کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسده جان بیشتر مراقب خودت باش. خودت و از پا در میاری. آروم باش و استراحت کن. ما همه نگران حالت هستیم. ایشالا این روزای سخت با خبر خوب برات شیرین بشه :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Acaro
مرسده عزیز، هیچ وقت اجازه نده که گذشته تاثیری توی حال و آینده ات داشته باشه. سعی کن با فراموش کردن گذشته و تجربه ای که کسب کردی آینده قشنگی برای خودت درست کنی. به هیچ کس و هیچ چیزی قدرت ناراحت کردنت رو نده و فقط و فقط به فردای آروم و پر از عشق و شادی فکر کن.
بزار انقدر حالت خوب باشه و روحیه ات قوی که بتونی از روزهای خوبی که انتظارت رو می کشند لذت ببری.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، rouzbehdarvishi ، Acaro
مرسی دوستای گلم ؛ دلم به شماها خوشه Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، negi ، shabnam.84 ، Acaro
سلام دوستای عزیز
من برگشتم ؛ جمعه و شنبه هوا عالی بود با 20 درجه بالای صفر ولی امروز از صبح طوفان و بارندگی ولی هوا عالی
[عکس: 62955491177092226399.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Acaro ، negi
ایشالا همیشه خوش باشی عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Acaro
مرسی جودی جونم، چیکار کنم، همینجوریا سر خودمو گرم میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، girl
مرسده عزیز امیدوارم روحیت بهتر شده باشه ٫ ذهنت رو درگیر این مسایل نکن یه روزی به یاد این روزها می افتی خندت می گیره که چرا اینقدر سخت می گرفتی
به آینده امیدوار باش
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela
جودییییی جونم ممنون از رتبه ای که بهم دادی گلم. من که فعلا نمی تونم رتبه بدم بعدا جبران می کنم Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
این چه حرفیه عزیزم.. کاش ویزا دادنم اینجوری بووووود Sad((((((

وای منم الان دیدم رتبم بیشتر شده.. مرسی مرسده حونممممممممممم :*
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Acaro
مرسده جون از تو هم ممنونم بابت رتبه عزیزم. امیدوارم تو هم زودتر ویزات رو بگیری و خوشحال بشی Smile :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
منم شدم 18 Smile مرسده بهم رتبه داد Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Acaro
(2012-12-10 ساعت 21:06)elahenadafy2 نوشته:  منم شدم 18 Smile مرسده بهم رتبه داد Smile

دخترم 18 نمره بسیار خوبیه ولی اگه یه کم دیگه تلاش کنی 20 بشی اون موقع است که یکی از شاگرد اولا می شی Big Grin

بچه ها امروز (10 دسامبر) بعد از تاریخ 29 نوامبر؛ سایـــــــت آپــــــــدیـــــــــت شـــــــــــد.
ولی اسم من توش نبود Sad

بچه ها الان زنگ زدم به اون دوست همسفری که باهام بود؛ اونم نامزدی بود؛ شماره اش دراومده Sad
خوش به حالش
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Acaro ، girl
مرسده جان راهی نیست که پیگیری کنی؟ از طریق ایمیل یا تلفن؟ اما شماره تو هم حتما به زودی در میاد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Acaro ، girl
(2012-12-10 ساعت 21:22)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها امروز (10 دسامبر) بعد از تاریخ 29 نوامبر؛ سایـــــــت آپــــــــدیـــــــــت شـــــــــــد.
ولی اسم من توش نبود Sad

بچه ها الان زنگ زدم به اون دوست همسفری که باهام بود؛ اونم نامزدی بود؛ شماره اش دراومده Sad
خوش به حالش

مرسده جان به شماره ای که در پایین اعلام می کنم همین امشب زنگ بزن و شماره کیست رو بده میگه کلیر شدی یا نه

شماره 0012026631225
و بعد به ترتيب داخلی 1 و بعد 0 بايد زده بشه

(2012-12-10 ساعت 21:06)elahenadafy2 نوشته:  منم شدم 18 Smile مرسده بهم رتبه داد Smile

منم ۱۸ شدم به لطف مرسده عزیز Cool تا ۲۰ چیزی نمونده Wink
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، 3pideh
ممنون اکارو جان؛ این شماره کجاست؟ امشب که دارم غش میکنم ؛ باطریم تموم شده با اجازت فردا زنگ میزنم
راستش وکیلمون چند روزیه که یه شماره فرستاده ؛ اول من زنگ زدم که هی گذاشتنمون سر کار که فردا زنگ بزن؛ فردا زنگ بزن
بعد مستر نامزد زنگ زد گفتن بهش که صبر کنین Sad

حتما حکمتی داره
چه میدونم دیگه
اینم شده واسه ما قوز بالا قوز
خیلی کم فکر و خیال داریم
هرموقع دلشون بخواد میگن دیگه (خودم غصه میخورم بعد خودم خودمو راضی میکنم)

ولی حتما به شماره ای که فرستادی زنگ می زنم ؛ فقط بدونم کجاست که تنظیم ساعت کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان