کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-16 ساعت 13:12)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 05:43)sadeghi897 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته:  دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونم
Salam shayan jan
Daghighan be manam hamin goftan
Eyval shoma ham unadin san jose
d
bazam ye donya mamnonam vase mohabbatetun
(2013-06-16 ساعت 05:52)مرآت74 نوشته:  بعد از 10 روز که رفتم اداره سوشیال به من هم همین رو گفتن و گفتن تا یک ماه صبر کن اگر نیومد بیا با پاسپورت ها
(2013-06-16 ساعت 06:44)rayanmoli نوشته:  سلام
تنها راهش اینه که به ادارات دیگه مراجعه کنی. حتی توی یک اداره نیز افراد مختلف سلیقه ای عمل می کنند. کلا" اینجا کارهای دولتی گاهی اوقات از ایران هم بدتره. باور کنید اگه ما تحریم نبودیم و یک کم دولتمردهای قوی تری داشتیم هیچ گاه نیاز نبود اینجا باشیم. مثلا" میگن اینجا آدمها خوب رانندگی می کنند. من هم می گم آره ولی آیا می تونند با اون تعداد ماشین زیاد و جاده های کم و شلوغ تو تهران این جوری رانندگی کنند؟ فکر نمی کنم.یا مثلا" می ری ماشین اجاره می کنی همه شرایط رو اولش نمی گن آخرش که می ری ماشینو پس بدی اگه بنزین دوباره پرش نکنی به جای گالنی 3.7 ازت گالنی 9 دلار می گیرند بعد می گن ما Honest هستیم و شما عقب مانده!؟. اینو خواستم بگم که فکر نکنید اینجا بهشته.

موفق باشید

دوستان عزیز
اساساً موضوع خیلی ساده تر از این حرفهاست، باور کنید یا نکنید نه شما را از سر باز کردند و نه سلیقه ای و بی قانون عمل کردند. مسئله این است که روندِ معلومِ کار اینگونه است که به محض ورودِ شما مراحل لازم به طور خودکار برای صدور و ارسال ssn و گرین کارتتان انجام می شود و بدون هیچگونه درخواست، مراجعه و پیگیری در اولین فرصت به آدرس شما پست خواهد شد. کارت من بدون پیگیری و مراجعۀ حضوری 10-12 روز بعد به آدرسم رسید. شما فقط در صورتی که 3 هفته یا بیشتر از تاریخ ورودتان گذشت و ssn را دریافت نکردید باید مراجعه و پیگیری کنید و اگر نه این مرحله ای نیست که الزاماً به محض ورود همۀ مهاجران نیاز به انجامش داشته باشند.
البته راهنمایی من کاملاً تکراری بود چون حداقل در پست های 2012 این موضوع بارها مطرح شده و اگر با دقت مطالعه می کردید می دیدید که در گذشته هم دوستانی بودند که هفته اول رفتند، همین پاسخ را گرفتند و برگشتند، به این دلیل که اصلاً نیازی نبوده مراجعه کنند و من نمی دانم چرا همه تصور می کنند باید در بدو ورود شخصاً پیگیر این امر باشند!!!
به هر ترتیب، نگران نباشید عزیزان، طبق روال قانونی تا 3 هفته بعد از ورودتان به آدرس شما ارسال خواهد شد ولی اگر حدود 3 یا 4 هفته گذشت و به دستتان نرسید، خودتان برای پیگیری مراجعه کنید. امیدوارم دوستانی که از این به بعد سفر می کنند هم این مسئله را مدنظر قرار دهند و زمان و هزینۀ اضافی صرف مراجعۀ حضوری نکنند چون حقیقتاً هیچ ضرورتی ندارد.
پیروز باشید Smile

سلام دوست عزیز
مساله این طور که شما می گویید نیست. ما بعد از 10 روز از اومدنون رفتیم اداره سوشیال اول رفتیم توی یک صف اولیه و اون بهمون وقت داد و بعد از یک ساعت کهنوبتمون شد رفتیم پیش یکی از کارمندها تا ویزا و تاریخ ورود رو دید گفت سه هفته باید صبر کنید. حتی به خودش زحمت نداد نو سیستم رو نگاه کنه. فرداش رفتیم یه اداره دیگه و این دفعه که نوبتمون شد خوب یه آقای مهربونی بود و تو سیستم رو نگاه کرد گفت برای پسرتون شماره اش اختصاص داده شده است(این هم از اونکارهای عجیب و غریب اینها که مابا هم اومدیم ولی برای یکی شماره اختصاص دادند و برای دیگری نه) و برای من و همسرم تو سیستم وارد کرد. و گفت دو سه روز دیگه می تونی بیایی و شماره شو بگیری و من دوباره رفتم و اون کارمند نبود و یهخانومه بود و گفت نه همکارمون اشتباه کرده و باید صبر کنی تا کارتت بیاد که بعد از یک هفته اومد به آدرسمون. ولی هنوز بعد از گذشت نزدیک به 20 روز کارت سوشیال پسرم نیومده. خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.

با تشکر و امتنان
(2013-06-16 ساعت 11:15)nimo80 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 15:27)nimo80 نوشته:  دوستای خوبــــــــــــــــم
یکی برای من از آمریکا 165 $ رو پرداخت کرده امروز. البته اکانتش رو خودم باز کرده بودم ، حالا برام ایمیل اومده Case Update Notification ولی آپدیت شدنش رو نمی تونم تو سایت http://www.uscis.gov چک کنم !!! میشه راهنماییم کنین بعد از پرداخت 165 $ از چه صفحه ای باید پرینت بگیریم یا اصلا پرینت لازمه؟
راستی receipt number کجا باید دریافت کنیم؟ وقتی وارد اکانتمون می شیم تو قسمت View Messages ؟ یا از طریق ایمیل؟

دوستای عزیــــــــــــــــــــــزم من هنوز در حالت waiting برای دریافت جواباتون هستما ... میشه لطف کنین این سوال من رو هم جواب بدین؟
ایشالا بیام آمریکا جبران این زحمتایی که بهتون می دم رو بکنم Big Grin

آها در ضمن اکانتم هم ارور می ده: There was a technical problem while handling the request.
همچین داره اذیت می کنه فک کنم :|
لطفاً متخصصین کامپیوتر و نرم افزار در قبال اینگونه سوالات فنی بی تفاوت نباشند و لااقل اظهار نظر کنند میبینم که دوستان بدون هیچگونه مرجع پاسخگو و منبع اطلاعاتی موثق فقط از طریق سعی و خطا و البته با اعصاب داغون با این سیستم پرداخت $ 165 میخوان مشکلشون را حل کنند.
ناراحتم از اینکه میبینم یک عده از اعضا فقط مصرف کننده این انجمن هستند و فقط بدنبال بدست آوردن نکات طلایی و کلیدی و تجارب مفید سایرین هستند و بعد از اینکه کارشون راه افتاد دیگه غیبشون میزنه و عزیزان دیگر را که در نیمه راه مهاجرت گیر افتاده اند تنها میزارند ما نباید فقط به فکر منافع خود باشیم.
تشکر کنندگان: mhb161 ، nimo80 ، nirvana_kobin ، fire dragon ، عضو باسابقه ، ikamaly ، Saiban ، kouroshd
دوست عزیز, این یه مشکلی تکنیکی سایت هست که پیش از این هم اتفاق افتاد و برای مدتی رفع شد، ولی مجددا این مشکل پیش اومده، فکر می کنم یکی دو روز صبر کنید و دوباره امتحان کنید
(2013-06-16 ساعت 19:44)tabim4 نوشته:  
یکی برای من از آمریکا 165 $ رو پرداخت کرده امروز. البته اکانتش رو خودم باز کرده بودم ، حالا برام ایمیل اومده Case Update Notification ولی آپدیت شدنش رو نمی تونم تو سایت http://www.uscis.gov چک کنم !!! میشه راهنماییم کنین بعد از پرداخت 165 $ از چه صفحه ای باید پرینت بگیریم یا اصلا پرینت لازمه؟
راستی receipt number کجا باید دریافت کنیم؟ وقتی وارد اکانتمون می شیم تو قسمت View Messages ؟ یا از طریق ایمیل؟

آها در ضمن اکانتم هم ارور می ده: There was a technical problem while handling the request.
لطفاً متخصصین کامپیوتر و نرم افزار در قبال اینگونه سوالات فنی بی تفاوت نباشند و لااقل اظهار نظر کنند میبینم که دوستان بدون هیچگونه مرجع پاسخگو و منبع اطلاعاتی موثق فقط از طریق سعی و خطا و البته با اعصاب داغون با این سیستم پرداخت $ 165 میخوان مشکلشون را حل کنند.
ناراحتم از اینکه میبینم یک عده از اعضا فقط مصرف کننده این انجمن هستند و فقط بدنبال بدست آوردن نکات طلایی و کلیدی و تجارب مفید سایرین هستند و بعد از اینکه کارشون راه افتاد دیگه غیبشون میزنه و عزیزان دیگر را که در نیمه راه مهاجرت گیر افتاده اند تنها میزارند ما نباید فقط به فکر منافع خود باشیم.

من به روش گزینه دوم شما عمل کردم و سیستم قبول کرد
(2013-06-16 ساعت 19:09)babak_1363 نوشته:  دوستان راستی چه اجماعی بر سر اینکه Case ID رو به چه صورت وارد کنیم به وجود اومده ، میشه به منم بگین؟

1) ANK2013123401(این 01 آخر برای پرینسیپال باید باشه؟)
یا
2) 2013AS0123401
یا
3)2013000123401
یا
یه جوره دیگس کلن؟!!Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، lilac ، ikamaly ، babak_1363
(2013-06-16 ساعت 11:46)mori نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 17:46)مرآت74 نوشته:  سلام برشما درود بر نیویورک
ما هم بالاخره وارد نیویورک شدیم تا حالا دنبال هیج کاری نرفتم و منتظر اس اس نامبرم . خونه اینجا گرونه و احتمالاً در نیوجرسی اقامت کنیم . از نظر زیبائی فوق العاده است . ولی یک دنیای دیگه ایه . سعی کنید داروی گیاهی بیارید . به خصوص بچه دارها . ویزیت پزشک بالای 100 دلاره و من با آشنایی 50 دلار دادم حداقل حقوق ساعتی 6 دلاره و کار از ساعت 10 صبح تا 10 شب ادامه داره . فکر کنم به هیچ کاری بجز کار کردن نرسم ...
5 روزه که وارد شدم و زود گذشت . نداشتن آشنا در اینجا بسسسسیار کار رو مشکل میکنه خوشبختانه ما از ورودمون تا حالا در منزل اقوام موندیم و خیلی محبت کردند . بنا براین سعی کنید یک آشنا جور کنید . منتظر خبر های بعدی باشید و از دوستان اگر در مورد بیمه رایگان اطلاعاتی بدند متشکر میشم .
سلام آقا مرآت دوست داشتنی... امیدوارم همه چی خیلی زود بر وفق مراد بشه و زندگیتون بیفته روی روال... به هر حال توی ایرانشم تا آدم کار پیدا کنه و شروع به زندگی کنه، یه برزخ مانندیه... اونجا هم 100% همینه و تا کار پیدا کنید و زندگیتون شکل بگیره، همه چی درست میشه...
زیاد فکرتون رو درگیر نکنید و از روزای اولیه ورود لذت ببرید... استرس دردی رو دوا نمیکنه... با لذت هم میشه پیگیر روند کارها شد... سخت میگیرد جهان بر مردمان سختگیر...
امیدوارم خیلی زود از آرامش حاکم توی زندگیتون واسمون بگید... از اینکه کار پیدا کردید و ... از این بگید که کوچولوی دوست داشتنیتون مدرسه میره و مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه...
به خانواده هم سلام برسونید... مخصوصا دختر کوچولوی شیرینتون...

با سلام و تشکر
موری جان حتماً تو این مدت زبانتو کامل کن و یک کار فنی دیگه یاد بگیر که بسیار مهمه سعی میکنم از مراحل انجام کارهام شما و اعضا مهاجرسرا رو مطلع کنم خانواده رو سلام برسون متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، afs ، mori ، hushmandco ، afshinghwink ، ikamaly ، mhb161 ، Saiban ، arpmn
(2013-06-16 ساعت 19:17)rayanmoli نوشته:  خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.

متاسفانه صحبت شما کاملا درسته. اگر پست های اول من رو توی همین تاپیک بخونید من هم موارد مشابه شما داشتم و حتی نمره خودم رو هم به این سیستم دادم.

اما یه چیزی رو در نظر بگیرید. این مراکز دولتی هستند. خدمات اداری در سیستم های دولتی امریکا کم از سیستم اداری ایران نداره. دلایلش هم مشخصه حقوق ثابت داشتن ، عدم پیشرفت و انگیزه اونچنانی در صورت کار با کیفیت بالا و خیلی چیزهای دیگه.
الان دعوای بزرگی که توی خود امریکا هست سر همین مسئله است دموکرات ها می خوان دولت رو بزرگتر کنند و جمهوری خواه ها مخالفن. اصولا اینکه کدون درست می گند رو من شخصا نمی تونم اظهار نظر کنم اما یه چیز اثبات شده است که دولت های فربه به شدت ناکارآمد می شند و نمونه بارز اون هم وضعیت همین ایران هست.

یه نکته دیگه هم بگم که این اظهار نظر شخصیه منه. سیستم دولتی امریکا به خصوص توی ادارات خدماتی مثل همین سوشال سیکیوریتی و مثل اون پر ازآدم ها با ای کیو پایینه! دلیلش هم معلومه آدم توانمند با اعتماد بنفس متخصص و باهوش در سیستم اقتصاد سرمایه داری امریکا با شرکت های اونچنانی براش اصلا عاقلانه نیست که بیاد برای دولت کار کنه، می ره جای دیگه که پول بیشتری بسازه، هرچند که امنیت شغلیش پایین تر باشه.

البته این رو هم بگم اینجا خیلی ها دست و پا می زنند که برند توی دولت دلایلشون هم خیلی شبیه همون چیزی که توی ایران همه می خوان برای دولت کار کنند اما اغلب از همون آدم هایی هستند که بالا گفتم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

دوستای عزیــــــــــــــــــــــزم من هنوز در حالت waiting برای دریافت جواباتون هستما ... میشه لطف کنین این سوال من رو هم جواب بدین؟

دست شما درد نکنه دوست عزیزم
من هم دقیقا با شما موافقم ... خودم هم وقتی مشکلم بر طرف شد در یاری کردن به دوستانی که تازه در اول راهن کوتاهی نمی کنم . کَما اینکه الان در تاپیک سفر به ترکیه برای مصاحبه سعی می کنم سوالات دوستایی که می دونم رو جواب بدم
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: Mamadreza ، Danoosh ، tabim4 ، afshinghwink ، ikamaly ، mhb161
(2013-06-16 ساعت 19:17)rayanmoli نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 13:12)*NASIM* نوشته:  
دوستان عزیز
اساساً موضوع خیلی ساده تر از این حرفهاست، باور کنید یا نکنید نه شما را از سر باز کردند و نه سلیقه ای و بی قانون عمل کردند. مسئله این است که روندِ معلومِ کار اینگونه است که به محض ورودِ شما مراحل لازم به طور خودکار برای صدور و ارسال ssn و گرین کارتتان انجام می شود و بدون هیچگونه درخواست، مراجعه و پیگیری در اولین فرصت به آدرس شما پست خواهد شد. کارت من بدون پیگیری و مراجعۀ حضوری 10-12 روز بعد به آدرسم رسید. شما فقط در صورتی که 3 هفته یا بیشتر از تاریخ ورودتان گذشت و ssn را دریافت نکردید باید مراجعه و پیگیری کنید و اگر نه این مرحله ای نیست که الزاماً به محض ورود همۀ مهاجران نیاز به انجامش داشته باشند.
البته راهنمایی من کاملاً تکراری بود....
پیروز باشید Smile

سلام دوست عزیز
مساله این طور که شما می گویید نیست. ما بعد از 10 روز از اومدنون رفتیم اداره سوشیال اول رفتیم توی یک صف اولیه و اون بهمون وقت داد و بعد از یک ساعت کهنوبتمون شد رفتیم پیش یکی از کارمندها تا ویزا و تاریخ ورود رو دید گفت سه هفته باید صبر کنید. حتی به خودش زحمت نداد نو سیستم رو نگاه کنه. فرداش رفتیم یه اداره دیگه و این دفعه که نوبتمون شد خوب یه آقای مهربونی بود و تو سیستم رو نگاه کرد گفت برای پسرتون شماره اش اختصاص داده شده است(این هم از اونکارهای عجیب و غریب اینها که مابا هم اومدیم ولی برای یکی شماره اختصاص دادند و برای دیگری نه) و برای من و همسرم تو سیستم وارد کرد. و گفت دو سه روز دیگه می تونی بیایی و شماره شو بگیری و من دوباره رفتم و اون کارمند نبود و یهخانومه بود و گفت نه همکارمون اشتباه کرده و باید صبر کنی تا کارتت بیاد که بعد از یک هفته اومد به آدرسمون. ولی هنوز بعد از گذشت نزدیک به 20 روز کارت سوشیال پسرم نیومده. خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.

با تشکر و امتنان

خیر دوست عزیز اتفاقاً دقیقاً همینطور است که من می گویم، اگرچه دوست خوبم من نگفتم سیستم اداری آمریکا بی نقص است، بی شک نیست. ادعا هم نکردم و نمی کنم که [به قول شما] آمریکا بهشت است اما شما به مثال خودتان دقت کنید، شما قبل از گذشت 3 هفته زحمت مراجعۀ مکرر به ادارات را کشیدید و رفتید و آمدید و این را می گذارید به حساب عملکرد بد سیستم! در حالی حرف من را نقض می کنید که من دارم می گویم شما باید حداقل 3 هفته زمان بدهید و بعد اگر به آدرس پستی شما ارسال نشد مراجعه کنید، شما خودتان می گویید از روز دهم بارها مراجعه کردید و اینکه به جواب نرسیدید را به حساب بی کفایتی و منظم نبودن آنها و نادرست بودن راهنمایی من می گذارید؟ در حالیکه به نظر می رسد که دریافت ssnتان در نهایت هم بیش از 3 هفته طول نکشیده، اینطور نیست؟ شما حدود 20 روز است که وارد شده اید، نه؟! وقتی هنوز 3 هفته نگذشته پس بر چه اساسی می فرمایید آنطور که من می گویم نیست؟ شما اصلاً صبر نکردید که ببینید آنگونه که من می گویم هست یا خیر!

هموطن نازنین داستان این است که به دلیل ضعف سیستم اداری ایران متاسفانه ما در ایران باید با پیگیری و مراجعه مکرر و به نوعی سماجت کارهایمان را پیش ببریم، به این شیوه عادت کردیم و اینکه این رفتارها در کشورهای دیگر نتیجه نمی دهد، ما را به نتیجۀ معکوس می رساند و موجب می شود که این امر بر ما مشتبه شود که اتفاقاً سیستم اداری آنهاست که ضعیف و ناکارآمد است! چراکه با فشار و رفت و آمد و اصرار کار را راه نمی اندازند ( البته کلی عرض می کنم، نه صرفاً در مورد شما، خود من هم همین روحیه را دارم) در حالیکه وقتی می گویند 3 هفته یا بیشتر یعنی 3 هفته یا بیشتر، تجربۀ شما هم با توجه به اینکه فقط حدود 20 روز از ورودتان می گذرد، هیچ مغایرتی با این قانون و قاعدۀ ارسال بعد از 3 هفته ندارد چون آنها تاخیر یا تخطی از تعهداتشان نداشتند، شما پیش از موعد مراجعه کردید.

اینکه هفته اول به شما گفتند که فعلاً فقط شمارۀ فرزندتان در سیستم وارد شده و غیره هم به ظن من اساساً قابل استناد نیست، قاعده بر آن است که ما طی 3 هفته کارتمان را تحویل بگیریم ولی اینکه طی این سه هفته چه می گذرد حقیقتاً مسئلۀ من و شما نیست. مثلاً من روز دوازدهم کارتم را دریافت کردم، در این صورت به نظر شما برای من فرقی می کرد که کارهای اداری مربوطه روز اول انجام شده بود یا روز یازدهم؟!! اینها مسائل درون سازمانی هستند و به مراجعه کنندگان ربط مستقیمی ندارند، در مورد ورود همزمانتان هم به نظر من اصلا اتفاق عجیبی نیست، کما اینکه در ایران هم من و خواهرم در یک روز برای کارت ملی اقدام کردیم اما خواهرم حدود دو سال بعد از من کارتش را دریافت کرد، با این تفاوت که در ایران کسی توضیحی از وضعیت و مرحلۀ انجام کار هم به ارباب رجوع نمی دهد. با این وجود دوست خوبم حجم بالای پرونده ها ممکن است در هر جایی چنین مسائلی را ایجاد کند و کاملاً هم قابل درک و طبیعی ست و همیشه هم جای انتقاد ندارد ( حتی در ایران که کارمندان بر ارباب رجوع حکومت می کنند)، سیستم اداری آمریکا هم بی تردید کاستی های انکارناپذیری دارد اما... بسیار جالب است که این مسائل فقط در خارج از ایران به چشم ما می آیند! جالب است که ما در ایران که تبعه هستیم آنقدر توقع و ادعا نداریم که در آمریکا که مهاجر و تازه وارد هستیم داریم ( بر کلی گویی ام تاکید موکد می کنم، چون بی شک خودم هم کاملاً از این قاعده مستثنی نیستم). به علاوه دوست عزیز همین که به شما گفته اند فقط شماره پسرتان تخصیص داده شده و غیره هم ناشی از شفاف سازی و صداقتیست که متاسفانه در کارهای اداری ایران جاری نیست و ما به آن عادت نداریم ( در حالیکه می توانستند هیچ توضیح روشنی به شما ندهند و فقط بگویند در دست اقدام است)، شوربختانه ما به توضیحات کلی و مبهم، جواب سر بالا و انشاالله- ماشاالله عادت داریم و حتی با چنین جملاتی بهتر از پاسخ های صحیح و صریح قانع می شویم. سیستم اداری آمریکا اگر نواقصی هم داشته باشد ( که دارد) حداقل در آن پرسنل با ارباب رجوع کاملاً صادق هستند، وقتی کاری از پیش نبرده اند مدعی نمی شوند که انجام داده اند و اتفاقاً خیلی هم کار مهم و برجسته ای بود پس لطف بزرگی در حق شما کردند و منّتی هم بر سر شماست. در آن سیستم کسی به شما وعدۀ بیخود نمی دهد، وقتی کاری انجام نشده، می گویند انجام نشده، حتی اگر این واقعیت به مذاق من و شما خوش نیاید.

مهاجرسرایی محترم بر خلاف نظر شما، به نظر من آنچه فرمودید نشان از بی برنامه گی سیستم اداری آنها نیست جسارتاً عرض می کنم که این ناشی از مداخلۀ تک تک مهاجران ( که تعدادشان ابداً کم نیست) در برنامه های مصوب آنهاست چون نمی خواهیم بپذیریم که ضوابط و زمانبندی را ادارات مشخص می کنند نه مراجعه کنندگان. آنها مسئول رسیدگی به مسائل حجم وسیعی از مهاجران هستند در حالیکه یک مهاجر تنها خود و خانواده شان را در نظر می گیرد و به نظرش می آید که کاری از پیش نمی برند. به همین دلیل اینکه هر کس با تکیۀ صرف بر منافع و مصالح خود و خانواده اش به کرات با نادیده گرفتن ضوابط و بدون در نظر داشتن زمانبندی و برنامه های ارائه شده هر وقت مایل بود، راهی ادارات مختلف شود به نظر من جسارتاً مصداق بارز " رفتار سلیقه ای" است [ نوعی از رفتار که خود شما هم ظاهراً نسبت به آن منتقد هستید] و محصولی جز هرج و مرج در ادارات و سرگردانیِ بیشتر برای مهاجران نخواهد داشت.

تاکید موکد می کنم که در مورد تجربۀ ناخوشایند شما اشتباه از خودتان بوده است. شما متاسفانه با بی توجهی به روال اداری، این سختی را بر خود متحمل شدید و پیش از موعد مقرر چندین بار به ادارات و اشخاص مختلف مراجعه کردید، طبعاً به جواب دلخواهتان نرسیدید و در نهایت دلزده شده اید. اگر شما زمانبندی طبق ضوابط را رعایت کرده بودید و با این وجود به نتیجۀ مطلوب و منطقی نرسیده بودید اینجا به عنوان یک مثال نقض به مورد شما بی تردید استناد می شد و سایرین را تشویق می کردیم که از ابتدا شخصاً مراجعه و پیگیری کنند و زمان را از دست ندهند چون به سیستم آنها اعتباری نیست اما... دوست عزیز به هر ترتیب روال همیشگی بر این است که تازه واردها 3 تا 4 هفته منتظر بمانند و اگر بعد از این مدت ssn خود را دریافت نکردند مراجعه کنند، شما خلاف این کار را انجام دادید و نباید هم منتظر نتیجه دلخواه خود می بودید و درست هم نیست که دیگران را بر این اساس راهنمایی کنید. اینکه می گویید چاره ای نیست جز آنکه به ادارات دیگر مراجعه کنند خلاف واقع است، چاره آن است که به قوانین احترام بگذارند و تا حدود 3 هفته برای دریافت کارت خود در آدرس پستی شان منتظر بمانند.

به این نکته هم توجه کنید لطفاً که احتمالاً همانطور که من و شما انتظار داریم که وقتی به اداره ای مراجعه می کنیم به نتیجه برسیم، بی تردید مسئولین ادارات هم از افراد انتظار احترام به قوانین و صبوری برای طی مراحل اداری لازم را دارند. قابل ذکر است که الان اگر من با شما مخالفت می کنم به هیچ عنوان برای اثبات حقانیت حرف خودم نیست، صرفاً به این دلیل است که سایرینی که از این به بعد وارد آمریکا می شوند، به استناد حرف شما گمان نبرند که ssn به طور خودکار صادر و ارسال نخواهد شد و با مراجعۀ بیهوده و مکرر به ادارات خود را سردرگم نکنند. این توضیحات را نوشتم تا دیگران با الگو قرار دادن تجربۀ شما از روزهای نخست همین راه پرفراز و نشیب و عبث را نروند و بدانند که روال صحیح کار چیست واگرنه صمیمانه امیدوارم از توضیحات صریح من آزرده نشوید.
امید که خوش و پیروز باشید دوست من Smile
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
(2013-06-16 ساعت 21:38)nimo80 نوشته:  

دست شما درد نکنه دوست عزیزم
من هم دقیقا با شما موافقم ... خودم هم وقتی مشکلم بر طرف شد در یاری کردن به دوستانی که تازه در اول راهن کوتاهی نمی کنم . کَما اینکه الان در تاپیک سفر به ترکیه برای مصاحبه سعی می کنم سوالات دوستایی که می دونم رو جواب بدم
درود بر دوستان عزیز
اینکه کسی به شما جوابی نمیده و اینکه میبینید چند دفعه اینجا پست گذاشتین و تعداد بسیار محدودی زیر پست شما جواب دادن، این نیست که بقیه دوستان به فکر خودشون هستند و اصلاً مشکل شما براشون هیچی مهم نیست... فقط با دلیل اینه که این سیستمی که الان شما ها باهاش دارین دست و پنجه نرم میکنین( اکانت ساختن و متد جدید رو میگم) کمتر از 1 ماهه اگه اشتباه نکنم به راه افتاده و به اندازه کافی خود NVC هم باهاش به مشکل خورده و متأسفانه شما دوستان عزیز جزو اولین گروه هستین که میخواهین از این طریق پرداخت کنین...
سر همین بقیه دوستان واقعاً راه حل درستی برای شما نمیتونن ارائه کنند، پس به خاطر همین میبینین که کسی جوابگو نیست...
اگه یادتون باشه چند وقت پیش هم ( سه هفته پیش) خود سایت اعلام کرد که به دلیل مشکلاتی، تا اطلاع ثانوی سایت ارور هایی داره و خواسته بود تا اطلاع بعدیشون کار پرداختتون رو به تعویق بیندازین...
الانم شک نکنین که دوباره به مشکلاتی برخوردن، که شما دوستان عزیز راحت نمیتونین کاراتون رو هندل کنین...
خلاصه به نظر من اگه یه چند روزی صبور باشین، مطمئن باشین که خود پشتیبان سایت مشکل رو براتون حل میکنهBig Grin
اینو بدونین تمامی دوستان در این سایت ،همانند برادر و خواهرهای نسبی نهایت لطفشون رو به هم دارند و شما خرده از دوستان نگیرین لطفاً Shy
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: afs ، hushmandco ، Ali.US ، fire dragon ، nimo80 ، tabim4 ، afshinghwink ، ikamaly ، mhb161 ، behzadb57
.
.
.
سلام دوستان ،
کسی تازگی این 165 دلارو پرداخت کرده؟!! این سایتشون هر روز یه برنامه ای داره!! من که موندمSad بعد از وارد شدن به صفحه پروفایل ، باید رو گزینه Apply online کلیک کنیم دیگه، درسته؟ که وقتی من کلیک می کنم هیچی نمی آره Sad والا به خدا با این نوناشون Tongue
منتظر راهنمایی شما هستم
سپاس Smile
[/quote]

مثل اینکه از یکی دو روز پیش این مشکل پیش اومده...و از اونجایی که معلومه این مشکل برای همه ما پیش اومده احتمال اینکه به زودی رفع بشه هست.این سایت از اولش رو مخ آدم راه می رفت!
[/quote]

سلام به همگی
من الان میشیگان هستم. جالبه که از اینجا هم اون صفحه کزایی Apply Online توش خالیه.
شاید مشکل فنی باشه و چون امروز 1شنبه هست کسی نیست که درست کنه. فردا مجدد امتحان میکنم.
موفق باشید
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان: mrbonbon ، afs ، milad_aae ، shaso ، babak_1363 ، afshinghwink ، ikamaly ، mhb161 ، behzadb57 ، kouroshd
ما که امریکا رو خیلی دوست داریم و از شرایط اینجا هم خیلی راضی هستیم و خداروهزار بار شکر می کنم که لاتاری برنده شدیم و اقامت اینجارو گرفتیم و همه چیز عالیه! اما ......

سیستم بانکی و اداری و بخصوص DMV اینجا خیلی اشتباه دارن! یعنی ایران در مقابل اینجا سیستم اداریشون خداست :دی

من بارها توی ایران می شنیدم که توی بانک .و.... همه از اشتباهات می نالن و میگن کی میشه از این خراب شده بریم اینا کار بلد نیستن و.... اما اینجا اومدم دیدم بابا اوضاع خرابتره! خلاصه از من به شما نصیحت زیاد سخت نگیرید.. و از زندگیتون و از موقعیتی که دارید نهایت لذت رو ببرید و خداروهزاران بار شکر که همه ما این موقعیت رو داشتیم که راحتتر از بقیه مهاجرت کنیم. شکرت ای خدا.

(2013-06-16 ساعت 04:51)rayanmoli نوشته:  سلام
ما تقریبا" 20 روز رسیدیم. من همسرم باردار هست و خودم هنوز کار پیدا نکردم. برای بیمه مدیکر خانومم یه صحبت اولیه با سوشیال کردم مثل اینکه باید تو حسابت پول کمی باشه مثلا" زیر 2000 دلار(من دقیقا" نمی دونم). من تو حساب خودم 10000 دلار دارم. خوب اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. آیا من باید واسه خانومم حتما" حساب باز کنم؟ پول تو حساب خودمو خارج کنم؟ شک نمی کنند؟

با تشکر

سلام شما حتما باید خانمتون رو بیمه کنید . کم کم پول رو از حسابتون برداشت کنید و البته برای کارمند سوشال باید دلیل داشته باشید . برای یک مهاجر که از چند تا قاره اون طرفتر اومده اینجا یک زندگی جدید تشکیل بده و بچه هم داره 10 هزار دلار پولی نیست و زود خرج میشه. شما از حسابتون پول رو برداشت کنید و بعد توی یک لیست بنویسید که چه خرجهایی کردید و اعلام کنید که cash خرج کردید. برای بیمه باید همون زیر 2000 یا 1500 باشه ولی کلا خانمهای باردار رو برای بیمه زیاد سخت نمی گیرن. ( لازم نیست برای خانمتون حساب باز کنید همون حساب خودتون کافیه ، صورتحسابش رو بگیرید بدید به کارمند سوشال).

موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-06-16 ساعت 21:05)afs نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:17)rayanmoli نوشته:  خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.

متاسفانه صحبت شما کاملا درسته. اگر پست های اول من رو توی همین تاپیک بخونید من هم موارد مشابه شما داشتم و حتی نمره خودم رو هم به این سیستم دادم.

اما یه چیزی رو در نظر بگیرید. این مراکز دولتی هستند. خدمات اداری در سیستم های دولتی آمریکا کم از سیستم اداری ایران نداره. دلایلش هم مشخصه حقوق ثابت داشتن ، عدم پیشرفت و انگیزه اونچنانی در صورت کار با کیفیت بالا و خیلی چیزهای دیگه.
الان دعوای بزرگی که توی خود آمریکا هست سر همین مسئله است دموکرات ها می خوان دولت رو بزرگتر کنند و جمهوری خواه ها مخالفن. اصولا اینکه کدون درست می گند رو من شخصا نمی تونم اظهار نظر کنم اما یه چیز اثبات شده است که دولت های فربه به شدت ناکارآمد می شند و نمونه بارز اون هم وضعیت همین ایران هست.

یه نکته دیگه هم بگم که این اظهار نظر شخصیه منه. سیستم دولتی آمریکا به خصوص توی ادارات خدماتی مثل همین سوشال سیکیوریتی و مثل اون پر ازآدم ها با ای کیو پایینه! دلیلش هم معلومه آدم توانمند با اعتماد بنفس متخصص و باهوش در سیستم اقتصاد سرمایه داری آمریکا با شرکت های اونچنانی براش اصلا عاقلانه نیست که بیاد برای دولت کار کنه، می ره جای دیگه که پول بیشتری بسازه، هرچند که امنیت شغلیش پایین تر باشه.

البته این رو هم بگم اینجا خیلی ها دست و پا می زنند که برند توی دولت دلایلشون هم خیلی شبیه همون چیزی که توی ایران همه می خوان برای دولت کار کنند اما اغلب از همون آدم هایی هستند که بالا گفتم.

با سلام
با تشکر از شما و راهنماییهای ارزشمندتون. سوالی داشتم راجع به کردیت کارد. من بانک آمریکا حساب باز کردم. خوب حساب سیوینگ و حساب چکینگ برای سکیور کردیت کارد گفت شماره سوشیالت که اومد بیا. خوب من هم رفتم و اون گفت شاید بشه مستقیما" کردیت کارد بگیری و نیازی به سکیور کردیت نباشه این کار رو انجام داد. یک کردیت کارذ با 2500 دلار اعتبار که تا یکی و دو هفته دیگه کارتش واسم می آد. چند تا سوال داشتم ممنون می شم اگه بتونی تک تک بهشون جواب بدی. فکر کنم سوال خیلی از دوستان باشه.
1- منظور از اعتبار 2500 دلار چیه؟
2- در 4 تا برگه ای که به عنوان راهنمایی استفاده از کردیت کارد داده چند تا اصطلاح وجود داره که من دقیقا" نمی دونم چیه؟ APR یا Annual Percentage Rate for Purchases که گفته 0٪ برای 12 Statement و بعد بین 12.99٪ تا 22.99٪
3- APR for Balance Transfer مثل بالایی
4- APR for Cash Advances ؟
5- Penalty APR and When it Applies تا 29.99٪
6- این due date که 25 روز از بسته شدن هر صورتحساب می باشد چطوری در نظر کرفته می شود. از تاریخی که صورتحساب رو دریافت می کنی؟

بازم ممنون
تشکر کنندگان: ali234 ، afs ، afshinghwink ، مانترا ، mhb161 ، Saiban
(2013-06-16 ساعت 21:48)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:17)rayanmoli نوشته:  [quote='*NASIM*' pid='359294' dateline='1371372177']

دوستان عزیز
البته راهنمایی من کاملاً تکراری بود....
پیروز باشید Smile

سلام دوست عزیز
مساله این طور که شما می گویید نیست. ما بعد از 10 روز از اومدنون رفتیم اداره سوشیال اول رفتیم توی یک صف اولیه و اون بهمون وقت داد و بعد از یک ساعت کهنوبتمون شد رفتیم پیش یکی از کارمندها تا ویزا و تاریخ ورود رو دید گفت سه هفته باید صبر کنید. حتی به خودش زحمت نداد نو سیستم رو نگاه کنه. فرداش رفتیم یه اداره دیگه و این دفعه که نوبتمون شد خوب یه آقای مهربونی بود و تو سیستم رو نگاه کرد گفت برای پسرتون شماره اش اختصاص داده شده است(این هم از اونکارهای عجیب و غریب اینها که مابا هم اومدیم ولی برای یکی شماره اختصاص دادند و برای دیگری نه) و برای من و همسرم تو سیستم وارد کرد. و گفت دو سه روز دیگه می تونی بیایی و شماره شو بگیری و من دوباره رفتم و اون کارمند نبود و یهخانومه بود و گفت نه همکارمون اشتباه کرده و باید صبر کنی تا کارتت بیاد که بعد از یک هفته اومد به آدرسمون. ولی هنوزبعد از گذشت نزدیک به 20 روزکارت سوشیال پسرم نیومده. خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.

با تشکر و امتنان

[align=justify]خیر دوست عزیز اتفاقاً دقیقاً همینطور است که من می گویم، اگرچه دوست خوبم من نگفتم سیستم اداری آمریکا بی نقص است، بی شک نیست. ادعا هم نکردم و نمی کنم که [به قول شما] آمریکا بهشت است اما شما به مثال خودتان دقت کنید، شما قبل از گذشت 3 هفته زحمت مراجعۀ مکرر به ادارات را کشیدید و رفتید و آمدید و این را می گذارید به حساب عملکرد بد سیستم! در حالی حرف من را نقض می کنید که من دارم می گویم شما باید حداقل 3 هفته زمان بدهید و بعد اگر به آدرس پستی شما ارسال نشد مراجعه کنید، شما خودتان می گویید از روز دهم بارها مراجعه کردید و اینکه به جواب نرسیدید را به حساب بی کفایتی و منظم نبودن آنها و نادرست بودن راهنمایی من می گذارید؟ در حالیکه به نظر می رسد که دریافت ssnتان در نهایت هم بیش از 3 هفته طول نکشیده، اینطور نیست؟ شما حدود 20 روز است که وارد شده اید، نه؟! وقتی هنوز 3 هفته نگذشته پس بر چه اساسی می فرمایید آنطور که من می گویم نیست؟ شما اصلاً صبر نکردید که ببینید آنگونه که من می گویم هست یا خیر!

هموطن نازنین داستان این است که به دلیل ضعف سیستم اداری ایران متاسفانه ما در ایران باید با پیگیری و مراجعه مکرر و به نوعی سماجت کارهایمان را پیش ببریم، به این شیوه عادت کردیم و اینکه این رفتارها در کشورهای دیگر نتیجه نمی دهد، ما را به نتیجۀ معکوس می رساند و موجب می شود که این امر بر ما مشتبه شود که اتفاقاً سیستم اداری آنهاست که ضعیف و ناکارآمد است! چراکه با فشار و رفت و آمد و اصرار کار را راه نمی اندازند ( البته کلی عرض می کنم، نه صرفاً در مورد شما، خود من هم همین روحیه را دارم) در حالیکه وقتی می گویند 3 هفته یا بیشتر یعنی 3 هفته یا بیشتر، تجربۀ شما هم با توجه به اینکه فقط حدود 20 روز از ورودتان می گذرد، هیچ مغایرتی با این قانون و قاعدۀ ارسال بعد از 3 هفته ندارد چون آنها تاخیر یا تخطی از تعهداتشان نداشتند، شما پیش از موعد مراجعه کردید.

با سلام مجدد
ضمن تشکر از شما دوست عزیز باعث وقتیکه گذاشتید. شاید منظور من رو درست متوجه نشدید. البته بحث طولانی شد. ببخشید ولی لپ مطلب این هست که آقا یک خانواده تازه وارد به این کشور را نباید تا 21 روز نگه داشت و بعدش هم احتمالن گفت بیایید برای سوشیال اقدام کنید. بدون سوشیال شما هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. خدارو شکر در دوره کامپیوتر هستیم. فرض کنیم من نوعی حالا به هر دلیلی می رم اداره سوشیال خوب حداقل می تونه تو سیستم نگاه کنه ببینه وضعیت شماره من چطوره؟ یا اینکه اصلا" اقدام شدهیا نه؟ جالب اینکه دوست من از همین اداره 5 سال یش اقدام کرده بود و بهش گفتند 21 روز صبر کن و اونم صبر کرده بود بعد 21 روز رفته بد تازه اقدام کرده بود و یک هفته بعدش اومده بود. یعنی 28 روز خوب این به نظر من خوب نیست یعنی حداقل 1 ماه در هتل . خوب بگذریم. اینجا مزایا زیاد داره و فقط خواستم بگم کارهای دولتی زیاد خوب نیست. اگه نگاهی به نظرات دوستاها دیگه مثل افشین خان هم بیندازید متوجه می شوید. ببخشید زیاد صحبت کردم و وقتتون رو گرفتم.

همیشه پیروز و سربلند باشید
تشکر کنندگان: afs ، *NASIM* ، ali234 ، amiz.abdollah ، afshinghwink ، ikamaly ، مانترا ، mhb161 ، Saiban ، ehsan_ati
(2013-06-17 ساعت 00:35)rayanmoli نوشته:  من بانک آمریکا حساب باز کردم. خوب حساب سیوینگ و حساب چکینگ برای سکیور کردیت کارد گفت شماره سوشیالت که اومد بیا. خوب من هم رفتم و اون گفت شاید بشه مستقیما" کردیت کارد بگیری و نیازی به سکیور کردیت نباشه این کار رو انجام داد. یک کردیت کارذ با 2500 دلار اعتبار که تا یکی و دو هفته دیگه کارتش واسم می آد. چند تا سوال داشتم ممنون می شم اگه بتونی تک تک بهشون جواب بدی. فکر کنم سوال خیلی از دوستان باشه.
1- منظور از اعتبار 2500 دلار چیه؟
2- در 4 تا برگه ای که به عنوان راهنمایی استفاده از کردیت کارد داده چند تا اصطلاح وجود داره که من دقیقا" نمی دونم چیه؟ APR یا Annual Percentage Rate for Purchases که گفته 0٪ برای 12 Statement و بعد بین 12.99٪ تا 22.99٪
3- APR for Balance Transfer مثل بالایی
4- APR for Cash Advances ؟
5- Penalty APR and When it Applies تا 29.99٪
6- این due date که 25 روز از بسته شدن هر صورتحساب می باشد چطوری در نظر کرفته می شود. از تاریخی که صورتحساب رو دریافت می کنی؟

بازم ممنون

مطمئن نیستم آدم مناسبی رو برای جواب دادن به این ۶ تا سوال سخت پیدا کرده باشید اما سعی می کنم جواب های روشنی در حد اطلاعات خودم بدم. توصیه می کنم خودتون هم تحقیق کنید. بحث ساختن کردیت برای افرادی که می خواند در امریکا زندگی کنند و برای آینده برنامه ریزی کنند بسیار بسیار مهمه.

اول اینکه برخلاف بدشانسی که در اداره سوشال در مواجه با کارمندهای گیر داشتید باید بگم خیلی خیلی خیلی خوش شانس بودید که تونستید یه کردیت کارد غیر سیکیور بگیرید اون هم با اعتبار ۲۵۰۰ دلار! به قول اینجایی ها Unbelievable

برای اینکه با موضوع این پست بیشتر ارتباط برقرار کنید عکس و لینک زیر رو ببینید.
این عکس از وضعیت صورت حساب کردیت کارد من هست. فرض کنید عددهاش دستکاری شدند و اما منطقشون حفظ شده. توی عکس زیر و عددها یه نکته ای هست که امیدوارم یکنفر بهش اشاره کنه و بتونیم بحث رو در موردش ادامه بدیم چون من هیچ وقت داخل سایت ندیدم که کسی در موردش حرف بزنه.

[عکس: Credit.png]

لینک زیر هم شرایط و قوانین سیکیور کردیت کارد بانک ولزفارگو هست.

https://www.wellsfargo.com/credit-cards/secured/terms/

1- اعتبار کردیت کارد (یا به اعتبار بهتر Credit Line) برعکس حساب های بانکی معمول به صورت منفی حساب می شه. مثلا وقتی شما ۱۰۰۰ دلار توی حساب چکینگ دارید (+۱۰۰۰) و یک چک ۵۰۰ دلاری می کشید و این پول از حسابتون برداشت می شه بالانس حساب چکینگ شما ۵۰۰ دلار (+۵۰۰) می شه. در مورد حساب های اعتباری (یا همون کردیت کارد) این دقیقا برعکس هست و با خرج کردن از اون حساب شما منفی می شه. مثلا در حالت عادی حساب شما صفر هست و وقتی مثلا ۵۰۰ دلار خرید می کنید حساب شما می شه -۵۰۰ (منفی پانصد) دلار. اون ۲۵۰۰ دلار رو بهش می گند Credit Limit یعنی سقف بدهکاری حساب شما. در اینجا یعنی شما تا ۲۵۰۰ دلار می تونید حسابتون رو منفی کنید (ازش خرج بکنید). کردیت لیمیت ۲۵۰۰ عدد خیلی بزرگی نیست اما برای یه تازه وارد واقعا رویاییه.
یه نکته ای رو توجه کنید توی اینترنت بانک اگر صورت حساب کردیت کارد خودتون رو ببینید این منفی که من ازش صحبت کردم رو نشون نمی ده. مثلا اگر ۵۰۰ دلار از حسابتون خرج کردید بالانس کاردتون رو ۵۰۰ (بدون منفی) نشون می ده اما باید توجه کنید که این عدد میزان بدهی شما به بانک هست.
پس این طوری می شه مقدار بالانس برای حساب چکینگ و سیوینگ میزان پولی که شما درحساب دارید (طلب شما از بانک) و بالانس برای کردیت کار یعنی میزان پولی که شما از بانک وام گرفتید (بدهی شما به بانک)

۲- APR میزان سودی هست که بدهکاری شما تعلق می گیره اگر اون رو سر وقت ادا نکنید. عددی که می نویسند سالیانه است که در صورت بدهکار شدن براتون به صورت روزشمار حساب می کنند. مثل همون وقتی که پول نزول می کردیم توی ایران می گفتند صدی سه، مثلا با APR 12 می شه ماهی صدی یک. (اگر اشتباه نکنم). حالا شاید بگید این چرا گفته سال اول بدون APR؟ خوب بله سال اول شما اگر بدهکار بشید بهر ازتون نمی گیرند. البته این به این معنی نیست که بدهکار نیستید شما اصل بدهی رو باید بدید اما بهره ای نمی پردازید. اما این سیستم به شدت در امریکا رواج داره و اصولا دون پاشیدنه. کسی که نتونه ماهیانه بدهیش رو پرداخت کنه مطمئن باشید توی ۱۲ ماه نمی تونه و دقیقا بعد از یک سال بانک چنان گوشش رو می بره که تا میاد به خودش بیاد می بینه که هر روز بدهکار تر شده.
چرا بعد از یکسال میزان APR رو متغییر در نظر گرفته (توی ایران معمولا این جوری بهره نمی گرفتن). دقیقا در همون کاغذ اگر نگاه کنید نوشته براساس بازار سهام و اوضاع اقتصادی این میزان بهره مشخص و برای همین متغییر هست. باز تاکید می کنم وقتی بانک ها برای سود سپرده به شما زیر ۱ درصد سود (Intreset) می دن تصور بهره حداقل ۱۲ درصدی برای وام می بینید که چقدر بازی رو براشون جذاب می کنه. حتی از بین ۱۲ نفر که کردیت کارد دارند اگر فقط یکی بدهکار باشه (که قطعا این عدد بیشتر هست) بانک بی حساب می شه و از اون به بعدش براش سود هست. (البته امیدوارم توی محاسباتم اشتباه نکرده باشم)

۳. فرض کنید شما کردیت کاردی از یک بانک دیگه دارید که APR بالایی داره. حالا اومدید از یه بانک دیگه کارد گرفتید که APR پایین تری داره می تونید بدهی اون کارتتون رو به کارت جدیدتون منتقل کنید و بانک دوم بدهی بانک اول رو تسویه می کنه. شما بابت این بدهی جابه جا شده باید APR براساس قوانین بانک دوم بدید که بهش می گند APR for Balance Transfer.

۴. Cash Advances وقتی اتفاق میوفته که شما برید سردستگاه ATM و از کردیت کاردتون (نه دبیت کاردتون) پول نقد بگیرید یا مثلا برید توی فروشگاه و وقتی دارید فاکتور رو پرداخت می کنید روی دستگاه کردیت کاردتون رو بکشید اما به جای انتخاب گزینه کردیت گزینه دبیت رو انتخا کنید. مبلغی که به این صورت از کارت شما برداشته می شه بهش APR تعلق می گیره که بهش APR for Cash Advances می گند. این پولی که این طوری به شما داده می شه علاوه بر APR جدا معمولا یه Fee هم داره که باید توی همون کاغذ ها نوشته باشه. (شاید هم این کارت شما نداشته باشه). حالا اینکه چرا بانک بابت این کش ادونس این قدر جریمه گذاشته یکم بحثش مفصله اما خلاصه اش اینه که وقتی شما در یک دستگاه پوز (نه ATM) با کردیت کاردتون به صورت کردیت خرید می کنید بانک یه درصدی از اون فروشگاه می گیره که در کش ادونس به دلیل ماهیت ترنزکشن این اتفاق نمیوفته مشتری از همه جا بی خبر باید این هزینه رو بده. (اگر اشتباه نکنم در مورد ماشین رنت کردن و عدم شفافیتشون گلگی کرده بودید این مسئله رو درنظر بگیرید توی کاغدهایی که موقع سرویس دادن به شما ارائه می شه تمام این شرایط اون سرویس درج شده و شما وقتی امضا می کنید یا کردیت کاردتون رو می کشید یعنی تمامش رو قبول کردید حالا اینکه کی می شینه اون همه متن رو می خونه نمی دونم اما این ریزه کاری ها همه و همه و همه توضیح داده می شه مگرنه شما می تونید اون شرکت یا شخص رو سو کنید و کلی خسارت ازش بگیرید پس اون ها بهتره بگم مجبور هستند که هانست باشند اگر نباشند باید هزینه گزافی بپردازند)

۶. اگر اجازه بدید من اول ۶ رو جواب بدم بعد ۵. Due Date چیز عجیبی نیست. شما خودتون رو زیاد درگیرش نکنید. وقتی صورت حساب می گیرید به وضوح مشخص می شه که شما از این تاریخ تا این تاریخ بالانس حسابتون مثلا ۵۰۰ دلاره. یک تاریخ هم بهتون می دند که این ۵۰۰ دلار رو تسویه کنید. این تاریخ رو بهش می گند Due Date. این تاریخ دقیقا همون «مهلت پرداخت» هست که روی قبض های آب و برق و ... ایران بود. همه صورت حساب های شما (Bill) دارای مهلت پرداخت هستند که بهشون می گند Due Date من بهشون می گم روز رستگاری! خوب توی صورت حساب شما یه عدد دیگه هم هست که نوشته Minimum Payment این حداقل میزان پولی هست که شما باید تا سررسیدن مهلت پرداخت به بانک بپردازید.
- اگر شما کل بالانس صورت حساب رو تا روز مهلت پرداخت تسویه کنید حسابتون رو بابانک برای اون ماه تسویه کردید. (توجه کنید اون روزی که دارید این پول رو می دید شاید بالانس حساب شما بیشتر از عددی باشه که توی صورت حساب هست اما شما لازمه فقط اونی که توی صورت حساب هست پرداخت کنید) در این صورت شما هیچ بهره ای پرداخت نمی کنید.
- شما به هردلیلی می تونید کل مبلغ بالانس صورت حساب رو پرداخت نکنید و اون Minimum Payment رو بدید در این صورت به میزان بدهی شما بهره تعلق می گیره که با همون شرایط بندهای قبل محاسبه می شه.
- اگر شما به هردلیلی همون حداقل پرداخت رو در مهلت مشخص شده پرداخت نکنید بیشتر جریمه می شید و بهره بدهی شما با Penalty APR حساب می شه.

۵. دیگه همون قسمت آخر سوال ۶ جوابش رو نوشتم

البته خیلی توضیحات بیشتری در این باره وجود داره که به نظر من باید بهشون توجه کنید. بحث کردیت کارد و کردیت و استفاده از اون خودش یه جور مهارت می خواد که کسی داره ازش استفاده می کنه اگر یاد بگیریه چه طور بازی کنه خیلی استفاده می تونه ببره. اگر اهل بازی کردن و این جنگلک بازی هاهم نیستید فقط کافیه صورت حساب کردیت کاردتون که اومد عین قبض آب و برق سر مهلتش عددی که نوشته رو بدید و کاریتون به هیچی نباشه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
rayanmoli ؟؟؟؟ شما واقعا از بنک آو امریکا نان سکیورد کردیت کارد گرفتین؟؟؟ بات هاو؟؟؟؟ به قول افشین آنویلیوبل!!!
مطمئنین؟؟ منم همین بانک حساب باز کردم اما سکیورد بهم داد و گفت دوس داری ماهانه چقدر کردیت داشته باشی منم گفتم و معادل همون پول رو سپرده از حساب سیوینگم برداشت!
حتما 1 بررسی بکنین که ببینین سکیورد میاد یا نان سکیورد، چون با توجه به اوضاع اقتصادی و اینکه شما احتمالا هنوز کار ندارین، نان سکیورد نمیدن! اونم این بانک!
اگه کار داشته باشین و حقوق ماهانه، بعد از 2-3 ماه شاید بدن اما فکر نکنم بازم 2500 تا بدن!!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-16 ساعت 04:51)rayanmoli نوشته:  سلام
ما تقریبا" 20 روز رسیدیم. من همسرم باردار هست و خودم هنوز کار پیدا نکردم. برای بیمه مدیکر خانومم یه صحبت اولیه با سوشیال کردم مثل اینکه باید تو حسابت پول کمی باشه مثلا" زیر 2000 دلار(من دقیقا" نمی دونم). من تو حساب خودم 10000 دلار دارم. خوب اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. آیا من باید واسه خانومم حتما" حساب باز کنم؟ پول تو حساب خودمو خارج کنم؟ شک نمی کنند؟

با تشکر
دوست عزیز ما بعد از خرید ماشین و اجاره خونه رفتیم به این مکان مراجعه کردیم شاید تو حسابمون حدود هزارتا یا یه کم بیشتر پول بود به دختر کوچیک ما که بیمه رو دادن !
تشکر کنندگان: *NASIM* ، ali234 ، afs ، afshinghwink ، ikamaly ، itsmasoud ، parsush ، mhb161 ، Saiban ، الا ، مانترا ، mirzamemar ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان