کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-29 ساعت 15:20)omead نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:49)paris a نوشته:  نه ساناز جون انگلیسی می خونم
ولی خیلی زیاده 120 صفحه با مال خودمون که خیلی فرق داره اصلا شکل نداره فقط یکی دو صفحه ش عکسه lol
شاید ۸۰ صفحه از آیین‌نامه در بارهٔ میزان مجاز الکل در خون هنگام رانندگی است.

نمی دونم دوست عزیز امیدوارم Wink
اخه من تازه شروع کردم به خوندن زیاد هست ولی به نظر سخت نمی یاد 10 12 صفحه اولش در مورد اقامت داشتن و یا نداشتن و شرایط رانندگی کردن هست
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-09-29 ساعت 13:28)arian307 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:58)itex نوشته:  راستش من به عنوان یک عضو، به این تاپیک دیگه خیلی سر نمیزنم و اصلاً چیزی هم نمی نویسم (البته میدونم برای کسی هم مهم نیست)، دلیلش هم اینه که "بعضی از دوستان" فکر میکنن که سخنگو و منتخب هستن و با حاشیه امنیتی که دارن خودشون رو مالک تاپیک میدونن و به شخصه اصلاً احساس راحتی ندارم. البته اگر اجازه هستش که منم نظرم رو بگم و پستم پاک نمیشه و ...

شما و من و همه ی ما تا زمانی که خلاف قوانین سایت صحبت نکنیم و لینک های غیر مرتبط پست نکنیم کاملا در امنیت کامل به سر میبریم و هیچ مدیری نه پستی پاک میکنه نه مشکلی پیش میاد ... همه هم از تجربه های هم استفاده میکنن و این سایت هم به هدف اصلیش نزدیک تر میشه...

پس بزار یک تجربه بهت منتقل کنم: مثل عقل کل حرف زدن اصلاً خوب نیست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سانازی
(2013-09-29 ساعت 14:16)arian307 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:01)reza_top60 نوشته:  ارین جان سوالات و دفترچه قوانین رانندگی تگزاس رو از کجا میشه دانلود کرد؟تگزاس فارسی داره؟

کتاب قوانین رانندگی تگراس رو میتونی از اینجا دانلود کنی دوست من..

مطمئن نیستم که به فارسی میتونی امتحان بدی اونجا یا نه اما حتما از 2 تا از دوستانی که اونجا دارم برات میپرسم ... ایالت کالیفرنیا به خاطر مهاجر های زیادی که داره به فارسی ، ارمنی ، اسپانیایی امتحان میگیره.. البته اسپانیایی رو اقلب ایالت ها دارن.. اما فارسی رو فکر میکنم فقط کالیفرنیا و احتمالا واشنگتن داشته باشه...
سوالات خیلی سادست .. چون اکثر قوانین راهنمایی و رانندگی بین المللیه و تو ایران هم تو ایین نامه هست ...

آرین جان مرسی عزیز. اما چند تا سوال برام پیش آمد:
1-کتاب هر ایالت با هم خیلی فرق داره؟
شما از کجا کتاب ها رو دانلود میکنی که برای همه ایالت ها رو داری؟سایت خاصی هست؟
3-سوالات تگزاس رو نذاشتید.ندارید؟
4-این کتاب تگزاس ترجمه فارسی ندارد که مطابقت بدیم؟
5-برای دوستمون در مریلند فایل صوتی آفبسر رو گذاشتی.مگه امتحانش صوتیه؟تگزاس هم فایل صوتی داره؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
[/php]دوستای عزیزم فکر نمی کنم کسی اینجا از سیاتل باشه ولی من دانلود کتاب رانندگی شو می زارم شاید لازم شد Wink

فایل‌های پیوست
.pdf   driverguide-en.pdf (اندازه 1.17 MB / تعداد دانلود: 136)
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، azadandish ، reza_top60 ، kamalir36 ، shandiz ، shadoow ، سی سی ، arian307 ، romance33 ، سانازی
سلام دوستان خوبم
همونطور که مطلع هستید امسال 10 روز مونده به پایان برنامه لاتاری 2013 ظرفیت ویزای ایرانی ها تکمیل شد و متاسفانه یک عده از دوستان موفق به گرفتن ویزا نشدند. دو نفر از دوستان من که زن و شوهر جوانی هستند هم جزو این گروه قرار گرفتند. با این تفاوت که به خانم ویزا دادند ولی آقا دست خالی برگشتند. حالا قرار هست که خانم به آمریکا بیاد و از طریق کتگوری F2A برای شوهرش اقدام کنه. منتهی دیدن ریجکت شدن کیس یکی از کاربران مهاجرسرا باعث شده ایشون به فکر استفاده از وکیل بیفته. من پست های شما رو می خونم و می دونم خیلی از شما به خاطر گرفتن وکیل پشیمون هستید و این جماعت کار زیادی که انجام نمیدن بماند، ممکنه حتی باعث تاخیر در مراحل پرونده هم بشن. ولی با این وجود بنا به تقاضای دوستم خواستم از شما خواهش کنم که اگر وکیل زبردست و منصفی سراغ دارید برای من پیام خصوصی بفرستید تا به این دوستان اطلاع بدم. از شما که در این چند روزه و در شرایط سخت روحی بچه های لاتاری در کنارشون بودین صمیمانه تشکر می کنم. امیدوارم هر چه زودتر پرونده های شما به سرانجام برسه و کانون گرم و کوچک خانواده تون رو بر پا کنید. ارادتمند همه: سعید
پاسخ
عموسعید من که هنوز یاد لاتاری ها میفتم ناراحت میشم . برای کار مهاجرت برادر شوهرم یه وکیل ترک گرفتیم اما روند کارش واقعا کند بوده تا حالا شایدم روند کار انکارا کنده !!! ولی به همسرم میگم ازش بپرسه این کیس مورد نظر لاتاری رو .

در مورد این 2-3 صفحه اولا من خوشحال شدم که سیمی و شیما چند خطی نوشتن این یعنی اینکه اینجارو واقعا فراموش نکردن و به پاس مطالبی که ما از این سایت یاد گرفتیم و ایام خوبی که باعث میشد دوری و دلتنگیامونو کمتر احساس کنیم برای خوب بودن و خوب موندن سایت و تاپیک این تذکرات یا پیشنهادات به نظر من ، نظر لطف داشتنه .

نوشته شیما که منو یاد درسای دانشگام انداخت .خخخخ
شیمای عزیزم ، هم شهری ، ایشالا زودتر گواهینامتم میگیری . منم چند هفته دیگه عروسیمه کلی ذوق دارم .

حرفها گفته شده و به نظر من دنباله سخن و نگیریم بهتره . امیدوارم علی هم ناراحت نشده باشی و اینجا سر بزنی چون این فروم ارث پدر هیچ کدوم از ما ها نیست .
CR1

پاسخ
رهروان كوی جانان سرخوش‌اند

عاشقان در وصل و هجران سرخوش‌اند

جان عاشق، سر به فرمان می رود

سر به فرمان سوی جانان می رود

راه كوی می فروشان بسته نيست

در به روی باده‌نوشان بسته نيست

باده ما ساغر ما عشق ماست

مستی ما در سر ما عشق ماست

دل ز جام عشق او شد می پرست

مست مست از عشق او شد مست مست

ما به سوی روشنایی می‌رويم

سوی آن عشق خدايی می‌رويم

دوستان! ما آشنای اين رهيم

می‌رويم از اين جدايیی وارهيم

نور عشق پاك او در جان ما

مرهم اين جان سرگردان ما
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، arian307 ، yalda91 ، battosai ، romance33 ، kamalir36 ، paris a ، azadandish ، سانازی ، shabnam.84
(2013-09-29 ساعت 15:43)reza_top60 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:16)arian307 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:01)reza_top60 نوشته:  ارین جان سوالات و دفترچه قوانین رانندگی تگزاس رو از کجا میشه دانلود کرد؟تگزاس فارسی داره؟

آرین جان مرسی عزیز. اما چند تا سوال برام پیش آمد:
1-کتاب هر ایالت با هم خیلی فرق داره؟
شما از کجا کتاب ها رو دانلود میکنی که برای همه ایالت ها رو داری؟سایت خاصی هست؟
3-سوالات تگزاس رو نذاشتید.ندارید؟
4-این کتاب تگزاس ترجمه فارسی ندارد که مطابقت بدیم؟
5-برای دوستمون در مریلند فایل صوتی آفبسر رو گذاشتی.مگه امتحانش صوتیه؟تگزاس هم فایل صوتی داره؟

عمو سعید اگر صلاح دونستی بشون بگو بیان تو این تاپیک ها هم از تجربه ی بچه هایی که کیسشون این بوده استفاده کنن... کلی مطلب اینجا هست خدا رو شکر...
...
دوست عزیز کتاب هر ایالت 99% عین همه منتها چون هر ایالت گواهینامه ی خودش رو میده نمیتونی با اون گواهینامه تو ایالت دیگه بیشتر از 2 ماه رفت و امد کنی و باید بری جدیدش رو بگیری...
کتاب ها و مدارک مورد نیازش رو هم میتونی از سایت DMV هر ایالت بگیری... کتاب ها رو تا جایی که میدونم هیچ جا فارسیش رو نداره و فقط اگر باشه امتحان فارسی میگیرن...
سخت نگیر به قول دوستمون نصف بیشتر اون 100 و خورده ای صفحه راجع به الکل و مواد مخدر و اینجور چیزاست.. قوانینی که باید بلد باشی رو نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه یکی بت بگه یا 2 روز بشینی کنار یه راننده همه رو متوجه میشی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، reza_top60 ، Saeedv13 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84
(2013-09-29 ساعت 21:37)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان خوبم
همونطور که مطلع هستید امسال 10 روز مونده به پایان برنامه لاتاری 2013 ظرفیت ویزای ایرانی ها تکمیل شد و متاسفانه یک عده از دوستان موفق به گرفتن ویزا نشدند. دو نفر از دوستان من که زن و شوهر جوانی هستند هم جزو این گروه قرار گرفتند. با این تفاوت که به خانم ویزا دادند ولی آقا دست خالی برگشتند. حالا قرار هست که خانم به آمریکا بیاد و از طریق کتگوری F2A برای شوهرش اقدام کنه. منتهی دیدن ریجکت شدن کیس یکی از کاربران مهاجرسرا باعث شده ایشون به فکر استفاده از وکیل بیفته. من پست های شما رو می خونم و می دونم خیلی از شما به خاطر گرفتن وکیل پشیمون هستید و این جماعت کار زیادی که انجام نمیدن بماند، ممکنه حتی باعث تاخیر در مراحل پرونده هم بشن. ولی با این وجود بنا به تقاضای دوستم خواستم از شما خواهش کنم که اگر وکیل زبردست و منصفی سراغ دارید برای من پیام خصوصی بفرستید تا به این دوستان اطلاع بدم. از شما که در این چند روزه و در شرایط سخت روحی بچه های لاتاری در کنارشون بودین صمیمانه تشکر می کنم. امیدوارم هر چه زودتر پرونده های شما به سرانجام برسه و کانون گرم و کوچک خانواده تون رو بر پا کنید. ارادتمند همه: سعید
سلام
من کتگوری f2a بودم یعنی هنوزم هستم Sad
یه وکیل ایرانی داشتم راستش اگرچه الان میخواستم این کار رو کنم دیگه وکیل نمی گرفتم ولی خدارو شکر وکیلمون بد هم نبود و پرونده دچار اشتباه یا کم کاری ایشون نشد و کلا از نظر کاری ازشون راضی بودم فقط مشکلش این بود که بد اخلاق بود . اگر خواستی بگو مشخصاتش رو بهت بدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، paris a ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84
(2013-09-29 ساعت 03:38)kamela نوشته:  نگی جون خیلی مبارکت باشه عزیزم.به امید شادی های بعدی
پورام جون سگمان هتل هم بغل سفارته هم قیمتش خوبه هم هتل خوبی.در حد 5 ستاره و خیلی عالی نیست..ولی تمیز هست و صبحانه هاش عاااااااالی....یه همه جا هم نزدیکه...برو ببین ضرر نمیکنی

کاملا جان میشه خواهش کنم آژانس مسافرتی که این هتلی که میگی رو داره بهم معرفی کنی؟ راستش اینقدر هتل زیاده و جورباجوره که حسابی گیج شدم

اینه هتله؟ http://www.segmenotel.com/rooms.htm
دور که نیست از سفارت نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، Shahabpk ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
(2013-09-29 ساعت 22:35)MONA FB نوشته:  رهروان كوی جانان سرخوش‌اند

عاشقان در وصل و هجران سرخوش‌اند

جان عاشق، سر به فرمان می رود

سر به فرمان سوی جانان می رود

راه كوی می فروشان بسته نيست

در به روی باده‌نوشان بسته نيست

باده ما ساغر ما عشق ماست

مستی ما در سر ما عشق ماست

دل ز جام عشق او شد می پرست

مست مست از عشق او شد مست مست

ما به سوی روشنایی می‌رويم

سوی آن عشق خدايی می‌رويم

دوستان! ما آشنای اين رهيم

می‌رويم از اين جدايیی وارهيم

نور عشق پاك او در جان ما

مرهم اين جان سرگردان ما
فريدون مشيري عزيز....
-------
عشق اسطرلاب اسرار خداست....
علت عاشق ز علت ها جداست....
مولانا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، paris a ، azadandish ، MONA FB ، Shahabpk ، romance33 ، سانازی
سلام
امیدوارم همگی خوب باشید
بچه ها یعنی میشه از اکتبر کسایی که منتظرن کلیر و اپرو بشن؟
همش میگن سرشون شلوغه، مدت زمان اپرو رو تو uscis برای ورمونت زده 16.5 ماه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه کار لاتاری ها تموم شده سرشون خلوت میشه؟
خیلی دلم میخواد امیدوار باشم Smile
خیلی دلم میخواد جواب سوال هامو بدونم

راستی دلمم واسه توماس تنگ شده،
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــومـــــــــــــــــــــــاس کجایی؟Big Grin
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadoow ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، shabnam.84
پورام جان ما با عباس سویل در انکارا هماهنگ کردیم و برامون گرفت...ولی ان لاین هم میتونی این هتل رو بگیری..خیلی نزدیک به سفارته که خودش این موضوع بسیار مهمه و همچنین به مراکز خرید و رستورانهای زیادی نزدیکه.هتل خوبی نسبت به قیمتش..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، battosai ، yalda91
(2013-09-30 ساعت 15:58)shinna نوشته:  سلام
امیدوارم همگی خوب باشید
بچه ها یعنی میشه از اکتبر کسایی که منتظرن کلیر و اپرو بشن؟
همش میگن سرشون شلوغه، مدت زمان اپرو رو تو uscis برای ورمونت زده 16.5 ماه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه کار لاتاری ها تموم شده سرشون خلوت میشه؟
خیلی دلم میخواد امیدوار باشم Smile
خیلی دلم میخواد جواب سوال هامو بدونم

راستی دلمم واسه توماس تنگ شده،
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــومـــــــــــــــــــــــاس کجایی؟Big Grin

دوست گرامی شما کجا دیدی که شده 5 تا 16 ؟ من چک میکنم این مقدار میاد Vermont Service Center - 9.4 Month(s) ایا جدیدا زیاد شده این زمان؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی
درسته 9.4 ماه این مدت به نظرتون کمه؟؟؟
قبلا این مدت 5 ماه بود، بچه ها نهایتا 5 ماهه اپرو میشدن.
پس اون USCIS National Average - 16.6 Month(s) چیه؟
این چیه دیگه؟
Vermont Service Center - 9.4 Month(s)
من که سر در نیاوردم.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان