موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آره پوران جان اصلارو حتمن می خوان، منم کپی فرستادم و اصلارو بردم، خودشون تو ایمیل چند روز قبل از مصاحبه یادآوری هم کردن که اصلها باید همرام باشه. غیر از اون همه چیز که کپیشو فرستادی باید اصلش روز مصاحبه باهات باشه. مثلن اصل ترجمه ها.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 23:39)rrrraaaazzzz نوشته: موفق باشـــــی عزیزم 
آره خداییش سخته ویزا تو پاست باشه ولی ...
زود پایان نامتو جمع کن که با هم بریــــــــم 
بابت جوابت خیلی خیلی ممنونم
خوشبخت بشــــــــــی !!
راز جونم نامزدم من هم می گه اگه یک ضرب گرفتی از همون دبی بیا امریکا
میگه از الان کاراتو انجام بده
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
به امید خدا هممون یه ضرب می گیریم و می ریم پریسا جون !!!!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من دچار یه عالمه سوال شدم. راستش ما میخواستیم قبل از رفتن من به آمریکا عقد غیر رسمی بکنیم و شرایط عقد رو هم همونوقت مشخص کنیم. قرار بود نامزدم وکالت بده به کسی برای این کار. اما بعدا یه جایی تو ای سایت خوندم که اینکار (ولو اینکه عقد به هر شکلی باشه) از نظر آمریکا خلاف محسوب میشه و کسی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشه بایستی هر گونه عقد ازدواج رو بعد از تاریخ ورودش به آمریکا انجام بده... منم ترجیح دادم که خلاف انجام ندم و صبر کنم تا بعد.
حالا چند تا سوال پیش اومده:
اولا آیا واقعا اینکار خلافه و هیچ جوری نمیشه حداقل شرایط ازدواج رو قبل از رفت من به آمریکا مشخص کنیم؟ (راستش من پدرم خیلی نگران این موضوعه)
ثانیا اگه من برم اونجا و عقد ازدواج اسلامی انجام بدیم، کجا شرایط عقد رو مشخص میکنن؟ گویا روندش اینه که وقتی به دفتر مراجعه میکنید هم گواهی عقد در مسجد و هم گواهی عقد آمریکایی رو همراه باید داشته باشید (اینو از تو اون دو تا سایت که گفتید متوجه شدم). شرایط تو دفتر تعیین میشه یا تو مسجد؟ میشه ما اول بریم مسجد تا محرم باشیم بعد بریم برای عقد آمریکایی و در نهایت برای ثبت تو شناسنامه هامون؟
یعنی دارم خل میشمااااااااا.... خداییش چقدر ازدواج ایرانی سخته و دنگ و فنگ داره... نمیشد ماها هم زن و مردمون مثل بقیه دنیا با شرایط برابر ازدواج میکردن و به این همه شرط و شروط نیازی نبود؟!!!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. به خصوص دوستای نامزدی که رفتن و کارهای ازدواجشون رو انجام دادن...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 22:34)romance33 نوشته: سلام دوستای خوبم به فکر همتون هستم ولی رفتم سر کار و 5:30 صبح میرم و 8 یا 9 شب برمیگردم اونم به صورت جنازه
دلم واسه همتون تنگه.... ولیستای همتون رو میخونم.به پریان عزیزم تبریک میگم.ریتا جون شما هم یه زنگ بهشون بزن.دوستتون دارم....
سلام شقایق جون
اتفاقاً امروز به فکرت بودم. چه کار خوبی کردی که سر کار می ری و سرتو گرم کردی. البته اینجور که شما می ری سر کار فکر کنم سرت داغ شده دیگه
. از تو چه پنهون خواهر امشب به همسرم گفتم که بیا به NVC زنگ بزن. نمی دونم چرا هر وقت که می گم به اینا زنگ بزن حالش خراب می شه. انگار می خوان ببرنش پای چوبه دار. خلاصه که من حریف این شوهر نمی شم.
من هم دوستت دارم. و امیدوارم که همیشه موفق باشی. از حال خودت برامون بنویس.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ریتا جون هیچ وقت یادم نمیره که زنگ زدن به ان وی سی برای منم حکم مرگ رو داشت...شوهرم هم خوشش نمیومد زنگ ببزنه..با اینکه خیلی خوب و محترمانه جواب میدادن ولی حالم بد میشد میخاستم زنگ بزنم...به وکیلم هم هروقت میخاست در باره پرونده زنگ بزنم خیلی حالم بد میشد....خیلی عجیبه ها...از خیلی ها شنیدم زنگ زدنشون به ان وی سی حالشونو خراب میکینه