کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ایروان هم اینو داره. کلا واسه خیلی کشورها این سیستمو کذاشتن

یلدای شما هم مبارک. طفلکی شوهرم که اونجا تنهاست. بمیرم واسش Sad
منم خیلی غصه میخورم که سال دیگه یلدا رو دور از وطنم میگذرونم
راستی مرسده جان تو چرا میخوای از محل کارت مرخصی بگیری؟ مگه نمیخوای استعفا بدی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، omnia ، Acaro ، girl ، Tomas
نه عزیزم , ما تا 3 سال مرخصی بدون حقوق میتونیم بگیریم ... (آقای نامزد هم موافقه که فعلا مرخصی بگیرم تا بعد)
یه سیب رو میندازی بالا هزارتا چرخ میخوره

نه اینکه بعد از 21 دسامبر قراره زمینا عوض بشه ؛ اونوقت ما باید برگردیم ایران Smile))))
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، girl ، kamela ، Tomas
ای خدا Sad اخه این کارا چیههه؟ ثبت نام واسه چی؟!! من نمیدونم چیکار کنم از دست این استرسای بیخود! واقعا نمیدونم.. خدا منو بکشه راحت شم از مهاجرت و ازدواج و همه این زندگی مزخرف که هر روز یه روی زشتشو نشون میده! واقعا دیگه خسته شدم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas
عزیزم جودی، واسه ثبت نام فقط باید اسم فامیل و شماره گذرنامه ات و آدرس ایمیلتو وارد کنی. همین عزیزم. اصلا کار خاصی نیستش که. همش هم فارسیه. چرا استرس عزیزم؟؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Acaro ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
اصلا بخاطر سخت یا آسونیش نمیگم. من باید شوهرمو قانع کنم که باید ثبت نام کنیم اونم که فقط وقتی خودشون ایمیل میدن میگن فلان کارو کن قبول میکنه.. من این وسط گیر کردم Sad
واقعا امیدوارم این تموم شدن دنیا واقعی باشه. حالم از این موقعیت داره بد میشه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
ممنونم.. لطف میکنید. ایشالا کار همه زود درست بشه

پاسخ
تشکر کنندگان: شرقي ، الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011 ، Tomas
از شادیهام؟!!! با این حساب دیگه نباید چیزی بنویسم! الان پر از احساسات بدم.. ببخشید که ناراحتتون کردم پستامو پاک میکنم.. واقعا تو شرایط خوبی نیستم. بازم عذر میخوام. امضام ناراحت کنندس؟!! یکی دیگه از دوستانم بهم گفته بود امضاتو میبینم دلم میگیره ولی چرا من این اهنگ رو میشنوم حالم خوب میشه؟!!

چرا من گزینه حذف ندارم؟!!!! قبلا بودااا

پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، شرقي ، mercedeh2011 ، Tomas
عزیزم اون علامت ضربدر قرمز گزینه حذفه Sad
من از دلداری دادن خیلی بدم میاد. خیلی هم بدم میاد کسی دلداریم بده. چون کار بیهوده ایه. توی اینجور مواقع فقط میگم: متاسفم جودی که انقدر ناراحتی Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas
الاهه جان...توی چه مرحله ای باید ثبت نام کرد؟وقتی تاریخ مصاحبه میدن باید ثبت نام کرد؟؟یعنی مطمینی این موضوع رو؟نکنه ثبت نام کنیم بدتر بشه؟ببین یه چیزی!!!یعنی اگه کسی این موضوع رو ندونه و ثبت نام نکنه چی میشه؟؟ویزاش کجا میره؟؟این موضوع یکم برام عجیب غریبه..وکیل هم که هیچی از این موضوع نمیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas
اره الهه قبلا بود الان نیستش!!
مرسی دوستای خوبم که به فکرم هستید. اینا دوره ایه! میگذره ایشالا..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، شرقي ، mercedeh2011 ، Tomas
کاملا جان شما دیگه چرا؟ وکیلا اصلا از سفارت و مصاحبه هیچ اطلاعی ندارن. اطلاعاتشون در حد NVCیه. این موضوع رو هم جدیدا گذاشتن. لینکش رو هم توی یکی از پست هام گذاشته بودم. بعد که این مطلبو اینجا نوشتم، رفتم تاپیکهای بچه های لاتاری دیدم همه دارن راجع بهش صحبت میکنن.
باید وقتی پرونده توی NVC تکمیل شد و نامه دعوت به مصاحبه دریافت شد، ثبت نام کرد. حالا من خجسته دلو ببین که از حالا رفتم ثبت نام کردم!!! Big Grin

صد درصد وقتی نامه دعوت به مصاحبه میاد، این موضوع توش عنوان شده. بنابراین همه خواهند دانست ؛)

جودی جان یه بار بیا بیرون و دوباره وارد شو، ببین درست میشه؟
منم چندروز پیش امضام غیر فعال شده بود که به مدیرا گفتمو اونا هم زحمتشو کشیدن واسم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
بچه ها من الان خیلی سرم شلوغه وقت ندارم . لطفا یکی از طرف من girl رو شدیدا عصبانی کنه و به خودش و شوهرش و خانوادش بد و بیراه بگه وغیرتیش کنه ! سعی کنین عروسیشو اصلا به هم بزنین. ببینم چه کار می کنیناااا . اگه از پسش بر نیاین میگم رویا بیاداااا !
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
shahrzad Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
من پایم بچه ها. هر کی هست یاعلی Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas
شهرزاد خیلی باحال گفتی Smile
جودی گل من مطمئن باش ماکزیمم تا 15 ژانویه نامه دعوت به مصاحبه ات اومده گلم.
قبلا فکر میکردم آدم وقتی کیسش توی NVC تکمیل میشه دیگه خیالش راحت میشه ولی به این نتیجه رسیدم واقعا تا نامه دعوت به مصاحبه نیاد آدم از بلاتکلیفی درنمیاد. تازه FBI CHECK هم که جای خودشو داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 04:15)الهه سابق نوشته:  عزیزم اون علامت ضربدر قرمز گزینه حذفه Sad
من از دلداری دادن خیلی بدم میاد. خیلی هم بدم میاد کسی دلداریم بده. چون کار بیهوده ایه. توی اینجور مواقع فقط میگم: متاسفم جودی که انقدر ناراحتی Sad
الهه جان کدوم ضربدر قرمزه .... چند روزیه نیست
نکنه تو برداشتیشون
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان