موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال داشتم. اگه با کردیت کارت فرد دیگری از سایتهای هواپیمائی مثل KLM بلیط بگیریم. روزی که در فرودگاه کشورهای دیگر چکینگ می کنیم مجددا کانتر هواپیمائی کردیت کارت مورد اشاره را از ما می خواهند و آنرا کنترل می کند و یا دیگر به آن کاری ندارند و فقط پرینت بلیط کفایت می کند؟
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این کریدیت اسکور رو کجا چک میکنید؟؟
من نمیدونم اسکورم چقدره؟
من اینجا به فامیلها که میگم جواب سربالایی میدن و میگن هنوز برای شما زوده برید اسکورتونو چک کنید!! میگن با هر بار چک کردن اسکورتون پایین میاد؟ کسی میتونه خوب راهنمایی کنه؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 22:57 توسط babak 1234.)
سلام به همه دوستان . من دیروز بعد از 17 ساعت از هلسینکی رسیدم به آمریکا . پرواز با اینکه طولانی بود اما خسته کننده نبود . اما در فرودگاه schiphol آمستردام کلی صف security طول کشید . چیزی که عجیب بود اینکه از همه سوال می کردند برای چی می خواهی بری آمریکا، چی کار داری و از این دست سوالات . نوبت به من که رسید گفت این گرین کارت رو چطوری برنده شدی ؛ چقدر پول دادی گفتم پولی نبود مجانی است .فقط پول ویزا را باید بدی 330 دلار . طرف انگار تا حالا همین چیزی نشنیده بود رفت با یکی دیگه مشورت کرد . گفت اون پاکت نارنجی رو بده بعد گفت فنلاند چی کار می کنی . کارت دانشجویی رو هم گرفت گفت حالا می خواهی آمریکا چی کار کنی ؛ یعنی چند برابر روز مصاحبه سوال پرسید بعد که متقاعد شد یک برچسب زد رو پاسپورت گفت برو برای صف بررسی . اونجا دوباره یک نفر پاسپورت ها چک میکرد و بعد می گفت تمام وسایل الکترونیکی و فلزی تون رو بزارید و بعد از زیر دستگاه رد شید . نوبت به من که رسید گفت به صورت رندوم انتخاب شدی برای چک وسایل داخل بار کابینت . گفت برو کفش ها رو در بیار و بعد تمام کوله رو گشت گفت خوب موردی نیست . بلاخره بعد از2 سه 3 ساعت صف امنیتی پرواز شروع شد . پرواز اول من با KLM بود اما پرواز دوم با Delta َAirline که دومی واقعا عالی بود . از راحتی صندلی ها و تجهیزات تا غذاها فوق العاده بود . تو هواپیما به هر کی خواست یه هد فون دادند . چیزی که از همه بهتر بود ءMulti media مونیتور جلوی صندلی بود که انواع و اقسام فیلم ها وسریال ها و موزیک ها اونجا لیست بود که میشد از اون انتخاب کرد . من خودم شمردم بیشتر از 100 فیلم داشت فقط و نزدیک به 30 تا سریال های روز .دوتا فیلم the town و life of pie و چند اپیزوید از walking dead رو من بیشتر فقط نکردم ببینم . عذاها هم عالی بود و هم منتوع از غدای اصلی، دسر ، نوشنیدی ( شاید هر نیم ساعت می آوردند ) .البته این رو بگم که پرواز من اکونومی بود نه بیزنس کلاس . در فرودگاه Detroit هم کارها خیلی سریع انجام شد و برخورد پلیس فرودگاه خیلی خوب بود . این 165 دلار رو هم امروز دادم فردا هم برم دنبال social security . در کل تا اینجا که خوب پیش رفته . به امید موفقیت بقیه دوستان .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد etroit
A journey of thousand miles begins with a single step
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به محض ورود به آمریکا قبل اینکه گرین کارتم بیاد و سوشیال نامبرم فعال بشه میتونم به اسم خودم ماشین بخرم؟اگه از ایران گواهیناممو بین المللی بکنم میتونم اونجا رانندگی کنم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بالاخره ما هم هفته پیش پنجشنبه 13جون وارد آمریکا شدیم از پورت واشنگتن دالاس.در طول مسیر در استانبول برای سوار شدن به هواپیمای دوم یه کم زیادی سکیوریتی گیر میداد و وسایلو میگشت.خیلی هم پذیرایی ترکیش خوب نبود.ولی از اینها که بگزریم بقیه کارهامون از بدو ورود به آمریکا به خوبی انجام شد.فردای همان روز رفتیم ssaوبرامون فرم پر کرد.بعد رفتیم bank of americaحساب باز کردیم با پاس و گواهینامه بین المللی ودبیت موقت گرفتیم امروز هم در هفتمین روز ورودمون سوشیال نامبر ودبیت کارت اصلی به دستمون رسید تا انشاالله گرین کارت بیاد براتون مینویسم.شاد باشید
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی شما از طريق سايت هايی که هست - بخصوص 3 کمپانی اصلی- کريديتون رو چک ميکنيد در خواست soft inquiry
ميديد که تا اونجايی که من يادمه تاثييری رو کريديت کريديت اسکور نداره و روی کريديت ريپورت هم ثبت نميشه. اگه شخص ديگه اي کريديت شما رو چک کنه اون وقت روی کريديت اسکور تاثيير ميزاه
يه چيزم در مورد کريديت کارت های unsecured و secured بگم
من ديدم بچه ها بين اين دو تا تفاوت قائل ميشن. حداقل در کريديت سازی و بالابردن کريديت هيچ تفاوتی بين اينها وجود نداره. هر دو به يک شکل و به يک اندازه کريديت رو بالا ميبرن