موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-16 ساعت 11:16)ایلیا8118 نوشته: (2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته: دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم .......نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
سلام ودرود . ما هم دقیقا از سن حوزه اقدام کردیم ( دفتر همیلتون- کمپل ) هفته ی اول که رفتیم گفتن باید 3 هفته از اومدنتون گذشته باشه ! چند روز بعد که سفری به لس آنجلس داشتیم ا......گویا به تازگی اکثر دفاتر سوشیال بعد از حداقل سه هفته برای ssn اقدام می کنن......نگران نباشین .
دوستان من هم نزدیک ارواین هستم برای من هم همینطوری شده 12 روز گذشته و دوبار مراجعه کردیم و همین جواب رو شنیدیم
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که تشریف بردین آمریکا من 2 سوال دارم.
فرم های داخل هواپیما چندتا هست؟
من میخوام بدونم کجا نمونش هست که برم بگیرم و پر کنم .این فرم آبی موضوعش چیه اون چه چوری پر میشه؟
I-94 را هم باید پر کرد؟
کجاش را ما باید پر کنیم کجاش را باید مامور مهاجرت پر کنه؟
خیلییییییی فوریییییییییی و ضرورررررررررررررررررررری نیاز به کمک دارم .
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درسته که تو هر ماه تعداد محدودی ویزا صادر میکنن؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کس جواب من را نمی ده؟
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-16 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-16 ساعت 16:45 توسط shayangh.)
oدوست عزیز فقط یک فرم در هواپیما داده می شه و همان کافی است...بخش بالایی صفحه اول مربوط به مشخصات شماست که از روی پاسپورت باید پر شود و فقط مشخصات شماست و برای یکی از افراد خانواده باید پر شود. ...قسمت پایینی هم مربوط به چیزهایی است که با خود اورده اید شامل مواد غدایی گوشت دار و انواع اجیل وتخم گیاهان وسوالی راجع به اینکه برای تجارت به امریکا می روید یا خیر.....و سوالی مربوط به اینکه چقدر پول و لوازم قیمتی شامل طلا و جواهر همراه داید..در صفحه بعد هم قسمتی مجذا برای پول داردکه باید بنویسید..می توانید خودتان یک عذ د به عنوان کل موجودی ارایه دهید...در غیر این صورت افیسر خودش مجمهع را خواهد نوشت)با تبدیل واحدها مثل ریال به دلار و یا تبدیل یورو به دلار وسپس یک رقم می نویسد....دوست عزیز این فرم بسیار راحت است نگرانش نباشید در صفحات اول دوستان نمونه اش را ذاشته اند که می توانید ان را پرینت بگیرید و داشته باشید......اگر هم وقت نکردید هیچ نگران نباشید در عرض دو دقیقه در هواپیما پر می کنید..te]
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-16 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-16 ساعت 16:24 توسط mlo.)
دوستان عزیز این سایت:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...rsonal-use
اطلاعات مفیدی در رابطه با مواد غذايی که برای استفاده شخصی میتونید به آمریکا ببرید داره و فکر کنم خیلی به دردتون بخوره. نکته جالبی که با خط قرمز بهش اشاره کرده اینه که : عدم اعلان مواد غذایی همراه شما میتونه جریمه ای بالغ بر 10.000 $ برای شما داشته باشه..
چکیده ای از قسمتهای مفید وب سايت :
مواد غذايی که به طور کلی قابل قبول است:
چاشنی مانند سس گوجه فرنگی (سوس گوجه فرنگی)، خردل، سس مایونز و سس های آماده که شامل محصولات گوشت
روغن زیتون و سایر روغن های نباتی
نان، کلوچه، کراکر، کیک، کافه ها شیرینی گرانولا، غلات و سایر محصولات پخته و فرآوری شده
آب نبات و شکلات
پنیر :پنیر جامد (سخت یا نیمه نرم)، کره، روغن کره، و کشت محصولات لبنی مانند ماست و خامه ترش محدودیتی نمی شود. پنیر فتا، پنیر بری، پنیر کاممبر، پنیر در آب نمک، موزارلا و بوفالو موزارلا مجاز می باشد. پنیر در مایع (مانند پنیر یا پنیر ریکوتا)
کالاها و مواد غذایی کنسرو در خلاء و شیشه بسته بندی شده
ماهی شخصی مقادیر ماهی، میگو، صدف آبالون و غذاهای دریایی دیگر امکان پذیر است و می تواند تازه، منجمد، خشک شده، دودی، کنسرو یا پخته شده باشد
ميوه خشک چیزهایی مانند زردآلو، زرشک، کشمش، خرما، انجیر، انگور فرنگی، هلو، آلو، کشمش، tomatillos، و زرشک
شیر مایع و شیر، شیر محصولات در نظر گرفته شده برای استفاده توسط نوزادان یا کودکان بسیار جوان اگر در مقدار مناسب و یا مقدار بسیار کمی برای استفاده چند روز باشد مجاز هستند.
توجه: شیر و فراورده های لبنی از بز باید مجوز واردات USDA را همراه داشته باشد.
پودر نوشیدنی در ظروف اصلی با مواد تشکیل دهنده ذکر شده به زبان انگلیسی و مهر و موم شده
آب میوه تجاری در قوطی
چای تجاری بسته بندی شده و آماده
. کوک، زرشک و برگ مرکبات ممنوع است
قهوه بو داده و یا تفت نداده (بدون ساقه).
ادویه جات ترشی جات، ادویه جات ترشی جات خشک امکان پذیر به جز پرتقال، لیمو، برگ های لیمو و دیگر مرکبات و زیر ردهlemongrass، و بسیاری از سبزیجات و دانه میوه
عسل، شانه عسل، ژله رویال، یا ماده صمغی قهوهای رنگی شبیه موم آن است
رشته فرنگی که تکه گوشت یا تخم مرغ در بسته آن نباشد
برنج: برنج سفید، برنج باسماتی، برنج قهوه ای، برنج سبوس گیری شده، برنج جلا داده شده، آرد برنج و سایر محصولات که پوست نداشته باشد
آرد گندم، برنج، جو دو سر و آرد ذرت
قطعات قارچ و بخش زیر زمین قارچ، تازه و خشک شده که تمیز و عاری از خاک باشد
-آجیل ورود آجیل امکان پذیر است به صورت آب پز ، پخته شده، پوره، سرخ شده، یا بخار پز. آجیل در صورتی که عاری از پوسته خود باشد، مانند بادام، آجیل فوفل، آجیل برزیل، آکاژو ب، آجیل coquilla، filberts (فندق)، زیتون جاوا، کارا آجیل، آجیل درخت چهل سکه، macadamias، گردوی آمریکایی ،: آجیل pili، آجیل کاج (آجیل کاج)، پسته، و گردو.
آیتم های نانوایی، آب نبات، شکلات، مخلوط کاکائو، نوشیدنی مخلوط، مخلوط کیک فوری، دسر فوری مخلوط، دسر محتوی ارد برنج و تخم مرغ شبیه فرنی، نوشیدنی مخلوط مایع حاوی شیر خشک (از جمله که حاوی قند)، تکه های سیب زمینی، قابل ارائه شده در بسته بندی نهایی به طور کلی مجاز است.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اطلاعات تکمیلی رو از روی وبسایت مطالعه کنید...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.