کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها امروز رفتم سفارت ويزا رو گرفتم
k1

پاسخ
من دقیقا نمی دونم ولی سرویس سنتر vermont و زده این مقدار خود منم 6 ماه شده هنوز خبری نیست
امیدوارم که برای ما که اپرومون اینقدر زمان برده کلیرنس نخوریم یا زمانش کم باشهRolleyes
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، studpk
tondar جان مبارکت باشه دوست عزیز خیلی خوشحال شدم بعد از روزها 1 خبر خوب میشنومSmileCool
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، yalda91
امیدوارم حالا کار لاتاری ها تموم شده دیگه بچه ها کم کم کلیر بشن شما و ساناز و من اپرو شیم.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، سانازی ، yalda91
(2013-09-30 ساعت 04:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 00:18)mohamadtj نوشته:  ...یه وکیل ایرانی داشتم راستش اگرچه الان میخواستم این کار رو کنم دیگه وکیل نمی گرفتم ولی خدارو شکر وکیلمون بد هم نبود و پرونده دچار اشتباه یا کم کاری ایشون نشد و کلا از نظر کاری ازشون راضی بودم فقط مشکلش این بود که بد اخلاق بود . اگر خواستی بگو مشخصاتش رو بهت بدم
محمد جان
تلفن و آدرس این آقا بد اخلاقه رو برام پیام خصوصی کن. من دارم وکیل های پیشنهادی دوستان رو سر جمع می کنم تا برای این بنده خدا بفرستم. از همگی ممنونم.
سعید جان
برات مشخصات رو فرستادم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، سانازی ، kamela ، Saeedv13 ، yalda91
سلام دوستان امروز من با ویزای یک ضرب k1 برگشتم .Tongue
منتظر سفر نامه ام باشید .Big Grin
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، shandiz ، سانازی ، shabnam.84 ، ghazal72 ، kamela ، arian307 ، Saeedv13 ، shinna ، shadoow ، yalda91 ، MONA FB ، studpk ، Shahabpk
(2013-09-30 ساعت 23:13)paryan نوشته:  سلام دوستان امروز من با ویزای یک ضرب k1 برگشتم .Tongue
به به مبارکه عزیزم
امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، shadoow
(2013-09-30 ساعت 23:13)paryan نوشته:  سلام دوستان امروز من با ویزای یک ضرب k1 برگشتم .Tongue

پریان جون فکر کنم اولین نفر باشم که میخوام تبریک بگم پس مبارککککککککککککککککک..... هوررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا .... میتونم حس کنم که الان میخوای فقط پرواز کنی . Big Grin پرواز مبارک دوست عزیز . سفرنامه یادت نره ها

(2013-09-30 ساعت 23:19)kamalir36 نوشته:  
به به مبارکه عزیزم
امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشی.

ریتا جون شما از من زرنگتر شدی ها . من شدم نفر دوم Big Grin
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، سانازی ، arian307 ، shadoow ، kamalir36

پریان عزیز شهد نوشین ویزای یک ضرب مبارکت باشه عزیزم.برات زندگی سرشار از سلامتی و موفقیت آرزو دارم.منم شدم نفر سومBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، سانازی ، H Pier ، arian307 ، shadoow ، kamalir36 ، studpk

هزاران تبریک دوست عزیز Smileخبرهای خوشی در انتظاره هممونه قلبم اینو میگهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، H Pier ، shadoow ، kamalir36 ، studpk ، romance33

مبارک باشه دوستم. خدا را شکر تو این هفته چند تا خبر خوب شنیدیم. امیدوار شدم. به امید خوشبختی.
پاسخ
تشکر کنندگان: H Pier ، arian307 ، shadoow ، kamalir36 ، romance33
وای 10 دقیقه است دارم مینویسم پاک شد هووووووم!
عب نداره دوباره.
Cool
واااااااااااااااااااااااااااااای کیا امدن دوستای گلم خوش امدین .با انرژی مثبتتونن امدین پریان جان خبر خوش داد مبارکه خانووووووم.حتما اونجایی وقت داری برامون بنویس به قول ارین اینجا میاین وقت نمیکنین.
تندر جان مبارک باشه.خداروشکر.
واای بچه ها میبینین این دختر گل رو(شهرزاد )همیشه اینجوری مثبت بود و انرژی میدادلم واستون خیلی تنگ شده بود.سیمی ارکیده نیست خبر دارین بگین بیاد.
کی بود میگفت ارین برو بخواب ؟بچه ها اون زمون تا صبح میشستن حرف میزدن اینجا.یادش بخیر.بچهه هاچطور میشه بریم صفحه 50 این تایپکو خونیم؟سرچ نداره بزنیم همش باید برگردیم عقب؟
اره حق میدم اون موقع الهه یه حرف منفی میزد همه میگفتیم بابا ول کن شاید منم گاهی وقتا غمگین میشدم ولی زود حالو هوامو عوض میکردین. جاش خالیه الهه نمیدونم رفته یا نه .ولی الان اینجا توسط بعضیا شده به قول ارین جان..
مونا جون فدات شم شوهرتون امدن؟همه چی حتما که خو پیش میره باهم برمیگردین.
شیننا جون نوبت خودمونه هاااااااااااااااااااااااااااا.عزیزم به قول شیما ماشالا پایان نامه رو دادی تموم شد کارم میکنی مثل من بیکار نیستی که .خوش باش میگذره.فدات شم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، arian307 ، shinna ، shadoow ، kamalir36 ، MONA FB ، romance33
خدا رو شکر که خبرای خوب داره زیاد میشه..بچه ها واقعن هم همتون امیدوار باشید...هرجای زندگی رو که نگاه کنید بالاخره یک چیزی داره که خیلی خوشحالتون کنه و دلتونو گرم کنه و وظیفه همه ماست که به خاطر همون یک چیز خدارو شکر کنیم....وقتی شاکر باشیم خدا همه چیز بهمون میده....ماها همه خیلی خوشبختیم به هزار و یک دلیل که خیلی ها ارزوشونه جای ما باشن.....دلتونو که روشن کنید این روشنی زیاد و زیادتر میشه...من دلم برای همه و همچنین خودم خیلی روشنه.....امکااان نداره اون چیزی رو که دوست داریم و براش تلاش میکنیم و به صلاحمون و خاست خداست نشه..یکمی امیدواری..یکمی دل روشن...یکمی تلاش و یکمی توجه به خداوند .......دیگه همه چیز حله
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، battosai ، shadoow ، yalda91 ، kamalir36 ، Shahabpk ، romance33
سانازی جون
برای اینکه بخوای صفحه 50 را در این تاپیک ببینی ، برو قسمت آدرس بار که نوشته
http://mohajersara.com/thread-5388-page-588.html
و به جای عدد 588 بزن 50، به همین سادگی، به همین خوشمزگیBig Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، arian307 ، romance33
سلام دوستان
این تعطیلی دولت امریکا روی کارای ما تاثیر میذاره یا نه ؟!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان