کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-11-14 ساعت 02:42)elahenadafy2 نوشته:  این عنوان "پیشکسوت نگرانو" میبینی بالای آواتارم؟
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

الهي ... عزيزم اميدوارم كار خودت هم تو اين مرحله به خير و خوشي بگذره .... تو اينقدر مهربوني كه ما اصلا اجازه نميديم نگراني سراغت بياد :*
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Acaro ، shabnam.84 ، kamela
جودی جون دیگه خیالت هم از بابت ارتقا کیست راحت شد. به سلامتی Smile

الهه جون نبینم نگران باشی. دختر خوب خدا رو شکر اون مرحله اسپانسر و پشت سر گذاشتی. بقیه اش هم درست میشه. مدارک هم که به سلامتی رسید دست nvc. به امیدخدا نوبت مصاحبه ی تو هم اعلام میشه زود Smile :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، kamela
بچه هاااااااا سايت آپديت شد

ولي اسم من توش نيست Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
بچه ها دقت کردین شبنم چقدررررررررررررر مهربونه؟ Smile Smile بوووووس گل من Smile
بخصوص که هنوز خودش اقدامم نکرده و از نامزدش انقدر دوره، ولی با خوشحالی هر کدوم از ما چقدر این دختر ناز و خوش قلب، شاد میشه و با ناراحتیامون، ناراحت میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، kamela
(2012-11-14 ساعت 20:48)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها دقت کردین شبنم چقدررررررررررررر مهربونه؟ Smile Smile بوووووس گل من Smile
بخصوص که هنوز خودش اقدامم نکرده و از نامزدش انقدر دوره، ولی با خوشحالی هر کدوم از ما چقدر این دختر ناز و خوش قلب، شاد میشه و با ناراحتیامون، ناراحت میشه

ممنون عزیز من.شرمندم میکنی. شما همه تون خوب هستین و قلب های بزرگی دارین. همه ی ما اینجائیم تا همدیگر و راهنمایی کنیم و کنار سوال جوابهای مهاجرتی به هم آرامش و قوت قلب هم بدیم.من خوشحالم که با همه ی شما عزیزان آشنا شدم راستش وقتی اینجام احساس راحتی میکنم چون میدونم همه حال وهوای خودم و دارن و دلتنگی ها تقریبا یه جوره. من و نامزدم هم به امیدخدا تا چند ماه دیگه اقدام میکنیم. دوری واقعا آزار دهنده ست اما انقدر روزها زود میگذره که حساب نداره.دعا میکنم همه کارمون زودتر درست بشه و از این چشم انتظاری رها بشیم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl
(2012-11-14 ساعت 23:17)shabnam.84 نوشته:  
(2012-11-14 ساعت 20:48)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها دقت کردین شبنم چقدررررررررررررر مهربونه؟ Smile Smile بوووووس گل من Smile

ممنون عزیز من..... خوشحالم که با همه ی شما عزیزان آشنا شدم راستش وقتی اینجام احساس راحتی میکنم چون میدونم همه حال وهوای خودم و دارن و دلتنگی ها تقریبا یه جوره. ...

Me Tooooooo
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl
سلام به تمام عزیزانی که سرنوشتمان تا حدودی نزدیک به همه , و دلواپسیهای ما همه یک شکله , راستش من تازه وارد جمع شما شدم تا حدودی مشکل شما دوستان را دارم , من اسمم مجید 26 ساله از شاهین شهر ولی بزرگ شده اهواز هستم , راستش تفاوت من با شما شاید فقط محل جایی باشه که دوست دارم برم , من پدربزرگم گرجستانی بود البته هم سن خودم بود که به ایران امد بعد با مادر بزرگم تو اصفهان اشنا شد و ازدواج کرد و ماندگار شد , من علاقه خاصی به زنان روسی دارم با دو نفر در روسیه اشنا شدم ( دختر ) ولی اطرافیان من را پشیمان کردند چون یکیش تو شهری زندگی میکرد که با کره و چین مرز دریایی داشت , میگفتند بابا مسیر دوره , اختلاف ساعت با انجا 7 ساعته مادرت چی گناه داره , البته خوشبختانه ما 6 تا فرزندیم ولی من ته تغاری هستم , بگذریم با یکی دیگه اشنا شدم تو بلاروس بود خوب یه چیزی که خوب بود زبان فارسی بلد بود اما به لاتین مینوشت , چیزی که بد بود 4 سال اختلاف سنی داشتیم اون از من بزرگتر بود , و من اینو دوست نداشتم برای همین عجله نکردم , الان با یکی هستم که خیلی دوستش دارم دختر خیلی ماهیه اونم منو خیلی دوست داره , اون هم سن خودمه , نزدیک ایرانه 400 کیلومتر از گرجستان فاصله داره , من از اون خواستم به ایران بیاد برای زندگی ولی اون قبول نکرد چون تک فرزنده و فقط مادرش را داره و هم اینکه کارش را دوست داره اخه اون معلمه , من چکار باید بکنم من اطلاعی از ازدواج با یک خارجی ندارم آیا اون میتواند برای من ویزا بفرسته , یا برعکس آیا من میتوانم , اخه ما میخوایم همدیگه را از نزدیک ببینیم نمیشه من بهش بگم پاشو بریم ترکیه ازدواج کنیم درسته ما پنج ماهه که هم دیگه را میشناسیم و هر روز با هم در ارتباط هستیم , ولی قبل از ازدواج من باید او را ببینم نمیدانم باید از کجا شروع کنم اگه اون با من نسبتی نداشته باشه میتواند برای من ویزا بفرسته اگه این بشه که دیگه تمامه بهتر میتوانیم تصمیم بگیریم لطفا راهنمایم کنید مرسی , ببخشید سرتان را درد آوردم معذرت , امیدوارم همه شما موفق باشید , маджид  
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوش آمدی دوست عزیز. راستش تواین تاپیک اکثر دوستان مهاجران آمریکا هستیم اما در مورد هر ازدواجی باید بگم که همونطور که خودتون هم گفتین باید از
قبل همدیگر و دیده باشین. میتونید در یکی از کشورهای نزدیک مثل دوبی.ترکیه یا ارمنستان همدیگر و ببینید و اونجا اگر خواستین اقدام به ازدواج کنید یا ایشون میتونن برای شما دعوت نامه بفرستن و درخواست ویزای توریستی بدن و اگر ویزا دادن همونجا ازدواج کنید. فکر میکنم بین تاپیک ها در مورد مهاجرت به گرجستان هم دیدم بد نیست اون رو هم مطاله کنید.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، girl
(2012-11-16 ساعت 18:35)ramjid نوشته:  ...
نزدیک ایرانه 400 کیلومتر از گرجستان فاصله داره , من از اون خواستم به ایران بیاد برای زندگی ولی اون قبول نکرد چون تک فرزنده و فقط مادرش را داره و هم اینکه کارش را دوست داره اخه اون معلمه , من چکار باید بکنم من اطلاعی از ازدواج با یک خارجی ندارم
...
маджид

مجید جان дорогой маджид
برات آرزوی موفقیت می کنم (به نظر می رسه چند وقتی است که عزیزان خیلی علاقمند به برگزیدن همسر خارجی شدند) ولی محل مناسبی برای مطرح کردن سوالت انتخاب نکردی. این بخش محل تبادل نظر در مورد دیگری است.
توصیه می کنم سوالت را در لینک زیر مطرح کنی یکی از دوستان ساکن گرجستان هستند که به درستی پاسخگوی شما خواهند بود

http://mohajersara.com/thread-4320.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، frozen mind ، kamela
سلام دوباره ممنونم شبنم خانوم برای پاسختان , راستش اگه گرجستان بود که خیلی خوب میشد چون ویزا نیاز نداره , من برای ویزا گرفتن از آژانسهای هوایی سوال کردم که ویزا توریستی بگیرم اما میگن باید بلیط مستقیم بگیری به مسکو و هیچ راهی دیگه نداری منم گفتم بابا اخه من چرا لغمه را دور سرم بتابونم خوب از ترکیه با کشتی میرم از انجا هم 4 ساعت با ماشین میرم , حساب کن باید از اینجا برم مسکو بعد دوباره سوار بشم برم جنوب روسیه , از سفارت روسیه هم سوال کردم گفت از ترکیه برو ولی با ویزای دعوت شده , من سوالم اینه آیا اون دختر میتونه برای من دعوت نامه بفرسته , چون ما فعلا با هم نسبتی نداریم , چه ویزای باید بفرسته ? ممنون میشم کمکم کنید , چشم حتما تمام تاپیک ها را دارم مطالعه میکنم , اما همه در مورد آمریکاست ,بازم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
فکر میکنم بتونه به عنوان دوست دعوتتون کنه. ویزای توریستی باید اقدام کنید

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
(2012-11-16 ساعت 18:35)ramjid نوشته:  سلام به تمام عزیزانی که سرنوشتمان تا حدودی نزدیک به همه , و دلواپسیهای ما همه یک شکله , راستش من تازه وارد جمع شما شدم تا حدودی مشکل شما دوستان را دارم , من اسمم مجید 26 ساله از شاهین شهر ولی بزرگ شده اهواز هستم , راستش تفاوت من با شما شاید فقط محل جایی باشه که دوست دارم برم , من پدربزرگم گرجستانی بود البته هم سن خودم بود که به ایران امد بعد با مادر بزرگم تو اصفهان اشنا شد و ازدواج کرد و ماندگار شد , من علاقه خاصی به زنان روسی دارم با دو نفر در روسیه اشنا شدم ( دختر ) ولی اطرافیان من را پشیمان کردند چون یکیش تو شهری زندگی میکرد که با کره و چین مرز دریایی داشت , میگفتند بابا مسیر دوره , اختلاف ساعت با انجا 7 ساعته مادرت چی گناه داره , البته خوشبختانه ما 6 تا فرزندیم ولی من ته تغاری هستم , بگذریم با یکی دیگه اشنا شدم تو بلاروس بود خوب یه چیزی که خوب بود زبان فارسی بلد بود اما به لاتین مینوشت , چیزی که بد بود 4 سال اختلاف سنی داشتیم اون از من بزرگتر بود , و من اینو دوست نداشتم برای همین عجله نکردم , الان با یکی هستم که خیلی دوستش دارم دختر خیلی ماهیه اونم منو خیلی دوست داره , اون هم سن خودمه , نزدیک ایرانه 400 کیلومتر از گرجستان فاصله داره , من از اون خواستم به ایران بیاد برای زندگی ولی اون قبول نکرد چون تک فرزنده و فقط مادرش را داره و هم اینکه کارش را دوست داره اخه اون معلمه , من چکار باید بکنم من اطلاعی از ازدواج با یک خارجی ندارم آیا اون میتواند برای من ویزا بفرسته , یا برعکس آیا من میتوانم , اخه ما میخوایم همدیگه را از نزدیک ببینیم نمیشه من بهش بگم پاشو بریم ترکیه ازدواج کنیم درسته ما پنج ماهه که هم دیگه را میشناسیم و هر روز با هم در ارتباط هستیم , ولی قبل از ازدواج من باید او را ببینم نمیدانم باید از کجا شروع کنم اگه اون با من نسبتی نداشته باشه میتواند برای من ویزا بفرسته اگه این بشه که دیگه تمامه بهتر میتوانیم تصمیم بگیریم لطفا راهنمایم کنید مرسی , ببخشید سرتان را درد آوردم معذرت , امیدوارم همه شما موفق باشید , маджид  

این یه تجربه است از یک از پسر دای همسر من، این آقا ۲۰۰۳ به قصد پیدا کردن همسر مناسب به اوکراین و مولداوی رفته بود. از آمریکا بلند می‌شه برود اونجا تا زن بگیرد . میگفت که ۲۵ تا دختر را یه آژانس همسر یابی‌ بهم معرفی‌ کرد. همشون هم دانش جو بودن یا شغل متوسط داشتن... میگفت وضع مالی همشون از دم خراب بود و فقط یکی‌ را می‌خواستند که ازش betighan . زندگی‌ تو اوکراین و مولداوی خیلی‌ سخت است اونجا و مردم به هر کاری tan میدن . چن وقت پیش هم ت‌و آمریکا یه مستند از این کشور‌های تازه استقلال یافت نشون میداد که به نظر من مردن بهتر از زندگی اونجوری است.
---------------------------------
خلاصه اصلا بفکر این که طرفتو تو کشور دیگه be ghire از کشور خودش ببینیش را از سرت بیرون کن. بهش بگو برات دعوت نامه بفرسته و حتما هم به خونشون برو ببین در چه سطحی از جامعه هستند و sahte فکریشن چی‌ است. pol ziyad ham ba khodet nabar .
---------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، frozen mind
سلام به دوستان عزیزم , ممنونم برای راهنمایهایتان راستش الان روسیه هوا سرده من دارم برنامه ریزی میکنم بعد عید برم شایدم اردیبهشت برم , تولدمونو همونجا جشن بگیریم دوتامون اردیبهشت تولدمونه ,
من راستش از خودش سوال کردم , میگه مردای روسی پایبند به زن و بچه نیستند , مردای روسی تنبل هستند و تعداد زنان شاغل از مردان بیشتره , من خودم تو اینترنت که تحقیق کردم , زنان روس قبلا دوست داشتن با خارجی ها ازدواج کنند مثل آمریکایی , استرالیا ای , چون مردان امریکا و استرالیا زنی میخوان که اهل زندگی باشه و دختران استرالیا بیشتر اهل تفریح هستند و بچه دار شدن را پا گیر میدانند , و برای همین مردان استرالیا بیشتر با زنان روسی ازدواج میکنند , اما الانه یه جورایی مد شده که زنان روسی به مردان مسلمان بیشتر علاقه نشان میدهند چون مردان مسلمان به خانواده بیشتر اهمیت میدهند , و زنان روسی عاشق همچین مردانی هستند ,  البته من باید بیشتر تحقیق کنم باز هم ممنون از راهنمایتان موفق باشید ,
پاسخ
سلام , راستش شما درست میگید بابت اون تجربه ای که گفتید من نزدیک 5 ماه میشه که از دوستیمون میگذره , ازش نزدیک 30 تا عکس دارم حتی از اتاقش و سطح زندگیش مثل خودمونه خوب خودش معلمه حتی یک ماه پیش که با دانش اموزان کلاسش و چندتا از معلمه دیگه رفته بودند اردو نزدیک 10 تا عکس برایم فرستاد که با معلما و دانش آموزان گرفته بود , مادرش هم که تو دفتر ارتش کار میکنه یه جورایی نظامیه پس از نظر درآمد فکر نکنم که وضعشون بد باشه , ولی حتما میرم تو شهر خودشون میبینمش  بازم ممنون ولی اگه دوستان تجربه ای دیگه هم دارند بگن خیلی بهم کمک میکنه مرسی большое спасибо
پاسخ
دوست من 8 سال اوکراین درس خوند و طبق چیزایی که تعریف میکنه درسته بی بند و بار هستن و به همبن دلیل اونجا بیماری زیاده ولی به این شدتی نیست که به هر کاری تن بدن. تو هر جامعه ای هستن کسایی که همه کار واسه پول میکنن. بعضیا هر چقدرم پول داشته باشن سیر نمیشن! پس نمیتونه دلیلش فقط فقر باشه. الان تو کشور خودمونم کم نیستن این افراد فقط رو نیستن و ما همرو نمیبینیم.
شما شاید بری اونجا و ببینی اوضاع مالیشون خوب نیست این دلیل نمیشه که شما رو دوست نداشته باشه و بخواد بتیغه... با دبد خوب برو که بهترین نتیجه رو بگیری. شاید این بهترین نتیجه تموم کردن باشه ولی شایدم نباشه.. بدبینانه فکر کردن راجع به هر موضوعی در نهایت شکست همراهشه..شما باید تحقیق کنید ولی اونو برای تصمیم نهایی ملاک قرار ندید چون انگشتای یه دست همه مثل هم نیستن. بهتره که خود اون خانوم رو بشناسید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان