موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یه نکته مهم برای مسافرین قبل سفر: حتما حتما از قبل نقشه آنکارا محدوده کیزیلای و کاواکلیدره رو از ایران تهیه کنید و سفارت و مطب دکتر و جاهایی که میخواین بریدو تو نقشه مشخص کنید اینجوری بدون هیچ معطلی و درد سر یک راست میرید جایی که میخواین.من خودم از گوگل مپ نقشه تمام جاهایی که میخوام برمو پرینت گرفتم و تو انکارا هیچ مشکلی از نظر آدرس نداشتم ....تو آنکارا جاهایی که ما میخوایم بریم همه تو یه منطقه کاواکلیدره هستند که نهایتا با هم 10 دقیقه پیاده فاصله دارن . راننده های اونجا همه مسیرو میدونن اما چون تاکسی متر هستن الکی تو کوچه ها میگردوننتون و میگن که بلد نیستن هی الکی زنگ میزنن که مثلا از همکاراشون سوال کنن در صورتی که آنکارا شهر کوچیکی هست و جایی مثل سفارت آمریکارو امکان نداره اونم یه راننده تاکسی ندونه که کجاست . کلا هواستون به یه نکته باشه ترکا وقتی توریست خصوصا ایرانی میبینن شبیه اسکناس تصورمون میکنن.پس بهتره که نقشه و ادرس دقیق سفارت.مطب دکتر.هتلتون و پستی که انتخواب کردینو روی نقشه داشته باشید تا حتی وقتی خواستین تاکسی بگیرید راننده تاکسی بهانه ای برای دور کردن مسیرتون نداشته باشه و لیکن پیدا کردن آدرس از نقشه کاری بسی ساده تر است از پیدا کردن از آدرس بدون نقشست....
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-03 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 18:12 توسط Tir-Tapar.)
سلام دوستان
در مورد آزمایش پزشکی، خانم دکتر بعد از معاینه به هر نفر ما فقط یک واکسن آبله مرغان تزریق کرد بدون تست آنتی بادی و دیگه بقیه مراحل همونی هست که دیگر دوستان قبلا کامل توضیح دادند.
راجع به مصاحبه : همانگونه که دوستان قبلا زحمت کشیدند و توضیح کامل دادند همه چیز مو به مو انجام شد، فقط درمورد کیس ما آفیسر کارت ملی و پایان خدمت و سند خونه من رو نخواست و هیچ سوالی هم در این موارد نپرسید!! فقط پرسید کار شما ..... اینه و من گفتم نه کار من اینه ..... بعد از خانمم پرسید کار شما ..... اینه ایشون هم گفتند بلی و بعد برگه صورتی که رو میز کنار دستش بود همراه مدارک اضافی رو به ما داد و سپس جمله معروف که برید یکی دوماه دیگه سایت رو چک کنید و تمام.
مصاحبه ما روز پنج شنبه انجام شد و دیگه پروازی به ایران نبود غیر از ترکیش، هر جور بررسی کردم دیدم پرواز 2 ساعته تا تهران نفری 300 دلار نمی ارزه، از طرف دیگه ماهان هم تا یکشنبه پروازی نداشت، یا باید 3 شب هتل رو تمدید میکردم یا باید با اتوبوس راه میافتادیم، سرانجام پس از مشورت تصمیم گرفتیم با اتوبوس برگردیم چون خانمم روز یکشنبه (امروز) صبح یک قرار اداری داشت که نمیشد تاریخش رو عوض کرد.
بلیط اتوبوس رو از نمایندگی ایران ایر روبروی در سفارت که برای مصاحبه رفتیم از آقای برونسی (ایرانیه ها) خریدیم 120 لیر برای هر نفر!!!!!!!!!!
ساعت حرکت اتوبوس 6 عصر بود ولی چون اتاقمون رو تحویل داده بودیم ساعت 3 با تاکسی رفتیم ترمینال آشتی (با مترو هم میشه رفت) یک ترمینال سه طبقه تمیز و مرتب همه چیز هم داره از خوراکی و لباس بگیر تا بانک، ساعت 5 اتوبوس آمد، اتوبوس رویال سفر ایرانیان.
بار هامون رو تحویل دادیم و سوار شدیم، اتوبوس 25 نفره مجهز به یک مانیتور برای هر نفر و اینترنت!!
بعد از یک ساعت تخیر سرانجام حرکت کردیم، روز جمعه ساعت 19:00
بعد از اینکه از آنکارا خارج شدیم یک لیوان کوکاکولا + شکلات تافی به هر نفردادند و دیگه پذیرایی تمام شد که شد، حتی چای هم سرو نشد، آب هم گفتند هرکی میخواد خودش بره از آبسردکن بریزه بخوره!!!!!!!!!!
گفتیم مانیتور ها رو روشن کنید، گفتند خرابه!!!!!!
گفتیم اینترنت رو روشن کنید، گفتند پسوردشو نداریم!!!!
خلاصه صدرحمت به اتوبوسهای در پیت بین روستا های دورافتاده خودمون.
جاده های ترکیه خوبند، همه دو طرف رفت و برگشت جدا از هم با اینکه کتار جاده برف و یخ زیادی به چشم میخورد ولی جاده کاملا خشک و ایمن بود. مسیر هم پستی و بلندی زیاد داشت ولی در مجموع کوهستانی نبود.
رستورانهای بین راه هم بدک نبودند، تا ساعت 12 روز شنبه رسیدیم به مرز بازرگان، یک صف طویل از کامیون و تریلی منتظر بودند تا وارد ایران بشوند، ولی خوشبختانه اتوبوسها و سواری ها نیازی به توقف در این صف را نداشتند.
بارهامون رو تحویل گرفتیم و وارد سالن مرزی ترکیه شدیم، پاس هامون رو دادیم به مامور مرزی که مهر خروج رو زد و خیلی سریع از گیت رد شدیم، بعد از گیت هم یک فروشگاه هست که سیگار و نوشیدنی میفروشه.
راستی اگر خرید میکنید یا جنس با ارزشی میخرید به این نکته توجه کنید
1- سعی کنید خرید هایتان از یک فروشگاه باشه تا بتونید یک فاکتور با مبلغ بالاتر از 100 لیر ازشون بگیرید، در اینصورت میتونید مالیتی که هنگام خرید میپردازید قبل از خروج با ارایه فاکتورهایتان پس بگیرید.
2- اجناس گران قیمت برای صدور فاکتور Task free نیاز به دو روز زمان دارند.
3- در مرز زمینی هیچ دفتری وجود ندارد تا بتوانید پولی که بابت مالیات داده اید پس بگیرید، پس سعی کنید از مرز هوایی برگردید.
از مرز رد شدیم و وارد بخش ایران شدیم، مامور مرزی پاسمون رو گرفت و مهر ورود زد، سپس رفتیم دور یک میز گرد چمدان ها رو باز کردیم برای بازرسی،
یک نفر آمد و یک بررسی سریع انجام داد و بدون جریمه کردن گفت چمدانها رو ببندید و از سالون خارج بشید، کلا 15 دقیقه بیشتر طول نکشید اما، اما بازرسی اتوبوس نزدیک به 2 ساعت طول کشید.
خلاصه دوباره بار هامون رو تحویل اتوبوس دادیم و راه افتادیم تا رسیدیم به سه راحی خوی..........
اونجا دوباره پاس ها رو جمع کردند و بردن داخل کانتینر پلیس بعد از چند دقیه افسری آمد و پاس چند نفر منجمله بنده را نشان داد و گفت بروید آنطرف جاده، یک کانتینر سفید کوچک بود وارد شدیم فقط یک نفر پشت میز نشسته بود با چند تا صندلی یکی یکی پاس ها رو میگرفت و شروع میکرد به سوال:
از کجا میای؟
برای چی رفته بودی؟
کارت چیه؟
کسی رو اونجا داری؟
از اقوام نزدیکت کسی شغل دولتی یا نظامی داره؟
آدرس شماره؟
بفرمایید
دوباره سوار اتوبوس شدیم و به سمت تبریز و سپس تهران حرکت کردیم.
تنها نکته جاده های خودمون اینه که از مرز بازرگان تا تقریبا تبریز جاده رفت و برگشت یکیه باریکه و پر از کامیون وتریلی یه کم خطر ناکه ولی از تبریز تا تهران فکر کنم اتوبانه.
سرانجام امروز صبح ساعت 6 به پارکینک بیهقی رسیدیم، و از اونجا هم آژانس گرفتیم و راهی خانه شدیم.
نتیجه گیری
در کل اگر انتخاب دیگری دارید با اتوبوس برنگردید
با اینکه صندلی اتوبوس راحته ولی باز هم 36 ساعت درون اتوبوس خسته کننده است.
اگر فصل سرما نباشه یعنی فصل توریستی باشه بین 4 تا 8 ساعت زمان برای عبور از مرز در نظر بگیرید.
قبل از خرید بلیط تا میتوانید چونه بزنید، من خانمی رو دیدم که بلیطشو 85 لیر خریده بود
این یکی رو نمیدونم چطور میشه فهمید ولی سغی کنید از بابت امکانات و پذیرایی داخل اتوبوس مطمان شوید
راستی اگر در آنکارا مشکلی براتون پیش اومد در رابطه با تمدید هتل (یا حتی رزرو هتل با قیمت مناسب از ایران) تهیه بلیط برگشت هواپیما یا اتوبوس و یا حتی پرسیدن آدرس مراکز خرید یا دیدنی آنکارا پیشنهاد من به شما دوستان اینه که حتما یک سری به طهران تراول بزنید آدرسش روبروی هتل ددمان اگر اطلاعات بیشتری خواستید با پیام خصوصی به من بگید تا اطلاعات تماس با اونها رو براتون بفرستم، یا اگر از نظر مدیران محترم این کار تبلیغات محسوب نمیشه بفرمایید تا در پست جداگانه برای همه بنویسم به من که خیلی کمک کردند.
با تشکر از همه دوستان مهاجر سرایی
ارادتمند
تیر تپر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
تو این قسمت میخوام از آنکارا براتون بگم
اول اینکه ما هتل ددمان بودیم، خیلی هتل خوبی بود رسیپشن انگلیسی خیلی خوب حرف میزد، اتاق و ملحفه ها و سرویس وحمام همه تمیز و مرتب و هر روز هم خدمتکار هتل همه چیز رو مثل روز اول مرتب میکرد.
صبحانه فوق العاده و کامل بود از نان و پنیر بگیرید تا انواع سوسیس و کالباس، سوپ، انواع پنیر کره مربا و ماست، انواع نان و نان شیرینی، انواع چای کیسه ای و قهوه،چند نوع میوه و سالاد.
بخش بزرگی از آنکارا روی تپه ها ساخته شده که به نظر من قشنگ بود، یعنی سرپایینی و سربالایی زیاد داره، خیابان های اطراف هتل پر است از رستوران و کافه، در تمام طول روز میتونید مردم رو ببینید که نشستند و مشغول خوردن و چای نوشیدن و سیگار کشیدنند، راستی گفتم سیگار، تعداد افراد سیگاری خیلی زیاده مرد و زن و پسر و دختر اکثرا سیگار میکشند.
خوراک هاشون اکثرا با گوشت درست میشه،به غیر از مکدونالد و کی اف سی بهتون پیشنهاد میکنم حتما خوراک هاشون رو امتحان کنید به نظرمن که خوشمزه بود مثل دونرکباب 9 لیر - اسکندرکباب 12 لیر و . . . جای پارک تغریبا وجود نداره اکثر خیابونها باریک و یکطرفه هستند، تاکسی خالی در حال حرکت نمیبینی چون بنزین گرونه حدود 5.5 لیر یا 12000 تومان برای هر لیتر، سر چهار راه ها، جلوی هتل ها و بیمارستانها می ایستند تا مسافری پیدا بشه، حتما قبل از سوار شدن سر قیمت و مقصد با هاشون توافق کنید.
تاکسی ها و اتوبوس ها و ماشین هاشون همیشه تمیزند، فکر کنم اگر کثیف باشند پلیس جریمشون میکنه
تغریبا کسی رو نمیتونید پیدا کنید که انگلیسی بلد باشه حتی محصلین، ولی آدمای مهربونی هستند وقتی سوالی یا آدرسی رو ازشون بپرسی با خوشرویی تمام سعی خودشون رو میکنن تا کمکتون کنند.
قیمتها در آنکارا نسیت به تهران خیلی گرونتره، آب معدنی یک لیتری 1 لیر یعنی 2200 تومان - چیپس 3 ل = 7000 ت - بلیط مترو 3 ل = 7000 ت
خیلی از فروشگاه ها حراج داشتند به تخفیف میگن ایندریم INDRIM
تی شرت از 9 تا 30 لیر
کاپشن تا 60 لیر
بوت 30 تا 50 لیر
شلوار لی از 30 تا 60 لیر
البته اگر برید فروشگاه های مارک مثل zara یا adidas خوب قیمت ها خیلی بالاتره، در کل اگر حوصله داشته باشید میتونید خرید های خوبی داشته باشید.
مسجد کوجاتپه یا کوچاتپه خیلی بزرگ و قشنگه، ستونهای عظیم گنبد خیلی بزرگ و مناره های خیلی بلندی داره (شبیه مسجد ایاسوفیای استانول) همینطور چلچراغ و منبر خیلی بزرگ، محوطه بیرونی مسجد شکل خاصی داره کمی شبیه ساختمان های رومیه، داخل مسجدبا فرش قرمز پوشیده شده که ردیف نمازگزار ها با خط های پهن تیره مشخص شده، همه جا قفسه برای قرار دادن کفش وجود داره، آسانسور و چهارپایه برای افراد مسن و معلول هست، از آینه کاری و کاشیکاری خبری نیست، گچبری ها با نقاشی تزیین شدن و پنجره ها مثل کلیسا با شیشه های رنگی درست شدن در مجموع مسجد بزرگ تمیز و قشنگیه و ارزش بازدید رو داره، راستی در زیر مسجد یک سوپر مارکت خیلی بزرگی هست که قیمت هاش خیلی خوبه و تنوع کالاش هم خیلی زیاده از شیر مرغ بگیر تا جون آدمیزاد.
شیرینی و شکلات خیلی گرونه همینطور انواع مغز ها (گردو، فندق، بادام و....)
دستشویی به راحتی همه جا هست هر نفر یک لیر میگیرند که حلالشون باشه، خیلی تمیز و مرتبه دستمال کاغذی و مایع دستشویی هم همیشه به وفور هست.
دیگه تا بعد اگر باز هم چیز جالبی یادم اومد براتون مینویسم
تا بعد
موفق و پیروز باشید
تیر تپر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-05 ساعت 17:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 04:28 توسط آسمان نیلگون.)
هی دس دس کردم شد امروز.
تهران بارونی و زیبا.تاخیر دارم اما عذرم موجهِ.تو سفرم همش.
امید که همه رو روال باشن.غصه ها کم باشن و ماها قوی.
هر مرحله کارتون هستید مصمم و امیدوار باشید.
ارز مسافرتی گرفتیم .یه کله سحری رفتیم تا ظهر.حواله دادن واسه بعد گیت.
هیچی،ما رفتیم واسه هفته دوم فوریه مصاحبه.
پرواز ماهان.رفت با نیم ساعت تاخیر اما خلبان انصافا خوب که من نمونه کار لندینگ و تیک آقشو تو خود آمریکا هم به ندرت دیده بودم.برگشت پروازش نیم ساعت زود تر بود!!!!!نمیدونم شاید کسی جا موند.خلبانش هم یه کم ناشی بود.
7 صب به وقت انکارا زسیدیم.هم زمان با ما یه سری حاجی ترک ام رسیدن.فریشاپ یه گشتی زدیم دیدیم قیمت عطر از فریشاپ فرودگاههای آمریکا گرون تره و نوشیدنی هم فقط آف خورده هاش می ارزه وگرنه از تو شهره آنکارا گرون تره!!لیر هم اندازه بلیط اوتوبوس دو نفر تا شهر یعنی 12 لیر همراه داشتیم.ما با اوتوبوس EGO442 اومدیم میدون کیزیلای.
از قبل تو هواشناسی دیده بودم که چه روزایی هوا چه جوریه.
از اونجا تو بارون پیاده اومدیم هتل.
اتاپ بولوار .شبی 66 $ دابل
هتل بدی نبود.به همه جا نزدیک بود صبحونشم خوب بود.دنج بود.آب داغ با فشار خوب.AC داشت.منظره یه باغچه به یه سفارتخونه داشت.با Wi-Fi.پرسنل مودب و خوب.
اشکالاتش:دستگیره در هاااااش رو اعصاب بود.اهرم نداشت یه تخم مرغ که بخوای باهاش در اتاقو باز کنی.اشکال بعدی راه آب حمام کوچیک و گرفته بود.حجم آب دوش رو جواب نمیداد آب از زیر دوشی و کابین سر میرفت.
اشکال بعدی نور اتاق بود .روزا که چون هتل شرقی غربی واقع شده نور روز و خوب نداره شبم لامپ های کم مصرفش جواب نمی داد.
ما کتری برقی برده بودیم.شما ها لامپ و سرپیچ ببرید.مجبور شدید از بارون و سرما بچپید هتل دلتون نگیره.
مدیکال که اونگان به درد نخور به زور یه واکسن تحمیل کرد.که این که تو کارتته MR هست نه MMR !!!!!!!!دوستم عصبانی شد تو مایه های مگه کورید!!! اما ...
خوشبختانه روز مصاحبه آفتابی بود.دوستم با یه فنجون دمنوش بعد صبحونه
کاملا ریلکس شد و رفتیم پیاده سفارت.
5 دقیقه ای مصاحبه شده بوده (سربازی سپاه)-شغل نیمه دولتی-مجرد-50 میلیون تو حساب-سند ماشین و وکالت خانه پدری.لیسانس برق-5 سال سابقه کار
و هییییییییییییچچچ سوالی نشده ازش .حتی سوالای معمول.واسه چی میری؟کیو داری؟کجاش میری؟میخوای چیکار کنی و اینا....
پروندتون کامله برید 3-6 هفته بعد واسه مراحل اداری
برگه صورتی.بعد 10 روز دیدیم 9 سوالی ایمیل زدن براش که اونم بدون اینکه تو مصاحبه گفته باشن.
شهرو گشتیم.حراج 70% اما ریال عزیز !!!
امتحانی 100 تومان دادیم به صرافی با کلی منت گفت میتونیم 27 لیر بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هوای خوب.شهر تمیز شاد.مردم آروم و سرحال.آدم یاد متروی تهران می افته!!!!
البته این 4امین بار بود آنکارا بودم .من جاهای زیادیو دیدم اما نمیدونم چرا این شهرو دوست دارم.صمیمیه و در کنار مدرنیته بافت اصیل خودشو حفظ کرده.ساختموناش سیمانی رنگ شده قدیمین .اما خوبن.روح دارن نه مثه نمای سنگ چینی مثلا شیک تکراری خونه های تهران.سنگ فرش کوچه هاش و سربالایی و سرپایینیهاش با صفاست.بوی بلوط دود داده و صدف (میدیا) تو بارون
خلاصه سلیقه ایه اما من همیشه دلم واسه این شهر تنگ میشه.
ما برگشتیم و نشستیم بشه وقت کلیرنس.
منم که هنوز یه جا ساکن نشدم.مثه آدم.
با آرزوهای خوب.و سپاس از همه که همیشه مایه دلگرمی هم هستید.
چیزی یادم اومد میام اضافه می کنم.
ساکن نیویورک
برنده 2011
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
سفر دوم به آنکارا :
این سفر برای گرفتن ویزا بعد از کلیر شدن نکته خاصی نداشت ، همه چی عالی و خوب بود .
فقط :
پست ما که UPS بود ولی بچه هایی که پستشون PTT است خیلی تو انتخاب محل اداره پست دقت کنین و نزدیک به هتلشون رو انتخاب کنین .
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 16:52 توسط ensan.)
سلام به همگي
شرايط كلي:
خانم، مجرد، كار خصوصي، تمكن60 ميليون
يكماه قبل از مصاحبه بليط رو به مبلغ542000تومان و هتل اتاپ بلوار رو براي اتاق سينگل ، شبي 41 دلار رزرو كردم.پرواز ماهان ، يكشنبه صبح ساعت6.5
يك ماه بعد از مشاهده نتايج متوجه شدم كه هنگام ثبت نام اوليه، شخصي كه در كافي نت برايم ثبت نام كرد مدرك تحصيلي مرا به جاي ليسانس، فوق ليسانس ثبت كرده بود.اين مسئله مدتها مرا آزرده كرده بود ولي ايميلي براي kcc نفرستادم و خوشبختانه هنگام مصاحبه صحبتي از آن به ميان نيامد .
پس از نشستن هواپيما در فرودگاه آنكارا، با اتوبوسهاسegoبه قيمت5.25 لير به ميدان كيزيلاي رسيديم.50% مسافران مانند من جهت مصاحبه آمده و ايراني بودند.
از ميدان كيزيلاي، بعد از طي مسافتي حدود 1.5 كيلومتر به سمت شمال ، به خيابان olgunlar رسيدم.
هتل در اين خيابان قرار دارد.هتلي 4 طبقه و با توجه به 3ستاره بودن آن ، بسيار قابل قبول.
رسپشن ها رفتاري كاملا دوستانه داشتند و در آن حد انگليسي ميدانستند كه منظور يكديگر را كاملا متوجه شويم.
اتاق نسبتا بزرگ و تنها عيب آن ، نور كم آن در شب، به علت استفاده از لامپ كم مصرف بود كه شايد ميشد درخواست تعويض داد كه البته من اين كار را نكردم ، ولي روزها كاملا روشن بود و از پنجره اتاق كتابفروشها ديده ميشدند كه وجود آنها و مشتريانشان باعث حس شادي و سرزندگي ميشد و دلتنگي را احساس نميكردم.
صبحانه هتل نيز نسبتا خوب بود.سوسيس ، تخم مرغ، ژامبون،انواع كيك و شيريني، انواع زيتون،خيار،گوجه فرنگي،عسل كره مربا و....بود كه در طبقه 4 سرو ميشد.
فرداي روز ورود، يعني دوشنبه ساعت 9 به مطب دكتر رفتم.عده اي از دوستان آنجا بودند و تمامي مراحل با دلگرمي يكديگر و شادي خاصي كه در دلهايمان بود پيش رفت.
ابتدا طبقه 4، تحويل پاسپورت و 2 قطعه عكس.....بعد طبقه5 براي آزمايش خون و ايكس ري و پرداخت47.5 دلار....دوباره طبقه4 و ويزيت دكتر .....آن روز خانم اونگان مرا ويزيت كردند...با ورود ايشان من سلام كردم و به احترام نيم خيز شدم...ولي ايشان فقط سري تكان دادند....ابتدا واكسن ها را از روي كارت زرد در برگه اي سفيد وارد كردند و سوالاتي از قبيل :ابتلا به ديابت و چند بيماري ديگر،خودكشي و ...
چون دائم نگران بودم كه الان واكسن را آماده ميكند و با يك حركت او، من ديگر امكان توضيح ندارم، تقريبا 3 بار و خيلي بي ربط گفتم:من آبله مرغون گرفتم و بعد ميفهميدم كه او چيز ديگري پرسيده و......
در نهايت ايشان گفتند كه بايد تست آنتي بادي بدهم و پس از خروج 100 دلار ديگر بابت ويزيت دادم...اين بار براي تست آنتي بادي بايد به طبقه سوم ميرفتم...و بعد از آزمايش آنتي بادي 37.5 دلار ديگر بابت آن
پس سر جمع مديكال شد184 دلار
فردا ، يعني ساعت 4 روز سه شنبه بايد براي گرفتن جواب ميرفتم كه آنها با 2 ساعت تاخير ، جواب آزمايش را حدود ساعت 6 به همه دادند.در ضمن هر دو منشي و مخصوصا خانم مو مشكي، محترمانه و مودب برخورد كردند.
روز مصاحبه رسيده بود، چهارشنبه صبح
ساعت 6.45 به رستوران هتل رفتم و با اينكه از ساعت 7 در رستوران باز ميشد، آنها اجازه دادند كه 15 دقيقه زودتر آنجا باشم و صبحانه بخورم( يعني كسي معترض ورود زود هنگام من نشد)
ساعت 7.10 با يكي از دوستان به سمت سفارت حركت كرديم...صفي حدود10 نفر تشكيل شده بود...بعد از حدود نيم ساعت نگهبان خواست كه مهاجرتيها صف جداگانه اي تشكيل دهند.
من براي نگهداري بهتر مداركم ، ابتدا آنها را در يك كيف پلاستيكي كه شامل چند فولدر بود گذاشته بودم و كل اين كيف را داخل يك كيف بزرگ چرمي، ولي نگهبان اجازه نداد كيف چرمي را داخل سفارت ببرم.
بعد از رد شدن از گيت بازرسي و تحويل مدارك كه شامل: پاسپورت، 2 قطعه عكس، شناسنامه، سند منزل، ليسانس بود و انتخاب زبان فارسي شماره 407 به من اختصاص داده شد.
همه به ترتيب براي انگشت نگاري و پرداخت پول فراخوانده ميشدند .اما 8 شماره بعد از من هم رفته بودند و هنوز نامي از من در بين نبود.
سرانجام بعد از حدود يك ساعت شماره من خوانده شد، البته نه براي انگشت نگاري، نه براي پرداخت پول....يكراست براي آپديت مدارك
من آدرس در آمريكا را عوض كرده بودم و هنگامي كه آنرا به مسئول مربوطه توضيح ميدادم برگه صورتي را در پوشه ي حاوي مدارك ديدم....و از شما چه پنهان روحيه و حس بدي پيدا كردم و پس از آن به سالن مصاحبه برگشتم.
چند دقيقه بعد مرا براي انگشت نگاري و پرداخت پول صدا كردند و كارها يك به يك انجام شد.
شماره ها يكي پس از ديگري به باجه هاي 5و6 فرا خوانده ميشدند....در اين بين نوبت به خانواده 4 نفري رسيد كه در كمال حيرت همه بچه ها، صداي افيسر را ميشنيديم كه ميگفت شما اشتباه بزرگي مرتكب شده ايد و طبق قانون رد شده ايد و......(آنها ندانسته از سهميه اروپا استفاده كرده و كشور خود را تركيه نوشته بودند) ....پس از آن صداي هق هق گريه دو دختر نوجوان حدود 15 و 18 ساله آن خانواده جلوي آفيسر ،كه تمركز را به كل از من گرفت ....
هنوز مات و مبهوت بودم و با خودم ميگفتم اشكالي نداره كه برگه صورتي تو پرونده ام هست.....ايشاله كه رد نشم....چون واقعا از ديدن اون صحنه وحشت كرده بودم.
بلافاصله شماره من براي باجه 6 اعلام شد........افيسر ،آقايي جوان بود ولي نه آن شخص كه هميشه در مهاجرسرا از او صحبت ميشد........با لبخندي مصنوعي به افيسر سلام كردم. از من خواست قسم بخورم كه هر چه در فرمها نوشته ام و هر چه ميگويم صحيح است.....قسم خوردم و چشم در چشم افيسر منتظر ماندم.....
اولين و آخرين سوال او: شما كار ميكنيد و چه كاري؟
توضيح دادم و در بين صحبتهايم تاكيد كردم كه شركتي خصوصي است و......
همانطور كه به حرفهايم گوش ميكرد پاسپورت را داخل كاوري در پوشه گذاشت و با ، كش دور پوشه را محكم كرد.
وقتي پوشه را باز كرد ،من هنوز برگه هاي صورتي را در آن ميديدم و متوجه شدم بصورت پيش فرض اين برگه ها داخل پرونده من موجود بوده و تصميم نهايي را به عهده افسر گذاشته اند.
در اين هنگام كه در پوست خود نميگنجيدم ،افسر گفت از يك تا پنج روز كاري منتظر ويزا باشيد.
خدارا شكر كردم و رو به او گفتم من خيلي خوشحالم و او هم گفت من هم خوشحالم و با لبخندي خداحافظي كرد.
وصف اين لحظه كه از خدا ميخواهم نصيب همه ي شما نيز بشود ، از توان من خارج است.....آرزويي كه سالها در ذهن ميپروردم اكنون به حقيقت پيوسته بود......
فردا صبح يعني پنجشنبه وضعيت كيس من در سايت ceacاز حالت ready براي مدتي به adminastrative prossecing , و بعد از 2-3 ساعت به issude تغيير كرد.....
و روز بعد آن يعني جمعه صبح ...از سفارت ايميلي شامل كد رهگيري آمد و نوشته بود بسته شما به پست تحويل شده است.......
ساعت 3.5 بعداز ظهر جمعه ، از ptt عدليه سراي پاسپورت و پاكت مدارك را تحويل گرفتم و روانه هتل شدم.
هنگام خريد بليط از ماهان به من گفته بودند كه در صورت تغيير تاريخ جريمه اي تعلق نميگيرد ولي هنگام تغيير بليط يكبار از پنجشنبه به پنجشنبه هفته بعد 89 دلار و سري دوم چون كه زودتر از موعد مقرر پاسپورتم رسيده بود و تغيير تاريخ داشتم ( از پنجشنبه به يكشنبه) 10 دلار ، يعني سر جمع99 دلار جريمه شدم كه اگر تجربه الان را داشتم بليط رفت را يكطرفه ميگرفتم و پس از پايان همه ي كارها بليط برگشت ميگرفتم...
چون بليط برگشت نيز همان مبلغ ميشد و چونه زدن با كارمند ماهان و نگراني تعويض بليط را نيز در پي نداشت...
در پايان براي تك تك شما دوستانم آرزوي رسيدن به ويزا را در اسرع وقت دارم و مديون مهاجر سرا هستم .
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-23 ساعت 02:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-26 ساعت 13:19 توسط Saeedv13.)
تصمیم به اومدن به آنکارا و ادامه مسیر و پیگیری موضوع لاتاری رو با توجه به شرایط فرزندم حدود 25 اسفند قطعی شد !!!! 26 بلیط گرفتم و ....
بالاخره اول فروردین (دیروز) اومدم آنکارا و همون روز رفتم زیارت دکتر اونگان . امروز هم جواب گرفتم با اینکه اولین نوبت واکسن هام رو 25 اسفند زدم اما دکتر جان اعتراضی نکرد و 2 تا واکسن دیگه هم زد : آبله مرغان و ... کلا نفری 230 تا از ما گرفت ...ما که انتظار بیشتر داشتیم اولین مرحله برامون راضی کننده بود ...
تمام مدارک و عملیاتی که می بایست برای اضافه شدن کوچولو انجام می دادم به انجام رسوندم .ارسال فرم ها به kcc و اضافه کردن اسمش در csc و همراه داشتن همه مدارکش حتی پاسپورت و عکس هاش ....
هر چند که با توجه به اینکه مدارک رو دیروز از آنکارا پست کردم و فقط امروز فرصت بوده پست ببره تا سفارت و احتمالا هم نمی رسونه روز مصاحبه مدارک به دستشون نخواهد رسید امیدوارم راضی بشن با نشون دادن رسید پست مدارک قرارم رو اوکی کنن و شاید هم قرارم رو به روز دیگری موکول کنند اگه بدلیل همراه نداشتن نی نی اصلا کلا قرار رو کنسل نکنن ........
خلاصه فرضیات زیاد و اطلاعات کم....
فردا هم همراه دوستی که از زمان ورود و حتی یکی دو روز قبلش خیلی ما رو کمک کرد قرار است تور آنکارا گردی داشته باشیم شاید کمی گذراندن این لحظات راحت تر شود ....
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
شاید خیلی کم اطلاع تر از اونی باشم که بتونم کسی رو اینجا راهنمایی کنم . خودم تو این مسیر هنوز خیلی سوال دارم اما آنچه بر ما گذشته در این 48 ساعت در بلاد ترکستان را خلاصه می گویم تا شاید بخش بسیار بسیار جزیی از دینی که مهاجر سرا و دوستان خوب مهاجر سرایی به گردنم دارند ادا کرده باشم:
5 شنبه صبح با پرواز ماهان رسیدیم فرودگاه آنکارا عباس آقا آمد دنبالمون فرودگاه و ما رو آورد هتلی که از قبل رزرو کرده بود . هتل رو در بخش های بعدی معرفی می کنم . ... بعد از گذاشتن وسایل در هتل ما رو برد به زیارت دکتر اونگان ( من یادم نبود می بایست ازطریق سایت از دکتر وقت بگیرم و 5 شنبه گذشته به عباس آقا گفتم و اون خودش هماهنگ کرده بود ) ابتدا دقیقا همونطور که دوستان در توضیحاتشون گفته بودن طبق 4 و تشکیل پرونده و آزمایش خون و عکس و ... .اینو بگم که کارت واکسیناسیون رو پاستور تهران ( تجریش) گرفتنم و اونهم فقط یک سری و تازه حدود 6-5 روز قبل از حرکت و تقریبا فکر می کردم تمام واکسن ها رو خواهم خورد و ..... دکتر فقط 2 واکن زد و نفری 230 $ از ما گرفت .کار ما 11 تمام شد و دوست مون ما رو آورد هتل . بر اثر پیگیری فشرده کار ها و طی مسیر 6 ساعته شهرستان مون تا فرودگاه امام و بیدار بودن شب قبل بقدری خسته بودیم که بعد از خوردن یک دونر کباب نزدیک هتل مون تا 6 عصر خوابیدیم .............. جمعه عباس آقا جواب مدیکال رو برامون آورد و ما هم از صبح تو خیابون تونالی هیلمی به بازدید از فروشگاها مشغول بودیم .......هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چیزی نمی شه خرید ...گرونییییییییییییی وحشتناک .
ضمنا مدارک رو ما قبلا برای سفارت نفرستاده بودیم که دیروز( 5 شنبه) با پست ترکیه فرستادیم گرچه فقط جمعه فرصت بوده تا برسونن سفارت که بعیده برسه تا 2 شنبه ..........((( وقت مصاحبه ما هم دوشنبه است ))) نمی دونم چه می شود حالا.
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا :