کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-11 ساعت 00:13)mercedeh2011 نوشته:  ممنون اکارو جان؛ این شماره کجاست؟ امشب که دارم غش میکنم ؛ باطریم تموم شده با اجازت فردا زنگ میزنم
راستش وکیلمون چند روزیه که یه شماره فرستاده ؛ اول من زنگ زدم که هی گذاشتنمون سر کار که فردا زنگ بزن؛ فردا زنگ بزن
بعد مستر نامزد زنگ زد گفتن بهش که صبر کنین Sad

حتما حکمتی داره
چه میدونم دیگه
اینم شده واسه ما قوز بالا قوز
خیلی کم فکر و خیال داریم
هرموقع دلشون بخواد میگن دیگه (خودم غصه میخورم بعد خودم خودمو راضی میکنم)

ولی حتما به شماره ای که فرستادی زنگ می زنم ؛ فقط بدونم کجاست که تنظیم ساعت کنم

تا جایی که می دونم جایی است که پرونده ها چک میشن و کلیر از اونجا اعلام میشه
بعضی اوقات اتفاق افتاده که کیس کلیر شده ولی اطلاعاتش در سایت سفارت درج نشده یکی از دوستان مهاجرت خانوادگی همین اتفاق براش افتاد (فرانک سابق ، فرشید جدید) که با راهنمایی دریمر عزیز از نتیجه کلیرنس خبر دار شدن و ویزاشون رو گرفتند
برای پست های دوستان دیگر در این زمینه لینک های زیر را مطالعه کنید:

http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid197024

http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid249154

شماره مذکور مربوط به DOS است یعنی United States Department of State

اطلاعات بیشتر : http://en.wikipedia.org/wiki/United_Stat...t_of_State
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، omnia
يك دنيا ممنون عزيزم :-***
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، girl ، shabnam.84
دوستان این رتبه ها چیه ماجراش؟ ادم فعالیت زیاد بکنه رتبه میگیره؟ بعد رتبه زیاد شه چی میشه... من حاضرم هر کاری بکنم یه یه خط دیگه بتونم تو امضام زیاد کنم.Big Grin.. مدیران محترم من کارشناس شبکه ام اگر سروری چیزی میخواین بگین من بتون بدم فقط یه 2 خط به این امضای من اضافه کنین Big Grin
ولی حالا دور از شوخی نذر کردم Big Grin وقتی ویزام اومد برای سپاس گذاری از سایت مهاجر سرا یک سرور به صورت مادام العمر در اختیار مهاجر سرا بزارم.. اونم نه به صورت dedicate بلکه به صورت co location با پهنای باندی که در توانم باشه...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، sadeghi897 ، kamela ، Acaro ، negi ، mercedeh2011 ، omnia ، 3pideh ، shabnam.84
من هم همین سوال رو دارم..این رتبه ها چی؟از کجا باید فهمید رتبه زیاد شده؟اصلا به چه دردی میخوره؟کلا چرااااا اینقدر خوشحالین که رتبتون زیاد شده؟چطوری میشه دید رتبه هارو؟جدا برام سواله ها !!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، arian307
کاملا جان به همین پستی که گذاشتی نگاه کن سمت چپ خط 3 نوشته رتبه. رتبت 4 هستش رو اون که کلیک کنی میتونی جزییات رو بخونی. رتبه هات به 5 که برسن تو هم میتونی به هرکی دلت خواست رتبه بدی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307
ممنونم گرل عزیزم که توضیح دادی....ولی اینها به چه دردی میخوره؟رتبم زیاد بشه بهم ویزااااااااا میدن؟خدایا ماها گیر رتبه هستیم یا ویزا....حالا خدا کنه رتبه من هم زیاد بشه یکم سرگرم بشم.....بی معرفتا رتبه بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، 3pideh ، Acaro ، shabnam.84 ، omnia ، arian307
خواهش میکنم عزیزم.
این رتبه ها به درد این میخوره که یه عمر تو ذهنت میمونه اون موقعها که خیلی تنها بودم و نمیتونستم خیلی حرفارو به خیلیا بزنم یه جایی بود همه همدرد بودن و تا جایی که میتونستن به همدیگه کمک میکردن.. رتبه میدادیم به همدیگه که به همدیگه روحیه بدیم برای ادامه این راه و بگیم بدون که تنها نیستی ما همه کنارت هستیم. در نهایت همه ویزا میگیریم ولی چیزی که تو ذهنمون میمونه کسانی هستن که کنارمون بودن.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، negi ، Acaro ، shabnam.84 ، arian307
وای الهه 1 ساعته دارم میگم این کیههههه Smile))))))))))))
عادت کردم اسمتو انگلیسی بخونم گیج شدم..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307
من همون الهه خودتونم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011
الهه جا خوردم وقتی دیدم نوشتی سابق Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق
سلام بچه ها
میبینم الهه جونم اسمش رو فارسی نوشته و جریان این سابق چیه به منم بگید Smile
اکارو جان به اون شماره الان زنگ زدما ... گفت در حال بررسیه Sad
این روزا مثل این شده که دیگه منو میخوان از خونه و اداره بندازن بیرون
بهم میگن تو چرا نمی ری دیگه
بسه بلند شو برو Sad
راستی اون تغییر حکم سازمانی توی اداره هم انجام شد؛ البته که اونجوری که دلم میخواست نشد ولی همون زدن حکم خودش کلی کار بود که خدا رو شکر بعد از کلی اعصاب خردکنی و دلهره بلاخره درست شد. Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، omnia ، arian307 ، Acaro ، girl ، shabnam.84
هیچی بچه ها. اسممو فارسی کردم دیدم میگه این نام کاربری قبلا ثبت شده، منم یه سابق زدم تنگش که دیگه نام کاربریمو قبول کنه Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، omnia ، arian307 ، girl ، ASALI ، rouzbehdarvishi ، shabnam.84 ، laili ، kamela
(2012-12-11 ساعت 04:08)girl نوشته:  خواهش میکنم عزیزم.
این رتبه ها به درد این میخوره که یه عمر تو ذهنت میمونه اون موقعها که خیلی تنها بودم و نمیتونستم خیلی حرفارو به خیلیا بزنم یه جایی بود همه همدرد بودن و تا جایی که میتونستن به همدیگه کمک میکردن.. رتبه میدادیم به همدیگه که به همدیگه روحیه بدیم برای ادامه این راه و بگیم بدون که تنها نیستی ما همه کنارت هستیم. در نهایت همه ویزا میگیریم ولی چیزی که تو ذهنمون میمونه کسانی هستن که کنارمون بودن.
girl عزیز مرسی از رتبه که بهم دادین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
وایییی آکارو یه رتبه بم داددددد... دست گلت درد نکنه دوست مهربوننننن.... رفتم سفارت واسه مصاحبه قبل این که یارو افیسر بخواد اسمم رو بپرسه میگم حواست باشه که من رتبه 1 دارم تو مهاجر سرا .... تازه اونم آکارو بم داده که یه ضرب ویزا گرفته :X
دستت درد نکنه رفیق
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، mercedeh2011
واییییی دومیشششششششش رو هم مرسده داد بمممممم.. من و این همه خوشبختی محالهههههه
مرسییییی مرسدههههههه ممنونننن.... میدونم که تا ماه دیگه اسمت از تو چک در میاد و ویزا رو میگیرییییی... قول میدم.. حالا ببین کی گفتممم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، mercedeh2011 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان