2012-12-05 ساعت 21:14
مرررسی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2012-12-05 ساعت 21:14
مرررسی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
2012-12-05 ساعت 22:05
باهات موافقم مرسده. آدم جواب کارهایی که انجام میده رو حتما می بینه. ممکنه آدمایی که بدی در حقت میکنن مدت زیادی بگذره که جواب کارهای زشتشون
رو بگیرن اما حتما این اتفاق میفته. غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، negi ، mhy_1985 ، girl
2012-12-05 ساعت 22:40
Goes Around! Comes Around
Sorry for the English line تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، mercedeh2011
(2012-12-05 ساعت 16:31)Acaro نوشته:(2012-12-05 ساعت 16:18)mhy_1985 نوشته: ببخشید شرمنده جناب ، لطفا بفرمایید شما از کجا درآوردین که آناتومی مغز مردانه عجیب است؟ سلام مشکل اینجاست که توی فروم نمیشه فهمید حرف طرف مقابل طنزه یا مطلب بار و ریشه علمی داره. اگه طنزه که خب مشکلی نیست ولی اگه مطلب علمیه خب چی بگم! جای تعجب داره. ولی مهم نیست. من که نکته آموزشی راجع به آناتومی مغز آقایون از اون پاراگراف یاد نگرفتم. جدیتی هم در مطلب آناتومی از دیدگاه ایشون نمیبینم. پس همون طنز تلقی اش میکنم. من به همه از پیشکسوت گرفته تا تازه وارد به یه چشم نگاه میکنم و اگه بخوام حرف کسی رو نقد کنم حتما میکنم. احترام همه رو هم نگه میدارم. از طنز ایشون ممنون! از توضیح شما هم کمال تشکر رو دارم. (2012-12-05 ساعت 19:46)mercedeh2011 نوشته:(2012-12-05 ساعت 16:39)girl نوشته: من کلا تو شناخت جنسیت افراد مشکل دارم!! تا امروز فکر میکردم lotusss عزیز آقا هستن )))))))))) مرسده خانوم ما به یادت هستیم و دعات میکنیم زودتر به آرزوهات برسی. تحمل و تحمل. یه کم دیگه صبر کنی میری. به یادت هستیم. تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Acaro
2012-12-06 ساعت 00:08
ممنون دوست عزیز
میگما ... اگه حالا حالاها اعلام نکنن چی ؟ یکی بوده که چندین ماه طول کشیده اینجوری نمیشه که من نمی دونم چیکار باید کرد خب واقعا یعنی نباید میگفتم که کجا کار می کنم ؛ اگه نمی گفتم هم که بعدها می فهمیدن
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2012-12-06 ساعت 00:14
(2012-12-06 ساعت 00:08)mercedeh2011 نوشته: ممنون دوست عزیز مرسده! داری کم کم میذاری ناخودآگاهت افسار همه چیو به دست بگیره. به لحظه ای فکر کن که inbox ات رو یا سایت رو چک میکنی و یه پیام جدید ازشون میبینی. تجسمش کن. بشین یه کم موزیک گوش کن. به یادت هستیم. تشکر کنندگان: فردا ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
2012-12-06 ساعت 00:28
مرسدددددده دیگه چیزی نمونده.بیخودی داری خودت رو اذیت می کنی.باید زمان انجام هر کاری برسه ....بعد ...
نگران نباش.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، Acaro ، mercedeh2011
2012-12-06 ساعت 01:24
مرسده موهات میریزه انقدر حرص میخوری هاااااا. کچل میشی هاااا . از من گفتن بود. نزدیک رفتنی دیگه. کم کم بار سفر و ببند گلم :*
غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
2012-12-06 ساعت 02:06
مرسده جونم من شک ندارم ایندفعه که سایت رو آپدیت میکنن شمارتو میبینی ولی قوللللل بده اگه همینطور شد همون موقع که داری خدارو شکر میکنی برای منم دعا کنی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
2012-12-06 ساعت 06:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-06 ساعت 07:14 توسط mercedeh2011.)
تو بحث ناخوداگاه كه شكي نيست ولي احتماله ديگه، شما هميشه هم كه نميتوني تو رويا باشي، يك در هزار احتمالات هم وجود داره
ولش كنيد فقط اميدوارم براي همه و خودم هرانچه پيش مياد خير و خوشي و خوبي باشه ******* بابت همه اظهار لطفاتونم ممنون به جهت تغير حال ميرويم شمال جمعه با دوستام ميرم تا يكشنبه .... جاي شما خالي كلوچه دوست داريد براتون بيارم يا مربا يا زيتون پرورده ******* راستي الان امتيازام رو ديدم، ممنون دوستاي :-**** اين بوس مال خانمها بودا ... گفته باشم :-))))))
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl
الهه جان قبلا شرح حالم رو برات گفته بودم. چون شرایط کیس من خاص بود امضا نذاشتم. اینو از صفحه 105 تاپیک ازدواج برات کپی می کنم. فقط چیزی که باید اضافه کنم اینه که بعد از 48 روز کلیر شدم. محل مصاحبه هم ابوظبی بود
RE: ویزای ازدواج براي آمریکا الهه جان مرسی از جوابت... توی اون برگه سفید فقط جلوی پاسپورت تیک خورده...و کلیرنس هم مطمئنم به خاطر شغلم خوردم (اینجا 6 سال شغل دولتی داشتم).... نوع ویزا: کیس ازدواجی با سیتیزن CR1/ اولین اقدام: 2010 (ما به خواسته خودمون کیس رو 2 سال عقب انداختیم چون شوهرم به خاطر مریضی مادرش مجبور بود 2 سال ایران بمونه.شوهرم 3.5 ماه پیش رفت آمریکا و 2.5 ماه پیش مدارک اسپانسرم رو فرستاد و1.5 ماه پیش نامه مصاحبم اومد) راستی الهه جان در مورد اسپانسر .....اسپانسر من هم مثل اسپانسر شما گفت که به خاطر security نمی تونه چیزی دست ما بده ....شوهرم هم ازش خواست که خودش مستقیما مدارک رو بفرسته nvc, و اونم همین کارو کرد...حالا شما هم به طرف همینو بگو شاید قبول کنه... راستی یه چیز دیگه. ما وقتی اقدام کردیم 1.5 سال از ازدواجمون گذشته بود به همین خاطر کیسم cr1 بود . اما چون موقع صدور ویزا بیشتر از 2 سال شده بود به صورت اتوماتیک ویزایی که برام صادر شد ir1 شد. تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Acaro
2012-12-06 ساعت 14:59
(2012-12-06 ساعت 06:31)mercedeh2011 نوشته: تو بحث ناخوداگاه كه شكي نيست ولي احتماله ديگه، شما هميشه هم كه نميتوني تو رويا باشي، يك در هزار احتمالات هم وجود داره کار خوبی میکنی. خوش بگذره بهت مراقب خودت هم باش عزیزم :* غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2012-12-06 ساعت 15:42
عزیزانم ... در پی اون ناراحتیهای عصبی پریشب و بی خوابیها و ... امروز صبح که ساعت 10 بیدار شدم دچار گرفتگی شدید قفسه سینه؛ عرق سرد و ... شدم
اونقدر حالم بد شد که زنگ زدم به دوستم (کسی هم خونه نبود) اومد و من برده بیمارستان ؛ نوار قلب و آمپول و دارو و زیرزبونی و ... الان رسیدم خونه و کمی غذا خوردم و استراحت کنم تروخدا مراقب خودتون باشید منم ایشا... خوب میشم دیگه
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، Acaro
2012-12-06 ساعت 16:26
ای بابا مرسده جون چرا اینجوری شدی؟ تو با این روحیه چجوری میخوای توی یه کشور غریب زندگی کنی؟ مرسده جان واقعا نگرانت شدم. باید روی خودت بیشتر کار کنی. راستشو بگم؟ اصلا درکت نمیکنم. ولی واسخیلی ناراحتم
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، rouzbehdarvishi ، Acaro
2012-12-06 ساعت 17:28
عزيزم، من يه كمي توزندگيم زياد سختي كشيدم برا همين ديگه يه تلنگر باعث ميشه اذيت بشم، حالا خوب ميشم ايشا...
بهرحال اين مرحله اي هم كه الان ما هستيم سخته، وقتي هم كه با مشكلات كاري همراه باشه سخت تر
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره |