موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 23:34)sami0 نوشته: (2013-06-17 ساعت 23:04)nimo80 نوشته: (2013-06-17 ساعت 22:35)sami0 نوشته: سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز از سایت usavisa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...
خواستم بدونم بچه ها شما هم واستون همچین میل هایی اومده واسش؟
دقیقا شماره بسته ای که میده همونی که روی جلد ptt هست؟
برای من هم بعد از اینکه از آنکارا برگشتم و بسته و ویزامو دریافت کرده بودم 2 بار همین ایمیل اومد .. شاید تو سیستمشون مونده و هی اتوماتیک ارسال میشه . چیز مهمی نیست فکر کنم
واسه من یک بار یک هفته بعد از اومدنم از آنکارا اومد یک بارم 10 روزه پیش اومده؟اگه برای شما هم اومده پس سایت حتما مشکل داره ,این طور نیست؟آخه شماره بارنامه دقیقا همونی که روی پاکت ptt هست
نگران نباشید.برای منم همه ایمیلهاشون ۲بار میاد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 21:32)rs232 نوشته: (2013-06-17 ساعت 18:59)nirvana_kobin نوشته: از دوستان کسی می تونه خواهشا خیلی سریع بگه برای باز کردن حساب سیوینگ چه مدارکی لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- پاسپورت, کارت سوشیال سکوریتی (در صورت وجود), هر شناسه عکس دار دیگری که دارید مثل آیدی کارت و یا گواهینامه بین المللی.
2- پول به میزان کافی. گمان کنم حداقل برای افتتاح حساب سیوینگ باید 300 دلار پول داشته باشید و در آن بگذارید.
جقدر برام جالب بود که یه پست از شما دیدم
فکر میکردم دیگه با وجود کار و زندگی و عیالواری اینجا رو فراموش کردید.
خواستم تشکر کنم بابت تمامی نوشته های خوبتون و اینکه اگه میتونید هر از گاهی به ما سر بزنید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 23:57)nina22 نوشته: (2013-06-17 ساعت 23:34)sami0 نوشته: (2013-06-17 ساعت 23:04)nimo80 نوشته: (2013-06-17 ساعت 22:35)sami0 نوشته: سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز از سایت usavisa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...
خواستم بدونم بچه ها شما هم واستون همچین میل هایی اومده واسش؟
دقیقا شماره بسته ای که میده همونی که روی جلد ptt هست؟
برای من هم بعد از اینکه از آنکارا برگشتم و بسته و ویزامو دریافت کرده بودم 2 بار همین ایمیل اومد .. شاید تو سیستمشون مونده و هی اتوماتیک ارسال میشه . چیز مهمی نیست فکر کنم
واسه من یک بار یک هفته بعد از اومدنم از آنکارا اومد یک بارم 10 روزه پیش اومده؟اگه برای شما هم اومده پس سایت حت مشکل داره ,این طور نیست؟آخه شماره بارنامه دقیقا همونی که روی پاکت ptt هست
نگران نباشید.برای منم همه ایمیلهاشون ۲بار میاد.
براي همسر من هم همون إيميل أمد
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من يك پست راجع به تغيير امضا گذاشته بودم الان نيست
اگر بخايم از اين به بعد امضامون با امضايي كه تو سفارت و پاي فرم ها زديم و تو پاسپورت داريم فرق داشته باشه چه كار بايد بكنيم
و اصلا ايا ميتونيم تغييرش بديم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
فقط بانکها نمونه امضا را با امضای روی چک تطبیق میدند دیگه هیچ جا به امضا اهمیتی نمیدن
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته اینده عازم امریکا هستم و برادرم که انجا است قرار است کارهای اداری مربوط به ما را انجام دهد و می گوید باید گواهی ازدواج و شناسنامه ها اصل و کپی را ببریم ایا اینطور است ؟
Once you are here, we need to take care of the following:
- social security card
- driver license and ID card
- bank account
- credit card
- re-entry permit (passport sefeed)
I'll prepare all the paper work before you get here.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-16 ساعت 16:22)mlo نوشته: دوستان عزیز این سایت:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...rsonal-use
اطلاعات مفیدی در رابطه با مواد غذايی که برای استفاده شخصی میتونید به آمریکا ببرید داره و فکر کنم خیلی به دردتون بخوره. نکته جالبی که با خط قرمز بهش اشاره کرده اینه که : عدم اعلان مواد غذایی همراه شما میتونه جریمه ای بالغ بر 10.000 $ برای شما داشته باشه..
چکیده ای از قسمتهای مفید وب سايت :
مواد غذايی که به طور کلی قابل قبول است:
چاشنی مانند سس گوجه فرنگی (سوس گوجه فرنگی)، خردل، سس مایونز و سس های آماده که شامل محصولات گوشت
روغن زیتون و سایر روغن های نباتی
نان، کلوچه، کراکر، کیک، کافه ها شیرینی گرانولا، غلات و سایر محصولات پخته و فرآوری شده
آب نبات و شکلات
پنیر :پنیر جامد (سخت یا نیمه نرم)، کره، روغن کره، و کشت محصولات لبنی مانند ماست و خامه ترش محدودیتی نمی شود. پنیر فتا، پنیر بری، پنیر کاممبر، پنیر در آب نمک، موزارلا و بوفالو موزارلا مجاز می باشد. پنیر در مایع (مانند پنیر یا پنیر ریکوتا)
کالاها و مواد غذایی کنسرو در خلاء و شیشه بسته بندی شده
ماهی شخصی مقادیر ماهی، میگو، صدف آبالون و غذاهای دریایی دیگر امکان پذیر است و می تواند تازه، منجمد، خشک شده، دودی، کنسرو یا پخته شده باشد
ميوه خشک چیزهایی مانند زردآلو، زرشک، کشمش، خرما، انجیر، انگور فرنگی، هلو، آلو، کشمش، tomatillos، و زرشک
شیر مایع و شیر، شیر محصولات در نظر گرفته شده برای استفاده توسط نوزادان یا کودکان بسیار جوان اگر در مقدار مناسب و یا مقدار بسیار کمی برای استفاده چند روز باشد مجاز هستند.
توجه: شیر و فراورده های لبنی از بز باید مجوز واردات USDA را همراه داشته باشد.
پودر نوشیدنی در ظروف اصلی با مواد تشکیل دهنده ذکر شده به زبان انگلیسی و مهر و موم شده
آب میوه تجاری در قوطی
چای تجاری بسته بندی شده و آماده
. کوک، زرشک و برگ مرکبات ممنوع است
قهوه بو داده و یا تفت نداده (بدون ساقه).
ادویه جات ترشی جات، ادویه جات ترشی جات خشک امکان پذیر به جز پرتقال، لیمو، برگ های لیمو و دیگر مرکبات و زیر ردهlemongrass، و بسیاری از سبزیجات و دانه میوه
عسل، شانه عسل، ژله رویال، یا ماده صمغی قهوهای رنگی شبیه موم آن است
رشته فرنگی که تکه گوشت یا تخم مرغ در بسته آن نباشد
برنج: برنج سفید، برنج باسماتی، برنج قهوه ای، برنج سبوس گیری شده، برنج جلا داده شده، آرد برنج و سایر محصولات که پوست نداشته باشد
آرد گندم، برنج، جو دو سر و آرد ذرت
قطعات قارچ و بخش زیر زمین قارچ، تازه و خشک شده که تمیز و عاری از خاک باشد
-آجیل ورود آجیل امکان پذیر است به صورت آب پز ، پخته شده، پوره، سرخ شده، یا بخار پز. آجیل در صورتی که عاری از پوسته خود باشد، مانند بادام، آجیل فوفل، آجیل برزیل، آکاژو ب، آجیل coquilla، filberts (فندق)، زیتون جاوا، کارا آجیل، آجیل درخت چهل سکه، macadamias، گردوی آمریکایی ،: آجیل pili، آجیل کاج (آجیل کاج)، پسته، و گردو.
آیتم های نانوایی، آب نبات، شکلات، مخلوط کاکائو، نوشیدنی مخلوط، مخلوط کیک فوری، دسر فوری مخلوط، دسر محتوی ارد برنج و تخم مرغ شبیه فرنی، نوشیدنی مخلوط مایع حاوی شیر خشک (از جمله که حاوی قند)، تکه های سیب زمینی، قابل ارائه شده در بسته بندی نهایی به طور کلی مجاز است.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اطلاعات تکمیلی رو از روی وبسایت مطالعه کنید...
سلام دوست من. والا ما كه يك ماه پيش رفتيم و 10 كيلو برنج داشتيم همه رو گرفتند. كلي هم قر زدند كه اين ها كاترپيلار دارند و .... .
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما چند ماه پیش که برای گرفتن گرین کارت به آمریکا رفتیم یه حساب اینترنتی مشترک باز کردیم که گفت میخواین سیوینگ هم داشته باشه و ما گفتیم بله و گفت 25 دلار کافیه برای افتتاح حساب و ما با 25 دلار این حسابو باز کردیم. حالا چند وقت پیش یه ایمیل اومده که البته من دقیق متوجه نشدم ولی به نظر میومد که میگه از این 25 دلار هر چند وقت یکبار یه کمیش کسر میشه و اینکه حسابتونو شارژ کنین. حالا میخواستم بدونم مگه از حسابهای اینترنتی هم شارژ برداشته میشه؟ با توجه به اینکه ما بعد از افتتاح حساب اومدیم ایران و حتی یکبار هم از سرویسهای بانک استفاده نکردیم. من شنیده بودم که حسابهای اینترنتی شارژنداره مگر اینکه حضوری به بانک مراجعه کنید. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ثروتمند ترين شهرهاي آمريكا
در تازه ترين داده هاي اداره سرشماري ايالات متحده ي آمريكا 15 شهر اين كشور با دارا بودن بالاترين متوسط در آمد در فهرستي ارائه شده است .
بازار خبر- ثروتمندترين مناطق در ايالات متحده آمريكا از سالهاي 2009 تا 2010 كه داراي درآمد متوسط دو برابر ميانگين ملي 49.445 دلار هستند در فهرستي 15 گانه از سوي اداره سرشماري آمريكا در اين گزارش معرفي شده است.
1-نخستين شهر در اين فهرست طبقه بندي شده شهر لودون (.Loudoun County, Va ) در ويرجينيا با متوسط در آمد خانوار 119540دلار بوده كه در اين شهر ميزان نرخ فقر بسيار پايين و حدود 3/2 درصد بوده و جمعيت آن از سال 2000تا 2010 به طور تقريبي 2 برابر شده است .
2- فرفكس(.Fairfax County, Va) در ويرجينيا كه يكي از بزرگ ترين شهر ها دراين فهرست از لحاظ جمعيت است و ضمن ارزش بسيار بالا خانه ها در آن متوسط درآمد خانوار در شهر 103010 دلار است.
3- هوارد (.Howard County, Md) در رده بندي بعدي قرار دارد كه در اين شهر 58/3 درصد از ساكنان آن مدرك كارشناسي و يا بالاتر دارند كه متوسط در آمد هر خانوار 101771 دلار است ومتوسط قيمت هر خانه در اين شهر 456200 دلار است.
4- هانتردون (. Hunterdon County, N.J) از ثروتمندترين شهرهاي نيوجرسي واقع در غرب سامرست با متوسط در آمد خانوار 97/874 دلار است . در سرشماري ياد شده متوسط درآمد در اين شهر 100000 دلار بيشتر از قبل شده است و 94 % از ساكنان اين شهر با درآمد ياد شده براي كار كردن در اين شهر اقامت دارند.
5- آرلينگتون (.Arlington County, Va)در ويرجينيا ديگر شهر ثروتمند در رده بندي مابا متوسط درآمد 94986 دلار قرار دارد و زندگي در آرلينگتون ارزان نيست و متوسط ارزش خانه درآن 571700 دلار است كه به نسبت 70000 دلار بيشتر از هر شهر ديگر در رده بندي ما است و 70% ساكنان مدرك كارشناسي و بالاتر دارند.
6- داگلاس (.Douglas County, Colo)متوسط درآمد خانوار 94.909 است شهر داگلاس در غرب مي سي سي پي واقع شده كه جمعيت جوان آن را از ديگران شهرها متمايز كرده است چرا كه 30/5 درصد از ساكنان اين شهر زير 18 سال هستند و جمعيت آن از سال 2000 تا 2010 شاهد افزايش 62/4 درصد است و اين شهر مكان خوبي براي خانواده ها است.
7- استا فورد (.Stafford County, Va) در ويرجينيا يكي از كم جمعيت ترين مناطق با 128961 نفر جمعيت است كه متوسط درآمد در آن 94317 دلار است. آنچه اين شهر را از ديگر شهر ها متمايز كرده پايين بودن نرخ بيكاري با كمتر از 5 درصد و بسيار بهتر از ميانگين ملي كه 8/3 درصد است.
8- شهر سامرست (.Somerset County, N.J) با متوسط درآمد 94270 دلار در رده هشتم فهرست قرار دارد و يكي از معتبر ترين كالج هاي كشور آمريكا در آن واقع شده است و سطح آموزش ساكنان اين شهرستان بالا است و به طور تقريبي 93 درصد از ساكنان داراي مدرك ديپلم، كارشناسي و بالاتر هستند.
9- شهر بعدي پرينس ويليام (.Prince William County, Va) در ويرجنيا با متوسط درآمد هر خانوار 92.655 دلار است و بر اساس سرشماري ياد شده در اين شهر متوسط درآمد خانوار از سال 2009 افزايش داشته و آنچه كه اين شهر را نسبت به ساير شهرها متفاوت كرده رونق 43/2 درصد جمعيت در دهه هاي گذشته است.
10- شهر موريس (.Morris County, N.J)دهمين شهر ثروتمند است كه متوسط درآمد خانواده آن 91/469 دلار است و در آن حدود 20 مكان براي بازي گلف وجود دارد.
11- شهر ناسائو (.Nassau County, N.Y)تنها شهر از نيويورك است كه با متوسط درآمد هر خانوار 91469 دلار در رده بندي ما قرار دارد. نرخ فقر در اين منطقه بسيار كم است و تنها 5 درصد از ساكنان زير خط فقر هستند آنجه اين شهر را از ساير شهرها متمايز مي كند آن است كه 20/7 درصد ساكنان متولد خارج هستند و 27/3 درصد به زبان غير انگليسي صحبت مي كنند.
12- مونتگو مري (.Montgomery County, Md)يكي از بزگ ترين شهر ها در اين رده بندي است كه جمعيت آن نزديك به يك ميليون نفر است كه متوسط درآمد هر خانوار در آن 89155 دلار است و بيش از نيمي از ساكنان آن داراي مدرك ليسانس و بالاتر هستند و متوسط ارزش خانه در اين منطقه حيرت انگيز بوده و در آخرين سرشماري 482900 دلار اعلام شده است.
13- شهر كالورت(.Calvert County, Md) در رده بعدي قرار دارد كه متوسط در آمد هر خانواردر آن با 88862 دلار از سال 2009 فقط 1% كاهش داشته و با توجه به آخرين سرشماري سربازان كهنه كار 10 درصد از جمعيت اين شهر را تشكيل مي دهند.
14- شهر سنت ماري (.St. Mary's County, Md)با متوسط در آمد 88/444 و متوسط در آمد هرخانواردر اين شهر ازحدود 72000 دلار در سال 2009 به 88000 دلار در سال 2010 ، افزايش 22 درصدي را تجربه كرده است
15- شهر چارلز(.Charles County, Md ) در مريلند در فهرست پانزده گانه ما با متوسط درآمد هر خانوار 87007 دلار واقع شده و به عنوان سخاوتمند ترين شهر هاي اين كشور معرفي شده است ضمن اينكه جمعيت آن در قرن 21 ، 21/6 درصد رشد داشته است .
منبع خبر http://bazarkhabar.ir/News.aspx?ID=19659
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 12:14)r_ent نوشته: (2013-06-18 ساعت 09:31)montazer59 نوشته: سلام دوستان
ما چند ماه پیش که برای گرفتن گرین کارت به آمریکا رفتیم یه حساب اینترنتی مشترک باز کردیم که گفت میخواین سیوینگ هم داشته باشه و ما گفتیم بله و گفت 25 دلار کافیه برای افتتاح حساب و ما با 25 دلار این حسابو باز کردیم. حالا چند وقت پیش یه ایمیل اومده که البته من دقیق متوجه نشدم ولی به نظر میومد که میگه از این 25 دلار هر چند وقت یکبار یه کمیش کسر میشه و اینکه حسابتونو شارژ کنین. حالا میخواستم بدونم مگه از حسابهای اینترنتی هم شارژ برداشته میشه؟ با توجه به اینکه ما بعد از افتتاح حساب اومدیم ایران و حتی یکبار هم از سرویسهای بانک استفاده نکردیم. من شنیده بودم که حسابهای اینترنتی شارژنداره مگر اینکه حضوری به بانک مراجعه کنید. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
شما اگر از حداقل میزان تعیین شده توسط بانک، پول بذارین تو حساب یا حتی 1 روز مانده تون بیاد زیر اون عدد خاص، ازتون کارمزد میگیرن
نمیدونم کدوم بانکین اما بنک آو آمریکا مینیمم موجودی سیوینگ باید 1500 دلار باشه تا کارمزد کم نشه و مینیمم چکینگ هم 300 دلاره
مهاجرت نامه منو از تو امضام میتونین بخونین و هر از گاهی هم آپدیت میشه
(به زودی باید اطلاعات مربوط به گواهینامه رو بذارم، امروز خدا رو شکر قبول شدم، با اینکه افسر خیلی سخت گیری بود اما خدا رو شکر قبول شدم، نکاتشو ایشالا بعدا میگم)
بله درسته. ولی کارمند بانک (بانک آو امریکا) به ما گفت که برای باز کردن حساب اینترنتی فقط 25 دلار لازمه. البته اینو از چند ایرانی دیگه هم شنیدم. و ما هم حساب اینترنتی باز کردیم. ولی نمیدونم این ایمیل هاشون معنیش چیه.
در ضمن تبریک میگم به خاطر گواهینامه. امیدوارم همیشه موفق باشید.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 23:20 توسط ALNB.)
سلام
ممکنه درباره موضوع بردن یا انتقال پول راهنمایی کنین؟
فارغ از اینکه 10000 دلار می شه برد یا بیشتر، کلا انتقال از طریق صرافی رو پیشنهاد می کنین یا بردن پول به همراه خودمون رو؟ آخه این دومی که اصلاً امن نیست به نظرم.
البته من دارم به ترتیب صفحه های این تاپیک رو از اول می خونم اما ممکنه طول بکشه تا به پست مورد نظرم برسم.
مرسی
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)