کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
بالاخره بعداز دو هفته شماره ssn ما هم اومد
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
دوستان من بالاخره متوجه نشدم بعد از رسيدن به اونجا ايا بريم خودمون اداره سوشيال يا منظر باشيم و نيازي نيست كه ما مراجعه كنيم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، mhb161 ، afshinghwink
(2013-06-19 ساعت 01:43)shaso نوشته:  دوستان من بالاخره متوجه نشدم بعد از رسيدن به اونجا ايا بريم خودمون اداره سوشيال يا منظر باشيم و نيازي نيست كه ما مراجعه كنيم؟

قانونیش اینه که منتظر باشید به مدت سه هفته . اگه بعد از سه هفته نیومد برید و اعلام کنید و از زمان اعلامتون دو هفته بعد میاد.
ایرانیش اینه که تا رسیدید برید درخواست بدید و دو هفته بعدش میاد
البته این گزینه دوم بسته به شهرتون و بعضا اداره ایی که تشریف میبرید متفاوت عمل میکنه.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-06-18 ساعت 11:31)mlo نوشته:  ثروتمند ترين شهرهاي آمريكا

در تازه ترين داده هاي اداره سرشماري ايالات متحده ي آمريكا 15 شهر اين كشور با دارا بودن بالاترين متوسط در آمد در فهرستي ارائه شده است .
بازار خبر- ثروتمندترين مناطق در ايالات متحده آمريكا از سالهاي 2009 تا 2010 كه داراي درآمد متوسط دو برابر ميانگين ملي 49.445 دلار هستند در فهرستي 15 گانه از سوي اداره سرشماري آمريكا در اين گزارش معرفي شده است.
1-نخستين شهر در اين فهرست طبقه بندي شده شهر لودون (.Loudoun County, Va ) در ويرجينيا با متوسط در آمد خانوار 119540دلار بوده كه در اين شهر ميزان نرخ فقر بسيار پايين و حدود 3/2 درصد بوده و جمعيت آن از سال 2000تا 2010 به طور تقريبي 2 برابر شده است .

2- فرفكس(.Fairfax County, Va) در ويرجينيا كه يكي از بزرگ ترين شهر ها دراين فهرست از لحاظ جمعيت است و ضمن ارزش بسيار بالا خانه ها در آن متوسط درآمد خانوار در شهر 103010 دلار است.

3- هوارد (.Howard County, Md) در رده بندي بعدي قرار دارد كه در اين شهر 58/3 درصد از ساكنان آن مدرك كارشناسي و يا بالاتر دارند كه متوسط در آمد هر خانوار 101771 دلار است ومتوسط قيمت هر خانه در اين شهر 456200 دلار است.

4- هانتردون (. Hunterdon County, N.J) از ثروتمندترين شهرهاي نيوجرسي واقع در غرب سامرست با متوسط در آمد خانوار 97/874 دلار است . در سرشماري ياد شده متوسط درآمد در اين شهر 100000 دلار بيشتر از قبل شده است و 94 % از ساكنان اين شهر با درآمد ياد شده براي كار كردن در اين شهر اقامت دارند.

5- آرلينگتون (.Arlington County, Va)در ويرجينيا ديگر شهر ثروتمند در رده بندي مابا متوسط درآمد 94986 دلار قرار دارد و زندگي در آرلينگتون ارزان نيست و متوسط ارزش خانه درآن 571700 دلار است كه به نسبت 70000 دلار بيشتر از هر شهر ديگر در رده بندي ما است و 70% ساكنان مدرك كارشناسي و بالاتر دارند.

6- داگلاس (.Douglas County, Colo)متوسط درآمد خانوار 94.909 است شهر داگلاس در غرب مي سي سي پي واقع شده كه جمعيت جوان آن را از ديگران شهرها متمايز كرده است چرا كه 30/5 درصد از ساكنان اين شهر زير 18 سال هستند و جمعيت آن از سال 2000 تا 2010 شاهد افزايش 62/4 درصد است و اين شهر مكان خوبي براي خانواده ها است.
7- استا فورد (.Stafford County, Va) در ويرجينيا يكي از كم جمعيت ترين مناطق با 128961 نفر جمعيت است كه متوسط درآمد در آن 94317 دلار است. آنچه اين شهر را از ديگر شهر ها متمايز كرده پايين بودن نرخ بيكاري با كمتر از 5 درصد و بسيار بهتر از ميانگين ملي كه 8/3 درصد است.
8- شهر سامرست (.Somerset County, N.J) با متوسط درآمد 94270 دلار در رده هشتم فهرست قرار دارد و يكي از معتبر ترين كالج هاي كشور آمريكا در آن واقع شده است و سطح آموزش ساكنان اين شهرستان بالا است و به طور تقريبي 93 درصد از ساكنان داراي مدرك ديپلم، كارشناسي و بالاتر هستند.
9- شهر بعدي پرينس ويليام (.Prince William County, Va) در ويرجنيا با متوسط درآمد هر خانوار 92.655 دلار است و بر اساس سرشماري ياد شده در اين شهر متوسط درآمد خانوار از سال 2009 افزايش داشته و آنچه كه اين شهر را نسبت به ساير شهرها متفاوت كرده رونق 43/2 درصد جمعيت در دهه هاي گذشته است.
10- شهر موريس (.Morris County, N.J)دهمين شهر ثروتمند است كه متوسط درآمد خانواده آن 91/469 دلار است و در آن حدود 20 مكان براي بازي گلف وجود دارد.
11- شهر ناسائو (.Nassau County, N.Y)تنها شهر از نيويورك است كه با متوسط درآمد هر خانوار 91469 دلار در رده بندي ما قرار دارد. نرخ فقر در اين منطقه بسيار كم است و تنها 5 درصد از ساكنان زير خط فقر هستند آنجه اين شهر را از ساير شهرها متمايز مي كند آن است كه 20/7 درصد ساكنان متولد خارج هستند و 27/3 درصد به زبان غير انگليسي صحبت مي كنند.
12- مونتگو مري (.Montgomery County, Md)يكي از بزگ ترين شهر ها در اين رده بندي است كه جمعيت آن نزديك به يك ميليون نفر است كه متوسط درآمد هر خانوار در آن 89155 دلار است و بيش از نيمي از ساكنان آن داراي مدرك ليسانس و بالاتر هستند و متوسط ارزش خانه در اين منطقه حيرت انگيز بوده و در آخرين سرشماري 482900 دلار اعلام شده است.
13- شهر كالورت(.Calvert County, Md) در رده بعدي قرار دارد كه متوسط در آمد هر خانواردر آن با 88862 دلار از سال 2009 فقط 1% كاهش داشته و با توجه به آخرين سرشماري سربازان كهنه كار 10 درصد از جمعيت اين شهر را تشكيل مي دهند.
14- شهر سنت ماري (.St. Mary's County, Md)با متوسط در آمد 88/444 و متوسط در آمد هرخانواردر اين شهر ازحدود 72000 دلار در سال 2009 به 88000 دلار در سال 2010 ، افزايش 22 درصدي را تجربه كرده است

15- شهر چارلز(.Charles County, Md ) در مريلند در فهرست پانزده گانه ما با متوسط درآمد هر خانوار 87007 دلار واقع شده و به عنوان سخاوتمند ترين شهر هاي اين كشور معرفي شده است ضمن اينكه جمعيت آن در قرن 21 ، 21/6 درصد رشد داشته است .

منبع خبر http://bazarkhabar.ir/News.aspx?ID=19659
مرسی mlo عزیز بابت این اطلاعات سودمند با انتشار این لیست دست مخ های اقتصاد دان در انتخاب مقصد مهاجرت رو شد حالا فهمیدم این اصفهونی های ناقلا چرا همش چسبیدند به ویرجینیا و مریلندWink اگه اشتپاه نکنم هدف گذاری جناب افشین عزیز هم ردیف پانزدهم این لیست بوده و یا با خطای کمتر از 5 مایل در نزدیکی آن Smile
کسی می دونه آیا به تعداد دانشگاه هایی که می خواهیم اقدام کنیم باید ریز نمرات ترجمه شده ببریم یا فقط یک سری ترجمه کافیه؟
recommendation letter چطور؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: naarestan ، گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink
(2013-06-17 ساعت 21:42)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 04:35)narcies1366 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 04:51)rayanmoli نوشته:  سلام
ما تقریبا" 20 روز رسیدیم. من همسرم باردار هست و خودم هنوز کار پیدا نکردم. برای بیمه مدیکر خانومم یه صحبت اولیه با سوشیال کردم مثل اینکه باید تو حسابت پول کمی باشه مثلا" زیر 2000 دلار(من دقیقا" نمی دونم). من تو حساب خودم 10000 دلار دارم. خوب اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. آیا من باید واسه خانومم حتما" حساب باز کنم؟ پول تو حساب خودمو خارج کنم؟ شک نمی کنند؟

با تشکر
دوست عزیز ما بعد از خرید ماشین و اجاره خونه رفتیم به این مکان مراجعه کردیم شاید تو حسابمون حدود هزارتا یا یه کم بیشتر پول بود به دختر کوچیک ما که بیمه رو دادن !

دوستان یک سوال: پولی که توی فرودگاه و داخل فرم گمرک اعلام می کنیم کجا ثبت میشه؟ منظورم اینه که مثلا اگر مبلغ20000 تا باشه و بعدش بخواهیم بیمه بگیریم(خانم من باردار هستش) مشکلی ایجاد نمیکنه؟چون برای بیمه باید کمتر از 2000 تا تو حساب داشته باشیم، میشه پول رو گذاشت لای متکاBig Grin و برای بیمه اقدام کرد یا می فهمن؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: naarestan ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، ikamaly
(2013-06-01 ساعت 00:30)taba60 نوشته:  سلام کسی‌ هستش ۲۰ تیر یا زودتر یا دیرتر بخواد بره لوس انجلس?
سلام دوست عزیز من 26 تیر میرم. چطور؟
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ali.US ، mhb161 ، afshinghwink ، ikamaly ، مرآت74
دوستان با تجربه خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایین.روند پرداخت 165 دلار تو ایروان چطوریه؟قبل رفتن به سفارت باید تو ptt ثبت نام کنیم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، مرآت74
دوستاني كه رفتن و الان اونجا هستن !
قيمت خطاي موبايل چطوريه ؟! ازينجا گوشي بياريم بهتره يا بيايم همونجا با كانتركت بگيريم ؟!
من ميخوام آيفون ٥ بگيرم اونجا بهتره يا از همينجا بخرم و برم اونجا سيم كارت بگيرم ؟
اينترنت هم داره رو سيم كارتا ؟!
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، r_ent ، گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink ، ikamaly
سلام دوستان
١- ايا قبل از اومدن گريد كارت با ويزامون از ا م ر ي كا ميتونيم وارد كانادا بشيم؟
٢-از mass و يا va به جز هواپيما با ترن و يا اتوبوس ميشه رفت كانادا؟ و هزينه بليطش تقريبا در چه حدوده؟
مرسي از راهنماييتون.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، afshinghwink
(2013-06-19 ساعت 20:51)tabim4 نوشته:  مرسی mlo عزیز بابت این اطلاعات سودمند با انتشار این لیست دست مخ های اقتصاد دان در انتخاب مقصد مهاجرت رو شد حالا فهمیدم این اصفهونی های ناقلا چرا همش چسبیدند به ویرجینیا و مریلندWink اگه اشتپاه نکنم هدف گذاری جناب افشین عزیز هم ردیف پانزدهم این لیست بوده و یا با خطای کمتر از 5 مایل در نزدیکی آن Smile

ای بابا پس دستم رو شد! اما واقعا یه دلیل منطقی وجود داره که چرا این مناطق این قدر میانگین درآمد بالایی دارند.
من دقیقا وسط هوارد کانتی هستم و با این عددی که نوشته زیر خط فقر که چه عرض کنم زیر زیر خط فقر قرار می گیرم.

نقل قول:3- هوارد (.Howard County, Md) در رده بندي بعدي قرار دارد كه در اين شهر 58/3 درصد از ساكنان آن مدرك كارشناسي و يا بالاتر دارند كه متوسط در آمد هر خانوار 101771 دلار است ومتوسط قيمت هر خانه در اين شهر 456200 دلار است.

ولی جدی به نظر من برای یک تازه مهاجری که سرمایه محدودی داره اومدن توی این مناطق به خصوص اگر تخصص مشخص و شانس برای پیدا کردن کار نباشه به شدت خطرناکه چون خونه، ماشین و حتی خرید روزانه از نظر هزینه ای بالاتر از خیلی مناطق دیگه در میاد
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-20 ساعت 01:34)shaso نوشته:  سلام دوستان
١- ايا قبل از اومدن گريد كارت با ويزامون از ا م ر ي كا ميتونيم وارد كانادا بشيم؟
٢-از mass و يا va به جز هواپيما با ترن و يا اتوبوس ميشه رفت كانادا؟ و هزينه بليطش تقريبا در چه حدوده؟
مرسي از راهنماييتون.

سلام

۱- مثل اینکه می شه
۲-خوب باید بگید کجای کانادا می خواهید برید تا بشه دقیق تر گفت. اما جواب کلی بله است، با ترن دردسرش بیشتره چون شاید با ایستگاه مناسبش فاصله داشته باشید با اتوبوس شاید ارزون تر هم در بیاد.

این لینک رو ببینید برای ترن: http://www.amtrak.com/northeast-train-routes
برای اتوبوس هم خیلی شرکت های مختلف هست سرچ بکنید بهترین قیمت و تاریخی که براتون مناسب هست انتخاب کنید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: shaso ، Saeedv13 ، مانترا ، mhb161 ، afshinghwink ، sadeghi897 ، amir82 ، kouroshd ، behnam88 ، hamedhamed
(2013-06-20 ساعت 01:29)kingrokh نوشته:  دوستاني كه رفتن و الان اونجا هستن !
قيمت خطاي موبايل چطوريه ؟! ازينجا گوشي بياريم بهتره يا بيايم همونجا با كانتركت بگيريم ؟!
من ميخوام آيفون ٥ بگيرم اونجا بهتره يا از همينجا بخرم و برم اونجا سيم كارت بگيرم ؟

سلام
گوشی رو با پلن از اینجا بگیرید به نظر من بهتره
رو سیم کارتها اینترنت دارن
من چون یه ماه اینجام از T-Mobile یه سیم کارت گرفتم که مکالمه و تکست برای داخل امریکا Unlimited هست و اینترنت 4G با دانلود 500 مگ داشت و بعد 500 مگ سرعت 3G میشه و حجم دانلود نامحدود
این پلن رو من 60 دلار گرفتم
تو سایتهاشون برید و بازهم پلنهارو ببینین
ایتجا بیشتر AT&T و T-Mobile میگیرن
موفق باشید
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
من مهاجرت نامم رو آپدیت کردم و اطلاعات گواهینامه رو گذاشتم توش Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: saeeds61 ، afs ، lilac ، Mamadreza ، Saiban ، rozelo ، mhb161 ، afshinghwink ، Alirezaa2013 ، payam62 ، alih ، amir82 ، nooshshahnar ، mrbonbon ، AsemanAbee
(2013-06-20 ساعت 01:29)kingrokh نوشته:  دوستاني كه رفتن و الان اونجا هستن !

سلام دوست عزیز
راستش من دسامبر 2012 یک iphone 5 با contract از شرکت verizon خریدم که ابتدا 209 دلار پرداختم، با قرار 2 سال ماهی 75 دلار. البته دلیل خرید این خط اساساً این بود که [ درست یا غلط] دوستی که میزبانم بودند من را تشویق و کلی هم پافشاری کردند که اینکار را بکنم تا از همان ابتدا قبض پرداخت کنم و اقامتم در آن آدرس را تثبیت کنم و غیره. در واقع این قرارداد تا حدی تحمیلی بود Wink. اگرچه بعد از 2 ماه پرداخت چون برای مدتی برمی گشتم ایران و قصد هم نداشتم به آن ایالت بازگردم ( تثبیت آدرس با پرداخت قبض برایم مهم نبود) و همینطور پرداختن ماهی 75 دلار طی حدود 6 ماهی که خارج از آمریکا بودم به نظرم غیر معقول بود Cool، قراردادم را فسخ کردم که برای فسخ قرارداد هم 330 دلار دیگر پرداختم. در نهایت یک گوشی iphone 5 برای من باقی ماند اما به هیچ وجه ارزانتر از نوع آنلاکش تمام نشد Sad.
با این اوصاف، من شخصاً با توجه به این تجربه و البته نظر به اینکه فعلاً در حال رفت و آمد هستم و هنوز در آمریکا مستقر نشده ام تصمیم دارم اینبار یک سیم کارت at&t بدون contract بگیرم و از گوشی خودم (سونی، نه iphone 5) استفاده کنم تا ماه هایی که ایران هستم هزینه ای بابت تلفن پرداخت نکنم، ضمن اینکه طی سفر اول میزان استفاده ام از موبایل با توجه به اینکه تازه وارد بودم و ارتباطات گسترده ای نداشتم خیلی ناچیز بود و ماهی 75 دلار ابداً برای آن میزان استفاده مناسب نیست.
در مجموع این بستگی تام به نیاز شما، میزان استفاده تان از تلفن، شرایط مالی و مدت اقامتتان دارد که ببینید برای شما گرفتن گوشی با contract مقرون به صرفه است یا خیر!
تصمیم با شماست اما اگر برای اقامت دائم تشریف می برید و میزان استفاده تان هم خیلی کم نیست، پیشنهاد می کنم گوشی با contract بگیرید که در این صورت verizon گزینۀ خوبیست. امیدوارم کمکی کرده باشم Smile.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان