کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسده جون بهت تبريك ميگم
ثبت نام جريانش چيه؟ مگه ويزات نيومده؟ ديگه چيو ثبت نام ميكني؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
به به، مرسده هم شده مرسده ی رها Smile
کاملا جان توی همون سایت باید ثبت نام کنه شوهرت. واسه اینکه وقتی ویزا رو میخوان بهتون بدن، دیگه عین قدیم نیست که ویزا بیاد دم هتل، باید ثبت نام کنید و آدرس یه اداره پست رو توی آنکارا یا هر شهر دیگه ترکیه انتخاب کنبد و برید از اونجا ویزاتونو بگیرید.
کسایی هم که میخوان وقت مصاحبه شونو به دلایلی عقب بندازن، از این سیستم باید استفاده کنن.
کلا همه باید توی این سایت ثبت نام کنن و کلیه مکاتبات سفارت، مثل اینکه از این طریق با شما صورت میگیره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، kamela
وا... منم خودم نمیدونم بالای سایت اعلام شماره ها یه چیزهایی نوشته عزیزم ؛)
مثل اینکه باید یه ثبت نام توی سایتشون انجام بشه ولی نمیدونم ماجرا دقیق از چه قراره
الان زنگ زدم و به نامزد و قوم شوهر (توسوخانها) گفتم؛ حالا قراره اونا به وکیلمون بگن ببینیم جریان از چه قراره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
عمرا وکیله خبر داشته باشه. این خبر خیلی تازه است و اصولا هم وکیلا به امور سفارت کاری ندارن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
من خودمم همین حدس رو میزنم عزیزم؛ ولی میتونه که به اون تلفنها زنگ بزنه و قضیه رو مشخص کنه؛
یا اینکه آقای نامزد خودش زنگ بزنه؛ وظیفشه ... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
مرسده، مرسده، این کار فقط واسه کسایی هستش که مصاحبشون بعد از 19 دسامبر بوده و شما که منتظر کلیرشدن هستی، نیازی به ثبت نام نداری و مستقیما باید بری سفارت و پاستو بهشون تحویل بدی
بچه های لاتاری اینو گفتن. از توی سایت سفارت نقل قول کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
ووووووووووووووواااااااااااااااااااااااای قربونت برم .... تو فرشته نجاتی .... بــــــــــــــــــوس
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
الی جون قربونت برم تو که اینقدر اکتیوی میشه بفرمایید ترکیه تعطیلاتش از کی شروع میشه ... تنکیو
میدونی یه چیزی به ذهنم رسیده ؛ اینکه حالا علاوه بر اینکه از تو سایت و ... تعطیلاتشون رو در بیاریم هیچی ؛ به اون تور لیدرهایی که باهاشون رفتیم برای مصاحبه زنگ بزنیم و یه دور هم از اونا بپرسیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، girl
مرسده جان ضمن عرض تبریک فراوان

جهت اطلاع شما از تعطیلات رسمی ترکیه مطالعه لینک های زیر را توصیه می کنم :

http://en.wikipedia.org/wiki/Public_holidays_in_Turkey

http://turkey.usembassy.gov/holidays_consular.html

البته تعطیلات سفارت آمریکا را هم باید مد نظر داشته باشید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، kamela
اول همه بسیار ممنون از لطفت
بعدش هم اینکه از این ترکها هیچی بعید نیست ؛ حتما باید از یکی که اونجا هم هست پرسید؛ چون با ترکیه که بودیم خیلیها بودن که خبر نداشتن از تعطیلات ؛ این خیلیها یعنی یه هواپیما ایرانی؛ که همینکه رسیدن اونجا تازه متوجه شدن فرداش تعطیله و از فرودگاه اصلن بیرون نیامدن با پرواز بعدی برگشتن
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، girl
دوستان این جنگولک بازی های ترکیه است یا کلا همه جا (یروان) هم همین شکلی شده که ثبت نام کنیم و اینا؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
عزیزم ولی تعطیلاتی که توی سایت سفارت میزنه همونهاست و تغییرم نمیکنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، mercedeh2011 ، girl
(2012-12-20 ساعت 22:42)arian307 نوشته:  دوستان این جنگولک بازی های ترکیه است یا کلا همه جا (یروان) هم همین شکلی شده که ثبت نام کنیم و اینا؟

به نظر می رسه فعلا ترکیه این قر و قمیش ها را در میاره
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl
توی تقویمشون نوشته 29 اکتبر تعطیله
ببینید ما دقیقا پنجشنبه 25 اکتبر - 4 آبان ماه از ترکیه برگشتیم
وقتی داشتیم میومدیم گفتن که از فرداش 26 تا دوشنبه هفته بعد یعنی 29 تعطیله (عید قربان)
بچه ها شب یلدای همگی مبارک
در مورد همه امیدوارم شب یلدای سال بعد پیش همسرانشون باشن
در مورد خودم Sad
یعنی من سال دیگه اینجا پیش خانواده ام نیستم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، الهه سابق ، Acaro ، girl ، Tomas
بچه ها شب یلدای همتون مبارک .من که خسته شدم از بلاتکلیفی و استرس .ایشالله همه کاراشون ردیف شه کار منم کنار همه.
پاینده باشید دوستای خوبم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Acaro ، girl ، saba.m ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان