کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان یک سوال داشتم. اگه با کردیت کارت فرد دیگری از سایتهای هواپیمائی مثل KLM بلیط بگیریم. روزی که در فرودگاه کشورهای دیگر چکینگ می کنیم مجددا کانتر هواپیمائی کردیت کارت مورد اشاره را از ما می خواهند و آنرا کنترل می کند و یا دیگر به آن کاری ندارند و فقط پرینت بلیط کفایت می کند؟
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، Tomas
دوستان این کریدیت اسکور رو کجا چک میکنید؟؟
من نمیدونم اسکورم چقدره؟
من اینجا به فامیلها که میگم جواب سربالایی میدن و میگن هنوز برای شما زوده برید اسکورتونو چک کنید!! میگن با هر بار چک کردن اسکورتون پایین میاد؟ کسی میتونه خوب راهنمایی کنه؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: mhb161 ، r_ent ، afshinghwink ، Tomas ، lilac
سلام به همه دوستان . من دیروز بعد از 17 ساعت از هلسینکی رسیدم به آمریکا . پرواز با اینکه طولانی بود اما خسته کننده نبود . اما در فرودگاه schiphol آمستردام کلی صف security طول کشید . چیزی که عجیب بود اینکه از همه سوال می کردند برای چی می خواهی بری آمریکا، چی کار داری و از این دست سوالات . نوبت به من که رسید گفت این گرین کارت رو چطوری برنده شدی ؛ چقدر پول دادی گفتم پولی نبود مجانی است .فقط پول ویزا را باید بدی 330 دلار . طرف انگار تا حالا همین چیزی نشنیده بود رفت با یکی دیگه مشورت کرد . گفت اون پاکت نارنجی رو بده بعد گفت فنلاند چی کار می کنی . کارت دانشجویی رو هم گرفت گفت حالا می خواهی آمریکا چی کار کنی ؛ یعنی چند برابر روز مصاحبه سوال پرسید بعد که متقاعد شد یک برچسب زد رو پاسپورت گفت برو برای صف بررسی . اونجا دوباره یک نفر پاسپورت ها چک میکرد و بعد می گفت تمام وسایل الکترونیکی و فلزی تون رو بزارید و بعد از زیر دستگاه رد شید . نوبت به من که رسید گفت به صورت رندوم انتخاب شدی برای چک وسایل داخل بار کابینت . گفت برو کفش ها رو در بیار و بعد تمام کوله رو گشت گفت خوب موردی نیست . بلاخره بعد از2 سه 3 ساعت صف امنیتی پرواز شروع شد . پرواز اول من با KLM بود اما پرواز دوم با Delta َAirline که دومی واقعا عالی بود . از راحتی صندلی ها و تجهیزات تا غذاها فوق العاده بود . تو هواپیما به هر کی خواست یه هد فون دادند . چیزی که از همه بهتر بود ءMulti media مونیتور جلوی صندلی بود که انواع و اقسام فیلم ها وسریال ها و موزیک ها اونجا لیست بود که میشد از اون انتخاب کرد . من خودم شمردم بیشتر از 100 فیلم داشت فقط و نزدیک به 30 تا سریال های روز .دوتا فیلم the town و life of pie و چند اپیزوید از walking dead رو من بیشتر فقط نکردم ببینم . عذاها هم عالی بود و هم منتوع از غدای اصلی، دسر ، نوشنیدی ( شاید هر نیم ساعت می آوردند ) .البته این رو بگم که پرواز من اکونومی بود نه بیزنس کلاس . در فرودگاه Detroit هم کارها خیلی سریع انجام شد و برخورد پلیس فرودگاه خیلی خوب بود . این 165 دلار رو هم امروز دادم فردا هم برم دنبال social security . در کل تا اینجا که خوب پیش رفته . به امید موفقیت بقیه دوستان .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
دوستان به محض ورود به آمریکا قبل اینکه گرین کارتم بیاد و سوشیال نامبرم فعال بشه میتونم به اسم خودم ماشین بخرم؟اگه از ایران گواهیناممو بین المللی بکنم میتونم اونجا رانندگی کنم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، shatsi ، afshinghwink ، Tomas
سلام به همه دوستان
بالاخره ما هم هفته پیش پنجشنبه 13جون وارد آمریکا شدیم از پورت واشنگتن دالاس.در طول مسیر در استانبول برای سوار شدن به هواپیمای دوم یه کم زیادی سکیوریتی گیر میداد و وسایلو میگشت.خیلی هم پذیرایی ترکیش خوب نبود.ولی از اینها که بگزریم بقیه کارهامون از بدو ورود به آمریکا به خوبی انجام شد.فردای همان روز رفتیم ssaوبرامون فرم پر کرد.بعد رفتیم bank of americaحساب باز کردیم با پاس و گواهینامه بین المللی ودبیت موقت گرفتیم امروز هم در هفتمین روز ورودمون سوشیال نامبر ودبیت کارت اصلی به دستمون رسید تا انشاالله گرین کارت بیاد براتون مینویسم.شاد باشید
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، shatsi ، nimo80 ، afs ، r_ent ، alirezass ، mhb161 ، afshinghwink ، naarestan ، payam62 ، Tomas ، ikamaly ، lilac ، mdna ، mrbonbon ، jazirehh
(2013-06-20 ساعت 22:55)babak 1234 نوشته:  سلام به همه دوستان . من دیروز بعد از 17 ساعت از هلسینکی رسیدم به آمریکا . پرواز با اینکه طولانی بود اما خسته کننده نبود . اما در فرودگاه schiphol آمستردام کلی صف security طول کشید . چیزی که عجیب بود اینکه از همه سوال می کردند برای چی می خواهی بری آمریکا، چی کار داری و از این دست سوالات . نوبت به من که رسید گفت این گرین کارت رو چطوری برنده شدی ؛ چقدر پول دادی گفتم پولی نبود مجانی است .فقط پول ویزا را باید بدی 330 دلار . طرف انگار تا حالا همین چیزی نشنیده بود رفت با یکی دیگه مشورت کرد . گفت اون پاکت نارنجی رو بده بعد گفت فنلاند چی کار می کنی . کارت دانشجویی رو هم گرفت گفت حالا می خواهی آمریکا چی کار کنی ؛ یعنی چند برابر روز مصاحبه سوال پرسید بعد که متقاعد شد یک برچسب زد رو پاسپورت گفت برو برای صف بررسی . اونجا دوباره یک نفر پاسپورت ها چک میکرد و بعد می گفت تمام وسایل الکترونیکی و فلزی تون رو بزارید و بعد از زیر دستگاه رد شید . نوبت به من که رسید گفت به صورت رندوم انتخاب شدی برای چک وسایل داخل بار کابینت . گفت برو کفش ها رو در بیار و بعد تمام کوله رو گشت گفت خوب موردی نیست . بلاخره بعد از2 سه 3 ساعت صف امنیتی پرواز شروع شد . پرواز اول من با KLM بود اما پرواز دوم با Delta َAirline که دومی واقعا عالی بود . از راحتی صندلی ها و تجهیزات تا غذاها فوق العاده بود . تو هواپیما به هر کی خواست یه هد فون دادند . چیزی که از همه بهتر بود ءMulti media مونیتور جلوی صندلی بود که انواع و اقسام فیلم ها وسریال ها و موزیک ها اونجا لیست بود که میشد از اون انتخاب کرد . من خودم شمردم بیشتر از 100 فیلم داشت فقط و نزدیک به 30 تا سریال های روز .دوتا فیلم the town و life of pie و چند اپیزوید از walking dead رو من بیشتر فقط نکردم ببینم . عذاها هم عالی بود و هم منتوع از غدای اصلی، دسر ، نوشنیدی ( شاید هر نیم ساعت می آوردند ) .البته این رو بگم که پرواز من اکونومی بود نه بیزنس کلاس . در فرودگاه Detroit هم کارها خیلی سریع انجام شد و برخورد پلیس فرودگاه خیلی خوب بود . این 165 دلار رو هم امروز دادم فردا هم برم دنبال social security . در کل تا اینجا که خوب پیش رفته . به امید موفقیت بقیه دوستان .
سلام دوست عزیز
ورودتون رو تبریک می گم. راستش ما هم یه 20 روزی هست اومدیم. اول لس آنجلس و الان در ویرجینیا. می خواستیم بیاییم سمت میشیگان آخه من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست و گویا تو آمریکا هرچی کار در زمینه خودرو باشه تو میشیگان هست. می خواستم ببینم اونجا چطوره؟ شنیدم سیاه زیاد داره و از نظر جرم و جنایت خوب زیاد تعریف نمی کنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak 1234 ، mhb161 ، afshinghwink ، Tomas ، مرآت74 ، manila
(2013-06-20 ساعت 20:04)naarestan نوشته:  دوست عزیز؛
اگر ویزای «یک ضرب» بگیرید، همونجا پایان مصاحبه به شما میگن و خود آفیسر میگه که چه روزی و چند روز بعد، پاسپورتتون آمادست. اگر یک ضرب باشه، پاسپورتتون رو همونجا توی سفارت، دیگه بهتون تحویل نمیدن و بعد، اون روزی که خودشون میگن، میتونید برید از پُستی که ثبت نام کردید (که همون پروسه‌ی CSC هست)، تحویل بگیرید.
اگر ویزای یک‌ضرب نگیرید، یعنی «کلیرنس» خوردید و باید صبر کنید تا پروسه‌ی کلیر شما طی شود. بهتون یک کاغذ میدن و روی اون نوشته توی چه سایتی باید برید و شماره‌تون رو چک کنید و ببینید که ویزاتون آمادست یا نه. آفیسر بهتون میگه که از چند هفته بعد، کم‌کم چک کنید. بعد، وقتی ببینید که ویزاتون آمادست، تاجایی که اطلاع دارم، یک هفته تا ده روز فرصت دارید که خودتون رو برسونید و پاسپورت‌های خود رو تحویل سفارت بدید تا ویزا روی آن پرینت شود.
اون بسته یا همون پکِیجی که میدن بهتون و باید در فرودگاه آمریکا تحویل دهید هم درنهایت، با پاسپورت ویزا خورده به شما تحویل داده میشه. حالا چه یک ضرب گرفته باشید چه کلیر خورده باشید، وقتی پاسپورتتون ویزا خورد، همراهش به شما پکیج مدارک (که باید ازت مواظبت کنید و نباید پاره‌پوره بشه وگرنه قبول نمیکنند اونجا ازتون!) و یک کاغذ هم میدن.

دوستان عزیز البته من خودم بدون کلیرنس ( البته با نقص مدرک) ویزا گرفتم اما... چون یکی از آشنایان دور 2013 برنده شدند و از من در مورد کل روند لاتاری از ابتدا [ از پر کردن فرم ها تا واکسیناسیون، مدیکال و مصاحبه] خرد خرد راهنمایی گرفتند و الان منتظر کلیر شدن هستند، همواره هم به اطلاعات محدود من اعتماد کردند. این موضوع برای من خیلی خیلی مهم است که بدانم واقعاً تا 10 روز بعد از کلیر شدن فرصت برای مراجعه و دریافت ویزا خواهند داشت؟ چون من گمان می کردم که بعد از کلیر شدن تا آخر سپتامبر باید برای دریافت ویزا اقدام کنند [ البته می دانم منوط به این است که ظرفیت ویزاها تمام نشده باشد]. از آنجا که برای رفع نقص مدرک هیچ محدودیت زمانی قائل نشدند و در نامۀ نقص مدرک من فقط درج شده بود که پیش از پایان سپتامبر مراجعه کنید، تصور می کردم کلیرنس هم همین حکم را دارد.
naarestan عزیز هم نوشتند " تا جایی که اطلاع دارم" یعنی تا حدی برای خودشان هم محل تردید است پس... لطفاً دوستانی که این مرحله را شخصاً طی کردند و با کلیرنس ویزا گرفتند در این مورد راهنمایی کنند، تا اگر زمان محدودی برای اخذ ویزا بعد از کلیر شدن وجود دارد من راهنمایی ام به ایشان را سریعتر اصلاح کنم تا از قبل آمادگی نسبی داشته باشند و در این مدت کوتاه ( 10 روز) برای برنامه ریزی و تهیه مقدمات سفر به آنکارا دچار مشکل نشوند.
ممنون می شوم. پیروز باشید Smile
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، afshinghwink ، Tomas
(2013-06-20 ساعت 08:03)mori نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 07:24)saeeds61 نوشته:  درست میگید
چک کردم
سرعت 2G هست Big Grin
نه 3G
اما من کارم باهاش راه میفته، سرعت جالب نیست Sad اما کار میکنه (به قول بچه ها دی)

دوستان منظورتون از اين صحبت هاي شيرين، 2Mb و 3Mb هست؟ بعد يعني شما الان از 2Mb اينترنت راضي نيستيد؟!
ايران نبوديد تا حالا؟!

نه اشتباه نکنید، سرعت ها عملی حدودا این جوری می شه

4G LTE تا حدود 8Mb
HSPA تاحدود 2Mb
3G تا حدود 1Mb
2G همونی که ایرانسل و همراه اول دارند

(2013-06-20 ساعت 15:08)shaso نوشته:  دوستان گوشي ايفوني رو كه اين جا داريم ميتونيم ببريم اونجا و استفاده كنيم؟
و ايا خريد فقط گوشي و فقط خط به چه نحوه و براي خط چه پيشنهادي داريد؟

گوشی آیفونی که از ایران میارید با تمام اوپراتورهای اینجا غیر از ورایزون کار می کنه
برای خرید فقط گوشی باید گوشی آنلاک بخرید
برای خرید فقط خط انواع اقسام سرویس ها هست از سرویس های سالیانه گرفته (مثل خط های دائمی ایران) تا سرویس های پیش پرداخت (سیم کارت اعتباری) باید ببینید کدومش براتون جذاب تر و با نیازتون سازگار تر هست.

پیشنهاد شخصی من این هست که اگر از ایران و از قبل اسمارت فون دارید گوشیتونو بیارید، یک سرویس Prepaid بگیرید و ماهیانه کارت شارژ بگیرید. هرموقع هم نخواستید بدون جریمه می تونید سرویستون رو عوض کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-20 ساعت 21:32)2013selectee نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 16:21)2013selectee نوشته:  یک پیشنهاد؛
نمیدونم در مورد کردیت کارت دیسکاور شنیدید یا نه؟ من نمیدونم خوبه یا نه! ولی دوستم حدود 1 ساله که داره و راضیه. حدود هفت هشت روز پیش واسه تمرین Smile اپلای کردم، بنده خدا زنگ زد و گفت چون هیستوری نداری نمیتونم اَپروو کنم واسه 1500 دلار ولی 500 دلار مشکلی نیست، میخوای؟ من هم گفتم بله و اینطور شد که دیروز کردیت کارت 500 دلاری من هم رسید و اولین خریدم رو هم باهاش انجام دادم.

یک سوال مرتبط با همین قضیه؛
کردیت اسکور چجوریه؟ آخه همراه با کردیت کارد، یه نامه واسم فرستادن که توش نوشته کردیت اسکور شما 721. خودش نوشته بود بهترین کردیت اسکور 900 و خورده ایه!

(2013-06-20 ساعت 22:06)SOROUSHSOFT نوشته:  دوستان این کریدیت اسکور رو کجا چک میکنید؟؟
من نمیدونم اسکورم چقدره؟
من اینجا به فامیلها که میگم جواب سربالایی میدن و میگن هنوز برای شما زوده برید اسکورتونو چک کنید!! میگن با هر بار چک کردن اسکورتون پایین میاد؟ کسی میتونه خوب راهنمایی کنه؟

طبق قوانین فدرال شما حق دارید در طول ۱۲ ماه یکبار کردیت هیستوری خودتون رو درخواست و مجانی تحویل بگیرید.
http://www.consumer.ftc.gov/articles/015...it-reports

خیلی مواقع وقتی شما یک خدمت کریدیتی می گیرید (در مورد گرفتن مورگج مطمئنم بقیه سرویس ها رو نه) چون اون جایی که کردیت شما رو چک کرده ریپورت سابقه اعتبار شما رو می گیره بعد ازانجام کارش یه نسخه از اون رو به شما می ده و این هم یه راه دیگه برای فهمیدن کردیت هست

هرباری که یک درخواست چک کردیت به قولی سخت برای شما ثبت بشه تا چند سال در حساب شما می مونه و اگر تعداد این ها در بازه زمانی نزدیک زیاد باشه اثر منفی روی کردیت هیستوری شما داره.
اگر این رو بخونید دید خیلی خوبی از موضوع پیدا می کنید: http://credit.about.com/od/creditscorefa...nquiry.htm

یک سری سایت هستند که به صورت مجانی یا پولی کردیت اسکور حدودی شما رو بر اساس یک سری پارامترها حساب می کنند ولی برای استفاده از اون ها باید کل مشخصات خودتون شامل اسم و تاریخ تولد، آدرس و سوشال سیکیوریتی رو در اختیارشون قرار بدید که خیلی ها اطمینان نمی کنند
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-20 ساعت 22:06)SOROUSHSOFT نوشته:  دوستان این کریدیت اسکور رو کجا چک میکنید؟؟
من نمیدونم اسکورم چقدره؟

این حرف فامیلاتون درسته، منم تو مهاجرت نامه ام گفتم:

1نکته خیلی مهم در ارتباط با کردیت کارت و ssn اینه که:
هر بار که کردیت شما توسط هر کسی یا جایی، چک بشه، اسکورتون کم میشه و این خیلی بده، خالا ربطش به ssn چیه؟ اینه که وقتی مثلا برین دکتر یا برین فروشگاه هایی که کارت عضویت میدن (مثل macy's) اگه بخواین کارت عضویت بگیرین یا تو مطب دکتر فرم رو برای اولین بار پر کنین برای تشکیل پرونده، ازتون ssn رو میخوان، بوسیله اون کردیت شما رو چک میکنن و در نتیجه اسکورتون میاد پایین.
شما از لحاظ قانونی حق دارین ssn تون رو به دکتر ندین، بقیه جاها هم بستگی به خودتون داره که بخواین بدین یا ندینSmile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-21 ساعت 01:45)rayanmoli نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 22:55)babak 1234 نوشته:  سلام به همه دوستان . من دیروز بعد از 17 ساعت از هلسینکی رسیدم به آمریکا . پرواز با اینکه طولانی بود اما خسته کننده نبود . اما در فرودگاه schiphol آمستردام کلی صف security طول کشید . چیزی که عجیب بود اینکه از همه سوال می کردند برای چی می خواهی بری آمریکا، چی کار داری و از این دست سوالات . نوبت به من که رسید گفت این گرین کارت رو چطوری برنده شدی ؛ چقدر پول دادی گفتم پولی نبود مجانی است .فقط پول ویزا را باید بدی 330 دلار . طرف انگار تا حالا همین چیزی نشنیده بود رفت با یکی دیگه مشورت کرد . گفت اون پاکت نارنجی رو بده بعد گفت فنلاند چی کار می کنی . کارت دانشجویی رو هم گرفت گفت حالا می خواهی آمریکا چی کار کنی ؛ یعنی چند برابر روز مصاحبه سوال پرسید بعد که متقاعد شد یک برچسب زد رو پاسپورت گفت برو برای صف بررسی . اونجا دوباره یک نفر پاسپورت ها چک میکرد و بعد می گفت تمام وسایل الکترونیکی و فلزی تون رو بزارید و بعد از زیر دستگاه رد شید . نوبت به من که رسید گفت به صورت رندوم انتخاب شدی برای چک وسایل داخل بار کابینت . گفت برو کفش ها رو در بیار و بعد تمام کوله رو گشت گفت خوب موردی نیست . بلاخره بعد از2 سه 3 ساعت صف امنیتی پرواز شروع شد . پرواز اول من با KLM بود اما پرواز دوم با Delta َAirline که دومی واقعا عالی بود . از راحتی صندلی ها و تجهیزات تا غذاها فوق العاده بود . تو هواپیما به هر کی خواست یه هد فون دادند . چیزی که از همه بهتر بود ءMulti media مونیتور جلوی صندلی بود که انواع و اقسام فیلم ها وسریال ها و موزیک ها اونجا لیست بود که میشد از اون انتخاب کرد . من خودم شمردم بیشتر از 100 فیلم داشت فقط و نزدیک به 30 تا سریال های روز .دوتا فیلم the town و life of pie و چند اپیزوید از walking dead رو من بیشتر فقط نکردم ببینم . عذاها هم عالی بود و هم منتوع از غدای اصلی، دسر ، نوشنیدی ( شاید هر نیم ساعت می آوردند ) .البته این رو بگم که پرواز من اکونومی بود نه بیزنس کلاس . در فرودگاه Detroit هم کارها خیلی سریع انجام شد و برخورد پلیس فرودگاه خیلی خوب بود . این 165 دلار رو هم امروز دادم فردا هم برم دنبال social security . در کل تا اینجا که خوب پیش رفته . به امید موفقیت بقیه دوستان .
سلام دوست عزیز
ورودتون رو تبریک می گم. راستش ما هم یه 20 روزی هست اومدیم. اول لس آنجلس و الان در ویرجینیا. می خواستیم بیاییم سمت میشیگان آخه من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست و گویا تو آمریکا هرچی کار در زمینه خودرو باشه تو میشیگان هست. می خواستم ببینم اونجا چطوره؟ شنیدم سیاه زیاد داره و از نظر جرم و جنایت خوب زیاد تعریف نمی کنند.
سلام . ممنون . راستش من تازه چند روزه رسیدم اما به لحاظ کاری شنیدم که کارخانه های خودرو سازیش شروع کردند دوباره به استخدام . سیاه تقریبا خیلی هست این جا اما از نظر جرم و جنایت از کسایی که اینجا مدت زیادی هست چیز خاصی نشندیم .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: afs ، mhb161 ، afshinghwink ، گل نهال ، Tomas ، ikamaly ، fire dragon ، kouroshd
اگر اشتباه نکرده باشم برای درک بهتر این سرعت ها باید اونها رو بر 8 تقسیم کرد که حاصل میشه سرعتی که ما یه فایل رو دانلود می کنیم.
مثلا با اینترنت 128 که تو adsl ارائه میشه سرعت دانلود 16 کیلو بایت بر ثانیه میشه.

(2013-06-21 ساعت 04:40)mori نوشته:  نه اشتباه نکنید، سرعت ها عملی حدودا این جوری می شه

4G LTE تا حدود 8Mb
HSPA تاحدود 2Mb
3G تا حدود 1Mb
تشکر کنندگان: mhb161 ، Tomas ، enchantress_boy ، kouroshd ، mrbonbon
وقتی شما از طريق سايت هايی که هست - بخصوص 3 کمپانی اصلی- کريديتون رو چک ميکنيد در خواست soft inquiry
ميديد که تا اونجايی که من يادمه تاثييری رو کريديت کريديت اسکور نداره و روی کريديت ريپورت هم ثبت نميشه. اگه شخص ديگه اي کريديت شما رو چک کنه اون وقت روی کريديت اسکور تاثيير ميزاه
يه چيزم در مورد کريديت کارت های unsecured و secured بگم
من ديدم بچه ها بين اين دو تا تفاوت قائل ميشن. حداقل در کريديت سازی و بالابردن کريديت هيچ تفاوتی بين اينها وجود نداره. هر دو به يک شکل و به يک اندازه کريديت رو بالا ميبرن
(2013-06-21 ساعت 06:16)amiz.abdollah نوشته:  اگر اشتباه نکرده باشم برای درک بهتر این سرعت ها باید اونها رو بر 8 تقسیم کرد که حاصل میشه سرعتی که ما یه فایل رو دانلود می کنیم.
مثلا با اینترنت 128 که تو adsl ارائه میشه سرعت دانلود 16 کیلو بایت بر ثانیه میشه.

(2013-06-21 ساعت 04:40)mori نوشته:  نه اشتباه نکنید، سرعت ها عملی حدودا این جوری می شه

4G LTE تا حدود 8Mb
HSPA تاحدود 2Mb
3G تا حدود 1Mb

بله درست گفتید. نکته اش توی این هست که اگر جایی دیدید سرعت رو به صورت MB یا KB نوشته یعنی میزان داده ای که شما در یک ثانیه به بایت می گیرید. بایت همون واحدی که حجم یک فایل رو روی کامپیوتر خودتون می بینید نشون می ده. اگر سرعت تبادل اطلاعات رو به صورت Mb یا Kb (بی با حروف کوچک) نوشته بودند باید عدد رو به ۸ تقسیم کنید تا میزان به MB یا KB به دست بیاد.

نکته جالبی که در مورد اینترنت روی خطوط موبایل اینجا فهمیدم (البته برای سیم تی موبایل این طور هست و بقیه رو نمی دونم) سرعت آپلود این کانکشن ها به شدت پایینه و به طرز عجیبی اون رو پایین نگه داشتند که بد نیست این رو در نظر بگیرید.

عکس زیر روی چند وقت پیش وقتی روم به دیوار روم به دیوار داشتم موزیک دانلود می کردم (می گند ترک عادت موجب مرض است) گرفتم. این سرعت دانلود تورنت روی HSPA+ هست که اگر گوشی شما LTE ساپورت کنه تا ۴ یا ۵ برابر این هم می شه.

[عکس: Screen%20Shot%202013-05-22%20at%209.10.33%20PM.png]
آلبوم رندم اکسس مموریز، دافت پانک که این روزها همش می تونید از رادیو های اینجا بشنوید. یکی از چیزهای فوق العاده دوست داشتنی امریکا برای من اینه که هرموقع رادیوی ماشین رو روشن می کنم اون چیزهایی که دوست دارم رو داره پخش می کنه.

البته اینم بگم وقتی می خوام از این کارها انجام بدم (همون دانلوده) از وی پی ان استفاده می کنم. راستش نمی دونم اما این دوستایی که پیششون بودم می گفتند از یک سال و نیم پیش اف بی آی به شدت داره با دانلود غیرقانونی موزیک و ویدیو برخورد می کنه و حتی برای کسایی که این کار رو می کنند نامه اخطار و این چیزها می فرسته. در هرصورت من دقیق نمی دونم اصلا همچین چیزی ممکن هست یا نه. کلا اینجا مردم به شدت از پلیس حساب می برند. این چیزی که می گم خیلی خیلی شدیده. در هر صورت اگر اهل موسیقی ایرانی باشید که مشتری سایت های ایرانی هستید و اف بی آی رو چه به اون سایت ها اگر هم اهل موسیقی خارجی هستید با بودن سرویس هایی مثل Spotify ، Pandora دیگه واقعا شاید لازم به دانلود کردن موزیک نداشته باشید مگر اینکه مثل بعضی ها Rolleyes دچار بیماری باشید.
خوب... اینم آخرین سفرنامه من....تاخیر منو ببخشین میخواستم با دست پر بیام و آخرین نوشته هامو بنویسم اینجا! اینجا یی که واسه من خیییلی چیزا داشت، نه تو حرف که واقعیته محضه. یادمه اولین روزی که اینجا عضو شدم تو بحبوحه سر و کله زدن تو واژه های فرانسوی واسه یه مصاحبه نفس گیر که میتونست سرنوشتمونو تغییر بده بودم. وسط حاضر شدن واسه مصاحبه سفارت کانادا فهمیدیم تو لاتاری برنده شدیم. انقد تو مسئله کانادا غرق بودیم که حتی چک کردن برنامه لاتاری رو هم با چند هفته تاخیر انجام دادیم اونم به اصرار همسر جان. چون راستشو بخواین این قضه واسه من علی السویه بود و بهش فک نمیکردم. همونطور که موقع ثبت نام هم این اصرار همسرجان بود که ختم به خیر شد  چون جالبه که سیستم مدام Error میداد و من ثبت نام نمیشدم بعد از 2 روز اصرار همسرم بالاخره ثبت نام شدم 
زندگی من پره از نخواستنی های شیرین! از قبولیم تو رشته ای که حق خودم نمیدونستم و پشت بندش بهترین رفیقامو نصیبم کرد تا ازدواج با کسیکه از جایی میومد و جایی زندگی میکرد که اصلا دوس نداشتم – با احترام به همه مشهدیهای عزیز، اینو بذارین به حساب تجربیات تلخ اطرافیانم و خامی خودم Tongue - که الان کلی دوست عزیز اونجا دارم و ازدواجم رو بهترین اتفاق زندگیم میدونم و برنده شدن تو لاتاری که ....
تموم این نخواستنی های شیرین تهش من و رسوند به اینجا...خونه خودم...تو کشوری که حتی در مخیلیم هم نمیگنجید چونکه اصلا بهش فک نمیکردم...رسوندم به شماهایی که خیلیاتونو ندیدم ولی واسم خیلی عزیزین اونقد که سرنوشتتون واسم خیییلی مهمه وموفقیت تک تکتونو میخوام از خدایی که ما رو تو این راه قرار داد...
قبل از هر چیزی بگم که این اطلاعات مربوط به شهر آلبوکرکی هست و نمیدونم سایر شهرهای آمریکا رو هم پوشش میده یا نه ولی به گمونم اکثر چیزاش مشابه باشه با بقیه شهرا....
25- می- 4 خرداد 92- همه عزیزام و خاطراتمو گذاشتم و اومدم به جایی که به قول افشین عزیز – اولینها – رو تجربه کنم. سفر ما با ترکیش بود. 4 تا چمدون تقریبا 23 کیلو + ا کوله 10 کیلویی و 1 ساک 13 کیلویی + 1 کیف لپ تاپ+1 کیف بزرگ مدارک و 1 کیف دوشی همرامون بود.Smile به ساک 13 کیلوییمون یه گیر کوچولو داد و گفت بزرگ به نظر میرسه و وزن کرد دید 13 کیلوئه ولی از اونجایی که نصفه شب بود و خودشم جوون باحالی بود خندید و گفت برین.
ما ارز مسافرتی گرفتیم از بانک ملت شعبه سناباد. صبح زود باید میرفتیم نوبت میگرفتیم و گفتن طرفای 12 ظهر بیاین بماند که 1 ساعتی علاف شدیم و در نهایت حواله 600 دلار به جفتمون دادن و خلاص..
تو فرودگاه نه کسی ازمون پرسید کجا میرین؟نه اینکه چند دلار همراتونه...هیچی به هیچی 
پذیرایی تو طول سفر خوب بود، فیلم و ...به راه بود. البته یه کوچولو مهمانداراشون جدی بودن ولی کلا ما از پروازمون راضی بودیم. یکی دیگه از نخواستنهای شیرین زندگی من تغییر ناگهانی مقصد بود از هیوستون به آلبوکرکی به خاطر پاره ای از مسائل.کلا خدا همیشه در حال برنامه ریزی کردن واسه زندگی ما و سورپرایز کردنمونه Big Grin
تو فرودگاه هیوستون نردیک به 5/3-4 ساعت کارای گمرکیمون طول کشید بسکه شلن این آمریکاییا. ولی همشون خوش برخورد بودن. ماموری که مسئول گشتن بارای ما بود خیییلی آدم باحالی بود. تقریبا همه ساکامونو باز کردن. ما غیر لباس و کتاب و ...خوراکیهامون زرشک، زعفرون،سبزی خشک بسته بندی شده – غیر از گل گاو زبون که تو یه نایلون گذاشته بودیم- کنسرو – توش گوشت قرمزم داشت- ادویه، نبات، چای، قند و...بود و به هیشکدوم گیر نداد. ضمنا با اعتماد به نفس هر چه تمامتر یک عدد پک کامل lord تو کیف لپ تاپمون بود و اتفاقا دید ولی هیچی نگفت. کلا باز کردن ساکامون از سر وا کنی بود. بعدم کمکون کرد که ساکامونو ببندیم. 2 روزی رو ما مهمون عزیزی تو هیوستون بودیم. آب و هواش به شدت گرم و شرجیه تا غروب. غروباش یه کم خنک میشه. شهر خیییلی بزرگیه با اتوبانای چند بانده که نیاز به ماشین رو بیش از پیش به رخ میکشه.شهر کاملا صنعتی با کارخونه و شرکتای مختلف...
بگذریم سفر بعدی ما از هیوستون به آلبوکرکی بود. با توجه به اینکه ما قبل از گرون شدن بلیط ، بلیطهامونو خریده بودیم - 2 تاش یک طرفه شد 2200 گمونم - منطقی نبود که بلیط و عوض کنیم واسه همین تصمیم گرفتیم بریم هیوستون و از اونجا با پرواز بریم آلبوکرکی. البته اتوبوس هم داشت که تقریبا 15 ساعت تو راه بودیم. ما یه بلیط ارزون پیدا کردیم نفری 127 دلار با یه استاپ تو Denver بدون پذیرایی. واسه هر ساکم تا وزن ماکسیمم 50 پوند باید 20 دلار میدادیم و کلا 15 کیلو بارشون free بود. ما برای 4 تا ساک 23 کیلویی که یه کم از 50 پوندم همشون سنگینتر بود 80 دلار پول دادیم. البته مسئولش یه کم نق نق کرد...
چشتون روز بد نبینه که دسته تموم ساکامون و پاره کردن – خوب که 3 تاش ساک مکه ای بود دلمون نسوخت- و کیف لوازم آرایش بنده هم که خیییلی از وسایلشو حتی 1 بار هم استفاده نکرده بودم گم شد. وقتی بارا رو تحویل دادن دیدیم یه ساک یه کم زیپش بازه احتمالا کیفم از توش افتاده و من بعد از چند روز فهمیدم 
بگذریم...
فردای روزی که اومدیم رفتیم اداره سوشال و درخواستssn دادیم و بعد از 5 روز کاری کارتامون اومد به آدرس جدیدمون. در صورتیکه به ما اونروز گفتن 2 هفته طول میکشه.
حساب بانکی:
بعد از اونهم رفتیم بانک آو آمریکا حساب باز کردیم. ما هر چی سبک و سنگین کردیم و پرس و جو، دیدیم رسما با حساب سیوینگ کار خاصی نمیشه انجام داد این بود که تموم پولامونو گذاشتیم تو حساب چکینگ و فقط مقدار کمی رو گذاشتیم تو سیوینگ تا بازم سبک و سنگین کنیم که اگه به درد نمیخوره ببندیم. توضیحاتشو روشای عزیز دادن. همون قضیه 1500 دلار تو حساب چکینگ و 300 دلار حساب سیوینگ و ...
ما اونموقع ssn نداشتیم چون شمارشم بهمون ندادن 2 تا کارت شناسایی عکس دار خواستن و ما ویزا و پاسپورتمونو نشون دادیم گفتن هر وقت سوشالتون اومد بباین اطلاعاتتون و آپدیت کنین. ما حساب مشترک باز کردیم . همون موقع دبیت کارت موقت به هر دومون دادن و بعد از 3-4 روز گمونم کارت اصلی که اسممون روش خورده بود به آدرسمون فرستادن.
بعد از اومدن سوشال ما رفتیم بانک و اطلاعاتمونو تکمیل کرد اونجا درخواست سکیور کردیت کردیم (البته اونا میگن سکیور کارت). گفتن مزیتش اینه که با خرید از این کارت میتونین واسه کردیت کارت امتیاز جمع کنین و کردیت کارت بگیرین. به ما گفت از 500 تا 10000 دلار میتونیم بهتون سکیور کارت بدیم که ما گفتیم فعلا 500 دلار تا بعدا اگه خواستیم تغییرش بدیم. گفت که 7-10 روز کاری زمان میبره که کارتش بیاد دم خونه که کمتر از 1 هفته کارتش اومد.
اجاره آپارتمان:
همینقد بگم که داشتن آشنا خیییییییییییییییلی کمک میکنه واسه همه کارا. نه اینکه نشه بدون آشنا کاری انجام بدین ولی خوب سخت تره. واسه اجاره آپارتمان ما از سایتهای rent.com و forrent.com استفاده کردیم. بهترین کار اینه که شما با سرچ، پرس و جو و یا اگه آشنایی دارین و میخواین نزدیک خونشون باشین منطقه خونتونو مشخص کنین و رنج قیمت رو بزنین و وضعیت تعداد اتاق. استودیو، 1 خوابه، 2 خوابه و .... یه عالمه بهتون آپشن میده شما دونه دونه برین عکساشو ببینین، شرایطشو تجزیه تحلیل کنین. بعد اونایی که از نظرتون بهتره آدرساشو بنویسین و برین برای دیدن و مذاکره نهایی. اینجا تا دلتون بخواد مجتمع هست. هر مجتمع آفیس داره که اصولا بین 9-5 کار میکنن. یعنی شما شبا سرچ کنین و روزا از 9 صبح وقت دارین تا 5 عصر .
واسه دیدن خونه یادتون باشه حتما یه کارت شناسایی با خودتون داشته باشین . بدون کارت اجازه دیدن واحد مورد نظر رو ندارین. اونا کارت و تو کشو میذارن – گاهی هم با اجازه شما یه کپی ازش میگیرن – و وقتی خونه رو دیدین کارت و بر میگردونن.
وقتی خونتون و اجاره کردین حتما چک کنین ببینین جاییش موردی نداشته باشه. موقع تحویل خونه یه برگه بهمون دادن که توش هر قسمت خونه رو جدا کرده بودن و تموم آیتمهای اون واحد و نوشته بودن که خوبه و کار میکنه حتی سقف، کف، در و ...همه چی و مینویسن و به ما 3 روز وقت دادن که چک کنیم خونه رو. مثلا واسه ما لامپ فر سوخته بود و در ورودی هم درزگیر نداشت که بهشون اطلاع دادیم. واسه نصب تابلو و ساعت و ... هم ازشون اجازه بگیرین حتما. خونه ها رو اصولا 6،9 و 12 ماه اجاره میدن. البته بودن خونه هایی که مثلا 3 ماهه هم اجاره میدن ولی خیلی کم بود. ما واسه اینکه محیط رو بسنجیم از لحاظ کیفیت، امنیت، همسایه ها و ... حداقل مدت قرارداد که همون 6 ماه بود رو در نظر گرفتیم که اگه خواستیم بعدا تمدیدش کنیم.البته اینم بگم خیلی از جاهایی که ما سر زدیم اگه 12 ماه اجاره میکردیم تخفیفای خوبی میدادن مثلا اجاره ماه دوم رو نمیگرفتن یا نصف میگرفتن ولی ما ترجیح دادیم که حداقل مدت رو در نظر بگیریم. سایت تموم مجتمع ها یه چیزی به اسم review داره که یه جور ارزیابی اون مجتمع از دید مستاجراشه. پیشنهاد میکنم قبل از اجاره review مربوط به اون مجتمع و بخونین. واسه اینکار اسم مجتمع + review رو تو گوگل سرچ کنین.
برای اجاه خونه با توجه به اینکه هیچ شناختی از پیشینه مالی ما ندارن یه کم سخت گیری میکنن. چون اینجا اگه مستاجری بدقلقی کنه و بلند نشه بیرون کردنش دردسر داره – دادگاه و شکایت و ...- واسه همین همه سخت گیریشون قبل از قرارداد بستنه.
تلفن و اینترنت:
ما تلفنمون و به صورت prepaid از simple mobile گرفتیم : تماس داخل آمریکا، اس ام اس داخل آمریکا و اس ام اس به ایران و اینترنت نامحدود – که البته سرعتش بالا نیست- ماهیانه 40 دلار اگه 2 تا بگیرین دومی 30 دلار میشد. با این شرایط at&t, و T-mobile 50 دلاره.
اینرنت هم از century link گرفتیم – به پیشنهاد آشنامون – با سرعت 75 کیلو بایت بر ثانیه. ماهیانه 30 دلار و 7 دلار هم اجاره مودم – ما مودممون و از ایران آوردیم و متاسفانه قابل استفاده نبود اینجا -. قراردادمونو 1 ساله بستیم و تا 30 روز هم وقت داریم چک کنیم ببینیم میخوایم یا نه؟که اگه نخواستیم بدون هزینه ای کنسل میشه.
خرید ماشین:
برای خرید ماشین چند حالت وجود داره:
1- یه ماشین نو بخرین در صورت داشتن سبزی فراوان 
2- ماشین نو رو در صورت داشتن آشنا با کردیت خوب به صورت قسطی بخرین با سود کم.
3- یه ماشین دست 2 از فروشنده (owner) به صورت مستقیم و بی واسطه – بخرین
4- از دیلر ( دلال) ماشین رو بخرین
برای خرید میتونین از سایتهای craiglist، kbb و ... استفاده کنین. مشخصات: برند، مدل، سال تولید، تیپ ماشین، مایلیج و قیمت رو وارد میکنین و دونه دونه آنالیز میکنین هر کردوم و که خواستین به شماره ای که تو سایت گذاشته زنگ میزنین قرار میذارین و میبینین.
اینجا ماشینهایی که تصادف میکنن خیییلی از قیمتش کم میشه و اصطلاحا میگن سلویج. گاهی این تصادف یه ضربه جزیی به در ماشینه که با یه صافکاری معمولی رفع شده ولی چون تایتلش ، سلویج هست قیمت میشکنه.
ضمنا اینجا یک جایی به نام آکشن هست که ماشینها رو به اصطلاح به مزایده میذارن. قبل از به مزایده گذاشتن( یک روز قبل) یکسری اطلاعات رو راجع به ماشین میدن و ماشینها رو میذارن واسه نمایش و شما میتونین ماشین مود نظر رو انتخاب کنین و فرداش موقع به مزایده گذاشتن بی معطلی ماشین رو بخرین. البته ما چون نرفتیم اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم خیلی از دلالها و دیلرا با قیمت مناسب تر از آکشن ماشینها رو میخرن و تو بازار با قیمت بیشتر میفروشن. –
بیمه ماشین:
شرکتهای مختلفی وجود داره که ماشین و بیمه میکنه. ما از شرکت progressive بیمه گرفتیم با داشتن گواهینامه بین المللی همسرم و ترجمه گواهینامه من از ایران برای 6 ماه 796 دلار به صورت فول کاوریج.
قیمت اصلیش 935 دلار بود که به خاطر متاهلی 139 تا تخفیف دادنBig Grin – ضمنا این بیمه نامه مشترک صادر شد برای من و همسرم.اگر هم میخواستیم 6 ماهه قسطی بدیم 155 دلار اضافه میشد به مبلغ. نامه ای که از ایران آورده بودیم با ترجمش در مورد بیمه ماشینمون تو ایران رو قبول نکردن به این علت که از آخرین بیمه نامه ای که داشتیم می بایست حداکثر 1 ماه گذشته باشه تا تخفیف در نظر بگیرن و واسه ما بیشتر از این زمان بود...
خرید وسایل خونه و ...
چند تا از بچه ها راجع به فریت بار و اینکه به نفعشونه بار و از ایران بیارن یا اینجا بخرن ازم سئوال کرده بودن. ببینید بچه ها جون مسلما شما هر چی از ایران بیارین به نفعتونه چون ارزش پول ما با اینا خیلی متفاوته مخصوصا اول کاری که هممون از جیب باید خرج کنیم. به نظرمن اگه قرار نیس وسایلو از ایران بخرین و اینایی که میخواین بیارین رو دارین و مسیرتون طوریه که به صورت مستقیم فریت بار انجام میشه و قیمتشم براتون 500-600 دلار در میاد فرضا برای 100 کیلو بار می ارزه بار و واستون از ایران بفرستن. چون اولا واسه خریدن تک تکشون به زحمت نمیفتین مخصوصا اوایل که احتمال داره ماشین نداشته باشین و مسیر ها رو بلد نیستین. چرا میگم براتون بفرستن؟واسه اینکه به نظر من شما باید بیاین اینجا یه کم جا بیفتین خونتون رو اجاره کنین وقتی مستقر شدین بگین وسایلتونو بفرستن که مستقیم ببرین خونه خودتون.
اینجا مراکز خرید زیادی هست:
Dollar tree: یا همون مغازه های 1 دلاریه خودمون  تو این مغازه ها که چندین شعبه تو نفاط مختلف شهر داره میتونین یکسی از لوازم آشپزخونه رو بخرین. مواد شوینده، لوازم پلاستیکی – به صورت محدود-، مواد خوراکی مثل( انواع سس، بیسکوییت، انواع کنسرو، تخم مرغ(6 تایی)، انواع نوشیدنی، بستنی و ...) شمع،لوازم التحریر و ... رو به ازای هر کدوم 1 دلار بخرین
Walmart،Smith، Target: انواع و اقسام چیزایی که لازم دارین رو میشه خرید. والمارت به نظر ارزونتر از بقیه میاد
Castco و Sam,s: اگه خرید کلی برای مواد غذایی دارین حتما تو یکی از این مراکز خرید عضو بشین سالانه 55 دلار حق عضویت میگیرن و قیمتاش خیییلی متفاوت تر از جاهای دیگس. مواد غذایی مثل روغن، شکر و ...البته به صورت عمده میتونین از اینجا بخرین.ضمنا هر دو تا از این مراکز خرید پمپ بنزین داره که به اونایی که کارت عضویت دارن تخفیف میده.
Goodwill: یکسری وسایل مثل لوازم برقی، کتاب، لوازم تزئینی و ... رو با قیمتای خییییلی مناسب میتونین از اینجا بخرین. لازم به تذکره که گودویل تموم وسایلش دست دومه. ما یه تلویزیون Soni معمولی 32 اینچ رو 10 دلار خریدیم. اینم بگم که لوازمی و که از گودویل میخرین مالیات نداره 
• یادتون باشه اگه وسیله ای خریدین رسید خرید+ لیبل روی جنس رو دور نندازین . شاید بخواین پسش بدین این مواردیکه گفتم لازمه.
همچنیم چیزی به اسم گاراژ سل و یارد سل هم هست که اصولا روزای شنبه و 1 شنبه مردمی که یه سری وسایلشونو نمیخوان به حراج میذارن. سایت craiglist هم سایت خیلی خوبیه برای خرید لوازم مورد نیاز و همشونو تو قسمت for sell دسته بندی کرده و آدرس این گاراژ سل ها رو هم داره.
خوب دیگه حسابی تخلیه اطلاعاتی شدم :p امیدوارم این اطلاعاتم که مطمئنا خیلیاش تکراریه به دردتون خورده باشه. الان ساعت 1 شبه دیگه چشام داره درمیاد. فقط یکی از این مدیرای خوشرنگه سایت لطف کنه این سفرنامه ما رو بذاره تو امضامون که بقیه راحت تر بتونن پیداش کنن. مرسیییییییییییییییییییییی  شاد زی، مهر افزون ....
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: itsmasoud ، golesang ، Danoosh ، MGJ ، a.jahangiri ، SOROUSHSOFT ، ستاره سلمانزاده ، nimo80 ، Ali_Kh ، r_ent ، fariba_a ، mhz_ir ، ikamaly ، کاوه شیز ، payam62 ، mehdi110 ، amiz.abdollah ، گل نهال ، alirezass ، hosseinshokri ، مهتاب - 2251 ، lilac ، parsush ، پروا ، iman83 ، tabim4 ، Szsanazsz ، dana ، عضو باسابقه ، mgolchin13 ، *NASIM* ، nooshshahnar ، afs ، Tomas ، iman63ir ، usa lover ، Saiban ، afshinghwink ، mhb161 ، reza6966 ، shadi79 ، ابی هانی ، saeeds61 ، sce ، shishipapa ، mirzamemar ، behnam88 ، mrr777 ، arahata ، الا ، babak 1234 ، amir82 ، afshin-b ، rezagh ، Hoormazd ، javid737 ، mori ، honey rahmati ، fire dragon ، nirvana_kobin ، mdna ، far-dv2013 ، مرآت74 ، kasrafo ، hassan1358arab ، abloom_ma ، رضا امیر ، maryam218 ، Setare99 ، rozelo ، farokhi21 ، پدی ، Alirezaa2013 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، niko ، enchantress_boy ، farhadfsh ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، 2013selectee ، soheil_zk ، aghaghia ، shosab ، pooyash ، moji20 ، میخک سفید ، خانه ، kouroshd ، سمانه777 ، abonayer ، majorsoly ، azar1348 ، سمنانی ، mrbonbon ، hamid.eng ، سلی ، amir0_0amir ، abtin2015 ، amirhr123 ، sh-p ، romance33 ، soul ، hamedhamed ، elmira_fa ، exxedus ، sumya ، philter ، ffrfar ، AsemanAbee ، بازگشت ، nika ، sayeh_m ، maxima2012 ، maria2000 ، taranom baran ، arpmn ، remarya ، artam2 ، max.smith ، aazitaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان