کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-20 ساعت 01:29)kingrokh نوشته:  دوستاني كه رفتن و الان اونجا هستن !
قيمت خطاي موبايل چطوريه ؟! ازينجا گوشي بياريم بهتره يا بيايم همونجا با كانتركت بگيريم ؟!
من ميخوام آيفون ٥ بگيرم اونجا بهتره يا از همينجا بخرم و برم اونجا سيم كارت بگيرم ؟
اينترنت هم داره رو سيم كارتا ؟!

اینجا بگیرین بهتر به نظر میاد
1-قیمتش در بهترین حالت برابره
2-گارانتی داره
3-اگه با پلن بگیرین خیلی ارزون درمیاد
اگه با پلن ورایزن بگیرین، قیمت آیفن5 - 16گیگ، 199@، 32 گیگ،299$ و 64گیگ، 399$ میشه
ورایزن خیلی جاها آنتن میده و گویا بهترین و گرونترینه، اما گرونیش فکر نکنم خیلی فرقی با at/t داشته باشه، فمیلی پلن بهترین گزینه ای هست که من تا حالا به نتیجه رسیدم! البته من تنهام ولی میخوام به فمیلی پلن دوستامون اضافه بشم Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-20 ساعت 02:19)saeeds61 نوشته:  برای داخل آمریکا Unlimited هست و اینترنت 4G با دانلود 500 مگ داشت و بعد 500 مگ سرعت 3G میشه و حجم دانلود نامحدود

مطمئنید بعد از ۵۰۰ مگ 3G می شه؟
این جوری که من می دونم 2G می شه و سرعتش به شدت افتضاح و غیر استفاده می شه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، ehsan_ati ، SOROUSHSOFT ، mgolchin13 ، mhb161 ، javid737 ، afshinghwink ، sadeghi897 ، milad_aae ، amir82 ، azar1348
دوستان در جريان باشين که اينجا بنده به شخصه بعد از حدود 6 ماه حضور در بلاد کفر و با وجود 2 تا کرديت کارد (1 دونه سکيور و 1 دونه آن سکيور) و با کرديت اسکور حدود 670 ، چند روز پيش رفتم t-mobile تا گوشی Samsung Galaxy S4 (به اين صورت که 100 دلار واسه گوشی اولش پرداخت ميکنين و مابقی ماهي 20 دلار به مدت 24 ماه + ماهی 50 دلار واسه هزينه Call, text, پانصد مگ اينترنت که در مجموع ميشه ماهي 70 دلار) بگيرم که بعد از اينکه کرديتم رو چک کردن و با مرکزشون تماس گرفتن، گفتن که سیستم ريجکت ميکنه و نميتونن گوشی رو قسطی بهم بدن و اگه بخوام بايد کل پول گوشی رو یکجا اولش پرداخت کنم. خلاصه منظورم اين هست که فکر نکنين هنوز نرسیده آمريکا ميتونين برين پلن بگيرين! Wink
(2013-06-20 ساعت 05:27)ehsan_ati نوشته:  دوستان در جريان باشين که اينجا بنده به شخصه بعد از حدود 6 ماه حضور در بلاد کفر و با وجود 2 تا کرديت کارد (1 دونه سکيور و 1 دونه آن سکيور) و با کرديت اسکور حدود 670 ، چند روز پيش رفتم t-mobile تا گوشی Samsung Galaxy S4 (به اين صورت که 100 دلار واسه گوشی اولش پرداخت ميکنين و مابقی ماهي 20 دلار به مدت 24 ماه + ماهی 50 دلار واسه هزينه Call, text, پانصد مگ اينترنت که در مجموع ميشه ماهي 70 دلار) بگيرم که بعد از اينکه کرديتم رو چک کردن و با مرکزشون تماس گرفتن، گفتن که سیستم ريجکت ميکنه و نميتونن گوشی رو قسطی بهم بدن و اگه بخوام بايد کل پول گوشی رو یکجا اولش پرداخت کنم. خلاصه منظورم اين هست که فکر نکنين هنوز نرسیده آمريکا ميتونين برين پلن بگيرين! Wink

احسان جان
ممنون از توضیحتان، البته من در مورد t-mobile اطلاعی ندارم اما اطلاعات پست قبلی ام در مورد verizon را تکمیل می کنم.
روزی که من برای خرید از نمایندگی Verizon اقدام کردم، هدف این بود که تحت پلان خانوادگی آشنایان قرار بگیرم اما بعد از مراجعه متوجه شدیم که شدنی نیست، چون اعضای خانواده خودشان 5 نفر بودند و اضافه کردن یک کاربر دیگر مقدور نبود و من ناچار باید انفرادی عمل می کردم که برای اینکار علاوه بر مشخصات خودم، مشخصات دوست گرامی را هم در آن قرارداد ثبت کردند. با توجه به توضیح شما الان شک ندارم که بر اساس کردیت ایشان توانستم گوشی با contract بگیرم اما... من به این موضوع دقت نکرده بودم چون قبض ها به نام خودم صادر می شد و پیش از اشارۀ شما این نکته اصلاً توجه ام را جلب نکرده بود! اما الان برای خودم جالب شد که چطور قبض ها به نام من بود! یعنی من مالک خط بودم و ایشان ضامن یا... به هر حال صادقانه می گویم که در مورد جزئیات هیچ اطلاعی ندارم. من صرفاً در مورد مقرون به صرفه بودن توضیح دادم، در مورد شرایط متاسفانه اطلاعی ندارم و عمیقاً عذرخواهی می کنم اگر پستم این شبهه را برای دوستان به وجود آورد که من مدعی هستم بدون همراهی و حمایت کسی و بدون داشتن کردیت iphone 5 با قرارداد دو ساله از verizon می توان گرفت یا من شخصاً گرفتم، بی شک اینطور نبود.
باز هم ممنون از توضیح مفید و توجه تان. پیروز باشید Smile

راستی یک سئوال مرتبط دارم، لطفاً راهنمایی کنید که سیم کارت at&t که prepaid باشد از کجا می توانم تهیه کنم، باید به نمایندگی at&t مراجعه کنم یا در فروشگاه ها موجود است؟ در فرودگاه ها چطور؟! در مورد روش های شارژ هم لطفاً راهنمایی کنید. ممنون می شوم اگر جواب بدهید.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: saeeds61 ، afs ، ehsan_ati ، mgolchin13 ، mhb161 ، Danoosh ، javid737 ، moji20 ، afshinghwink ، Saeedv13 ، kingrokh ، amir82 ، kouroshd ، سمانه777 ، mrbonbon
(2013-06-20 ساعت 06:05)*NASIM* نوشته:  راستی یک سئوال مرتبط دارم، لطفاً راهنمایی کنید که سیم کارت at&t که prepaid باشد از کجا می توانم تهیه کنم، باید به نمایندگی at&t مراجعه کنم یا در فروشگاه ها موجود است؟ در فرودگاه ها چطور؟! ممنون می شوم اگر جواب بدهید.

برای گرفتن سرویس پری پید قبل از فعال کردن پلن شما باید یک سیم تهیه کنید.
خریدن سیم در فروشگاه ها معمولا امکان پذیر نیست و اون ها فقط Top Up یا Refill Card که همون کارت شارژهای ایران هستند رو دارند.
برای همین یاباید به صورت آنلاین از اوپراتوری که می خواهید سیم رو سفارش بدید یا به فروشگاه یا غرفه هایی که این اپراتورها در مال ها و احتمالا در فرودگاه دارند مراجعه کنید.
اگر اینترنتی سیم سفارش بدید بعد از دریافت سیم و به صورت آنلاین هرپلنی که اوپراتور برای فعال کردن روی سایتش قرارداده رو در کمترین زمان ممکن می تونید روی خط خودتون فعال کنید و بعدا امکان سویچ کردن اون هم به سادگی به صورت آنلاین امکان پذیره. البته تجربه من با سیم پری پید تی موبایل هست که احتمال زیاد at&t هم همین طور هست.
اگر هم سیم رو از خود اوپراتور و حضوری تهیه کنید همون جا می تونید پلن رو هم انتخاب و روی خط خودتون فعال کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-20 ساعت 06:05)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 05:27)ehsan_ati نوشته:  دوستان در جريان باشين که اينجا بنده به شخصه بعد از حدود 6 ماه حضور در بلاد کفر و با وجود 2 تا کرديت کارد (1 دونه سکيور و 1 دونه آن سکيور) و با کرديت اسکور حدود 670 ، چند روز پيش رفتم t-mobile تا گوشی Samsung Galaxy S4 (به اين صورت که 100 دلار واسه گوشی اولش پرداخت ميکنين و مابقی ماهي 20 دلار به مدت 24 ماه + ماهی 50 دلار واسه هزينه Call, text, پانصد مگ اينترنت که در مجموع ميشه ماهي 70 دلار) بگيرم که بعد از اينکه کرديتم رو چک کردن و با مرکزشون تماس گرفتن، گفتن که سیستم ريجکت ميکنه و نميتونن گوشی رو قسطی بهم بدن و اگه بخوام بايد کل پول گوشی رو یکجا اولش پرداخت کنم. خلاصه منظورم اين هست که فکر نکنين هنوز نرسیده آمريکا ميتونين برين پلن بگيرين! Wink

احسان جان
ممنون از توضیحتان، البته من در مورد t-mobile اطلاعی ندارم اما اطلاعات پست قبلی ام در مورد verizon را تکمیل می کنم.
روزی که من برای خرید از نمایندگی Verizon اقدام کردم، هدف این بود که تحت پلان خانوادگی آشنایان قرار بگیرم اما بعد از مراجعه متوجه شدیم که شدنی نیست، چون اعضای خانواده خودشان 5 نفر بودند و اضافه کردن یک کاربر دیگر مقدور نبود و من ناچار باید انفرادی عمل می کردم که برای اینکار علاوه بر مشخصات خودم، مشخصات دوست گرامی را هم در آن قرارداد ثبت کردند. با توجه به توضیح شما الان شک ندارم که بر اساس کردیت ایشان توانستم گوشی با contract بگیرم اما... من به این موضوع دقت نکرده بودم چون قبض ها به نام خودم صادر می شد و پیش از اشارۀ شما این نکته اصلاً توجه ام را جلب نکرده بود! اما الان برای خودم جالب شد که چطور قبض ها به نام من بود! یعنی من مالک خط بودم و ایشان ضامن یا... به هر حال صادقانه می گویم که در مورد جزئیات هیچ اطلاعی ندارم. من صرفاً در مورد مقرون به صرفه بودن توضیح دادم، در مورد شرایط متاسفانه اطلاعی ندارم و عمیقاً عذرخواهی می کنم اگر پستم این شبهه را برای دوستان به وجود آورد که من مدعی هستم بدون همراهی و حمایت کسی و بدون داشتن کردیت iphone 5 با قرارداد دو ساله از verizon می توان گرفت یا من شخصاً گرفتم، بی شک اینطور نبود.
باز هم ممنون از توضیح مفید و توجه تان. پیروز باشید Smile

راستی یک سئوال مرتبط دارم، لطفاً راهنمایی کنید که سیم کارت at&t که prepaid باشد از کجا می توانم تهیه کنم، باید به نمایندگی at&t مراجعه کنم یا در فروشگاه ها موجود است؟ در فرودگاه ها چطور؟! در مورد روش های شارژ هم لطفاً راهنمایی کنید. ممنون می شوم اگر جواب بدهید.
نسیم جان،
ممنون از توضيحاتي که دادي. البته من هم اين پست رو در نفي پست شما نگذاشتم و فقط خواستم تجربه شخصيم رو بازگو کرده باشم. در هر صورت اينطور که توضيح دادي من هم فکر ميکنم که دوست شما نقش Co-Signer رو بازي کرده و به اين طريق شما تونستي پلان بگيري که البته اصلا هم بد نيست و اتفاقا راه خوبي ميتونه باشه واسه اينکه در بدو ورود بتوني پلان بگيري. در کل اصلا نيازي به عذر خواهی نبود. موفق باشی.

من خودم در حال حاضر At&t دارم و تقريبا راضي هستم. ماهيانه 25 دلار هزينش هست. واسه 250 مين تالک و تکست نا محدود. (بدون اينترنت)
در مورد فرودگاه مطمئن نيستم ولي قاعدتا بايد فرودگاه هم داشته باشن. غير از آن در اکثر Mall ها فروشگاه At&t هست. Best buy هم که همه مدل ها رو داره. در مورد شارژ هم ميتونين با اکانت آنلاين At&t خيلي راحت حسابتون رو با دبيت یا کرديت کارد شارژ کنين. سوال ديگه اي داشتين در خدمتم...
[/quote]
[/quote]

درست میگید
چک کردم
سرعت 2G هست Big Grin
نه 3G
اما من کارم باهاش راه میفته، سرعت جالب نیست Sad اما کار میکنه (به قول بچه ها دی)
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: *NASIM* ، mori ، tabim4 ، mgolchin13 ، mhb161 ، afs ، Danoosh ، javid737 ، afshinghwink ، fire dragon ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، سمانه777
[/quote]

درست میگید
چک کردم
سرعت 2G هست Big Grin
نه 3G
اما من کارم باهاش راه میفته، سرعت جالب نیست Sad اما کار میکنه (به قول بچه ها دی)
[/quote]

دوستان منظورتون از اين صحبت هاي شيرين، 2Mb و 3Mb هست؟ بعد يعني شما الان از 2Mb اينترنت راضي نيستيد؟!
ايران نبوديد تا حالا؟!
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: mhb161 ، javid737 ، afshinghwink ، fire dragon ، sadeghi897 ، ALNB ، mrbonbon ، AsemanAbee
سلام
از اونجايي كه كار هاي همسر بنده همش با مشكلات حل ميشه من از دوستان سؤالي داشتم ٠خود من و دخترم يك هفته بعد از ورود ولكام لتر دريافت كرديم و دقيقا روز ٢١ ام كرين كارت ولي الان بعد از ٢٨روز از ورود همسرم نه ولكام خبري نه كارت از طرفي اين ١٦٥ دلار من به روش قبلي يعني بدون ساخن اكانت دادم در تاريخ ١٤ مي ٠ حالا مي خواستم بدونم اين ساختن اكانت از كي شروع شده بوده ؟ من رسيد ١٦٥ دلار را هم كرفتم ٠ براي خودم هم به همون روش داده بودم حالا كسي مي دونه اين تاخير طبيعي هست يا نه؟ أيا اشكال از ١٦٥ دلار ؟ كيرين كارت همه دوستان به موقع أمده؟ ممنون ميشم مثل
هميشه من را از نكراني دربيارين
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: mhb161 ، rouzbehdarvishi ، javid737 ، afshinghwink ، mirzamemar
عزیزان...... واقعا از اینکه بانک ملت رو برای کارهای بانکی ایران دارم پشیمون شدم . این یک ماه اخیر فقط یکبار تونستم سایت بانکداری اینترنتی اون رو باز کنم و کار انجام بدم ...بقیه اش به لطف رییس بانک عزیز و با تلفن انجام شد......انواع فیلتر شکنهایی رو هم که داشتم امتحان کردم باز هم نشد ..... کسی مشکل من رو داشته ؟
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، javid737 ، afshinghwink
بچه ها من بسته به شرایط قراره که یا مریلند ساکن شم یا لس آنجلس! کسی هست خانم بخواد با هم همخونه شیم؟؟؟
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
تشکر کنندگان: javid737 ، afshinghwink
دوستان گوشي ايفوني رو كه اين جا داريم ميتونيم ببريم اونجا و استفاده كنيم؟
و ايا خريد فقط گوشي و فقط خط به چه نحوه و براي خط چه پيشنهادي داريد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، javid737 ، afshinghwink
دو ستان سوییت اجاره ای در سانتامونیکا سراغ دارین با قیمت مناسب وتمیز(فوری....)
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، javid737 ، afshinghwink ، mhb161
(2013-06-20 ساعت 15:49)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 23:34)sami0 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 23:04)nimo80 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 22:35)sami0 نوشته:  سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز از سایت usavisa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...
خواستم بدونم بچه ها شما هم واستون همچین میل هایی اومده واسش؟
دقیقا شماره بسته ای که میده همونی که روی جلد ptt هست؟

برای من هم بعد از اینکه از آنکارا برگشتم و بسته و ویزامو دریافت کرده بودم 2 بار همین ایمیل اومد .. شاید تو سیستمشون مونده و هی اتوماتیک ارسال میشه . چیز مهمی نیست فکر کنم

واسه من یک بار یک هفته بعد از اومدنم از آنکارا اومد یک بارم 10 روزه پیش اومده؟اگه برای شما هم اومده پس سایت حتما مشکل داره ,این طور نیست؟آخه شماره بارنامه دقیقا همونی که روی پاکت ptt هست

دوستان اگه این بخش رو توضیح بدید ممنون میشم:
وقتی برای مصاحبه میری ومصاحبت تموم میشه ، بعدش برمیگردی وبستت برات پست میشه یا همونجا بهنت جوابشو میدند ....لطفا پروسشو بگید که به چه ترتیبه و اگر کلیرنس بخوری مسیرش چطور میشه؟؟

دوست عزیز؛
اگر ویزای «یک ضرب» بگیرید، همونجا پایان مصاحبه به شما میگن و خود آفیسر میگه که چه روزی و چند روز بعد، پاسپورتتون آمادست. اگر یک ضرب باشه، پاسپورتتون رو همونجا توی سفارت، دیگه بهتون تحویل نمیدن و بعد، اون روزی که خودشون میگن، میتونید برید از پُستی که ثبت نام کردید (که همون پروسه‌ی CSC هست)، تحویل بگیرید.
اگر ویزای یک‌ضرب نگیرید، یعنی «کلیرنس» خوردید و باید صبر کنید تا پروسه‌ی کلیر شما طی شود. بهتون یک کاغذ میدن و روی اون نوشته توی چه سایتی باید برید و شماره‌تون رو چک کنید و ببینید که ویزاتون آمادست یا نه. آفیسر بهتون میگه که از چند هفته بعد، کم‌کم چک کنید. بعد، وقتی ببینید که ویزاتون آمادست، تاجایی که اطلاع دارم، یک هفته تا ده روز فرصت دارید که خودتون رو برسونید و پاسپورت‌های خود رو تحویل سفارت بدید تا ویزا روی آن پرینت شود.
اون بسته یا همون پکِیجی که میدن بهتون و باید در فرودگاه امریکا تحویل دهید هم درنهایت، با پاسپورت ویزا خورده به شما تحویل داده میشه. حالا چه یک ضرب گرفته باشید چه کلیر خورده باشید، وقتی پاسپورتتون ویزا خورد، همراهش به شما پکیج مدارک (که باید ازت مواظبت کنید و نباید پاره‌پوره بشه وگرنه قبول نمیکنند اونجا ازتون!) و یک کاغذ هم میدن.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، afshinghwink ، kouroshd
(2013-06-18 ساعت 16:21)2013selectee نوشته:  یک پیشنهاد؛
نمیدونم در مورد کردیت کارت دیسکاور شنیدید یا نه؟ من نمیدونم خوبه یا نه! ولی دوستم حدود 1 ساله که داره و راضیه. حدود هفت هشت روز پیش واسه تمرین Smile اپلای کردم، بنده خدا زنگ زد و گفت چون هیستوری نداری نمیتونم اَپروو کنم واسه 1500 دلار ولی 500 دلار مشکلی نیست، میخوای؟ من هم گفتم بله و اینطور شد که دیروز کردیت کارت 500 دلاری من هم رسید و اولین خریدم رو هم باهاش انجام دادم.

یک سوال مرتبط با همین قضیه؛
کردیت اسکور چجوریه؟ آخه همراه با کردیت کارد، یه نامه واسم فرستادن که توش نوشته کردیت اسکور شما 721. خودش نوشته بود بهترین کردیت اسکور 900 و خورده ایه!
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، afshinghwink ، Tomas ، lilac

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان