کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-04 ساعت 20:45)farokhi21 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 16:45)StarIR نوشته:  دوستان کسی می دونه از کجا میشه ون یا ماشین بزرگ با راننده جهت بردن مقداری وسیله از لس انجلس به ولی اجاره کرد؟

دوستان خوبم بالاخره پس از کلی جستجو تونستم یه اپارتمان شیک......

سلام.بهتون تبریک میگم.امیدوارم باقی کارهاتون هم به سرعت درست بشه.میشه بفرمایید آپارتمان چند خوابه است و اجاره اش ماهانه چقدر است.ممنون؟
خیلی ممنون. موفق باشید
دو خوابه 1800 اگه پستهامو بخونید راجع به این اپارتمان توضیح کامل دادم
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، manila ، afshinghwink
(2013-07-06 ساعت 17:16)ranebr نوشته:  دوستان جان، ميتونين كمكم كنين، يادمه يكى از دوستان از مشهد ارز مسافرتى گرفته بود؟اما الان يادم نيست كى بود؟ كسى يادشه؟؟ بعد يه سوال ديگه،اگه حواله ارز مسافرتيو از مشهد بگيرم، ولى پروازم از فرودگاه تهران باشه، ارزو بهم ميدن تو فرودگاه؟ يا بايد از همون فرودگاه هر شهرى كه خارج ميشم حواله شو گرفته باشم؟ سپاس

دوست عزیزماخودمون ازاصفهان حواله ارزروگرفتیم توفرودگاه تهران دلارهاروگرفتیم

دوستان به نظرتون شارلوت درشمال کارولینا چه جورجاییه میگند چون کوچیکه وضع کسب وکارخوب نیست
کسی هست توی این شهرزندگی کنه تااطلاعات ازش بگیرم ممنون میشم
لطفاشمادوستان اگربه چنین موردی برخوردید که زندگی میکنن دراین شهرلطفا یادتون به من بیفته و ماهاروبهم معرفی کنید
ممنون
ازشمادوستای خوب ومسئولم
تشکر کنندگان: ranebr ، manila ، afshinghwink
(2013-07-06 ساعت 16:42)sce نوشته:  سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
میخوایم ببینیم بچه امو زودترخونه بخت بفرستیم یافرصت هست
روزی عزیزاتون باشه البته

من مرجع موثقم.Big Grin
اعتبار ویزای من 6 ماه بعد از ایشود شدن اونه.هم تاریخ ایشود شدن و هم تاریخ اکسپایر شدن،هر دوتاش توی ویزا هست.خودتون رو درگیر مدیکال و این حرفا نکنین.
موفق باشین.

[/quote]

[/quote]

[/quote]

من هم مثل دوستمون sce خودم مرجع موثقم WinkBig Grin
البته این نوشته من درباره ابوظبی صدق می کنه و برای انکارا تاریخ اعتبار ویزا با تاریخ مدیکال مرتبط هستش
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، usa lover ، kouroshd ، alirezass ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، mehdiii ، afshinghwink ، zohre02 ، sce ، amir82 ، e76779
سلام.من حدود یه ماه دیگه می خوام بیام آمریکا،می خواستم ببینم که به نظر شما اکلاهما بهتره یا مریلند و اینکه چه جایی رو میشه برای ۲-۱ ماه موندن توی این ۲ جا گرفت ؟تا بعد تصمیم بگیرم که کجا برم.میشه از ایران جا رو رزرو کرد؟در مورد کار پیدا کردن اوضاع چطوره؟و سوال آخر اینکه بدون کردیت کارد چه جوری اون ۱۶۵$ رو میشه پرداخت کرد از ایران؟مرسی.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، پدی ، Ali.US ، گل نهال ، mori ، afshinghwink ، zohre02
(2013-07-06 ساعت 16:28)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 13:47)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 00:22)rezagh نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 00:14)پدی نوشته:  [quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']
سلام به دوستانی که رفتن آمریکا

مااگرویزامون دربیادتاکی وقت داریم بیاییم ؟
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
راسته که برای ابوظبی اززمان گرفتن ویزاشش ماه محسوب میشه که بیاییم؟
یااززمان مدیکال حساب میشه
یه سوال دیگه شوهرمن به زورداره میادبه قول خودش فقط بخاطرمنه
به نظرتون اونجادووم میاره؟
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست.
سلام تا 6 ماه از مدیکال .2.تا16 دسامبر3.همسرگرامی شماحتما می ایند.

با سلام

تاریخ اعتبار ویزای ابوظبی از تاریخ ایشو شدن به مدت 6 ماه است .... یعنی وقتی ویزا روی پاسپورت چاپ شد دیگه تاریخ اعتبار ویزا ربطی به مدیکال ندارد و اعتبار 6ماه بعد از تاریخ چاپ شدن ویزا هست

سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
روزی عزیزاتون باشه البته

دوستان لطف کنید برایآنکارا هم این سوالو جواب بدید؟ که اعتبار ویزا از کی ؟
ما از سفارت آنکارا ویزامونو گرفتیم و 6 ماه فرصت داریم و چون یکضرب گرفتیم خب با مدیکال هم که حساب کنید همون میشه چون هر دو همزمان بوده. ولی بقیه هم گفته اند که (در آنکارا) مدیکال ملاکه و اگر مثلا کسی دو ماه بعد از مدیکال ویزا بگیره (یعنی 2 ماه کلیر شدنش طول کشیده باشه) 4 ماه بعدش وقت داره بره آمریکا. راستش خود من فکر می کردم همه جا یک جور باشه چون به نظر غیر منطقی و غیر منصفانه میادCool ولی بعدا تو کامنت ها خوندم که ابوظبی 6 ماه بعد از گرفتن ویزا فرصت دارن برن آمریکا. ارمنستان هم یکسال (که البته اینو مطمئن نیستم...) به هرحال درباره آنکارا می دونم چون خودم از اونجا ویزامو گرفتم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Ali.US ، milad_aae ، alirezass ، afshinghwink ، zohre02 ، rezagh
(2013-07-06 ساعت 12:20)aliroz نوشته:  با سلام
شما هوايي رفتين كانادا يا زميني ايا دعوت نامه هم داشتيد يا بدون دعوت نامه لطفا بيشتر توضيح بدهيد
با تشكر
شاد باشيد
من زمینی اومدم بدون دعوتنامه، با اتوبوس به مرز که رسیدم همه پیاده شدن تو یه سالن پاسپورت ها رو نگاه میکردن، دقیقا مثل پاسپورت کنترل فرودگاه همه کشورهای دیگه، اصلا هیچی لازم نداره انگار داری از ایران میری ترکیه، تو پاسم کنار مهر ورود آمریکا مهر زد و پرسید پیش کی میری و چقدر پول نقد داری. به همین سادگی بعدم دوباره همه سوار اتوبوس شدیم، بعضی ها وصایلشونم میگشتن، ولی منو نگشتن. راستی اتوبوسها در کل مسیر اینترنت رایگان و پریز برق برای هر صندلی هم داره

(2013-07-06 ساعت 11:31)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 10:00)fromu2farzad نوشته:  بالاخره ولکام لتر من بعد از ۴۵ روز اومد Smile) ولی هنوز گرین خبری نیست.
راستی من با ویزام و بدون گرین کارت بدون هیچ مشکل و سوال و جوابی اومدم کانادا

بدونه هيچ مشكلي هم برگشتين امريكا يا هنوز كانادايين؟
هنوز هستم، ولی برگشت که دیگه مطمئنن هیچ مشکلی نداره
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
یه هواپیما از ایر آسیا تو سانفرانسیسکو سقوط کرده ۵۰ دقیقه پیش
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، sadeghi897
(2013-07-06 ساعت 09:38)fariba_a نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 06:20)StarIR نوشته:  دوستان عزیزی که به تازگی عازم آمریکا می شوند و معضل اجاره خونه رو دارن به من پیغام خصوصی بدن تا شماره یه املاک خوب و با انصاف رو بهشون بدم. من چون خودم در این مورد خیلی سختی کشیدم تا عاقبت به یاری خدا یه جای مناسبی پیدا کردم امیدوارم بتونم به دوستان مهاجری که مثل من در پیدا کردن خونه مشکل دارن و دل نگرانن کمکی کرده باشم
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ، کجای آمریکا ساکن هستید؟

من اومدم سمت کالیفرنیا ولی وودلندهیلز

(2013-07-06 ساعت 09:38)fariba_a نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 06:20)StarIR نوشته:  دوستان عزیزی که به تازگی عازم آمریکا می شوند و معضل اجاره خونه رو دارن به من پیغام خصوصی بدن تا شماره یه املاک خوب و با انصاف رو بهشون بدم. من چون خودم در این مورد خیلی سختی کشیدم تا عاقبت به یاری خدا یه جای مناسبی پیدا کردم امیدوارم بتونم به دوستان مهاجری که مثل من در پیدا کردن خونه مشکل دارن و دل نگرانن کمکی کرده باشم
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ، کجای آمریکا ساکن هستید؟

من اومدم سمت کالیفرنیا ولی وودلندهیلز
تشکر کنندگان: rozelo ، sadeghi897 ، Sepasttian ، fariba_a ، negar_karimi6
(2013-07-07 ساعت 00:14)fromu2farzad نوشته:  یه هواپیما از ایر آسیا تو سانفرانسیسکو سقوط کرده ۵۰ دقیقه پیش

چیییییییییییییییی؟؟؟ SadSadSadSadSadSadSad
واقعا؟؟؟
وااااااااااااااااای! SadSadSad:
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ikamaly ، afshinghwink ، zohre02
سلام دوستان. ما وقتی به امریکا رسیدیم فردای آن روز به bank of america رفتیم حساب باز کردیم دبیت گرفتیم. سه هفته بعد از آن کردیت باز کردیم بعد از 40 روز حساب ما را بلوک کردند چون موقع افتتاح حساب سوشال وگرین کارت نداشتیم رزیدنتی را ایران زدند حساب مسدود شوده حالا به ما گفته اند تمام مدارک سوشال سکیورتی .گرین کارت و گواهی نامه را بیاورید تا ببینیم چه کار می توان کرد. ما هم تمام مدارک را بردیم وحساب ما باز شود. اگر کارمندهای بانک ایرانی باشند بهتر راهنمایی می کنند.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، ikamaly ، afshinghwink ، Sepasttian ، AsemanAbee
(2013-07-07 ساعت 00:42)naarestan نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 00:14)fromu2farzad نوشته:  یه هواپیما از ایر آسیا تو سانفرانسیسکو سقوط کرده ۵۰ دقیقه پیش

چیییییییییییییییی؟؟؟ SadSadSadSadSad
واقعا؟؟؟

وای خدا! من نصفه جون شدم
سقوط نکرده که! فرود اضطراری داشته! و تا فرود اومده، آتیش گرفته! ولی گویا خداروشکر تلفات جانی نداشته و مسافران و خدمه حالشون خوبه Rolleyes هوف!
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: گل نهال ، mori ، ikamaly ، afshinghwink ، 5ina ، مانترا ، sh_aytak
(2013-07-07 ساعت 00:54)naarestan نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 00:42)naarestan نوشته:  

چیییییییییییییییی؟؟؟ SadSadSadSadSad
واقعا؟؟؟

وای خدا! من نصفه جون شدم
سقوط نکرده که! فرود اضطراری داشته! و تا فرود اومده، آتیش گرفته! ولی گویا خداروشکر تلفات جانی نداشته و مسافران و خدمه حالشون خوبه Rolleyes هوف!
نه در این حد
این لینکشه
http://news.yahoo.com/faa-airliner-crash...57356.html
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، afshinghwink ، Sepasttian
(2013-07-06 ساعت 23:14)payam62 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 21:55)wITCH نوشته:  سلام.من حدود یه ماه دیگه می خوام بیام آمریکا،می خواستم ببینم که به نظر شما اکلاهما بهتره یا مریلند و اینکه چه جایی رو میشه برای ۲-۱ ماه موندن توی این ۲ جا گرفت ؟تا بعد تصمیم بگیرم که کجا برم.میشه از ایران جا رو رزرو کرد؟در مورد کار پیدا کردن اوضاع چطوره؟و سوال آخر اینکه بدون کردیت کارد چه جوری اون ۱۶۵$ رو میشه پرداخت کرد از ایران؟مرسی.

تبریک میگم خانم دکتر. یک ضرب گرفتین دیگه ؟؟؟ مبارک باشه

165$ رو میشه تو فرودگاه در بدو ورود و با حتی بعد از ورودتون نقدا پرداخت کنید.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، afshinghwink ، mirzamemar ، shatsi
(2013-07-06 ساعت 21:55)wITCH نوشته:  سلام.من حدود یه ماه دیگه می خوام بیام آمریکا،می خواستم ببینم که به نظر شما اکلاهما بهتره یا مریلند و اینکه چه جایی رو میشه برای ۲-۱ ماه موندن توی این ۲ جا گرفت ؟تا بعد تصمیم بگیرم که کجا برم.میشه از ایران جا رو رزرو کرد؟در مورد کار پیدا کردن اوضاع چطوره؟و سوال آخر اینکه بدون کردیت کارد چه جوری اون ۱۶۵$ رو میشه پرداخت کرد از ایران؟مرسی.
سلام
راستش این قسمت شرق باس از افشین بپرسید ولی یکی دو ماه مونده به نظرم همه جای امریکا خوبه
تفاوت اینجا به ایران خیلی زیاده هر کجا برید تا چند ماه شکه هستید، دی
درمورد 165 دلار هم خواستید من براتون پرداخت می کنم اومدید امریکا می ریزید به حسابم .
اینجا Pay it forward خیلی کاربرد داره هر که فیلمش رو دیده می دونه من چی می گم ، شما یک کمکی پولی یاغیر پولی به دیگران می کنی اونها هم درعوض به یکی دیگه کمک می کنن ، این هفته موضوع کلاس زبان ما بود.
از این مراکز پرداخت الکترونیک هم می تونید استفاده کنید که ثبت نام تافل و ایلتس می کنن ، عموما هم معتبر هستن اما خوبه شناخته شده باشه می تونید از بچه های سایت applyabroad آمار اعتبار مراکز بگیرید، خواستید من یکیش که خودم استفاده کردم دو سال پیش بهتون معرفی می کنم در پیام خصوصی ، چون تبلیغ می شه
همه دوستان خیلی دلم واستون تنگ شده و من کلی حرف نزده دارم
در ضمن الان یک پسره احتمالا چیزی از جلوی من رد شد در حالی که اسکتیک سوار بود ، نوشیدنی هم می خورد اس ام اس هم می داد ، منم ازاین حرکت خوشم اومد باید برم توی کارشBig GrinCoolTongue
خندون باشید دوسی جان ها

(2013-07-07 ساعت 00:01)fromu2farzad نوشته:  [quote='aliroz' pid='370876' dateline='1373097022']
با سلام
شما هوايي رفتين كانادا يا زميني ايا دعوت نامه هم داشتيد يا بدون دعوت نامه لطفا بيشتر توضيح بدهيد
با تشكر
شاد باشيد
من زمینی اومدم بدون دعوتنامه، با اتوبوس به مرز که رسیدم همه پیاده شدن تو یه سالن پاسپورت ها رو نگاه میکردن، دقیقا مثل پاسپورت کنترل فرودگاه همه کشورهای دیگه، اصلا هیچی لازم نداره انگار داری از ایران میری ترکیه، تو پاسم کنار مهر ورود آمریکا مهر زد و پرسید پیش کی میری و چقدر پول نقد داری. به همین سادگی بعدم دوباره همه سوار اتوبوس شدیم، بعضی ها وصایلشونم میگشتن، ولی منو نگشتن. راستی اتوبوسها در کل مسیر اینترنت رایگان و پریز برق برای هر صندلی هم داره

(2013-07-06 ساعت 11:31)مهتاب - 2251 نوشته:  [quote='fromu2farzad' pid='370812' dateline='1373088608']
بالاخره ولکام لتر من بعد از ۴۵ روز اومد Smile) ولی هنوز گرین خبری نیست.
راستی من با ویزام و بدون گرین کارت بدون هیچ مشکل و سوال و جوابی اومدم کانادا
آقا دمت گرم خیلی خوب و ماجر جو هستی، دی
منم دیگه فرک کنم گرین کارتم بیاد یه سر برم سیاتل و بعدشم برم کانادا
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-06 ساعت 16:42)sce نوشته:  سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
روزی عزیزاتون باشه البته

من مرجع موثقم.Big Grin
اعتبار ویزای من 6 ماه بعد از ایشود شدن اونه.هم تاریخ ایشود شدن و هم تاریخ اکسپایر شدن،هر دوتاش توی ویزا هست.خودتون رو درگیر مدیکال و این حرفا نکنین.
موفق باشین.

[/quote]

دوستان لطف کنید برایآنکارا هم این سوالو جواب بدید؟ که اعتبار ویزا از کی ؟
[/quote]

دوست عزیز اعتبار ویزا یه چیزه،اعتبار مدیکال چیز دیگه.
خودتون رو گیج نکنین.شما 6 ماه بعد از تاریخ صدور ویزا می تونین وارد بشین.اعتبار مدیکال آنکارا 6 ماهه.این یعنی اگه خدای ناکرده بیش از 6 ماه منتظر موندین،قبل از گرفتن ویزاهاتون باید مجددا مدیکال رو تجدید کنین.
موفق باشین.
[/quote]

دوست عزیز توضیحی که دادید یعنی اینکه ما از هروقت که ویزا رو بگیریم 6 ماه اعتبار داره ( حتی اگه چک بخوریم ، بعد از کلیر شدن ویزامون 6 ماهست )و اگر تو فاصله کلیر شدن مدیکالمون باطل بشه باید دوباره مدیکال بدیم وببریم سفارت تا ویزا بدن ؟
2) سوال دومم اینه که اگه ویزارو از سفارت گرفتیم و تو فاصله 6 ماهی که وقت داریم از ایران خارج بشیم ،اعتبار مدیکالمون تموم بشه مشکلی تو فرودگاه آمریکا پیش نمیاد ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان