2013-06-16 ساعت 19:17
(2013-06-16 ساعت 13:12)*NASIM* نوشته:(2013-06-16 ساعت 05:43)sadeghi897 نوشته:(2013-06-16 ساعت 05:23)shayangh نوشته: دوستان سلام ما دیروز به اداره سوشیال سن هوزه مراجعه کردیم و اونها هیچ کاری برامون انجام ندادند وگفتند که مراحل کارهایتان به محض ورود در روز قبل انجام شده است و باید حدود سه تا چهار هفته صبر کنید تا کارتتان به دستتان برسد....ما تعجب کردیم چون این کاملا متفاوت از چیزهایی بود که تو این مدت از شما دوستان شنیده بودیم...بعد من در مورد شماره پرسیدم که لا اقل شماره اش را با ما بدهند ولی اونها گفتند که باید تا سه چهار هفته صبر کنی تا کارتتون بیاد...الآن شماره ای به شماداده نمی شه. ..اگر بعد از این مدت کارت به دستتون نرسید باید به اینجا مراجعه کنید.....نمی دونم کسی تا حالا با این رویه برخورد کرده یا نه؟....اگر بوده لطفا اطلاع دهد....ممنونمSalam shayan jan
Daghighan be manam hamin goftan
Eyval shoma ham unadin san jose
d
bazam ye donya mamnonam vase mohabbatetun(2013-06-16 ساعت 05:52)مرآت74 نوشته: بعد از 10 روز که رفتم اداره سوشیال به من هم همین رو گفتن و گفتن تا یک ماه صبر کن اگر نیومد بیا با پاسپورت ها(2013-06-16 ساعت 06:44)rayanmoli نوشته: سلام
تنها راهش اینه که به ادارات دیگه مراجعه کنی. حتی توی یک اداره نیز افراد مختلف سلیقه ای عمل می کنند. کلا" اینجا کارهای دولتی گاهی اوقات از ایران هم بدتره. باور کنید اگه ما تحریم نبودیم و یک کم دولتمردهای قوی تری داشتیم هیچ گاه نیاز نبود اینجا باشیم. مثلا" میگن اینجا آدمها خوب رانندگی می کنند. من هم می گم آره ولی آیا می تونند با اون تعداد ماشین زیاد و جاده های کم و شلوغ تو تهران این جوری رانندگی کنند؟ فکر نمی کنم.یا مثلا" می ری ماشین اجاره می کنی همه شرایط رو اولش نمی گن آخرش که می ری ماشینو پس بدی اگه بنزین دوباره پرش نکنی به جای گالنی 3.7 ازت گالنی 9 دلار می گیرند بعد می گن ما Honest هستیم و شما عقب مانده!؟. اینو خواستم بگم که فکر نکنید اینجا بهشته.
موفق باشید
دوستان عزیز
اساساً موضوع خیلی ساده تر از این حرفهاست، باور کنید یا نکنید نه شما را از سر باز کردند و نه سلیقه ای و بی قانون عمل کردند. مسئله این است که روندِ معلومِ کار اینگونه است که به محض ورودِ شما مراحل لازم به طور خودکار برای صدور و ارسال ssn و گرین کارتتان انجام می شود و بدون هیچگونه درخواست، مراجعه و پیگیری در اولین فرصت به آدرس شما پست خواهد شد. کارت من بدون پیگیری و مراجعۀ حضوری 10-12 روز بعد به آدرسم رسید. شما فقط در صورتی که 3 هفته یا بیشتر از تاریخ ورودتان گذشت و ssn را دریافت نکردید باید مراجعه و پیگیری کنید و اگر نه این مرحله ای نیست که الزاماً به محض ورود همۀ مهاجران نیاز به انجامش داشته باشند.
البته راهنمایی من کاملاً تکراری بود چون حداقل در پست های 2012 این موضوع بارها مطرح شده و اگر با دقت مطالعه می کردید می دیدید که در گذشته هم دوستانی بودند که هفته اول رفتند، همین پاسخ را گرفتند و برگشتند، به این دلیل که اصلاً نیازی نبوده مراجعه کنند و من نمی دانم چرا همه تصور می کنند باید در بدو ورود شخصاً پیگیر این امر باشند!!!
به هر ترتیب، نگران نباشید عزیزان، طبق روال قانونی تا 3 هفته بعد از ورودتان به آدرس شما ارسال خواهد شد ولی اگر حدود 3 یا 4 هفته گذشت و به دستتان نرسید، خودتان برای پیگیری مراجعه کنید. امیدوارم دوستانی که از این به بعد سفر می کنند هم این مسئله را مدنظر قرار دهند و زمان و هزینۀ اضافی صرف مراجعۀ حضوری نکنند چون حقیقتاً هیچ ضرورتی ندارد.
پیروز باشید
سلام دوست عزیز
مساله این طور که شما می گویید نیست. ما بعد از 10 روز از اومدنون رفتیم اداره سوشیال اول رفتیم توی یک صف اولیه و اون بهمون وقت داد و بعد از یک ساعت کهنوبتمون شد رفتیم پیش یکی از کارمندها تا ویزا و تاریخ ورود رو دید گفت سه هفته باید صبر کنید. حتی به خودش زحمت نداد نو سیستم رو نگاه کنه. فرداش رفتیم یه اداره دیگه و این دفعه که نوبتمون شد خوب یه آقای مهربونی بود و تو سیستم رو نگاه کرد گفت برای پسرتون شماره اش اختصاص داده شده است(این هم از اونکارهای عجیب و غریب اینها که مابا هم اومدیم ولی برای یکی شماره اختصاص دادند و برای دیگری نه) و برای من و همسرم تو سیستم وارد کرد. و گفت دو سه روز دیگه می تونی بیایی و شماره شو بگیری و من دوباره رفتم و اون کارمند نبود و یهخانومه بود و گفت نه همکارمون اشتباه کرده و باید صبر کنی تا کارتت بیاد که بعد از یک هفته اومد به آدرسمون. ولی هنوز بعد از گذشت نزدیک به 20 روز کارت سوشیال پسرم نیومده. خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه.
با تشکر و امتنان