کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-17 ساعت 03:41)r_ent نوشته:  rayanmoli ؟؟؟؟ شما واقعا از بنک آو آمریکا نان سکیورد کردیت کارد گرفتین؟؟؟ بات هاو؟؟؟؟ به قول افشین آنویلیوبل!!!
مطمئنین؟؟ منم همین بانک حساب باز کردم اما سکیورد بهم داد و گفت دوس داری ماهانه چقدر کردیت داشته باشی منم گفتم و معادل همون پول رو سپرده از حساب سیوینگم برداشت!
حتما 1 بررسی بکنین که ببینین سکیورد میاد یا نان سکیورد، چون با توجه به اوضاع اقتصادی و اینکه شما احتمالا هنوز کار ندارین، نان سکیورد نمیدن! اونم این بانک!
اگه کار داشته باشین و حقوق ماهانه، بعد از 2-3 ماه شاید بدن اما فکر نکنم بازم 2500 تا بدن!!!

موجودی حسابتون چقدره؟ ایشون مقدار نسبتا خوبی سپرده گذاشتن. اینجا حتی بانک chase که خیلی سخت کردیت میده به ما گفت اگه 18000 دلار بخوابونید به حساب بهتون کردیت خوبی میدیم Wink
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: r_ent ، afs ، Danoosh ، afshinghwink ، ikamaly ، parsush ، mhb161 ، Saiban ، الا ، مانترا ، jazirehh
(2013-06-17 ساعت 05:58)ali234 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 03:41)r_ent نوشته:  rayanmoli ؟؟؟؟ شما واقعا از بنک آو آمریکا نان سکیورد کردیت کارد گرفتین؟؟؟ بات هاو؟؟؟؟ به قول افشین آنویلیوبل!!!
مطمئنین؟؟ منم همین بانک حساب باز کردم اما سکیورد بهم داد و گفت دوس داری ماهانه چقدر کردیت داشته باشی منم گفتم و معادل همون پول رو سپرده از حساب سیوینگم برداشت!
حتما 1 بررسی بکنین که ببینین سکیورد میاد یا نان سکیورد، چون با توجه به اوضاع اقتصادی و اینکه شما احتمالا هنوز کار ندارین، نان سکیورد نمیدن! اونم این بانک!
اگه کار داشته باشین و حقوق ماهانه، بعد از 2-3 ماه شاید بدن اما فکر نکنم بازم 2500 تا بدن!!!

موجودی حسابتون چقدره؟ ایشون مقدار نسبتا خوبی سپرده گذاشتن. اینجا حتی بانک chase که خیلی سخت کردیت میده به ما گفت اگه 18000 دلار بخوابونید به حساب بهتون کردیت خوبی میدیم Wink

نه منم موجودیم همین حدوده
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: fire dragon ، ali234 ، afs ، afshinghwink ، babak_1363 ، ikamaly ، mhb161 ، الا ، مانترا
من یه مقدار اطلاعات جدید تو مهاجرت نامه اضافه کردم
در مورد گرین کارد و کردیت کارد و گواهینامه Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
با سلام خدمت دوستان و تشکر از تمام راهنمایی های خوبتون،

لطفا در مورد مراحل واریز ۱۶۵ دلار برای گرین کارت (step by step) توضیح دهید.

من در سایت اعلام شده Account USCIS.govساختم ولی‌ مشکل اینجاست که نمیدونم برای پرداخت پول به کدوم

قسمت باید رفت.

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 15:01)farzad86 نوشته:  با سلام خدمت دوستان و تشکر از تمام راهنمایی های خوبتون،

لطفا در مورد مراحل واریز ۱۶۵ دلار برای گرین کارت (step by step) توضیح دهید.

من در سایت اعلام شده Account USCIS.govساختم ولی‌ مشکل اینجاست که نمیدونم برای پرداخت پول به کدوم

قسمت باید رفت.

با تشکر

دوست عزیز باید رو تب Apply Online کلیک کنید. اما در حال حاضر سایت کذایی کار نمی کنه!! و ما همگی خودمون رو با سماق مشغول کردیم!!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: nimo80 ، farzad86 ، الا ، mhb161 ، fire dragon ، afshinghwink
دوستان
من هم تاپیک زندگی و کار در سن دیه گو رو خوندم و هم سیلیکون ولی (و سان فرانسیسکو)
اما نمی تونم دقیقا بسنجم شرایط زندگی برای یک تازه مهاجر تو کدومشون بهتره ، شرایطی مثل کالج و دوره ی ESL و پیدا کردن کار و رفت و آمد و اجاره Studio یا Room ؟
خب البته تا آدم خودش نره و تجربه نکنه با خوندن تجربه ی دیگران نمی تونه مشکلات و خوبی هاش رو متوجه بشه ! چون هر کی با توجه به موقعیت و دانش و کار خودش تجربه اش رو می نویسه !!
ولی میشه یکی کلی برای من بگه برای یکی تازه می خواد وارد کالیفرنیا بشه کدوم یکی از دو شهر ، شرایط مساعدتره؟ Smile
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: itsmasoud ، گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink
(2013-06-16 ساعت 23:12)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:38)nimo80 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:44)tabim4 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 11:15)nimo80 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 15:27)nimo80 نوشته:  دوستای خوبــــــــــــــــم
یکی برای من از آمریکا 165 $ رو پرداخت کرده امروز. البته اکانتش رو خودم باز کرده بودم ، حالا برام ایمیل اومده Case Update Notification ولی آپدیت شدنش رو نمی تونم تو سایت http://www.uscis.gov چک کنم !!! میشه راهنماییم کنین بعد از پرداخت 165 $ از چه صفحه ای باید پرینت بگیریم یا اصلا پرینت لازمه؟
راستی receipt number کجا باید دریافت کنیم؟ وقتی وارد اکانتمون می شیم تو قسمت View Messages ؟ یا از طریق ایمیل؟

دوستای عزیــــــــــــــــــــــزم من هنوز در حالت waiting برای دریافت جواباتون هستما ... میشه لطف کنین این سوال من رو هم جواب بدین؟
ایشالا بیام آمریکا جبران این زحمتایی که بهتون می دم رو بکنم Big Grin

آها در ضمن اکانتم هم ارور می ده: There was a technical problem while handling the request.
همچین داره اذیت می کنه فک کنم :|
لطفاً متخصصین کامپیوتر و نرم افزار در قبال اینگونه سوالات فنی بی تفاوت نباشند و لااقل اظهار نظر کنند میبینم که دوستان بدون هیچگونه مرجع پاسخگو و منبع اطلاعاتی موثق فقط از طریق سعی و خطا و البته با اعصاب داغون با این سیستم پرداخت $ 165 میخوان مشکلشون را حل کنند.
ناراحتم از اینکه میبینم یک عده از اعضا فقط مصرف کننده این انجمن هستند و فقط بدنبال بدست آوردن نکات طلایی و کلیدی و تجارب مفید سایرین هستند و بعد از اینکه کارشون راه افتاد دیگه غیبشون میزنه و عزیزان دیگر را که در نیمه راه مهاجرت گیر افتاده اند تنها میزارند ما نباید فقط به فکر منافع خود باشیم.

دست شما درد نکنه دوست عزیزم
من هم دقیقا با شما موافقم ... خودم هم وقتی مشکلم بر طرف شد در یاری کردن به دوستانی که تازه در اول راهن کوتاهی نمی کنم . کَما اینکه الان در تاپیک سفر به ترکیه برای مصاحبه سعی می کنم سوالات دوستایی که می دونم رو جواب بدم
درود بر دوستان عزیز
اینکه کسی به شما جوابی نمیده و اینکه میبینید چند دفعه اینجا پست گذاشتین و تعداد بسیار محدودی زیر پست شما جواب دادن، این نیست که بقیه دوستان به فکر خودشون هستند و اصلاً مشکل شما براشون هیچی مهم نیست... فقط با دلیل اینه که این سیستمی که الان شما ها باهاش دارین دست و پنجه نرم میکنین( اکانت ساختن و متد جدید رو میگم) کمتر از 1 ماهه اگه اشتباه نکنم به راه افتاده و به اندازه کافی خود NVC هم باهاش به مشکل خورده و متأسفانه شما دوستان عزیز جزو اولین گروه هستین که میخواهین از این طریق پرداخت کنین...
سر همین بقیه دوستان واقعاً راه حل درستی برای شما نمیتونن ارائه کنند، پس به خاطر همین میبینین که کسی جوابگو نیست...
اگه یادتون باشه چند وقت پیش هم ( سه هفته پیش) خود سایت اعلام کرد که به دلیل مشکلاتی، تا اطلاع ثانوی سایت ارور هایی داره و خواسته بود تا اطلاع بعدیشون کار پرداختتون رو به تعویق بیندازین...
الانم شک نکنین که دوباره به مشکلاتی برخوردن، که شما دوستان عزیز راحت نمیتونین کاراتون رو هندل کنین...
خلاصه به نظر من اگه یه چند روزی صبور باشین، مطمئن باشین که خود پشتیبان سایت مشکل رو براتون حل میکنهBig Grin
اینو بدونین تمامی دوستان در این سایت ،همانند برادر و خواهرهای نسبی نهایت لطفشون رو به هم دارند و شما خرده از دوستان نگیرین لطفاً Shy
با تشکر

دوستان میگم اصلا" این قضیه رو دیگه بیخیال بشیم و بریم اونجا که رسیدیم سریع حساب باز کنیم و پرداخت کنیم چون فکر میکنم تو فرودگاه هم که برسیم بصورت نقد ازمون نگیرن و بهرحال باید به حرف دوستانی که گفتند از اونجا پرداخت کردن اطمینان کنیم چون من هم که دیگه دارم میرم و زیاد وقت هم ندارم..
تشکر کنندگان: itsmasoud ، *NASIM* ، mhb161 ، ikamaly ، afshinghwink ، shosab ، خانه
(2013-06-17 ساعت 00:47)rayanmoli نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:48)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:17)rayanmoli نوشته:  سلام دوست عزیز
مساله این طور که شما می گویید نیست. ما بعد از 10 روز از اومدنون رفتیم اداره سوشیال اول رفتیم توی یک صف اولیه و اون بهمون وقت داد و بعد از یک ساعت کهنوبتمون شد رفتیم پیش یکی از کارمندها تا ویزا و تاریخ ورود رو دید گفت سه هفته باید صبر کنید....
... باید صبر کنی تا کارتت بیاد که بعد از یک هفته اومد به آدرسمون. ولی هنوزبعد از گذشت نزدیک به 20 روزکارت سوشیال پسرم نیومده. خوب شما به این سیستم چه نمره ای می دی؟خودت می دونی تا سوشیال نداشته باشی عملا" هیچ کاری نمی تونی بکنی؟ خوب این مساله یعنی سلیق های عمل کردن و نداشتن برنامه...

خیر دوست عزیز اتفاقاً دقیقاً همینطور است که من می گویم، اگرچه دوست خوبم من نگفتم سیستم اداری آمریکا بی نقص است، بی شک نیست. ادعا هم نکردم و نمی کنم که [به قول شما] آمریکا بهشت است اما شما به مثال خودتان دقت کنید، شما قبل از گذشت 3 هفته زحمت مراجعۀ مکرر به ادارات را کشیدید و رفتید و آمدید و این را می گذارید به حساب عملکرد بد سیستم! در حالی حرف من را نقض می کنید که من دارم می گویم شما باید حداقل 3 هفته زمان بدهید و بعد اگر به آدرس پستی شما ارسال نشد مراجعه کنید، شما خودتان می گویید از روز دهم بارها مراجعه کردید و اینکه به جواب نرسیدید را به حساب بی کفایتی و منظم نبودن آنها و نادرست بودن راهنمایی من می گذارید؟ در حالیکه به نظر می رسد که دریافت ssnتان در نهایت هم بیش از 3 هفته طول نکشیده، اینطور نیست؟ شما حدود 20 روز است که وارد شده اید، نه؟! وقتی هنوز 3 هفته نگذشته پس بر چه اساسی می فرمایید آنطور که من می گویم نیست؟ شما اصلاً صبر نکردید که ببینید آنگونه که من می گویم هست یا خیر! ...
.... الان اگر من با شما مخالفت می کنم به هیچ عنوان برای اثبات حقانیت حرف خودم نیست، صرفاً به این دلیل است که سایرینی که از این به بعد وارد آمریکا می شوند، به استناد حرف شما گمان نبرند که ssn به طور خودکار صادر و ارسال نخواهد شد و با مراجعۀ بیهوده و مکرر به ادارات خود را سردرگم نکنند. این توضیحات را نوشتم تا دیگران با الگو قرار دادن تجربۀ شما از روزهای نخست همین راه پرفراز و نشیب و عبث را نروند و بدانند که روال صحیح کار چیست واگرنه صمیمانه امیدوارم از توضیحات صریح من آزرده نشوید.
امید که خوش و پیروز باشید دوست من Smile

با سلام مجدد
ضمن تشکر از شما دوست عزیز باعث وقتیکه گذاشتید. شاید منظور من رو درست متوجه نشدید. البته بحث طولانی شد. ببخشید ولی لپ مطلب این هست که آقا یک خانواده تازه وارد به این کشور را نباید تا 21 روز نگه داشت و بعدش هم احتمالن گفت بیایید برای سوشیال اقدام کنید. بدون سوشیال شما هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. خدارو شکر در دوره کامپیوتر هستیم. فرض کنیم من نوعی حالا به هر دلیلی می رم اداره سوشیال خوب حداقل می تونه تو سیستم نگاه کنه ببینه وضعیت شماره من چطوره؟ یا اینکه اصلا" اقدام شدهیا نه؟ جالب اینکه دوست من از همین اداره 5 سال یش اقدام کرده بود و بهش گفتند 21 روز صبر کن و اونم صبر کرده بود بعد 21 روز رفته بد تازه اقدام کرده بود و یک هفته بعدش اومده بود. یعنی 28 روز خوب این به نظر من خوب نیست یعنی حداقل 1 ماه در هتل . خوب بگذریم. اینجا مزایا زیاد داره و فقط خواستم بگم کارهای دولتی زیاد خوب نیست...

دوست گرامی
با این بخش از گفتۀ شما موافقم که حدود 1 ماه سرکردن در هتل برای یک خانواده مهاجر بسیار مشکل و هزینه بر است و بهتر بود که کارهای اداری زودتر انجام می گرفت اما... اینکه شما الان به دوستان پیشنهاد بدهید که در صورت تمایل به اداره ای مراجعه کنند صرفاً برای اینکه از وضعیت ssn مطلع شوند و فقط اطمینان خاطر پیدا کنند که در دست اقدام است تا زمان را از دست ندهند و البته با پذیرش اینکه اجباری هم در کار نیست خیلی تفاوت دارد با اینکه قبلاً در جواب دوستانی که سردرگم بودند که برای دریافت ssn چه باید بکنند و چرا ادارات می گویند تا 3 هفته صبر کنید، پس حالا چه کنیم! شما فرمودید چاره ای ندارند جز اینکه به ادارۀ دیگری مراجعه کنند و به هر ترتیب خودشان پیگیر امر باشند و باید هر طور شده به جواب مطلوب برسند، این دو با هم خیلی فرق دارند دوست عزیز، ضمن اینکه هر دو برخلاف این قاعده است که تازه واردها باید 3 هفته به آنها فرصت بدهند و با مراجعات حضوری مکرر روال اداری و برنامۀ کاری آنها را دستکاری نکنند ( چه برای استعلام وضعیت و چه برای دادن درخواست که بعضی از دوستان به اشتباه فکر می کنند که لازم است). اگر غیر از این بود بی تردید اعلام می کردند که هر مهاجری در بدو ورود مراجعه کند تا مطمئن شود که پرونده اش تشکیل شده و بعد برود تا هفتۀ سوم منتظر بماند!
شما فرمودید من متوجه منظور شما نمی شوم خوب شاید هم حق با شماست، به هر حال سوء تفاهم خیلی مواقع پیش می آید، شاید من درک روشنی از دیدگاه شما ندارم و ظاهراً این ضعف را هم دارم که نمی توانم مقصودم را درست برای شما بشکافم، از این بابت متاسفم.
در مورد اینکه بدون ssn کاری نمی توان کرد هم اگرچه حقِ مسلم با شماست اما دوست خوبِ من لطفاً توجه کنید که این شرایط برای همۀ مهاجران یکسان است و تنها مختصِ شما و خانواده تان نیست، دوست عزیز شرایط فعلی شما اگرچه حتم دارم که خیلی خوشایند نیست اما شرایطی ست که همۀ ما تجربه کرده یا خواهیم کرد و برای من و سایر دوستان کاملاً قابل درک است اما... شکی نیست که شما هم مثل تک تک ما خیلی خوب می دانید که مهاجرت هزینه های مادی و معنوی سنگینی دارد که شاید همین بلاتکلیفی در هفته های اول شایعترینش باشد، هزینه ای که متاسفانه معمولاً گریزی از آن نیست و گریبانگیر اکثر مهاجران در سراسر دنیا بوده، هست و خواهد بود. صمیمانه آرزو می کنم که مسیر شما و خانواده تان از این پس هموار و بسی روشن باشد. موید باشید Smile.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: مانترا ، afs ، afshinghwink ، abonayer ، سمانه777 ، mrbonbon ، remarya
از دوستان کسی می تونه خواهشا خیلی سریع بگه برای باز کردن حساب سیوینگ چه مدارکی لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: azar1348 ، afshinghwink ، mirzamemar
(2013-06-17 ساعت 18:59)nirvana_kobin نوشته:  از دوستان کسی می تونه خواهشا خیلی سریع بگه برای باز کردن حساب سیوینگ چه مدارکی لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1- پاسپورت, کارت سوشیال سکوریتی (در صورت وجود), هر شناسه عکس دار دیگری که دارید مثل آیدی کارت و یا گواهینامه بین المللی.
2- پول به میزان کافی. گمان کنم حداقل برای افتتاح حساب سیوینگ باید 300 دلار پول داشته باشید و در آن بگذارید.
با آرزوی موفقیت برای شما
(2013-06-17 ساعت 04:35)narcies1366 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 04:51)rayanmoli نوشته:  سلام
ما تقریبا" 20 روز رسیدیم. من همسرم باردار هست و خودم هنوز کار پیدا نکردم. برای بیمه مدیکر خانومم یه صحبت اولیه با سوشیال کردم مثل اینکه باید تو حسابت پول کمی باشه مثلا" زیر 2000 دلار(من دقیقا" نمی دونم). من تو حساب خودم 10000 دلار دارم. خوب اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. آیا من باید واسه خانومم حتما" حساب باز کنم؟ پول تو حساب خودمو خارج کنم؟ شک نمی کنند؟

با تشکر
دوست عزیز ما بعد از خرید ماشین و اجاره خونه رفتیم به این مکان مراجعه کردیم شاید تو حسابمون حدود هزارتا یا یه کم بیشتر پول بود به دختر کوچیک ما که بیمه رو دادن !

دوستان یک سوال: پولی که توی فرودگاه و داخل فرم گمرک اعلام می کنیم کجا ثبت میشه؟ منظورم اینه که مثلا اگر مبلغ20000 تا باشه و بعدش بخواهیم بیمه بگیریم(خانم من باردار هستش) مشکلی ایجاد نمیکنه؟چون برای بیمه باید کمتر از 2000 تا تو حساب داشته باشیم، میشه پول رو گذاشت لای متکاBig Grin و برای بیمه اقدام کرد یا می فهمن؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mhb161 ، ikamaly ، afs ، afshinghwink
سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز از سایت usavisa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...
خواستم بدونم بچه ها شما هم واستون همچین میل هایی اومده واسش؟
دقیقا شماره بسته ای که میده همونی که روی جلد ptt هست؟
تشکر کنندگان: nimo80 ، afshinghwink
(2013-06-17 ساعت 22:35)sami0 نوشته:  سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز از سایت usavisa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...

برای من هم بعد از اینکه از آنکارا برگشتم و بسته و ویزامو دریافت کرده بودم 2 بار همین ایمیل اومد .. شاید تو سیستمشون مونده و هی اتوماتیک ارسال میشه . چیز مهمی نیست فکر کنم
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: alirezass ، afshinghwink ، mirzamemar ، mhb161
(2013-06-17 ساعت 23:04)nimo80 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 22:35)sami0 نوشته:  سلام بچه ها

برای من هم بعد از اینکه از آنکارا برگشتم و بسته و ویزامو دریافت کرده بودم 2 بار همین ایمیل اومد .. شاید تو سیستمشون مونده و هی اتوماتیک ارسال میشه . چیز مهمی نیست فکر کنم

واسه من یک بار یک هفته بعد از اومدنم از آنکارا اومد یک بارم 10 روزه پیش اومده؟اگه برای شما هم اومده پس سایت حتما مشکل داره ,این طور نیست؟آخه شماره بارنامه دقیقا همونی که روی پاکت ptt هست
تشکر کنندگان: amir82 ، afshinghwink ، mirzamemar
سلام به همگی
امروز بالاخره اون صفحه کزایی 165$ برای Apply online کار کرد و من وارد صفحه بعدی شدم. ولی مشکل اینه که A نامبر منو قبول نمیکنه. شماره ای که من از سفارت گرفتم با A شروع میشه و بعدش 8 تا عدده در صورتی که فرمتی که خودش میخواد بعد از A باید 9 تا عدد باشه. خودش گفته (e.g. A123456789) کسی میدونه مشکل کجاست. آیا A نامبر بقیه دوستان هم 8 عددی هست یا 9 تای؟؟
با تشکر
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nimo80

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان