موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من حدود یه ماه دیگه می خوام بیام آمریکا،می خواستم ببینم که به نظر شما اکلاهما بهتره یا مریلند و اینکه چه جایی رو میشه برای ۲-۱ ماه موندن توی این ۲ جا گرفت ؟تا بعد تصمیم بگیرم که کجا برم.میشه از ایران جا رو رزرو کرد؟در مورد کار پیدا کردن اوضاع چطوره؟و سوال آخر اینکه بدون کردیت کارد چه جوری اون ۱۶۵$ رو میشه پرداخت کرد از ایران؟مرسی.
93##, ۱نفر ,ایروان
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 16:28)mechanicalengineer نوشته: (2013-07-06 ساعت 13:47)negar_karimi6 نوشته: (2013-07-06 ساعت 00:22)rezagh نوشته: (2013-07-06 ساعت 00:14)پدی نوشته: [quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']
سلام به دوستانی که رفتن آمریکا
مااگرویزامون دربیادتاکی وقت داریم بیاییم ؟
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
راسته که برای ابوظبی اززمان گرفتن ویزاشش ماه محسوب میشه که بیاییم؟
یااززمان مدیکال حساب میشه
یه سوال دیگه شوهرمن به زورداره میادبه قول خودش فقط بخاطرمنه
به نظرتون اونجادووم میاره؟
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست.
سلام تا 6 ماه از مدیکال .2.تا16 دسامبر3.همسرگرامی شماحتما می ایند.
با سلام
تاریخ اعتبار ویزای ابوظبی از تاریخ ایشو شدن به مدت 6 ماه است .... یعنی وقتی ویزا روی پاسپورت چاپ شد دیگه تاریخ اعتبار ویزا ربطی به مدیکال ندارد و اعتبار 6ماه بعد از تاریخ چاپ شدن ویزا هست
سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
میخوایم ببینیم بچه امو زودترخونه بخت بفرستیم یافرصت هست
روزی عزیزاتون باشه البته
دوستان لطف کنید برایآنکارا هم این سوالو جواب بدید؟ که اعتبار ویزا از کی ؟
ما از سفارت آنکارا ویزامونو گرفتیم و 6 ماه فرصت داریم و چون یکضرب گرفتیم خب با مدیکال هم که حساب کنید همون میشه چون هر دو همزمان بوده. ولی بقیه هم گفته اند که (در آنکارا) مدیکال ملاکه و اگر مثلا کسی دو ماه بعد از مدیکال ویزا بگیره (یعنی 2 ماه کلیر شدنش طول کشیده باشه) 4 ماه بعدش وقت داره بره آمریکا. راستش خود من فکر می کردم همه جا یک جور باشه چون به نظر غیر منطقی و غیر منصفانه میاد ولی بعدا تو کامنت ها خوندم که ابوظبی 6 ماه بعد از گرفتن ویزا فرصت دارن برن آمریکا. ارمنستان هم یکسال (که البته اینو مطمئن نیستم...) به هرحال درباره آنکارا می دونم چون خودم از اونجا ویزامو گرفتم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یه هواپیما از ایر آسیا تو سانفرانسیسکو سقوط کرده ۵۰ دقیقه پیش
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 09:13 توسط تی تی موسوی.)
سلام دوستان. ما وقتی به امریکا رسیدیم فردای آن روز به bank of america رفتیم حساب باز کردیم دبیت گرفتیم. سه هفته بعد از آن کردیت باز کردیم بعد از 40 روز حساب ما را بلوک کردند چون موقع افتتاح حساب سوشال وگرین کارت نداشتیم رزیدنتی را ایران زدند حساب مسدود شوده حالا به ما گفته اند تمام مدارک سوشال سکیورتی .گرین کارت و گواهی نامه را بیاورید تا ببینیم چه کار می توان کرد. ما هم تمام مدارک را بردیم وحساب ما باز شود. اگر کارمندهای بانک ایرانی باشند بهتر راهنمایی می کنند.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA