کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-16 ساعت 10:27)mirzamemar نوشته:  دوستان لطفا به سوالم سریع جواب بدین...
من برای پرداخت 165 دلار چند روز پیش در سایت elis.uscis یه اکانت ساختم و مشخصاتم رو هم کامل کردم. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت...ولی وقتی که دیروز به یه شرکت برای پرداخت این پول مراجعه کردم وقتی که وارد اکانت خودم شدم انواع و اقسام خطا ها رو میده و دیگه مشخصات فرمی که قبلا ساختم نشون نمیده و نمیتونم پرداخت رو انجام بدم. حالا سوالم اینه:
1- این مشکل برای بقیه هم جدیدا پیش اومده؟ یعنی سایت دوباره قاطی کرده؟
2- نکنه چون شرکت از طریق وی پی ان وارد اکانت من میشده این مشکل پیش اومده باشه؟ از وقتی اومدم خونه تا حالا موفق نشدم که مشخصات اکانتم رو به درستی ببینم!
3- برای حل این مشکل چی کار کنم؟ هرچی گشتم ایمیلی برای پشتیبانی پیدا نکردم فقط شماره تماس داشت!
ممنون میشم که راهنمایی کنید!یکم نگران شدم.Sad
پی نوشت : گاهی این خطا رو میده:Forbidden Unfortunately, you do not have access to this service. Please check your url for errors and try again.
و این خطا: There was a technical problem while handling the request

آخ آخ دوست عزیز به من هم این ارور دوم شما رو همش می ده ..
حالا مشکل من اینجاست که یکی از فامیلامون از آمریکا 165$ رو پرداخت کرده ولی هنوز receipt number دریافت نکردم Sad
برام ایمیل هم اومده که Caseام آپدیت شده ولی آپدیتش رو نمی تونم تو سایت uscis ببینم Sad
تو رو خدا اگه جواب سوالتو گرفتی به من هم خبر بده !!!!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mirzamemar ، shaso ، afshinghwink ، mhb161 ، mrbonbon
سلام دوستان ،
کسی تازگی این 165 دلارو پرداخت کرده؟!! این سایتشون هر روز یه برنامه ای داره!! من که موندمSad بعد از وارد شدن به صفحه پروفایل ، باید رو گزینه Apply online کلیک کنیم دیگه، درسته؟ که وقتی من کلیک می کنم هیچی نمی آره Sad والا به خدا با این نوناشون Tongue
منتظر راهنمایی شما هستم
سپاس Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: mirzamemar ، nimo80 ، shaso ، mhb161 ، ikamaly
(2013-06-16 ساعت 11:26)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،
کسی تازگی این 165 دلارو پرداخت کرده؟!! این سایتشون هر روز یه برنامه ای داره!! من که موندمSad بعد از وارد شدن به صفحه پروفایل ، باید رو گزینه Apply online کلیک کنیم دیگه، درسته؟ که وقتی من کلیک می کنم هیچی نمی آره Sad والا به خدا با این نوناشون Tongue
منتظر راهنمایی شما هستم
سپاس Smile

آقا خیلیامون با این سایت و پرداخت 165$ مشکل داریم Big Grin
تعدامون زیاده ولی هیچکی هم جوابمون رو نمی ده Sad
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، mirzamemar ، shishipapa
(2013-06-16 ساعت 11:21)nimo80 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 10:27)mirzamemar نوشته:  دوستان لطفا به سوالم سریع جواب بدین...
من برای پرداخت 165 دلار چند روز پیش در سایت elis.uscis یه اکانت ساختم و مشخصاتم رو هم کامل کردم. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت...ولی وقتی که دیروز به یه شرکت برای پرداخت این پول مراجعه کردم وقتی که وارد اکانت خودم شدم انواع و اقسام خطا ها رو میده و دیگه مشخصات فرمی که قبلا ساختم نشون نمیده و نمیتونم پرداخت رو انجام بدم. حالا سوالم اینه:
1- این مشکل برای بقیه هم جدیدا پیش اومده؟ یعنی سایت دوباره قاطی کرده؟
2- نکنه چون شرکت از طریق وی پی ان وارد اکانت من میشده این مشکل پیش اومده باشه؟ از وقتی اومدم خونه تا حالا موفق نشدم که مشخصات اکانتم رو به درستی ببینم!
3- برای حل این مشکل چی کار کنم؟ هرچی گشتم ایمیلی برای پشتیبانی پیدا نکردم فقط شماره تماس داشت!
ممنون میشم که راهنمایی کنید!یکم نگران شدم.Sad
پی نوشت : گاهی این خطا رو میده:Forbidden Unfortunately, you do not have access to this service. Please check your url for errors and try again.
و این خطا: There was a technical problem while handling the request

آخ آخ دوست عزیز به من هم این ارور دوم شما رو همش می ده ..
حالا مشکل من اینجاست که یکی از فامیلامون از آمریکا 165$ رو پرداخت کرده ولی هنوز receipt number دریافت نکردم Sad
برام ایمیل هم اومده که Caseام آپدیت شده ولی آپدیتش رو نمی تونم تو سایت uscis ببینم Sad
تو رو خدا اگه جواب سوالتو گرفتی به من هم خبر بده !!!!
باشه چشم...اگه راه حلی پیدا شد حتما خبر میدم!

منتظر راهنمایی شما هستم
سپاس Smile

مثل اینکه از یکی دو روز پیش این مشکل پیش اومده...و از اونجایی که معلومه این مشکل برای همه ما پیش اومده احتمال اینکه به زودی رفع بشه هست.این سایت از اولش رو مخ آدم راه می رفت!
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: nimo80 ، afshinghwink ، babak_1363 ، mhb161 ، afs ، ikamaly
(2013-06-08 ساعت 17:46)مرآت74 نوشته:  سلام برشما درود بر نیویورک
ما هم بالاخره وارد نیویورک شدیم تا حالا دنبال هیج کاری نرفتم و منتظر اس اس نامبرم . خونه اینجا گرونه و احتمالاً در نیوجرسی اقامت کنیم . از نظر زیبائی فوق العاده است . ولی یک دنیای دیگه ایه . سعی کنید داروی گیاهی بیارید . به خصوص بچه دارها . ویزیت پزشک بالای 100 دلاره و من با آشنایی 50 دلار دادم حداقل حقوق ساعتی 6 دلاره و کار از ساعت 10 صبح تا 10 شب ادامه داره . فکر کنم به هیچ کاری بجز کار کردن نرسم ...
5 روزه که وارد شدم و زود گذشت . نداشتن آشنا در اینجا بسسسسیار کار رو مشکل میکنه خوشبختانه ما از ورودمون تا حالا در منزل اقوام موندیم و خیلی محبت کردند . بنا براین سعی کنید یک آشنا جور کنید . منتظر خبر های بعدی باشید و از دوستان اگر در مورد بیمه رایگان اطلاعاتی بدند متشکر میشم .
سلام آقا مرآت دوست داشتنی... امیدوارم همه چی خیلی زود بر وفق مراد بشه و زندگیتون بیفته روی روال... به هر حال توی ایرانشم تا آدم کار پیدا کنه و شروع به زندگی کنه، یه برزخ مانندیه... اونجا هم 100% همینه و تا کار پیدا کنید و زندگیتون شکل بگیره، همه چی درست میشه...
زیاد فکرتون رو درگیر نکنید و از روزای اولیه ورود لذت ببرید... استرس دردی رو دوا نمیکنه... با لذت هم میشه پیگیر روند کارها شد... سخت میگیرد جهان بر مردمان سختگیر...
امیدوارم خیلی زود از آرامش حاکم توی زندگیتون واسمون بگید... از اینکه کار پیدا کردید و ... از این بگید که کوچولوی دوست داشتنیتون مدرسه میره و مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه...
به خانواده هم سلام برسونید... مخصوصا دختر کوچولوی شیرینتون...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
(2013-06-16 ساعت 11:16)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته:  دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم .......نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم

سلام ودرود . ما هم دقیقا از سن حوزه اقدام کردیم ( دفتر همیلتون- کمپل ) هفته ی اول که رفتیم گفتن باید 3 هفته از اومدنتون گذشته باشه ! چند روز بعد که سفری به لس آنجلس داشتیم ا......گویا به تازگی اکثر دفاتر سوشیال بعد از حداقل سه هفته برای ssn اقدام می کنن......نگران نباشین .

دوستان من هم نزدیک ارواین هستم برای من هم همینطوری شده 12 روز گذشته و دوبار مراجعه کردیم و همین جواب رو شنیدیم
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، babak_1363 ، mhb161 ، ikamaly ، nimo80 ، ایلیا8118
(2013-06-16 ساعت 05:43)sadeghi897 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته:  دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
Salam shayan jan
Daghighan be manam hamin goftan
Eyval shoma ham unadin san jose
d
bazam ye donya mamnonam vase mohabbatetun
(2013-06-16 ساعت 05:52)مرآت74 نوشته:  بعد از 10 روز که رفتم اداره سوشیال به من هم همین رو گفتن و گفتن تا یک ماه صبر کن اگر نیومد بیا با پاسپورت ها
(2013-06-16 ساعت 06:44)rayanmoli نوشته:  سلام
تنها راهش اینه که به ادارات دیگه مراجعه کنی. حتی توی یک اداره نیز افراد مختلف سلیقه ای عمل می کنند. کلا" اینجا کارهای دولتی گاهی اوقات از ایران هم بدتره. باور کنید اگه ما تحریم نبودیم و یک کم دولتمردهای قوی تری داشتیم هیچ گاه نیاز نبود اینجا باشیم. مثلا" میگن اینجا آدمها خوب رانندگی می کنند. من هم می گم آره ولی آیا می تونند با اون تعداد ماشین زیاد و جاده های کم و شلوغ تو تهران این جوری رانندگی کنند؟ فکر نمی کنم.یا مثلا" می ری ماشین اجاره می کنی همه شرایط رو اولش نمی گن آخرش که می ری ماشینو پس بدی اگه بنزین دوباره پرش نکنی به جای گالنی 3.7 ازت گالنی 9 دلار می گیرند بعد می گن ما Honest هستیم و شما عقب مانده!؟. اینو خواستم بگم که فکر نکنید اینجا بهشته.

موفق باشید

دوستان عزیز
اساساً موضوع خیلی ساده تر از این حرفهاست، باور کنید یا نکنید نه شما را از سر باز کردند و نه سلیقه ای و بی قانون عمل کردند. مسئله این است که روندِ معلومِ کار اینگونه است که به محض ورودِ شما مراحل لازم به طور خودکار برای صدور و ارسال ssn و گرین کارتتان انجام می شود و بدون هیچگونه درخواست، مراجعه و پیگیری در اولین فرصت به آدرس شما پست خواهد شد. کارت من بدون پیگیری و مراجعۀ حضوری 10-12 روز بعد به آدرسم رسید. شما فقط در صورتی که 3 هفته یا بیشتر از تاریخ ورودتان گذشت و ssn را دریافت نکردید باید مراجعه و پیگیری کنید و اگر نه این مرحله ای نیست که الزاماً به محض ورود همۀ مهاجران نیاز به انجامش داشته باشند.
البته راهنمایی من کاملاً تکراری بود چون حداقل در پست های 2012 این موضوع بارها مطرح شده و اگر با دقت مطالعه می کردید می دیدید که در گذشته هم دوستانی بودند که هفته اول رفتند، همین پاسخ را گرفتند و برگشتند، به این دلیل که اصلاً نیازی نبوده مراجعه کنند و من نمی دانم چرا همه تصور می کنند باید در بدو ورود شخصاً پیگیر این امر باشند!!!
به هر ترتیب، نگران نباشید عزیزان، طبق روال قانونی تا 3 هفته بعد از ورودتان به آدرس شما ارسال خواهد شد ولی اگر حدود 3 یا 4 هفته گذشت و به دستتان نرسید، خودتان برای پیگیری مراجعه کنید. امیدوارم دوستانی که از این به بعد سفر می کنند هم این مسئله را مدنظر قرار دهند و زمان و هزینۀ اضافی صرف مراجعۀ حضوری نکنند چون حقیقتاً هیچ ضرورتی ندارد.
پیروز باشید Smile
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
سلام دوستانی که تشریف بردین آمریکا من 2 سوال دارم.
فرم های داخل هواپیما چندتا هست؟
من میخوام بدونم کجا نمونش هست که برم بگیرم و پر کنم .این فرم آبی موضوعش چیه اون چه چوری پر میشه؟
I-94 را هم باید پر کرد؟
کجاش را ما باید پر کنیم کجاش را باید مامور مهاجرت پر کنه؟

خیلییییییی فوریییییییییی و ضرورررررررررررررررررررری نیاز به کمک دارم .
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، ikamaly
دوستان درسته که تو هر ماه تعداد محدودی ویزا صادر میکنن؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink
دوستان کس جواب من را نمی ده؟
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 14:28)parisaaa نوشته:  سلام دوستانی که تشریف بردین آمریکا من 2 سوال دارم.
فرم های داخل هواپیما چندتا هست؟
من میخوام بدونم کجا نمونش هست که برم بگیرم و پر کنم .این فرم آبی موضوعش چیه اون چه چوری پر میشه؟
I-94 را هم باید پر کرد؟
کجاش را ما باید پر کنیم کجاش را باید مامور مهاجرت پر کنه؟

خیلییییییی فوریییییییییی و ضرورررررررررررررررررررری نیاز به کمک دارم .

پریسا جان پیشنهاد می کنم وقتی سئوالی برایتان ایجاد می شود در وهلۀ اول در تاپیک های سال های قبل جستجو کنید. جواب شما را قبلاً achi686 عزیز در تاپیک اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت؛ بخش مربوط به برندگان 2012 دادند، به قرار زیر:

(2012-12-09 ساعت 22:48)achi686 نوشته:  دوستان عزیز اینجا چقدر سوت و کور شده......
این همون برگه آبی معروف هست که باید در فرودگاه پر کنیم.....
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml

فرم ساده ایست و احتمالاً سئولی برایتان باقی نخواهد بود، باز اگر سئوالی بود دوستان مهاجرسرایی مثل همیشه مشتاقانه راهنمایی می کنند. موفق باشید Smile
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink ، lilac ، fire dragon ، Saiban ، ikamaly ، rezagh ، kouroshd ، nooshshahnar
oدوست عزیز فقط یک فرم در هواپیما داده می شه و همان کافی است...بخش بالایی صفحه اول مربوط به مشخصات شماست که از روی پاسپورت باید پر شود و فقط مشخصات شماست و برای یکی از افراد خانواده باید پر شود. ...قسمت پایینی هم مربوط به چیزهایی است که با خود اورده اید شامل مواد غدایی گوشت دار و انواع اجیل وتخم گیاهان وسوالی راجع به اینکه برای تجارت به امریکا می روید یا خیر.....و سوالی مربوط به اینکه چقدر پول و لوازم قیمتی شامل طلا و جواهر همراه داید..در صفحه بعد هم قسمتی مجذا برای پول داردکه باید بنویسید..می توانید خودتان یک عذ د به عنوان کل موجودی ارایه دهید...در غیر این صورت افیسر خودش مجمهع را خواهد نوشت)با تبدیل واحدها مثل ریال به دلار و یا تبدیل یورو به دلار وسپس یک رقم می نویسد....دوست عزیز این فرم بسیار راحت است نگرانش نباشید در صفحات اول دوستان نمونه اش را ذاشته اند که می توانید ان را پرینت بگیرید و داشته باشید......اگر هم وقت نکردید هیچ نگران نباشید در عرض دو دقیقه در هواپیما پر می کنید..te]
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، amir82 ، afs ، mhb161 ، afshinghwink ، kouroshd ، nooshshahnar ، AsemanAbee
دوستان عزیز این سایت:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...rsonal-use
اطلاعات مفیدی در رابطه با مواد غذايی که برای استفاده شخصی میتونید به آمریکا ببرید داره و فکر کنم خیلی به دردتون بخوره. نکته جالبی که با خط قرمز بهش اشاره کرده اینه که : عدم اعلان مواد غذایی همراه شما میتونه جریمه ای بالغ بر 10.000 $ برای شما داشته باشه..
چکیده ای از قسمتهای مفید وب سايت :
مواد غذايی که به طور کلی قابل قبول است:

چاشنی مانند سس گوجه فرنگی (سوس گوجه فرنگی)، خردل، سس مایونز و سس های آماده که شامل محصولات گوشت

روغن زیتون و سایر روغن های نباتی

نان، کلوچه، کراکر، کیک، کافه ها شیرینی گرانولا، غلات و سایر محصولات پخته و فرآوری شده

آب نبات و شکلات

پنیر :پنیر جامد (سخت یا نیمه نرم)، کره، روغن کره، و کشت محصولات لبنی مانند ماست و خامه ترش محدودیتی نمی شود. پنیر فتا، پنیر بری، پنیر کاممبر، پنیر در آب نمک، موزارلا و بوفالو موزارلا مجاز می باشد. پنیر در مایع (مانند پنیر یا پنیر ریکوتا)
کالاها و مواد غذایی کنسرو در خلاء و شیشه بسته بندی شده

ماهی شخصی مقادیر ماهی، میگو، صدف آبالون و غذاهای دریایی دیگر امکان پذیر است و می تواند تازه، منجمد، خشک شده، دودی، کنسرو یا پخته شده باشد

ميوه خشک چیزهایی مانند زردآلو، زرشک، کشمش، خرما، انجیر، انگور فرنگی، هلو، آلو، کشمش، tomatillos، و زرشک
شیر مایع و شیر، شیر محصولات در نظر گرفته شده برای استفاده توسط نوزادان یا کودکان بسیار جوان اگر در مقدار مناسب و یا مقدار بسیار کمی برای استفاده چند روز باشد مجاز هستند.

توجه: شیر و فراورده های لبنی از بز باید مجوز واردات USDA را همراه داشته باشد.

پودر نوشیدنی در ظروف اصلی با مواد تشکیل دهنده ذکر شده به زبان انگلیسی و مهر و موم شده
آب میوه تجاری در قوطی

چای تجاری بسته بندی شده و آماده
. کوک، زرشک و برگ مرکبات ممنوع است

قهوه بو داده و یا تفت نداده (بدون ساقه).

ادویه جات ترشی جات، ادویه جات ترشی جات خشک امکان پذیر به جز پرتقال، لیمو، برگ های لیمو و دیگر مرکبات و زیر ردهlemongrass، و بسیاری از سبزیجات و دانه میوه

عسل، شانه عسل، ژله رویال، یا ماده صمغی قهوهای رنگی شبیه موم آن است
رشته فرنگی که تکه گوشت یا تخم مرغ در بسته آن نباشد

برنج: برنج سفید، برنج باسماتی، برنج قهوه ای، برنج سبوس گیری شده، برنج جلا داده شده، آرد برنج و سایر محصولات که پوست نداشته باشد

آرد گندم، برنج، جو دو سر و آرد ذرت

قطعات قارچ و بخش زیر زمین قارچ، تازه و خشک شده که تمیز و عاری از خاک باشد

-آجیل ورود آجیل امکان پذیر است به صورت آب پز ، پخته شده، پوره، سرخ شده، یا بخار پز. آجیل در صورتی که عاری از پوسته خود باشد، مانند بادام، آجیل فوفل، آجیل برزیل، آکاژو ب، آجیل coquilla، filberts (فندق)، زیتون جاوا، کارا آجیل، آجیل درخت چهل سکه، macadamias، گردوی آمریکایی ،: آجیل pili، آجیل کاج (آجیل کاج)، پسته، و گردو.

آیتم های نانوایی، آب نبات، شکلات، مخلوط کاکائو، نوشیدنی مخلوط، مخلوط کیک فوری، دسر فوری مخلوط، دسر محتوی ارد برنج و تخم مرغ شبیه فرنی، نوشیدنی مخلوط مایع حاوی شیر خشک (از جمله که حاوی قند)، تکه های سیب زمینی، قابل ارائه شده در بسته بندی نهایی به طور کلی مجاز است.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اطلاعات تکمیلی رو از روی وبسایت مطالعه کنید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
(2013-06-16 ساعت 11:36)nimo80 نوشته:  
منتظر راهنمایی شما هستم
سپاس Smile

آقا خیلیامون با این سایت و پرداخت 165$ مشکل داریم Big Grin
تعدامون زیاده ولی هیچکی هم جوابمون رو نمی ده Sad
سایتش مشکل پیدا کرده در حال حاضر اطلاعات کاربرو نشون نمیده
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: mirzamemar ، nimo80 ، گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink ، ikamaly ، kouroshd
دوستان راستی چه اجماعی بر سر اینکه Case ID رو به چه صورت وارد کنیم به وجود اومده ، میشه به منم بگین؟

1) ANK2013123401(این 01 آخر برای پرینسیپال باید باشه؟)
یا
2) 2013AS0123401
یا
3)2013000123401
یا
یه جوره دیگس کلن؟!!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، afshinghwink ، ikamaly ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان