موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما تقریبا" 20 روز رسیدیم. من همسرم باردار هست و خودم هنوز کار پیدا نکردم. برای بیمه مدیکر خانومم یه صحبت اولیه با سوشیال کردم مثل اینکه باید تو حسابت پول کمی باشه مثلا" زیر 2000 دلار(من دقیقا" نمی دونم). من تو حساب خودم 10000 دلار دارم. خوب اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. آیا من باید واسه خانومم حتما" حساب باز کنم؟ پول تو حساب خودمو خارج کنم؟ شک نمی کنند؟
با تشکر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 09:20)hushmandco نوشته: (2013-06-15 ساعت 07:05)مرآت74 نوشته: آقا این آمریکا عجب جائیه تو رو خدا نگین انرژی منفی نده . بد نیست بعضی چیزا رو بدونید تا راحت تر بیاین باید بیاین چون راهی بجز این ندارین من خودمو برای خیلی چیزا آماده کرده بودم که توی خیلی از اونا موندم همچنین چیزائی که اصلاً فکرشم نمی کردم مشکلی باشه حالا بعد از گذشت 10 روز مشکل شدند چه جور . فکر سوشیال و گرین کارد و مدارک به یک طرف و با مدرک مهندسی دنبال کار گشتن طرف دیگه . اما چند چیزم دیدم بد نیست برای اونا که واقع بینن . بدون زبان یعنی لال ، زندگی اینجا یعنی کار برای پولدارا ، وقتی آلوده شدی راه برگشت نداری ، برای اونا که مدرک تحصیلی بالایی ندارند راحت تره کارهای فنی برد زیادی داره و امکان مستقل شدن در اون بیشتره . با یک نفر دکترای رشته خودم اشنا شدم که پاره وقت در دانشگاه درس میده و بقیه وقتش بیکاره و به شوخی و یا جدی میگفت کار ایرانت رو با کارم عوض میکنم . چند نفر مهندس که مهندسی شونو اینجا گرفتن و الان 15 ساله کارهای غیر مرتبط میکنن . مهندس مکا نیکی که غذا میبره در خونه ها اونم دو روز در هفته و بقیه رو بیکاره با یک دختر بچه و از خانمش جدا شده ضمنا مدرکش رو آمریکا گرفته و از دبیرستان اینجا بوده . خلاصه خیلی خیلی سخته و من هم در شرایط خوبی نیستم و امیدم بعد از خدا به فامیله که مهمون اوناییم و واقعاً کمکمون کردند . و دوستان مهاجر سرا که هم دردیم . بعضی وقتا شک میکنم به خوش شانس بودنم . اینجا بعضی امید میدن و بعضی نا امیدت میکنن ولی ما محکم ایستادیم تا ببینیم چی میشه البته با ده روز نمیشه قضاوت کرد . خلاصه خدا به فریاد همه ما برسه . بعضی وقت ها به فکر سرسره آبی ویل وادی دبی میفتم که وقتی با سرعت 150 کیلومتر در ساعت سر میخوردم و کمرم داشت کنده میشد میگفتم خوش به حال اونا که هنوز نیومدند . امیدوارم حداقل آخرش آرامش باشه .
مرآت عزیز نگفتی کجای آمریکا تشریف بردی.
در حال حاضر نیوجرسی هستم نزدیک نیویورک البته دو دلم که برم کالیفرنیا نظر دوستان چیه ؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته: دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
سلام
مثل اینکه قوانین شهر ها با هم فرق داره چون اینجا تو شیکاگو به محض ورود رفتم و درخواست دادم و هفته بعدش هم شماره امو گرفتم هر چند گفت فردای روزی هم که درخواست دادی می تونی شماره رو بگیری.
بدون سوشیال تو این مملکت هیچ کاری نمیشه کرد .صادقی هم تو سن حوزه (هوزه ؟) رفته بود و همین جوابو بهش داده بودند.
شما یا از یه اداره دیگه یا حتی یه شهر دیگه نزدیک خودتون دوباره اقدام کن و یا اینکه سه هفته باید منتظر بمونی
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته: دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
بعد از 10 روز که رفتم اداره سوشیال به من هم همین رو گفتن و گفتن تا یک ماه صبر کن اگر نیومد بیا با پاسپورت ها
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا که پدر ما رو در اوردند تا خونه اجاره بدن.الان دو هفته ست ما هتلیم.هر جا میری میگن باید کار داشته باشی.منطقه تورنس لوس انجلس.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-16 ساعت 10:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-16 ساعت 10:41 توسط mirzamemar.)
دوستان لطفا به سوالم سریع جواب بدین...
من برای پرداخت 165 دلار چند روز پیش در سایت elis.uscis یه اکانت ساختم و مشخصاتم رو هم کامل کردم. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت...ولی وقتی که دیروز به یه شرکت برای پرداخت این پول مراجعه کردم وقتی که وارد اکانت خودم شدم انواع و اقسام خطا ها رو میده و دیگه مشخصات فرمی که قبلا ساختم نشون نمیده و نمیتونم پرداخت رو انجام بدم. حالا سوالم اینه:
1- این مشکل برای بقیه هم جدیدا پیش اومده؟ یعنی سایت دوباره قاطی کرده؟
2- نکنه چون شرکت از طریق وی پی ان وارد اکانت من میشده این مشکل پیش اومده باشه؟ از وقتی اومدم خونه تا حالا موفق نشدم که مشخصات اکانتم رو به درستی ببینم!
3- برای حل این مشکل چی کار کنم؟ هرچی گشتم ایمیلی برای پشتیبانی پیدا نکردم فقط شماره تماس داشت!
ممنون میشم که راهنمایی کنید!یکم نگران شدم.
پی نوشت : گاهی این خطا رو میده:Forbidden Unfortunately, you do not have access to this service. Please check your url for errors and try again.
و این خطا: There was a technical problem while handling the request
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april