کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارين جان ممنون اين حرفا چيه ...
فقط ازت ميخوام يه تجديدنظر در دعات بكني، پسرم نه اينكه انكارا خيلي گرمه من ماه ديگه چجوري برم ويزام رو بگيرم Sad بگو يه كم زودتر باشه Big Grin

البته كه شوخي كردم، هرچه پيش ايد خوش ايد، سلامتي و دل خوش باشه، خدا رو شكر
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Acaro ، arian307 ، shabnam.84
وای من اسمم شده جودی صبور Smile)))))) چه اسم قشنگییییی, خیلی خوشم اومد Smile
مرسییییی Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، ASALI ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela
واي چه جالب ... مباركه، اميداورم به زودي جاش نوشته بشه جودي پيروز Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84
بابا اینجا چه تاپیک باحالیهههه... جودی جون هم یه رتبه به مننن دادددد.... مرسیییییی جودیییییییه صبوررررBig Grin ایمیلی چیزی نیومده هنوز واستتتت ؟....... الان که دیر شد اما فردا شب میرم بی بی یه کیک شکلاتی مشتی میگیرم عوض همتون میخورمممم.. آدم اصلا میاد تو این مهاجر سرا دلش وا میشه... :X:X:X
حالا یه سوال دوستان
اگر پست ایران یه بسته پستی بیاره بعد کسی خونه نباشه چی میشه؟ نامزدم 10 روز پیش به بسته واسم پست کرد از امریکا که الان تازه تو سایتش زده که از نیویورک خارج شده و رفته سمت مقصد.. حالا که معمولا صبح ها میاد و هیچ کس خونه ی ما نیست .. همه سر کاریم.. بعد بیاد و ما نباشیم چی کار باید بکنم؟ با توجه به این که هیچ شماره پیگیری نداریم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
خواهش میکنم آرین جان.
شما تشریف ببرید پست منطقتون و بپرسید کجا باید پیگیری کنید. اونجا از طریق اسم و فامیلیتون پیگیری میکنن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، mercedeh2011
هیچ خبری نشده. منتظر ایمیلم,اگه بگم روزی 50 بار ایمیلمو چک میکنم دروغ نگفتم!!!
الان 1 ماه و 1 هفته گذشته فکر کنم تا 3 هفته دیگه 100% یه خبری میشه!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011
خوب عنوان مرسده رو هم کردم مرسده نگران. بس که نگرانه این بچه Smile
جودی گلم مطمئن باش 3 هفته دیگه خبرایی میشه. آخ چه کیفی میده اگه 3 هفته دیگه نامه مصاحبه تون بیاد و همون موقع هم این NVC دردگرفته نامه تکمیل مدارک بده به من.
بچه ها کاش به منم بگن نامه توضیح تکس ندادن و این چیزا رو توی سفارت ازم میخوان و فعلا NVC کارم نداره. آخ که چقدر خوشحال میشم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84
ایشالاااااااا.. الهه جون الان چند وقته که وکیل مدارکو پست کرده به nvc؟

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، mercedeh2011
دیروز فرستاده عزیزم. آخه باز هم ایشون سفر بود و نشد زود بفرسته
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
الاهه جون..چرا دوست داری در ان وی سی ازت توضیح تکس رو نخان؟به نظر من اگر ان وی سی بخاد خیلی بهتر از سفارت هست..من که میگم انشا الاه هر ایرادی داریم همین ان وی سی بهمون بگه که در مصاحبه چیزی ازمون نخان..مثلا فکرش رو بکن این دمیسیل رو در سفارت از ما میخاستن....اینهمه زحمت و هزینه سفر رو میکشیدیم میرفتیم تازه اونجا ازمون دمیسیل یا مثلا توضیح تکس ندادن میخاستن...خوب ردمون میکردن باز روز از نو روزی از نو..اینجوری اقلا کلا تکمیل میشه میره سفارت....تازه فکر کن همه چیز رو تکمیل کنی و با خودت ببری سفارت..اگه 1% اونجا ازت ایرادی بگیرن که به چشمت نیومده باز زبونم لال رد میکنن که...ولی اگه در ان وی سی ایراد بگیرن باز اقلا میگن کجای کار اشتباه هست و چی میخان....از من که خدا کنه هر چی میخان همینجا بخان.....کلی هم ذوق کردم الان گفتن دمیسیل میخان....نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، omnia ، shabnam.84
آخه میدونی چیه؟ اگه الان ازم دومیسایل و تکس و این چیزارو بخوان، به این معنیه که سر هر کدوم 1 ماه تا 1.5 ماه معطلی میکشم. ولی اگه الان نخوان، 99 درصد روز مصاحبه میخوان و من با خیال راحت از الان تا روز مصاحبه وقت دارم که این چیزارو جور کنم و روز مصاحبه با خودم ببرم. اینطوری کلی وقتم سیو میشه دیگه. هرچی رو که الان فکر میکنم ازم بخوان، اگه نخواستن روز مصاحبه میبرم. اینکه خیلی بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela
بچه ها سایت مشکل پیدا کرده ؟ صفحه اول لود نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
من مشکلی نداشتم برای ورود به سایت

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
با چی باز میکنی ؟
اینترنت اکسپلورر؟
کروم ؟
فایر فاکس؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
(2012-12-12 ساعت 05:29)الهه سابق نوشته:  آخه میدونی چیه؟ .....

سلام الهه جون ؛ خوبی؟
مگه اسمت تو لیست مدیرا نرفته ؛ چرا ازین ستاره های سرشونه نداری تو؟ Shy
ستاره سبزا ... تو کادر صورتیه ... بالاش نوشته مدیر Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان