کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملا جان فعلا که آمریکاست که داره مشت میزنه تو دهن ما. حداقل تو دهن من یکی که داره مشت میکوبه فعلا.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela
الهه حرفت اصلا لايك نداشت، دختر اذيت نكن ديگه، بجه ها من بازم ازتون تشكر ميكنم، فرداجون تو رو بايد ميذاشتن بنيانگذار اينجا Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
بچه ها دیشب توی خواب و بیداری داشتم فکر می کردم به نظرتون من چیکار کنم
دیشب که دیر رسیدم خونه ؛ مطب دکتر غلغله بود و نتونستم زنگ بزنم به قوم ترسوخانها
الان هم بهشون خبر ندادم گفتم چون شب اوناست؛ اون بندگان خدا هم خبر رو بشنون دیگه تا صبح خواب ندارن؛ فرقی هم نداره الان بشنون یا فردا صبحشون
پس من این چند ساعت رو فرصت دارم که فکر کنم راجع به این موضوع
من میخوام بهشون بگم صبر کنن تا من برم ترکیه ویزام رو بگیرم بعد اونا برای من بلیط بگیرن و بعد من نامه برای اداره ام بنویسم که مرخصی میخوام بگیرم که این موضوع هم یک ماه وقت میبره و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
مرسده جون میدونستی واسه گرفتن ویزات باید توی یه سایتی ثبت نام کنی؟
جودی جان شما هم که منتظر وقت مصاحبه ای باید ثبت نام کنی، این هم لینکش:
http://turkey.usembassy.gov/wn_112712.html
لینک ثبت نام:
http://usvisa-info.com/
اول باید کشور ایرانو انتخاب کنید بعد توی صفحه باز شده، لینک ماموریت ترکیه، بعد توی صفحه باز شده، ایجاد حسابو بزنید. صفحه ثبت نام که اومدش، خط اول نام خانوادگیه و خط دوم نام هستش (اشتباها هر دو رو نوشته نام خانوادگی)، بعد از ثبت نامشو دیگه نمیدونم چکار باید بکنید، راستش خیلی سر در نیاوردم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، girl
الهه جون قربونت برم ؛ این رو از دیروز گذاشتن؟
من اگه تو رو نداشتم چیکار باید می کردم Sad((((
این چی میگه ؟
قبلا بوده ؟
من برم پر کنم
به فارسی بنویسم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
آهان فهمیدم، باید بری توی لینک "مدارک را برای بخش کنسولگری ارسال کنید" بعد که اونو زدی، لینک ویزای مهاجرتی رو بزن، بعد گزینه ضمانت خانوادگی رو تیک بزن بعد بزن ارسال بعد دوباره بزن ارسال بعد بزن ادامه و بعدشم آدرس اداره پستی رو که میخوای از اونجا ویزات واست فرستاده بشه، تعیین کن.
باز هم از تاپیک بچه های لاتاری پرس و جو کن، شاید من اشتباه کنم

عزیزم اینو جدیدا گذاشتن. باید مشخصاتتو به انگلیسی و طبق اطلاعات پاسپورتت وارد کنی. چقدر لوسن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
به نظرت برای اینکه یه وقت مشکل پیش نیاد به نامزد بگم شاید به وکیله بگه اونا خودشون پر کنن
میدونی که کم و زیاد بشه کله منو میکنن
ولی چقدر خوب شد که گفتی .... وای خدای من
دستت درد نکنه عزیزم
پاسخ
خواهش میکنم گلم. میتونی از وکیلت هم بپرسی ولی راستش توی سایت زده هنوز اطلاعات در این زمینه کامل ارائه نشده و بزودی اطلاعات کامل رو روی سایت میزنن.
تو فعلا فقط ثبت نام کن، مراحل بعدیشو که واسه تعیین محل اداره پست هستو بذار واسه وقتی که خواستی بری

گلم این لینک رو هم ببین:
http://mohajersara.com/thread-5845.html
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
الهه جون اینجور که فعلا دارم میخونم در حد حدس و گمانه که ما دیگه سفر دوم به آنکارا نریم .... حالا بذار بقیه اش رو بخونم
اصلاح میشود : انگار اینجوریا نیست Sad
پاسخ
مرسده جون دیدی گفتم این دفعه اسمت میاددددددد؟؟؟؟ مبارکههه دختررررررررررر... خیلی خوشحالممممممم واست... چقدر طول کشید چکت؟ فکر کنم نزدیک 3 ماه شد.. آره؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
تبریک میگم مرسده جون. مبارکه عزیزم. کلی برات خوشحال شدم وقتی دیدم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
نه، 2 ماهه چکش اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، mercedeh2011
الهه جون این حرف رو نزن..تو هم به زودی کارات درست میشه...مطمین باش که امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه.میبینی کهههههههه....اینجا همتون میرین و من هنوز منتظرم کارای شوهررررم درست بشه..عیبی نداره عوضش تا اون موقع کلی وارد شدم و به بقیه دل گرمی میدم...تازه بعد از چند سال مهاجرسرا بهم حقوق هم میده...وااای نمیدونم بعد از این دمیسیل چی میخان..!!!!تازه فردا دوستم از امریکا دمسیل رو پست میکنه برای وکیلم..خداکنه ایندفه بگن کامل شده پرونده ..وگر نه تنهایی میرم امریکا..من دلم میخاد دخترم از الان زبانش کامل بشه تا موقع مدرسش..همه غم من دخترمه .وگرنه من دلم میخاد ایران پیش فامیلها و شوهرم باشم.همسرررررم زودباش ویزاتو بگیر
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307
(2012-12-20 ساعت 14:33)arian307 نوشته:  مرسده جون دیدی گفتم این دفعه اسمت میاددددددد؟؟؟؟ مبارکههه دختررررررررررر... خیلی خوشحالممممممم واست... چقدر طول کشید چکت؟ فکر کنم نزدیک 3 ماه شد.. آره؟

مرسی Cool
من 2 آبان روز مصاحبه ام بود؛ 29 آذر جواب اومد
ولی یه ماجرای جدید شروع شده و اونم ثبت نام مجدد تو سایته ...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، الهه سابق ، Acaro
راستی الاهه جون جریان این ثبت نام برای گرفتن ویزا چی؟مربوط به ازدواجی ها میشه؟چرا من تاحالا نشنیده بودم..چه موقع باید ثبت نام کرد؟همه این کارو میکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان