کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ساناز عزیز،
من هستم عزیزم. می یام و سر می زنم و به دوستان خوبم برای خبرهای خوشحال کنندشون تبریک می گم. خودم هم هنوز تو NVC گیر کردم و هر دفعه یک بهانه می گیرند و ما پرونده مون یک ماه عقب می افته. به هر حال الان دیگه زیاد عجله ندارم ، تا حال و احوالم بهتر بشه و صورتم به حال اولش برگرده. دیگه مطمئنم که این هم یکی از حکمتهای خداونده که می خواد من سلامتی کاملم را به دست بیارم و چون سرما برام خوب نیست تو هوای گرم برم برای مصاحبه. به هر حال مطالب شما و بقیه دوستان را می خونم و از اینکه انرژیهاتون مثبته خوشحالم. برای همگی آرزوی سلامتی ، موفقیت و خوشبختی دارم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: twins ، baba manam sanaz ، romance33 ، yalda91 ، Nightsky007 ، سی سی ، shadoow ، denag ، behfaza ، shabnam.84
(2014-02-11 ساعت 14:30)kamalir36 نوشته:  ساناز عزیز،
من هستم عزیزم. می یام و سر می زنم و به دوستان خوبم برای خبرهای خوشحال کنندشون تبریک می گم. خودم هم هنوز تو NVC گیر کردم و هر دفعه یک بهانه می گیرند و ما پرونده مون یک ماه عقب می افته. به هر حال الان دیگه زیاد عجله ندارم ، تا حال و احوالم بهتر بشه و صورتم به حال اولش برگرده. دیگه مطمئنم که این هم یکی از حکمتهای خداونده که می خواد من سلامتی کاملم را به دست بیارم و چون سرما برام خوب نیست تو هوای گرم برم برای مصاحبه. به هر حال مطالب شما و بقیه دوستان را می خونم و از اینکه انرژیهاتون مثبته خوشحالم. برای همگی آرزوی سلامتی ، موفقیت و خوشبختی دارم.

حتما كه اينجورى هست و تو كاراى خدا حكمتى هست و ما هم بايد مثبت فكر كنيم.حالتون چطوره؟بهتر شدين اره؟خدارو شكر كه اينجا حل شد و با سلامت كامل تشريف ميبرين.
منم هنوز نفرستاديم مداركو به nvc!بابا من چيكار كنم اخه ميگم نگم شانس!!اخه خانم وقت داده بود بعد كنسل كرد مريض بود الان واسه ١٠روز بعد وقت دادهSad
شما چيارو فرستادين ريتا خانم ميشه همه رو بگين؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Nightsky007 ، shadoow ، denag ، behfaza
(2014-02-11 ساعت 18:02)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 14:30)kamalir36 نوشته:  ساناز عزیز،

حتما كه اينجورى هست و تو كاراى خدا حكمتى هست و ما هم بايد مثبت فكر كنيم.حالتون چطوره؟بهتر شدين اره؟خدارو شكر كه اينجا حل شد و با سلامت كامل تشريف ميبرين.
منم هنوز نفرستاديم مداركو به nvc!بابا من چيكار كنم اخه ميگم نگم شانس!!اخه خانم وقت داده بود بعد كنسل كرد مريض بود الان واسه ١٠روز بعد وقت دادهSad
شما چيارو فرستادين ريتا خانم ميشه همه رو بگين؟

ساناز جون ،
وقت برای چی؟ چه کسی وقت کنسل کرده؟ شما وکیل دارید؟ اگر وکیل دارید که خودش معمولاً همه کارها را انجام می ده. اگر هم وکیل ندارید باید منتظر بمونید تا نامه پرداخت 88 دلار براتون بیاد. که همراه اون Invoice Number می دن که آنلاین پرداخت کنید و از این به بعد برای پر کردن فرمها و پرداختها از اون استفاده می کنید و بعد از اون 230 دلار و بعد هم فرمها اسپانسر و مدارکی که خودشون می گن چی می خوان و فرم 260 که آنلاین پر می کنید. البته همه اینها مرحله به مرحله است و بعد از تأیید NVC باید انجام بشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، mani_badb0y ، shadoow ، romance33 ، behfaza
سلام به همه دوستان عزيز؛

همراهان با داشتن ويزاي k1 ميتوان بليط يك طرفه گرفت ديگه؟! مشكلي كه پيش نمياد.... ؟

ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، behfaza
(2014-02-12 ساعت 16:46)نيما ٩٢ نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز؛

همراهان با داشتن ويزاي k1 ميتوان بليط يك طرفه گرفت ديگه؟! مشكلي كه پيش نمياد.... ؟

ممنون.

چه مشکلی آخه.مگه توریستی.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinباخیال تخت بلیط یکطرفه بگیر
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، نيما ٩٢ ، romance33 ، yalda91 ، behfaza ، سی سی
سلام دوستانم،میخواستم بپرسم جایی هست که در آن بتونم اطلاعات درباره ویزاها:مثلا f1 چه جور ویزاییه یا cr1 و غیره رو پیدا کنم؟آخه در امضاهای دوستان اینهارو میبینم ولی متاسفانه معنیهاشو نمیدونم؟؟؟ممنونم از همراهی همتون
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، behfaza
سپیده جان الان یادم نیست دقیقا کجا هست، البته سرچ کنی پیدا مبکنی. ولی این 2تا که گفتی: f1 ویزای تحصیلی هست و cr1 ویزای ازدواجی برای افرادی که با سیتیزن ازدواج کردن و از ازدواجشون کمتر از 2 سال میگدره
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan ، behfaza
(2014-02-14 ساعت 00:36)sepideh jan نوشته:  سلام دوستانم،میخواستم بپرسم جایی هست که در آن بتونم اطلاعات درباره ویزاها:مثلا f1 چه جور ویزاییه یا cr1 و غیره رو پیدا کنم؟آخه در امضاهای دوستان اینهارو میبینم ولی متاسفانه معنیهاشو نمیدونم؟؟؟ممنونم از همراهی همتون

http://www.mohajersara.com/thread-2914-p...l#pid63435
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، sepideh jan
سلام به همگی دوستای گلم...
امروز Piboo ولنتاین رو با نامزدش در دبی به سر میبره... امیدوارم روز خیلی خوبی با هم داشته باشن. امیدوارم همه تون امروز براتون روز خوبی باشه و اگر امسال پیش عشقتون نبودید حتما سال دیگه با هم باشید.

وای دل تو دلم نیست خدا کنه این دختر زود ویزاشو بگیره و با خبرای خیلی خیلی خوب برگرده پیشمون...

منم قرار بود ولنتاین پیش نامزدم باشم اما بنابر پاره ای مشکلات ناچار شدم بلیت رو بندازم عقب...

piboo جون تو رو خدا بی خبر نذار ما رو... تا ویزا رو گرفتی بیا خبر بده که یه هوررررررررااااااااااااااااااااای بلند بکشیم Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، baba manam sanaz ، behfaza ، yalda91 ، sib 24 ، ali 1346 ، hamed_na ، mohammadg846 ، alitab
سلام سي سي جان خوبى؟عزيزم جمع و جور كردى كاراتو دخمل نرفتى هنوز؟ايشالا سال بعد همگي پيش شوهرامون باشيم با خوشي.من كه ناراحتم با شوهرم هم قهر كردم الكي!!Sad بهونه ديگه ولتايني ديگر عيدي ديگر باز دور از هم.
pipoo جاان خوش ميگذره اره؟اي بي خبر رفتي ميكشمت بدونه سفرنامه ويزاي يك ضرب بري هااا!Big Grin منتظرتييما حتما به قول سي سي جون خبردارمون كني.
انرژي مثبت واسه pipoo جان ++++++++++=++++++++++++++++Rolleyes
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، behfaza ، yalda91 ، kamalir36 ، sib 24 ، mohammadg846 ، sepideh jan ، romance33 ، philter
سلام دوستان میدونین inquiry چی هستش؟من در مورد جریان کار مادرم از سیس ابوظبی سوال کردوم و inquiry فرستادن؟چیز جدیدی ننوشته و همون اطلاعاتیه که من فرستادم!تحت عنوان"immigrant visa Inquiry"میدونین چیه؟ممنونم
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-12 ساعت 20:59)sib 24 نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 16:46)نيما ٩٢ نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز؛

ممنون.

چه مشکلی آخه.مگه توریستی.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinباخیال تخت بلیط یکطرفه بگیر
دوست عزیز ویزای k1 یک ویزای سه ماهه است و شما باید ظرف 90 روز ازدواج کنید. بنابراین من فکر میکنم بلیط شما باید دوطرفه باشه و در صورت ازدواج میتوانید سر دیگر را کنسل کنید. بازهم این سوال را از خود آژانس بپرسید.
و البته من خودم بلیط دوطرفه ( 4 ماهه) امارات خواهم گرفت که در صورت ازدواج برگشت را کنسل میکنم ، اما از طرف دیگه خودم به شخصه فکر اینرو میکنم که ممکنه نتونم بمونم و بخوام برگردم. در هر صورت اگر خواستید دوطرفه بگیرید به هیچ عنوان لوفتانزا نگیرید چون لوفتانزا مبلغ خیلی کمی برمی گردونه.
انصراف داده !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، behfaza
(2014-02-15 ساعت 10:57)twins نوشته:  دوست عزیز ویزای k1 یک ویزای سه ماهه است و شما باید ظرف 90 روز ازدواج کنید. بنابراین من فکر میکنم بلیط شما باید دوطرفه باشه و در صورت ازدواج میتوانید سر دیگر را کنسل کنید. بازهم این سوال را از خود آژانس بپرسید.
درسته. البته هیچ اجبار قانونی و مهاجرتی برای گرفتن بلیت دوطرفه و یا یکطرفه وجود نداره. کاملا بستگی به شرایط شخصی خود شما داره. مثلا بچه های نامزدی اگر فکر میکنن که دوست دارن از فرصت سه ماهه شون برای دیدن شرایط نامزدشون از نزدیک و یک مدت کوتاه هم خانه شدن قبل از ازدواج استفاده کنن و بعد که مطمئن شدند ازدواج کنند، می تونن دوطرفه بگیرن. در غیر اینصورت دلیلی برای بلیت دوطرفه گرفتن وجود نداره. من خودم یکطرفه گرفتم و مطمئنم مشکلی از نظر قانونی پیش نخواهد اومد.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، yalda91 ، mohammadg846 ، romance33 ، behfaza ، نيما ٩٢
(2014-02-15 ساعت 00:59)sepideh jan نوشته:  سلام دوستان میدونین inquiry چی هستش؟من در مورد جریان کار مادرم از سیس ابوظبی سوال کردوم و inquiry فرستادن؟چیز جدیدی ننوشته و همون اطلاعاتیه که من فرستادم!تحت عنوان"immigrant visa Inquiry"میدونین چیه؟ممنونم
هیچکس نمیدونست؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 21:16)sepideh jan نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 00:59)sepideh jan نوشته:  سلام دوستان میدونین inquiry چی هستش؟من در مورد جریان کار مادرم از سیس ابوظبی سوال کردوم و inquiry فرستادن؟چیز جدیدی ننوشته و همون اطلاعاتیه که من فرستادم!تحت عنوان"immigrant visa Inquiry"میدونین چیه؟ممنونم
هیچکس نمیدونست؟

والا من نميدونم شايد يعني دارن تحقيق ميكنن.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan