کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-03-16 ساعت 21:05)sib 24 نوشته:  فکر کنم ما رو هم اینقدر سر می دوانند و هی الکی مدارک ازمون می خوان ، دارن برای خودشون وقت می خرند. باز شما یک مرحله جلوتر هستید. ما که هنوز پرونده مون تکمیل هم نشده. شما باید یک نامه رسمی (ایمیل) براشون بفرستید و ازشون بخواهید که اگر سفارت ابوظبی جای خالی نداره و سرشون شلوغه ، پرونده شما را به یک سفارت دیگه ترانسفر کنند . (البته اگر خودتون مایل هستید که زودتر مصاحبه بشید و انشالله ویزاتون را بگیرید)

ممنون از راهنماییتون.کار شما هم به امید خدادرست میشه.فکروخوبی هست.هفته آینده 2ماه میشه که هنوزوقت مصاحبه ندادن.بنظرتون آنکارابهتره یا ارمنستان واسه ازدواجی ها؟
[/quote]
sib عزیز میخواستم بپرسم که همون مرحله اول(منظورم acceptance هستش) که مدارک را قبول میکنن مگه به این معنی نیست که مدارک اشکالی نداره؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال در مورد سایز عکسهایی که ما اونجا نیاز داریم داشتم ، همش باید 5*5 باشه یا برای کارای مثه سوشیال و... 3*4 و 6*4 .. اینام لازم میشه ؟ اگر بقیه سایزها هم لازیمه حدودا چند تا بیراریم کافیه برای یه مدتمون ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na
(2014-03-25 ساعت 01:21)sepideh jan نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 21:05)sib 24 نوشته:  مایل هستید که زودتر مصاحبه بشید و انشالله ویزاتون را بگیرید)

ممنون از راهنماییتون.کار شما هم به امید خدادرست میشه.فکروخوبی هست.هفته آینده 2ماه میشه که هنوزوقت مصاحبه ندادن.بنظرتون آنکارابهتره یا ارمنستان واسه ازدواجی ها؟
sib عزیز میخواستم بپرسم که همون مرحله اول(منظورم acceptance هستش) که مدارک را قبول میکنن مگه به این معنی نیست که مدارک اشکالی نداره؟
[/quote]
متوجه منظورتون نشدم؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-25 ساعت 09:02)sib 24 نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 01:21)sepideh jan نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 21:05)sib 24 نوشته:  مایل هستید که زودتر مصاحبه بشید و انشالله ویزاتون را بگیرید)

متوجه منظورتون نشدم؟
[/quote]

منظورم اینه که مدارکی که از ابتدا ازتون خواستن مگه نشخص نبود؟چرا در این مورد براتون مشکل پیش میاد؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه یکی بیاد اینجا و بگه که یه ماه دیگه مصاحبه داره و نمیدونه کی اپرو شده و رسید نامبرشم هم یادش نیست و کیس نامبرشو هم نمیدونه
بهش چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون منم Smile)))))))))))))))))))))))))))))))
خیلی خوشحالم ولی هیچ کاری نکردممممممممممممم
فعلا منتظر ایمیل همسرم هستم که کیس نامبرمو بدونم
خیلی هیجان زده هستم خیلی
هم عصبانی هستم از دستش که هیچ خبری نداده، هم از دست خودم که اینقدر سایت و چک نکردم که رسید نامبر یادم رفت هم خوشحالم که در انتظار اپرو بودم و حالا انگار جهشی رفتم تا مصاحبه
استرس هم دارممممممممممم
بعدشم عروسیه
واییییییییییی
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
(2014-03-25 ساعت 02:45)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال در مورد سایز عکسهایی که ما اونجا نیاز داریم داشتم ، همش باید 5*5 باشه یا برای کارای مثه سوشیال و... 3*4 و 6*4 .. اینام لازم میشه ؟ اگر بقیه سایزها هم لازیمه حدودا چند تا بیراریم کافیه برای یه مدتمون ؟

دوست عزیز برای سوشال که نیازی نیست شما عکس بدین سوشال اصلاً کارت عکس داری نیست .همون عکس هایی که قبلاً دادین براتون روی گرین کارتتون زده میشه و برای جاهای دیگه مثل آی دی و گواهینامه هم خودشون همونجا ازتون عکس دیجیتالی با وبکم میگیرن.پس خوش تیپ برین Big Grin ولی شما محض احتیاط با خودتون 6 قطعه ببرین اونم 5*5 موفق باشی.

(2014-03-26 ساعت 10:04)shinna نوشته:  اگه یکی بیاد اینجا و بگه که یه ماه دیگه مصاحبه داره و نمیدونه کی اپرو شده و رسید نامبرشم هم یادش نیست و کیس نامبرشو هم نمیدونه
بهش چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هیجان زده هستم خیلی
هم عصبانی هستم از دستش که هیچ خبری نداده، هم از دست خودم که اینقدر سایت و چک نکردم که رسید نامبر یادم رفت هم خوشحالم که در انتظار اپرو بودم و حالا انگار جهشی رفتم تا مصاحبه
استرس هم دارممممممممممم
بعدشم عروسیه
واییییییییییی

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوست عزیز بهت تبریک میگم بهترین ها رو برات در این سال نو آرزو دارم. خوشبخت باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
(2014-03-26 ساعت 10:04)shinna نوشته:  اگه یکی بیاد اینجا و بگه که یه ماه دیگه مصاحبه داره و نمیدونه کی اپرو شده و رسید نامبرشم هم یادش نیست و کیس نامبرشو هم نمیدونه
بهش چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هیجان زده هستم خیلی
استرس هم دارممممممممممم
بعدشم عروسیه
واییییییییییی
مبارکههههههههههه
اتفاقاً اینطوری خیلی بهتره که از چیزی خبر نداشته باشی. چون انتظارش آدم را دیوونه می کنه. نگران هیچی هم نباش ، خدا همونطور که تا اینجاشو به خوبی درست کرده بقیه اش هم خیلی عالی پیش می بره. موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، sib 24 ، hamed_na ، baba manam sanaz ، بازگشت
(2014-03-26 ساعت 02:13)sepideh jan نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 09:02)sib 24 نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 01:21)sepideh jan نوشته:  [quote='sib 24' pid='470706' dateline='1394987740']
مایل هستید که زودتر مصاحبه بشید و انشالله ویزاتون را بگیرید)
منظورم اینه که مدارکی که از ابتدا ازتون خواستن مگه نشخص نبود؟چرا در این مورد براتون مشکل پیش میاد؟

برای پرونده همسرم مشکلی پیش نیومده.۲ماه شد که پرونده تکمیل هست و منتظر وقت مصاحبه هستیم.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، بازگشت
دوستان عزیزم
بالاخره NVC جواب داد و پرونده ما کامل شد. حالا باید منتظر وقت مصاحبه باشیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، piboo ، sib 24 ، battosai ، yalda91 ، sepideh jan ، maryam1 ، shadoow ، houmanmir ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، بازگشت ، shandiz
(2014-03-27 ساعت 10:59)kamalir36 نوشته:  دوستان عزیزم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوسی جونم قد یه دنیا واست خوشحالم.ایشالا به زودی وقت مصاحبه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، sib 24 ، kamalir36 ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، بازگشت
(2014-03-27 ساعت 10:59)kamalir36 نوشته:  دوستان عزیزم

خداروشکر.Big GrinBig GrinBig Grinخیلی تبریک میگم.ایشالا به زودی میری مصاحبه دوست عزیز.هدیه عید رو از خداگرفتی.Big Grin
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، yalda91 ، sepideh jan ، kamela
(2014-03-26 ساعت 11:00)romance33 نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 02:45)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال در مورد سایز عکسهایی که ما اونجا نیاز داریم داشتم ، همش باید 5*5 باشه یا برای کارای مثه سوشیال و... 3*4 و 6*4 .. اینام لازم میشه ؟ اگر بقیه سایزها هم لازیمه حدودا چند تا بیراریم کافیه برای یه مدتمون ؟

دوست عزیز برای سوشال که نیازی نیست شما عکس بدین سوشال اصلاً کارت عکس داری نیست .همون عکس هایی که قبلاً دادین براتون روی گرین کارتتون زده میشه و برای جاهای دیگه مثل آی دی و گواهینامه هم خودشون همونجا ازتون عکس دیجیتالی با وبکم میگیرن.پس خوش تیپ برین Big Grin ولی شما محض احتیاط با خودتون 6 قطعه ببرین اونم 5*5 موفق باشی.

بهش چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هیجان زده هستم خیلی
استرس هم دارممممممممممم
بعدشم عروسیه
واییییییییییی

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوست عزیز بهت تبریک میگم بهترین ها رو برات در این سال نو آرزو دارم. خوشبخت باشی.
منم میگم :تبریییییییییییییییییییییییگ و هوررررااااااااااااا دوست عزیز!نه به شما که اصلا رسید نامبرتو چک نکردی و نه به من که 2 و 3 روز یکبار چک میکنمBig Grin دیوونه نشم خوبهSmile
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، shadoow ، romance33 ، sib 24 ، kamalir36 ، baba manam sanaz
سلام به همههههه. چطورین بچه ها؟ سال نو مبارک.

امیدوارم سالی سرشار از شادی و سلامتی و موفقیت باشه براتون. زودتر همه به عزیزانشون برسن

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، vania77 ، sib 24 ، shadoow ، zahraj ، baba manam sanaz ، kamela ، sepideh jan
دوستان كسي به سفارت ابوظبي تازه ايميل زده كه جواب داده باشن؟؟ من دو بار ايميل زدم ولي جواب ندادن؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، shadoow ، baba manam sanaz ، sepideh jan
شلام بر همگى....
احوال دوستاي اينور ابي اونور ابي؟
كجايين بيايين كارت حاضري بزنيد؟عيد خوش گذشت؟سيزده رو بدر كرديد!
واسه من كه بد نبود خدارو شكر و حالاااااااااااااااااا
يك خبررررررر
من هم تكميل مدارك شدمممممممممممم؛)) بعداز١٤ماه اقدام و ٤سال انتظار
فك كردي شيننا تنهايي!! برو كه پشت سرت هستم
بچه ها بيايد بگيد وضعيتاتونو كسي هست مثل ما باشه؟منتظر مصاحبه؟
راستي ريتا جان مباركه ،وقت مصاحبه گرفتيد؟
بچه ها من واكسن هاي هپاتيت دو مرحله به فاصله ١ماه رو زدم با mmr دو مرحله ،مونده انفلانزا و ديفترى و كزاز كه اينارو ميگن ١ماه مونده به مصاحبه بزنيم يعني كمتر از ١ماه به مصاحبه نبايد زده بشه؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، Saeedv13 ، shadoow ، romance33 ، piboo ، denag ، بازگشت ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان