کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-11-14 ساعت 02:16)girl نوشته:  یه خبرررررر دارم ولی نمیگم بهتوووووووووووون
یکم اصرار کنیییید Smile
نصفه شبی زیاد این موقع صبح جواب نمی ده ها گرل جان! خبر خوبتو بنویس بزار بچه ها فردا صبحشون رو با خوشحالی شروع کنند!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
عزیزم بچه های این تاپیک شب زنده دارن.. من نمیدونم یکی الان باید بهم اصرار کنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
جودی قلبم وایساد. بگو دیگه؟ ایمیلو از شوهرت گرفتی؟

یالللللللا جودی. توروخدا بگو دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
اصرررررررااااااااااااااااارررررر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
ارههههههه. نوشته بود CR1 . الان دیگه خیالم راحت شد.. تازه با خیال راحت میتونم خوشحال باشم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، omnia ، shabnam.84 ، negi
خداروشکر. راستش منم خیلی نگران بودم که نکنه ارتقا نداده باشنت. ولی به روت نمیاوردم Smile
خدا رو شککککککککر عزیزم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
مرسی عزیزم... منم خیلی نگران بودم. ر.زی خودت ایشالا

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011
این عنوان "پیشکسوت نگرانو" میبینی بالای آواتارم؟
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
اره. دیشب دیدم... خدا هممونو از این نگرانی نجات بده

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، kamela
girl عزیز من متوجه نشدم الان کیس شما CR1 شده یا IR1 ؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
Acaro جان ما در حقیقت IR1 هستیم ولی موقعی که همسرم ستیزن شد هنوز 2 سال از عقدمون نگذشته بود احتمالا افیسر باید زحمت تغییر دادنشو بکشه Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011
آکارو جان، جودی خوشحاله، چون فکر میکرد اصلا نکنه پروندشو از گرین کارتی به سیتیزنی ارتقا ندادن و بجای CR1 و IR1 اصلا ویزاش F2A باشه و باید منتظر کارنت شدن بمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، girl ، kamela ، mercedeh2011
ممنون متوجه شدم. تبریک می گم ٫ خیالتون راحت شد. امیدوارم که هر چه زودتر تاریخ مصاحبتون هم مشخص بشه.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، mercedeh2011
ممنونم Acaro جان. امیدوارم شما هم با دست پر برگردید..
مرسی الهه جونم که توضیح دادی

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011 ، shabnam.84
خدارو شکر گرل عزیز.....امیدوارم دیگه نگران چیزی نباشی..........
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Acaro ، shabnam.84 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان