romance33 ، rrrraaaazzzz
نگی جون تبریک میگم. خیالت راحت شد از بابت گرین کارت دیگه Smile
امیدوارم همیشه شاد باشی و زندگی آرومی داشته باشی

برای همه ی دوستای خوبم این آرزو رو دارم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، negi ، yalda91 ، سانازی ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-09-29 ساعت 01:21)MONA FB نوشته:  نگی جون مبارکه . خوشم میاد آرین پایه مهمون بازیه فقط ،

اخه از وقتی اومدم همه اومدن خونمون ..Big Grin هیچ کس هنوز نگفته بیا خونمون Smile)
البته امشب یه مهمونی تپل دعوتیم واسه فارغ شدن یکی از دوستامون ...از تحصیل البته ...Big Grin
...

راستی با شیما حرف زدم دیروز... رفته بود گواهینامه بگیره چون ویزاش تموم شده بود و گرین کارت هم نداشت بش ندادن Sad...
با سیمی هم 2 هفته پیش حرف زدم اونم خوب بود...

دیدین ، تا من اومدم امریکا همه گفتین ارین رفته امریکا دیگه نمیاد اینجا .. الان اما مثل این که از قدیمی ها فقط من میام اینجا... البته بچه ها رو تو فیس بوق میبینم ....
یه انتقادی هم بکنم Big Grin
مثل این که اینجا دیگه تبدیل شده محلی واسه راز و نیاز و دعا خوندون و اینا من هم ( و شاید باقی دوستانی که دیگه نمیان ) و تقریبا دیگه کامنت نمیزارم .. فارغ از این که بچه ها همه مشکلات خودشون رو دارن ، اما هر چیزی هم جایی داره.. ... اینجا رو یادمه پارسال پر از خنده و خوشی و نقل کردن تجربه ها چه از ایران چه از امریکا و غیره بود ... باور کنین اگر تو هر کامنتتون آمین آمین کنین و دعا کنین و نادعلی بخونین خدا نه میاد لایک میکنه کامنت ها رو نه تاثیری داره تو روند ماجرا.. جز این که جو اینجا رو یه خورده ماتم زده میکنه و فعالیت این تاپیک رو ( همونجوری که خودتون هم متوجه شدین) به چنتا کامنت آمین آمین در هفته کاهش میده...
به نظرم بهتره که دعا کردن ها رو به خلوت خود و یا در مسجد و حسینه ی
ببریم و اینجا رو همونجوری که تو کامنت اولش نوشته شده و تو این نزدیک 600 صفحه پیش رفته مربوط به تجربیاتمون بکنیم ...
چند وقت یک بار من میومدم یه اتفاقی که افتاده و تجربه ای که اینجا پیدا کردم رو مینوشتم و اما کسی همکاری نکرد و دوباره 100 صفحه 100 صفحه آمین آمین شد ..
باور کنید اومدین اینجا هم مشکلات به مراتب بزرگتری از ویزا خواهید داشت... از زبان و تحصیل و کار پیدا کردن و خرید از جاهای مختلف و اداب و رسوم و غیره .... بیاین به هم کمک کنیم تو همه ی موارد و این تاپیک رو از این ماتم زدگی نجات بدیم .. خودتون هم بعدا متوجه میشین که اینجا زندگی کردن رو اگر با تجربه شروع کنین خیلی جلو ترین ..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تکبیر
من هم موافقم . قبلنا خیلی بهتر بود . آدم روحیه میگرفت .
مرسی آرین که هنوز هم به اینجا سر میزنی و میای تجربیاتت رو میگی . بقیه بچه ها هم اگر نمیان سرگرم زندگیاشونن
پاشو برو خونه هاشون مهمونی جای مارم خالی کنین تا بیایم .
شیما چرا زودتر نرفته واسه گواهینامه آخه . تو فیض بوکم نیس ازش بیخبریم .

پورام جان از هتل های انکارا من عتب بولوار رفتم خیلی راضی بودم ایندفه هم که بخوام واسه ویزا گرفتن برم میرم همون جا به نسبت 3 ستاره بودنش واقعا خوبه . قیمتشم مناسبه .
اما اگر گرونتر و بهتر بخوای بست 2000 رو برو نه بست خالیو .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، ghazal72 ، سانازی ، kamalir36 ، shabnam.84 ، romance33 ، poram ، rrrraaaazzzz
سلام به همتون بچه ها من خيلي وقته پست نميزارم چون جو يه جوري شده مثل قبل نيست قبلا جو اينجا شاد بود و من و خيليا باهم ديگه دوست شديم و هنوز دوستيم مثل اركيده آرين شيما مونا يلدا كاملا شينا
اون موقع خيلي جو خوبي بود ماها اصلا دوري از همسرامونو نفهميدم اما الان ... همش انرژي منفي و ناميديه اينجا ، حيفه جو وعوض كنيد ما دوباره بيايم تو بحثا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ghazal72 ، MONA FB ، سانازی ، kamalir36 ، shabnam.84 ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-09-29 ساعت 02:53)simi نوشته:  سلام به همتون بچه ها من خيلي وقته پست نميزارم چون جو يه جوري شده مثل قبل نيست قبلا جو اينجا شاد بود و من و خيليا باهم ديگه دوست شديم و هنوز دوستيم مثل اركيده آرين شيما مونا يلدا كاملا شينا
اون موقع خيلي جو خوبي بود ماها اصلا دوري از همسرامونو نفهميدم اما الان ... همش انرژي منفي و ناميديه اينجا ، حيفه جو وعوض كنيد ما دوباره بيايم تو بحثا

والا سی می جان یک بار من تو یک تاپیکی همین موضوع را خیلی مودبانه مطرح کردم بعضی از دوستان کم مونده بود منو کتک بزنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، MONA FB ، romance33 ، نيما ٩٢ ، rrrraaaazzzz
نگی جون خیلی مبارکت باشه عزیزم.به امید شادی های بعدی
پورام جون سگمان هتل هم بغل سفارته هم قیمتش خوبه هم هتل خوبی.در حد 5 ستاره و خیلی عالی نیست..ولی تمیز هست و صبحانه هاش عاااااااالی....یه همه جا هم نزدیکه...برو ببین ضرر نمیکنی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، negi ، yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، romance33 ، rrrraaaazzzz
مرسی از همه دوستای خوب قدیم و جدید مهاجرسرایی!
آره واقعا این یکسال طول کشیدن گرین کارت من ماجرایی بود، ولی خوب عوضش بدون مصاحبه فرستادند (این به او در)!
در مورد گواهینامه شیما، من ۳ یا ۴ بار با ویزای باطله و بدون گرین کارت گواهینامه رو تمدید کردم. از ۲۰ روزه بهم دادند تا ۳ ماهه و آخرین بارم که ۸ ماهه دادند بهم. هر موقع رفتم برای تمدید یه نامه برای تایید به (هوم لند سیکیوریتی) می زنند و اونها بعد از یکی دو هفته کیس من رو تایید کردند و به من گواهینامه دادند. فقط یه کم باید سمج بازی دربیارید با اینا!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، سی سی ، paris a ، سانازی ، shabnam.84 ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz
علی جان کدوم مسائل رو میگی منطقی؟ لحن دیک تا تور مابانه ی شما یا ادبیاتی که شایسته ی شما نبود؟من تو حرفاتون منطقی ندیدم .. شما فرمودین ( دلیلی نمیبینم ) که بخوام جو رو عوض کنم .. انگار که سخن گوی همه هستین!!.. میبینین که سیمی هم که شما تلویحا بنده رو متهم به دروغ گفتن در موردش کردین خودش اومد نوشت... مطمئن باشین باقی دوستانی هم که به خاطر جو اینجا دیگه نمیان در چند ساعت دیگه میان و نظرشون رو میگن...و بله پست های بی ربط متعدد و حرفایی که ربطی به یه تاپیک مهاجرتی نداره باعث شده که من و باقی دوستانی که مشناسم دیگه نیان!!
متاسفانه حتی پیشنهاد دادن در این موارد هم برای برخی توهین تلقی میشه!!! ... این دایره ی اعتقادات شما کجاست که ما هر حرفی بزنیم و هر پیشنهادی بدیم توهین تلقی میشه؟؟؟؟ کجای کامنت من رو دقیقا توهین تلقی کردین؟؟ میشه تو پیام خصوصی یا اگر دوست دارین همینجا واسم عینا کپی کنین؟؟؟
حرف من و دوستانی که دیگه نمیان خیلی سادست ...
این تاپیک و همه ی تاپیک های دیگه به دلیلی به وجود اومده که متاسفانه به خصوص این تاپیک خیلی از هدف اصلیش دور شده.. همدردی کردن و ارزوی موفقیت کردن و دعا کردن واسه پیروزی در مراحل زندگی هیچ بدی نداره اگر به اندازش و به جاش باشه.... 50 صفحه ی اخر همین تاپیک رو بخونین ببینین مطالب بی ربطی که گذاشته شده چقدر بیشتر از مطالب به درد بخورشه...چقدر استرس و ناراحتی رو تو هر کامنتی میشه پیدا کرد ...
نه کسی مخالف دعا کردن شماست نه هیچ چیز دیگه ای.. اما به اندازش..و به جاش... از هر 20 تا کامنت 18 تاش کامنت دعاست... اون 2 تایی هم که میمونه پرسیدن از خداست که پس کی عاقبت به خیر میشم ... سوال ها و حرفایی که عمدتا کسی جوابی براش نداره و صرفا ذهن خواننده رو با بن بستی از تاریکی و افسردگی درگیر میکنه ...میدونم که خیلی ها در مرحله ای هستن که بیشتر از همیشه احساس به دعا پیدا کردن ! و همینطور خیلی ها هم هستن که به اندازه ی کافی خودشون مشکل و افسردگی دارن . مثل یلدا ی عزیز که بعد از 8 ماه هنوز کلیر نشده و مونا و غیره....به جای این که جو اینجا رو شاد تر بکنیم و از تجربیاتمون ( همگی ) بگیم و سعی کنیم زیر دست و بال همدیگه رو بگیریم و حرفای مثبت بزنیم داریم موج منفی رو به همدیگه انتفال میدیم !! علاوه بر شما و باقی دوستانی که اینجا هستن تعداد زیادی دیگه ای از دوستان وقتی میبینن این تاپیک هیچ استفاده ای دیگه واسشون نداره دیگه نمیان... من همین دیروز با چنتا از دوستان صحبت کردم .. متفق القول گفتن که خوب بیایم چی کار کنیم ؟ اونجا که دیگه چیزی واسه گفتن نداره و چیز جدید ادم یاد نمیگیره ... پس بهتره به جای این که در برابر من جبهه بگیری قبول کنی که دیگران هم حق دارن از این تاپیک و پتانسیل هایی که توش هست استفاده کنن و ازش چیز یاد بگیرن و دوست ندارن که هر سری مجبور شن 20 صفخه راز و نیاز دیگران رو بخونین تا به یه مطلبی که به دردشون میخوره برسن.... و دوستی های بلند مدتی داشته باشن.. نمونش سیمی و ارکیده که همسایه بودن اما نمیدونستن و اینجا هم رو پیدا کردن.. همینطور دوستای خوبی که خودم پیدا کردم و اینجا هم باشون در ارتباط و رفت و امدم ..
امیدوارم اینجوری به قضیه نگاه نکنی که کسی مخالف دعا و مناجات شماست.. زندگی شخصی دوستان به خودشون مربوطه اما وقتی تو یه محیط عمومی هستین ادم های دیگه ای هم هستن تو اون محیط که دوست دارن از امکانات استفاده کنن
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
سلام به همه بچه های گل

این چیزی که من میدونم این صحبتها جو منفی میاره

لطفا پس ادامه دادنش چیزی جز ناراحتی دوستان دیگه نیست

بیایید از لحظات زندگیمون بهترین استفاده رو ببرم (( بازم ممنون از همه))Shy
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz
به نظرم موضوع به این روشنی رو دوباره بخوام توضیح بدم وقت خودم رو تلف کردم... کسی که گارد گرفته شمایی نه من .. من محترمانه اومدم گفتم شما چنان جوابی دادی که مدیرا مجبور شدن پاکش کنن !! پس شما گارد داری نه من...نظر فقط نظر شما محترم نظر ماها هم که دیگه نمیایم تو این تاپیک حرف مفت... همین حالاش سیمی و غزال و مونا اومدن گفتن که ناراحتن....نمیدونم شما چرا میخوای بگی همه اشتباه میکنیم شما راست میگی !! ...سیمی که بعد از 3 ماه اولین کامنتی که گذاشت همونیه که بالاست و حرف من رو تایید کرد.. فردا پس فردا هم شیما و ارکیده و باقی بچه ها هم میان میگن ..این که اسم چندین نفر رو اوردی گفتی اگه بیان بگن ناراحتن خداحافظی میکنی هم اولا که کسایی که فعال هستن که احتمالا جو ایجاد شده رو دوست دارن موضوع بچه هایی هستن که دیگه نمیان!!! مدیران هم اگر چیزی نگفتن به نظرم مراعات حال یکی دو نفر رو کردن چون خیلی از پست هاییی که تو این تاپیک هست علاوه بر این که با اصول این تاپیک سازگار نیست با قوانین مهاجرسرا هم در تداخله..
..
تصمیم گیری در این مورد رو به دوستان میسپرم ...
عزت زیاد!

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-09-29 ساعت 07:50)arian307 نوشته:  به نظرم موضوع به این روشنی رو دوباره بخوام توضیح بدم وقت خودم رو تلف کردم... کسی که گارد گرفته شمایی نه من .. من محترمانه اومدم گفتم شما چنان جوابی دادی که مدیرا مجبور شدن پاکش کنن !! پس شما گارد داری نه من...نظر فقط نظر شما محترم نظر ماها هم که دیگه نمیایم تو این تاپیک حرف مفت... همین حالاش سیمی و غزال و مونا اومدن گفتن که ناراحتن....نمیدونم شما چرا میخوای بگی همه اشتباه میکنیم شما راست میگی !! ...سیمی که بعد از 3 ماه اولین کامنتی که گذاشت همونیه که بالاست و حرف من رو تایید کرد.. فردا پس فردا هم شیما و ارکیده و باقی بچه ها هم میان میگن ..این که اسم چندین نفر رو اوردی گفتی اگه بیان بگن ناراحتن خداحافظی میکنی هم اولا که کسایی که فعال هستن که احتمالا جو ایجاد شده رو دوست دارن موضوع بچه هایی هستن که دیگه نمیان!!! مدیران هم اگر چیزی نگفتن به نظرم مراعات حال یکی دو نفر رو کردن چون خیلی از پست هاییی که تو این تاپیک هست علاوه بر این که با اصول این تاپیک سازگار نیست با قوانین مهاجرسرا هم در تداخله..
..
تصمیم گیری در این مورد رو به دوستان میسپرم ...
عزت زیاد!
ارین جان من که از الان شروع کردم به خوندن ایین نامه 120 صفحه هست قابل مقایسه با ایران نیست lol
به نامزدم که می گم می گه این که تازه هیچی نیست Smile
به هر حال می خوام تا رسیدم به کارام برسم ,به نظرت برم گواهینامه رو بین المللی کنم؟
تا چند ماه از ورودم می تونم گواهینامه بگیرم؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، سانازی ، arian307 ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-09-29 ساعت 06:04)arian307 نوشته:  علی جان کدوم مسائل رو میگی منطقی؟ لحن دیک تا تور مابانه ی شما یا ادبیاتی که شایسته ی شما نبود؟من تو حرفاتون منطقی ندیدم .. شما فرمودین ( دلیلی نمیبینم ) که بخوام جو رو عوض کنم .. انگار که سخن گوی همه هستین!!.. میبینین که سیمی هم که شما تلویحا بنده رو متهم به دروغ گفتن در موردش کردین خودش اومد نوشت... مطمئن باشین باقی دوستانی هم که به خاطر جو اینجا دیگه نمیان در چند ساعت دیگه میان و نظرشون رو میگن...و بله پست های بی ربط متعدد و حرفایی که ربطی به یه تاپیک مهاجرتی نداره باعث شده که من و باقی دوستانی که مشناسم دیگه نیان!!
متاسفانه حتی پیشنهاد دادن در این موارد هم برای برخی توهین تلقی میشه!!! ... این دایره ی اعتقادات شما کجاست که ما هر حرفی بزنیم و هر پیشنهادی بدیم توهین تلقی میشه؟؟؟؟ کجای کامنت من رو دقیقا توهین تلقی کردین؟؟ میشه تو پیام خصوصی یا اگر دوست دارین همینجا واسم عینا کپی کنین؟؟؟
حرف من و دوستانی که دیگه نمیان خیلی سادست ...
این تاپیک و همه ی تاپیک های دیگه به دلیلی به وجود اومده که متاسفانه به خصوص این تاپیک خیلی از هدف اصلیش دور شده.. همدردی کردن و ارزوی موفقیت کردن و دعا کردن واسه پیروزی در مراحل زندگی هیچ بدی نداره اگر به اندازش و به جاش باشه.... 50 صفحه ی اخر همین تاپیک رو بخونین ببینین مطالب بی ربطی که گذاشته شده چقدر بیشتر از مطالب به درد بخورشه...چقدر استرس و ناراحتی رو تو هر کامنتی میشه پیدا کرد ...
نه کسی مخالف دعا کردن شماست نه هیچ چیز دیگه ای.. اما به اندازش..و به جاش... از هر 20 تا کامنت 18 تاش کامنت دعاست... اون 2 تایی هم که میمونه پرسیدن از خداست که پس کی عاقبت به خیر میشم ... سوال ها و حرفایی که عمدتا کسی جوابی براش نداره و صرفا ذهن خواننده رو با بن بستی از تاریکی و افسردگی درگیر میکنه ...میدونم که خیلی ها در مرحله ای هستن که بیشتر از همیشه احساس به دعا پیدا کردن ! و همینطور خیلی ها هم هستن که به اندازه ی کافی خودشون مشکل و افسردگی دارن . مثل یلدا ی عزیز که بعد از 8 ماه هنوز کلیر نشده و مونا و غیره....به جای این که جو اینجا رو شاد تر بکنیم و از تجربیاتمون ( همگی ) بگیم و سعی کنیم زیر دست و بال همدیگه رو بگیریم و حرفای مثبت بزنیم داریم موج منفی رو به همدیگه انتفال میدیم !! علاوه بر شما و باقی دوستانی که اینجا هستن تعداد زیادی دیگه ای از دوستان وقتی میبینن این تاپیک هیچ استفاده ای دیگه واسشون نداره دیگه نمیان... من همین دیروز با چنتا از دوستان صحبت کردم .. متفق القول گفتن که خوب بیایم چی کار کنیم ؟ اونجا که دیگه چیزی واسه گفتن نداره و چیز جدید ادم یاد نمیگیره ... پس بهتره به جای این که در برابر من جبهه بگیری قبول کنی که دیگران هم حق دارن از این تاپیک و پتانسیل هایی که توش هست استفاده کنن و ازش چیز یاد بگیرن و دوست ندارن که هر سری مجبور شن 20 صفخه راز و نیاز دیگران رو بخونین تا به یه مطلبی که به دردشون میخوره برسن.... و دوستی های بلند مدتی داشته باشن.. نمونش سیمی و ارکیده که همسایه بودن اما نمیدونستن و اینجا هم رو پیدا کردن.. همینطور دوستای خوبی که خودم پیدا کردم و اینجا هم باشون در ارتباط و رفت و امدم ..
امیدوارم اینجوری به قضیه نگاه نکنی که کسی مخالف دعا و مناجات شماست.. زندگی شخصی دوستان به خودشون مربوطه اما وقتی تو یه محیط عمومی هستین ادم های دیگه ای هم هستن تو اون محیط که دوست دارن از امکانات استفاده کنن

منم با آرین جون موافقم بچه ها این سایت برای کمک به کسانی است که قصد مهاجرت دارن تا بتونن از تجربیات همدیگه استفاده کنند . من خودم تا قبل از اینکه با این سایت آشنا بشم هیچی از مراحل کار ویزای مهاجرت رو نمیدونستم و خیلی مدیون بچه های هستم که اطلاعاتشون رو اینجا share کردن چه اونهایی که رفتن و چه اونهایی که هنوز هستن . پس بیاییم جو رو برای آیندگان هم مناسب کنیم . دیگران کاشتن ما خوردیم ما هم بکاریم تا دیگران بهره ببرند .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadoow ، arian307 ، shandiz ، ghazal72 ، negi ، shabnam.84 ، MONA FB ، romance33 ، rrrraaaazzzz
راستش من به عنوان یک عضو، به این تاپیک دیگه خیلی سر نمیزنم و اصلاً چیزی هم نمی نویسم (البته میدونم برای کسی هم مهم نیست)، دلیلش هم اینه که "بعضی از دوستان" فکر میکنن که سخنگو و منتخب هستن و با حاشیه امنیتی که دارن خودشون رو مالک تاپیک میدونن و به شخصه اصلاً احساس راحتی ندارم. البته اگر اجازه هستش که منم نظرم رو بگم و پستم پاک نمیشه و ...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان