موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي،دوستان من الان ده روز هست كه به سفارت ابوظبي ايميل زدم برا پيگيري كارم اما هنوز جواب ندادن، كسي ميدونه به چه أدرسي أيميلي بدم كه سريع جواب بدن؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بـنام خدای بهار آفرین
بهار آفرین را هزار آفرین
به جمشید و آیین پاکش درود
که نوروز از او مانده در یادبود . . .
درود به و دوست داشتنی ترین دوستای عزیزم...
اونایی که هیچوقت ندیدمشون ولی اونقدر با مهرو محبتن
که همیشه منو از راه دور شاد میکنن
و افتخار اینو بهم میدن که هر جایی از ایران یا حتی دنیا دوستای عزیزی داشته باشم و بدونم که هیچ کجا وتنها نیستم
و فقط میتونم بگم
ممنون ... ممنون ... ممنون...از نيما جان كه با خوندن پيغام هاش هميشه انرژي مثبت ميگيرم ، از خواهر خوبم پريساي نازنين كه تو اين روزهاي انتظار همدم من هست، از سي سي عزيزم كه ارزو ميكنم در كنار همسرش سال خوب و خوشي رو پيش رو داشته باشه، از هومن عزيز، و ساير دوستان ........
یک نفر همره باد
آن یکی همسفر شعر و شمیم
یک نفر خسته از این دغدغه ها
آن یکی منتظر بوی نسیم
همه هستیم در این شهر شلوغ
این کفایت که همه یاد همیم....
ارزومند ارزوهاي همه دوستان خوبم هستم، عيد همه دوستان مبارك
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
چنین گفت زرتشت:
” که سوزانید بدی را درآتش ، تا ز آتش برون آید نیکی”
پس تو نیز چنین کن
"۴شنبه سوری مبارک"
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم چون چند روزی سفر هستم ممکنه نتونم بیام سر بزنم.پس پیشاپیش نوروزتان شاد باش.بهترین ها رو براتون آرزو دارم.
هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز بهروز و پیروز باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز من برای مدارک دال بر دمسایل قبض مبایلم و چند عکس با روزنامه روز و بیمه نامه ای که در امریکا شدیم و برگه ای که نشون میده دخترم در امریکا داره به مدرسه میره رو میدم همسرم ببره سفارت..ایا چیز دیگری هم باید بدم؟؟میترسم باز بگن نشون بده خانومت امریکاست!!!چه چیز دیگری که میدونید برای دمسایل بهتره بدم به همسرم؟ممنونم ازتون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-19 ساعت 00:31)romance33 نوشته: دوستای عزیزم چون چند روزی سفر هستم ممکنه نتونم بیام سر بزنم.پس پیشاپیش نوروزتان شاد باش.بهترین ها رو براتون آرزو دارم.
هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز بهروز و پیروز باشید.
شقایق جون
امیدوارم سال نو برای شما هم سال خوب و پر از سلامتی و موفقیت باشه و انشالله سال دیگه تو USA نوروز را در کنار همسرت جشن بگیری.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خداوندا ، نمیدانم چه تقدیری مرا فرموده ای اما
برای دوستان من عطا فرما :
هزار و سیصد امید
هزار و سیصد و نود بهروزی
هزار و سیصد و نود و سه لبخند زیبا
سال نو بر همه شما دوستان مهاجر و خانواده محترمتان مبارک باد