کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام girl جان ممنون شما درست میگید من هم همین عقیده را دارم , فرهنگ ها باهم فرق میکنند این درسته که اوکراین یک کشوری است که اسمش بد در رفته و زبانشون روسی هستش , وما با تمام مردم روس دنیا مقایسه کنیم برای مثال فرهنگ مردم اصفهان با مردم اهواز خیلی فرق میکنه یا اصلا چرا راه دور بریم من الان شاهین شهر اصفهان هستم فرهنگ و اخلاق مردم شاهین شهر از مردم خود اصفهان خیلی فرق داره , چه برسه به روسیه که اینقدر بزرگ و پهناوره حساب کن روسیه از آمریکای شمالی بزرگ تره پس نمیشه گفت همه یه شکل هستند , این درسته من هم یک دوست داشتم تو یک خانه ای زندگی میکرد که مال زمان شاه بود از بیرون نماش پوکیده بود و من فکر میکردم فقیرند , یک روز با اصرار من را برد تو اپارتمانشون وقتی وارد شدم انگار قصر بود , نه به اون نماش نه به اون داخلش , پس هیچ وقت از رو ظاهر نباید آدما را شناخت باید باهاشون زندگی کنی تا باهاشون , تشکر از گرل جان شما درست میگید ممنون ,
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق
با دعوت نامه این خانم به دولتشون قول میدهد که شما را سالم تحویل بگیرد و سالم تحویل دهد. پس دیگه نگران دزدی اعضای بدن‌تان نخواهید بود.

خوش بینی‌ زیاد و بد بینی‌ زیاد شما را از دیدن vaghiyat غافل می‌کند. فقط مواظب خودتان باشید شما در مورد سلامت خودتان به خودتان تعهد دارید .
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
بچه ها همسر من خییییلی خوشبینه که به من fbi chek نمیخوره و میگه میاد ایران 2 هفته بعد با تمام خرت و پرتام بریم ترکیه مصاحبه که شدم ویرامو میدن از اونجا هم میریم امریکا!!!
اخه این کار منطقیه به نظر شما؟!!! تو این اوضاعی که همه دارن fbi chek میخورن ممکنه به من نخوره؟!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی
خوب جودی جونم چون قبلا اف بی آی آمار آباء و اجدادتو گرفته، احتمالش کمه بازم بهت چک بخوره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
اره الهه.. اینم همینو میگه.. و متاسفانه 3 هفته بیشتر بهش مرخصی نمیدن. میگه ما مجبوریم این کارو کنیم ولی هرچی فکر میکنم میبینم خیلی ضرر مالی میبینیم اگه fbi بخوره بهم!! به نطر شما بهترین کار چیه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-11-20 ساعت 03:11)girl نوشته:  اره الهه.. اینم همینو میگه.. و متاسفانه 3 هفته بیشتر بهش مرخصی نمیدن. میگه ما مجبوریم این کارو کنیم ولی هرچی فکر میکنم میبینم خیلی ضرر مالی میبینیم اگه fbi بخوره بهم!! به نطر شما بهترین کار چیه؟
وسایلت رو جمع کن و کاری رو که همسرت می گه انجام بده. سعی آفیسر رو بزاری توی عمل انجام شده که همون جا بهت بده ویزا رو ... هاها
ولی جدا جودی جان هر کسی که اینجوری برنامه ریزی کرده که از همون جا بره یه ضرب ویزارو گرفته، بازم شعار همیشگی من ... مثبت فکر کن، همون برات پیش می یاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Acaro ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
واااااای نگی جونم.. نمیدونی چه حس مثبتی به من دادی.. همین کارو میکنبم. تازه تو این 2 هفته میخوایم عروسی بگیریم.. عکسای عروسی هم به درد میخورن.. خدایا شر fbi chek را از سر ما دور بگردان .
امیییییییییییییین

پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، kamela ، الهه سابق ، Acaro ، shabnam.84 ، mercedeh2011
آخ جون عروسی Smile چقدر خوشحام واست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
مرسی قربونت برم.. ایشالا روزی خودت... تا کار تو هم درست نشه من خیالم راحت نمیشه :*

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela
جودی جون . نگی درست میگه وسایلت رو جمع و جور کن. هرچیزی که لازم داری رو بسته بندی کن. که موقع رفتن چیزی رو به خاطر وقت کم جا نذاری.
دعا میکنم چک بهت نخوره و یک ضرب ویزا رو بگیری. فقط فکرت رو مثبت کن و به فکر سفر باش. ما اینجا منتظر خبر عروسیت باشیم دیگههههه. لی لی لی :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، negi ، mhy_1985
(2012-11-20 ساعت 19:11)shabnam.84 نوشته:  جودی جون . نگی درست میگه وسایلت رو جمع و جور کن. هرچیزی که لازم داری رو بسته بندی کن. که موقع رفتن چیزی رو به خاطر وقت کم جا نذاری.
دعا میکنم چک بهت نخوره و یک ضرب ویزا رو بگیری. فقط فکرت رو مثبت کن و به فکر سفر باش. ما اینجا منتظر خبر عروسیت باشیم دیگههههه. لی لی لی :*

واييييييي صداي آهنگ عروس دومادو ببوس مياد
اخ جوووووووووووون عروسي
من عاشق عروسيم ..... جودييييييييي خوشحالم واست كلي .... اميدوارم همه بچه هاي اينجا به ارزوهاشون به خير و خوشي برسن
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، negi ، mhy_1985
(2012-11-20 ساعت 19:37)mercedeh2011 نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 19:11)shabnam.84 نوشته:  جودی جون . نگی درست میگه وسایلت رو جمع و جور کن. هرچیزی که لازم داری رو بسته بندی کن. که موقع رفتن چیزی رو به خاطر وقت کم جا نذاری.

واييييييي صداي آهنگ عروس دومادو ببوس مياد
اخ جوووووووووووون عروسي
من عاشق عروسيم ..... جودييييييييي خوشحالم واست كلي .... اميدوارم همه بچه هاي اينجا به ارزوهاشون به خير و خوشي برسن

به امیدخدا همینطور باشه برای همه مرسده جانSmile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2012-11-20 ساعت 03:50)girl نوشته:  واااااای نگی جونم.. نمیدونی چه حس مثبتی به من دادی.. همین کارو میکنبم. تازه تو این 2 هفته میخوایم عروسی بگیریم.. عکسای عروسی هم به درد میخورن.. خدایا شر fbi chek را از سر ما دور بگردان .
امیییییییییییییین

ما هم آمیــــــــــــــــــــــن Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، ASALI ، negi ، mhy_1985
از همین الان میگم همتون دعوتینااااااااااااا Wink
ایشالا عروسی همتووووون.. لباسمم خیلی خوشگل شدههه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، kamela ، negi ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، فردا
گرل عزیزم خیلی بهت تبریک میگم..انشاالاه خوشبخت بشید و با ارامش زندگی کنید..ما همه بالاخره دیر یا زود میریم دیار کفر....چیزی که مهمه اینه که دعا کنیم در اونجا هم همیشه عاشق همسرامون باشیم و همیشه برای خوشبختیمون تلاش کنیم..چه در ایران چه در امریکا چه در مریخ....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان