موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هنر خار شد جادویی ارجمند..................نهان راستی اشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز.................به نیکی نرفتی سخن جز به راز
دیگه از این بهتر چطور باید فردوسی میگفته.
1000 سال پیش گفته ولی یه جورایی مصداق....!!!!
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از این دوست عزیز و خوش ذوق و البته آریایی پرست بابت این متن زیباشون !
این هم یه شعر که سروده خودم هست و تقدیم میکنم به تمام مهاجرسرایی های عزیز
آسمان آبی بود
جنگل سبز خیالم که چه سبز می روئید
ذهن من مست ز عطر خوش لبخند خداست
لب من در گروی منحنی عشق خداست
همه جا بوی خداست
همه جا سخن از عشق، محبت، نیکی ست
که چه زیبا گفته است
نیک را در سه سخن پاک بدار
نشود تا کسی از رفتار تو غمگین بشود ... نیک بباش
نشود تا کسی از کردار تو غمگین بشود ... نیک بکن
نشود تا کسی از گفتار تو غمگین بشود ... نیک بگو
کم کمک بوی نسیم، عطر خدا، سبزی دست محبت به سر ذهن خیال، دستهای توانمند خدا
همه با هم به یکجا گم شد ...
به کجا رفت نمیدانم من !!! فقط این را دانم که هنوز
بوی عطر خوش آن
در سحرگاه نیاز، به مشامم آید
من نگویم که چه خوب است و چه بد
من فقط این گویم
ذهن من عطر خدا می خواهد نه خرافات و محال
دست من دست یارای خدا میخواهد نه دستی که بر آن بوسه ی بسیار زنند
دل من تا دل تو راه بسیار ندارد ... اندکی با من باش
شرمنده یه ذره آماتوری بود :دی
به آرزوم میرسم، شک ندارم
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-21 ساعت 16:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 16:56 توسط rbadboy85.)
متاسفانه من/ما هم ادامه دهنده همین راه خرافه و جهل هستیم فقط به شکل خوشگلترش
وقتی که توی اینترنت یا فیس.بوک یا حتی جامعه نه تنها تولید محتوایی صورت نمیگیره بلکه به شکلی محتواهای پیشتر نیز مورد تمسخر قرار میگیره، جامعه میره به سمت بی فرهنگی و خرافه و دروغ...
کجای این محیط بزرگ مجازی هست که بها بده به تمامی بزرگان ادب و معرفت این مملکت؟
وقتی میریم توی ایمیلمان پره از بهترین عکس سال، یا فلان جمله از گاندی، شده یه دفعه یه ایمیلی دریافت کنیده که یه خط نوشته باشه از منطق الطیر عطار با توضیح دکتر عبدالحسین زرین کوب
شده توی فیس.بوک یک خط از مناجات نامه ی خواجه عبدالله انصاری رو شیر کنیم و لایک بزنیم؟
یه زمانی این مملکت تولید محتواش دست دولتش بود و تمام، ولی از 5 سال پیش ما هم خودمان دارای این قدرت شدیم که محتوا تولید کنیم، یا نه! محتواهای قبلی رو بازخوان و نشر کنیم.... به شخصه نکردم اینکارو
خلاصه حرفم اینه که قسمتی از این خرافه پرستی تقصیر من و شما و پدر و مادر های ماست، و متاسفانه من هم دارم این خطا رو به فرزندم به ارث میزارم وقتی که بلد نباشم شاهنامه بخوانم، حافظ بخوانم، ندونم کتاب کوچه شاملو برای چه هست!
(پ.ن: من باب مثال از یه تولید محتوای غلط شاید شما هم این ایمیل رو گرفته باشید یا همین الان با سرچ در گوگل به مطلب زیر میرسید که واژه پدر.سوخته وقتيکه در زمان يزدگرد عربها به ايران حملهکردند و ايران رو فتحکردند، مردم ايران رو که داراي دين زرتشت بودند و آتشپرست و کافر ناميدند و اونهارو مجبورکردندکه به دين اسلام رويبياورند.
در اينميان گروهي خودشان به ديناسلام گرويدند و گروهي هم از ترس مسلمان شدند، چون ميديدندکه افراديکه مسلمان نشوند را ميکشند.
اعراب افرادي را که مسلمان نميشدند، مردها و سرپرستخانواده را در آتش ميسوزاندند تا ديگران ياغيگرينکنند، و زنان آنها را به کنيزي و بچهها را براي نوکري و کلفتي ميبردند.
اين بچهها بزرگ شدند و در خانه اعراب کارميکردند و خود اعراب هم بچههائي همسن اونها داشتهاند، وقتي از صاحبخانه ميپرسيدندکه اين بچه تو است (کلفت و نوکرها)، ميگفته:
نه، اين پدر سوخته است. يعني بچه ما نيست، نوکر و کلفتي است که پدرش در جريان فتح ايران سوزاندهشدهاست و به اين نوکر و کلفتها ميگفتهاند: پدر.سوخته
معنی در لغت نامه دهخدا:پدرسوخته.(پ ِ دَ ت َ / ت ِ ) (ص مرکب ) دشنامی است . و مجازاً در تداول عامیانه بمردم خبیث و بدسرشت گویند.در مصر باستان اگر کسی از کسی پولی وام میگرفت و بدهکار میشد ضمانت بدهی جسد مومیایی پدرش بود و اگر نمیپرداخت طلبکار حق داشت مومیایی پدر را بسوزاند. به این دلیل کسی که از نظر مالی بدهکار و ورشکست بود پدرسوخته نامیده می شد. کم کم این اصطلاخ به سایر ممالک و ایران هم رسید.
معنی در کتاب کوچه شاملو: به حدس دکتر باستانی پاریزی، این لغت در زمان شاه اسماعیل صفوی وقتی عده ای از سنی های اصفهان را زنده در آتش سوزاند باب شد)
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-18 ساعت 20:21 توسط majidusa01.)
منم چند نکته درباره ی شهر لوس انجلس مینویسم.
لس آنجلس Los Angeles
.لُسآنجـِلِس (به انگلیسی: Los Angeles که [lɒs ˈændʒəˌlɪs] تلفظ میشود و به اسپانیایی [los ˈaŋxeles] لس آنخلس خوانده میشود) بزرگترین شهر ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا و دومین شهر پرجمعیت ایالات متحده آمریکا پس از نیویورک است. اغلب به صورت خلاصه LA و با لقب شهر فرشتگان یاد میشود. لس آنجلس در مساحتی بالغ بر ۱۲۹۰٫۶ کیلومتر مربع از جنوب کالیفرنیا گسترده شدهاست.
چگونه شهر فرشتگان{لوس آنجلس}به وجود آمد؟
چهارم سپتامبر سالروز استقرار ۴۴ مهاجر اسپانیایی زبان در «دره دود» در جوار یك دهكده سرخپوستی در جنوب كالیفرنیا در سال ۱۷۸۱ است كه نامش را لس آنجلس گذاشتند.
لس انجلس در ۱۷۸۱ توسط فرماندار اسپانیایی فیلیپ د'نو ایجاد شد. او ابتدا این شهر را «El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles de Porciúncula» به معنای «روستای بانوی ما ،ملکه فرشتگان پورسی اونکالا» نامید.
لس آنجلس که در زبان اسپانیایی معنای «شهر فرشتگان» را دارد از شهرهای غربی کشور آمریکا است. این شهر شمار فراوانی مهاجر از تمام نقاط جهان را در خود گنجاندهاست که ایرانیان مقیم آمریکا یکی از این گروهها هستند.
شهر لسآنجلس در سالهای ۱۹۳۲ و ۱۹۸۴ میزبان بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۳۲ و بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۸۴ بود. این شهر در آخرین آمارها مساحتی برابر ۴۸۰۰ كیلومتر داشته و سومین شهر بزرگ دنیا بعد از نیویورك و توكیو می باشد.
ویکیپدیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-18 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-18 ساعت 20:21 توسط majidusa01.)
اطلاعات اندکی در مورد ایالت تگزاس (ایالت تک ستاره)
تگزاس یا تکزاس (به انگلیسی: Texas) یکی از ایالات کشور آمریکا است. پایتخت آن آستین (به انگلیسی: Austin) و لقب این ایالت، «ایالت تکستاره» است.
با مساحتی نزدیک به ۶۹۶٬۲۴۱ کیلومتر مربع، تگزاس دومین ایالت بزرگ آمریکاست.
نام:
نام تگزاس بطور دقیق «تکساس» تلفظ میگردد، و منشعب از کلمهٔ Tejas است که نامی سرخپوستی است.این واژه اشاره به نام بومیان اولیه این منطقه دارد و بمعنای «دوست» میباشد.
آب و هوا:
طبیعت تگزاس را میتوان در هیل کانتری آن دید.آب و هوای تگزاس در شرق مرطوب و شرجی، در غرب خشک و بیابانی، و در شمال قاره ایست. در غرب ایالت رشته کوههایی ارتفاعاتی را بوجود میآورند، و رودخانه ریوگراند مرز بین آمریکا و کشور مکزیک است.
تگزاس حاوی چندین دریاچه پهناور مصنوعی همانند دریاچه آمیستاد نیز میباشد.
در باب حوادث طبیعی، تگزاس تقریبا عاری از مناطق زلزلهخیز است. در عوض نواحی شرق مجاور خلیج مکزیک هر ساله در اواخر فصل تابستان شاهد تردد سیستمهای پرفشاری همچون توفندهای سهمگین هستند که میتوانند باعث ایجاد خساراتی فراگیر گردند. توفند آیک و توفند ریتا دو نمونه توفند در سالهای اخیرند که در تگزاس خرابی ببار آوردند. در نواحی شمال ایالت در عوض تعدد پیچندها بیشتر دیده میشود.
شهرهای تگزاس:
شهرهای مهم تگزاس دالاس، سنآنتونیو، فورت وورث، آستین، ال پاسو، سن مارکوس، ویکو، کورپوس کریستی، آماریلو، میدلند، لاباک، و هیوستن هستند.
شهرهای هوستون، سنآنتونیو، و دالاس به ترتیب چهارمین، هفتمین، و نهمین بزرگ ترین شهرهای آمریکا از لحاظ جمعیتی میباشند. اما با احتساب مناطق حومه ای، دالاس-فورت وورث بزرگ ترین کلان شهر ایالت و چهارمین کلان شهر بزرگ ایالات متحده آمریکا است.
شهر هیوستون مرکز تأسیسات نفتی آمریکا و ششمین بندر دنیا از لحاظ حجم مبادلات بشمار میرود.
دوستان امیدوارم کمک کنه.منتظر اطلاعات درباره ی سایر ایالتها باشید.
ویکیپدیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-18 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-18 ساعت 20:20 توسط majidusa01.)
دوستان سلام باز هم با اطلاعات اندکی آمدم امید وارم بدردتون بخورد.
نیویورک پرجمعیتترین شهر ایالت نیویورک و ایالات متحده آمریکاست که از ۵ ناحیه شامل برانکس، بروکلین، منهتن، کوینز و استاتن آیلند تشکیل شدهاست. این شهر یکی از قطبهای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جهان است. عدهای به دلیل اهمیت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی منحصر به فرد نیویورک، این شهر را پایتخت جهان نامیدهاند.
ابرشهر نیویورک با مساحت ۸۷۰۰ کیلومتر مربع، وسیعترین شهر جهان است. در میان شهرهای بزرگ جهان، تولید ناخالص داخلی نیویورک در زمره بیشترینها قرار دارد که از نظر ارزش اسمی، میتوان به تنهایی آنرا با کشور بزرگی مثل روسیه مقایسه کرد.
شهر نیویورک با داشتن بیش از ۵۳ آسمانخراش با ارتفاع بیش از ۲۰۰ متر، بیشترین تعداد آسمانخراش را در میان شهرهای دنیا داراست.[۴] برج آزادی، اولین بنایی خواهد بود که در مکان مرکز تجارت جهانی نیویورک ساخته خواهد شد. گفته میشود تا سال 2012 ساخت این بنا به اتمام خواهد رسید. مطابق آمار سال ۲۰۰۷ نیویورک با احتساب حومه جمیعیتی قریب به ۲۰ میلیون نفر دارد. قطار شهری نیویورک که در سال ۱۹۰۴ افتتاح شد، طولانیترین خط متروی جهان است. بازار بورس نیویورک، بزرگترین بازار بورس جهان در معاملات دلاری است که در خیابان وال استریت قرار دارد.
مرکز اصلی سازمان ملل متحد در کلانشهر نیویورک و همچنین مجسمه آزادی، مهمترین نماد ایالات متحده آمریکا در نیویورک واقع شدهاست.
تاریخ شهر نیویورک
آغاز جنگ جهانی دوم مقدمات رشد همه جانبه نیویورک را فراهم کرد، در پی ممنوعیت آفرینشهای هنری در کشورهای دیکتاتوری اروپایی هنرمندان به سمت غرب گریختند، این مهاجرت اجباری موقعیت مناسبی را برای انتقال مرکز هنری از پاریس به شهر نیویورک فراهم کرد، موقعیتی که تسلط قاطع ایالات متحده را تا اواخر دهه ۱۹۷۰ بر جریانات عمده هنری حفظ کرد [۵]، جنگ دوم بینالملل و خرابیهای گسترده در سراسر اروپا منجر به جذب سرمایههای جدید و سرگردان و نیروی کار فراوان به این شهر شد عاملی که به توسعه اقتصادی و رونق صنایع و کارخانجات نیویورک انجامید، در سال ۱۹۵۲ و با احداث مقر دائمی سازمان ملل متحد در نیویورک این شهر عملاً به مهمترین شهر در عرصه دیپلماسی بینالمللی تبدیل شد.
در سالهای بعد نیز این شهر شاهد اتفاقاتی تاریخ ساز بود، نیویورک و برجهای تجارت جهانی مهمترین اهداف حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۰۱ بودند، واقعهای که در سالهای بعد نیز تاثیرات خود را بر مناسبات جهانی نشان داد.
کلانشهر نیویورک بر سه ایالت کنتیکت، نیویورک، و نیوجرسی گسترده شدهاست.
جاذبههای فرهنگی
پارک مرکزی نیویورک نخستین پارک مدرن ایالات متحده آمریکاشهر نیویورک جاذبههای فرهنگی در سطح جهانی بسیاری دارد. مجسمه آزادی هدیهای است که از طرف کشور فرانسه به این شهر داده شد هر ساله پذیرای بسیاری جهانگرد است. پارک مرکزی نیویورک محلیست که شاید گرانترین زمینهای شهر نیویورک در دور تا دور آن قرار دارند. پارک مرکزی نیویورک با مساحت 342 هکتار از بزرگترین پارکهای درون شهری جهان است که سالانه حدود 25 میلیون نفر از آن دیدن میکنند. این پارک بزرگ محل برگزاری مسابقات و نمایشهای زیادی در طول سال نیز میباشد. در نزدیکی پارک ساختمان داکوتا دارای سابقهای تاریخی برای فرهنگ کشور آمریکا قرار دارد. کتابخانه عمومی شهر نیویورک از بزرگترین کتابخانههای عمومی جهان است و موزه گوگنهایم، موزه تاریخ طبیعی آمریکا، و موزه متروپولیتن نیویورک که در مجاورت پارک قرار دارد محتویاتی دارند که در جهان نظایرشان را نمیتوان یافت. همچنین از موزه هنر مدرن که در بخش منهتن قرار دارد، به عنوان تاثیرگذارترین، موزه مرتبط با هنرهای مدرن در جهان یاد میشود.
نمای داخلی موزه گوگنهایماما سالن اپرای متروپولیتن نیویورک یکی از دوازده موسسه بزرگ فرهنگی مرکز هنرهای نمایشی لینکلن در نیویورک میباشد. اما بسیاری از گردشگران روز را در تایمز اسکویر و نمایشهای خیابان برادوی سپری میکنند و شب را به تماشای مسابقات تیم هاکی نیویورک رنجرز و تیم بسکتبال نیویورک نیکز درون مدیسون اسکویر گاردن و یا نیویورک یانکیز درون استادیوم یانکی سپری میکنند. البته «کلوپهای شبانه» و استادیومهای ورزشی شهر نیویورک به وفور شاهد برگزاری کنسرتهای فراوانی از گروههای مشهور موسیقی آمریکایی و جهانی است. به دلیل وفور آسمانخراش و افق معروف شهر، بسیاری از فیلمهای هالیوودی در این شهر فیلمبرداری میشود. پیتزای نیویورکی از غذاهای محبوب نیویورکیها است. اما با اینهمه شهر نیویورک از لحاظ تنوع شهری بینظیر است. در این شهر جمعیت قابل توجهی از ایرانیان نیز زندگی میکنند.
ویکیپدیا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با تجربهای که من در مورد بعضی از ایرانیها دارم در همین یکسالی که اومدم خیلی متاسف میشم که بیشترشنو خیلی ناا امید میبینم، من در این حد نیستم که بخوام کسی و پند بدم یا نصیحت کنم فقط میتونم چندتا توصیه دوستانه به دوست هایی که قصد آمدن دارن بکنم
۱- به هیچ وجه موقیعیت که اینجا پیدا خواهید کرد را با موقعیتتون تو ایران مقایسه نکنید، با روز اولی که میخواستید وارد بازار کار یا وارد دانشگاه بشید مقایسه کنید به علاوه اینکه با ندانستن زبان و آشنا نبودن با فرهنگ اینجا کار شما سختتر میشه.
۲-شما برای رسیدن به یک زندگی نرمال احتیاج به گذر از یک برهه زمانی ۲ تا ۴ سال را دارید پس خیلی با آرامش به خودتون زمان بدید تا همه چی آروم آروم بهتر بشه .
۳- با آدمهای منفی نگار به هیچ وجه رفت و آمد نکنید که خیلی انرژی و انگیزتونو خواهند گرفت.
۴- سعی کنید اگه هم پولی از ایران آوردید و وضع مالیتون خوبه تو یکی دو ساله اول زندگیتونو در سطح متوسط نگه دارید واسه خرج کردن پول همیشه وقت خواهید داشت. بیشتر ایرانی هایی که اینجا پولشو از دست دادن تو همون یکساله اول بوده.
۵- و مهمترین مساله اینکه قبل از از ورود به اینجا خودتونو واسه یک سال سخت آماده کنید نه واسه ورود به یک بهشت ، اینجا بهشت نیست ولی میتونه جأی باشه که میشه توش خیلی راحت به بیشتر آرزوهاتون برسید ولی به شرطی که انتظار نداشته باشید تو همون ساله اول و دوم به همشون برسید
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بابا آرش فعلا درگیر اقدامات مقتضیه . دیگه بچمون از صبح تا شب تو بازار داره آینه شمعدونو طلا جواهرو ..... میخره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی