کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-04-04 ساعت 23:23)baba manam sanaz نوشته:  شلام بر همگى....
احوال دوستاي اينور ابي اونور ابي؟
كجايين بيايين كارت حاضري بزنيد؟عيد خوش گذشت؟سيزده رو بدر كرديد!
واسه من كه بد نبود خدارو شكر و حالاااااااااااااااااا
يك خبررررررر
من هم تكميل مدارك شدمممممممممممم؛)) بعداز١٤ماه اقدام و ٤سال انتظار
فك كردي شيننا تنهايي!! برو كه پشت سرت هستم
بچه ها بيايد بگيد وضعيتاتونو كسي هست مثل ما باشه؟منتظر مصاحبه؟
راستي ريتا جان مباركه ،وقت مصاحبه گرفتيد؟
بچه ها من واكسن هاي هپاتيت دو مرحله به فاصله ١ماه رو زدم با mmr دو مرحله ،مونده انفلانزا و ديفترى و كزاز كه اينارو ميگن ١ماه مونده به مصاحبه بزنيم يعني كمتر از ١ماه به مصاحبه نبايد زده بشه؟

خیلی تبریک میگم.:Big Grinالعان همسر من شرایط شماروداره.۹ هفتست منتظر وقت مصاحبه هستیم.جای خالی نیست
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow ، twins ، sepideh jan
يك خبررررررر
بچه ها من واكسن هاي هپاتيت دو مرحله به فاصله ١ماه رو زدم با mmr دو مرحله ،مونده انفلانزا و ديفترى و كزاز كه اينارو ميگن ١ماه مونده به مصاحبه بزنيم يعني كمتر از ١ماه به مصاحبه نبايد زده بشه؟

سلام ساناز خانم ،
انفلانزا و ديفترى و كزازو میتونی 2هفته قبل از مصاحبه هم بزنی، اون خانم دکتر خوبه که تو پاستور تجریش بود بهم گفته بود 2هفته مونده بیا بزن که دیگه اصلا ازت ایرادی نگیرن منم این کارو کرده بودم ، اون mmr هست که میگن کمتر از یه ماه مونده به مصاحبه نباید بزنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow
يك خبررررررر

هوراااااااااااااااااااااااا دوست عزیزم.خدا رو شکر.بهت تبریک میگم واسه منم دعا کن بتونم اسپانسر پیدا کنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، vania77 ، baba manam sanaz ، sib 24 ، shadoow ، kamalir36 ، بازگشت ، sepideh jan
ساناززززززززززززززززززززززززززززززز تبریک میگم به امید یک ضرب
دوستای گلم برای منم دعا کنید
به زودی راهی میشم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، denag ، romance33 ، shadoow ، sib 24 ، بازگشت
مرسي دوستاي عزيزم،شقايق جان ايشالا واست اسپانسر پيدا بشه خيلي زود.
واستي كاميلا جان هم شوهرش كارش درست شده تبريك.
شيننا جان به سلامت بري و با خبر ويزاي يك ضربت منم راهي بشم ايشالا.
راستي واكسناتو زدي؟
ممنون اقا هومن پس ٢هفته مونده برم واسه واكسنايي كه مونده مطمعن هستين ديگه؟
راستي شنبه ١شنبه تعطيل ميشه دكتر اونگان انكارا؟نميشه صبح بريم عصر جواب بدن؟!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، romance33 ، shadoow ، twins ، بازگشت ، houmanmir ، sepideh jan
سانازی جون تبریک می گم.امیدوارم بزودی ویزای یک ضرب بگیری.ما هنوز وقت مصاحبه نگرفتیم.یکبار زنگ زدیم گفتند الان آآنکارا شلوغه باید منتظر باشیم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، بازگشت ، shadoow ، sepideh jan
(2014-04-06 ساعت 12:11)kamalir36 نوشته:  سانازی جون تبریک می گم.امیدوارم بزودی ویزای یک ضرب بگیری.ما هنوز وقت مصاحبه نگرفتیم.یکبار زنگ زدیم گفتند الان آآنکارا شلوغه باید منتظر باشیم

دوسی جونم آخرش من و تو با هم میریم.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: بازگشت ، sepideh jan
(2014-03-25 ساعت 02:45)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال در مورد سایز عکسهایی که ما اونجا نیاز داریم داشتم ، همش باید 5*5 باشه یا برای کارای مثه سوشیال و... 3*4 و 6*4 .. اینام لازم میشه ؟ اگر بقیه سایزها هم لازیمه حدودا چند تا بیراریم کافیه برای یه مدتمون ؟
3*4 هم لازمه برای مدیکال
انصراف داده !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزيز، به سؤال دارم از بچه هاي كيس نامزدي كسي بوده كه اسپانسر و ساپورت كننده اون نامزدش نبوده؟؟؟ ممكن هست كسي به خاطر اين كه نامزدش ساپورت مالي اون نبوده چك بخوره؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام پيپو جان خوبى؟فكر نكنم عزيزم.
تو تايپك ازدواج برات ارزو كردم زود كلير بشي.
راستي شما سفرنامه نوشتي؟فاطمه نورى ميپرسيد
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، بازگشت
(2014-04-06 ساعت 12:22)twins نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 02:45)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال در مورد سایز عکسهایی که ما اونجا نیاز داریم داشتم ، همش باید 5*5 باشه یا برای کارای مثه سوشیال و... 3*4 و 6*4 .. اینام لازم میشه ؟ اگر بقیه سایزها هم لازیمه حدودا چند تا بیراریم کافیه برای یه مدتمون ؟
3*4 هم لازمه برای مدیکال

دوست عزیز مدیکال قبلاً که عکس میخواست 5*5 بود ولی الان دیگه نمیخواد.
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، بازگشت ، hamed_na
(2014-04-06 ساعت 20:10)romance33 نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 12:22)twins نوشته:  
3*4 هم لازمه برای مدیکال

دوست عزیز مدیکال قبلاً که عکس میخواست 5*5 بود ولی الان دیگه نمیخواد.
دوستان سوالم برایکارای سوشیال و... بود نه مصاحبه ! مصاحبم تموم شده
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 15:29)baba manam sanaz نوشته:  ممنون اقا هومن پس ٢هفته مونده برم واسه واكسنايي كه مونده مطمعن هستين ديگه؟

بله مطمئنم چون خودمم این کارو کرده بودم ،
درباره ی تعطیلی مدیکال آنکارا اطلاعی ندارم چون من ابوظبی بودم!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، sepideh jan
(2014-04-05 ساعت 15:29)baba manam sanaz نوشته:  مرسي دوستاي عزيزم،شقايق جان ايشالا واست اسپانسر پيدا بشه خيلي زود.
واستي كاميلا جان هم شوهرش كارش درست شده تبريك.
شيننا جان به سلامت بري و با خبر ويزاي يك ضربت منم راهي بشم ايشالا.
راستي واكسناتو زدي؟
ممنون اقا هومن پس ٢هفته مونده برم واسه واكسنايي كه مونده مطمعن هستين ديگه؟

ساناز جون تجربه آقا هومن رو همسر من هم داشت. اگه اشتباه نکنم هم TD و هم MMR رو 3هفته قبل از آزمایش زد. مشکلی نبود.
دکتر اونگان شنبه ها برای دادن جواب آزمایش که باز هست. برای گرفتن آزمایش نمیدونم. اما یکشنبه تعطیله
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، houmanmir
(2014-03-26 ساعت 10:04)shinna نوشته:  اگه یکی بیاد اینجا و بگه که یه ماه دیگه مصاحبه داره و نمیدونه کی اپرو شده و رسید نامبرشم هم یادش نیست و کیس نامبرشو هم نمیدونه
بهش چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون منم Smile)))))))))))))))))))))))))))))))
خیلی خوشحالم ولی هیچ کاری نکردممممممممممممم
فعلا منتظر ایمیل همسرم هستم که کیس نامبرمو بدونم
خیلی هیجان زده هستم خیلی
هم عصبانی هستم از دستش که هیچ خبری نداده، هم از دست خودم که اینقدر سایت و چک نکردم که رسید نامبر یادم رفت هم خوشحالم که در انتظار اپرو بودم و حالا انگار جهشی رفتم تا مصاحبه
استرس هم دارممممممممممم
بعدشم عروسیه
واییییییییییی
سلام عزیزم خوبی؟مبارک .ایشالا ی ضرب ویزارو بگیری ما یه کم دلمون خوش شه.میشه بپرسم از تکمیل مدارک تا وقتی که تاریخ مصاحبه دادن چقدر طول کشید؟میخوام بدونم ابوظبی خلوت یا نه؟؟؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان