موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 10:36 توسط IN.USA@2013.)
(2013-07-07 ساعت 10:30)مهتاب - 2251 نوشته: (2013-07-07 ساعت 00:01)fromu2farzad نوشته: (2013-07-06 ساعت 12:20)aliroz نوشته: با سلام
شما هوايي رفتين كانادا يا زميني ايا دعوت نامه هم داشتيد يا بدون دعوت نامه لطفا بيشتر توضيح بدهيد
با تشكر
شاد باشيد
من زمینی اومدم بدون دعوتنامه، با اتوبوس به مرز که رسیدم همه پیاده شدن تو یه سالن پاسپورت ها رو نگاه میکردن، دقیقا مثل پاسپورت کنترل فرودگاه همه کشورهای دیگه، اصلا هیچی لازم نداره انگار داری از ایران میری ترکیه، تو پاسم کنار مهر ورود آمریکا مهر زد و پرسید پیش کی میری و چقدر پول نقد داری. به همین سادگی بعدم دوباره همه سوار اتوبوس شدیم، بعضی ها وصایلشونم میگشتن، ولی منو نگشتن. راستی اتوبوسها در کل مسیر اینترنت رایگان و پریز برق برای هر صندلی هم داره
(2013-07-06 ساعت 11:31)مهتاب - 2251 نوشته: (2013-07-06 ساعت 10:00)fromu2farzad نوشته: بالاخره ولکام لتر من بعد از ۴۵ روز اومد ) ولی هنوز گرین خبری نیست.
راستی من با ویزام و بدون گرین کارت بدون هیچ مشکل و سوال و جوابی اومدم کانادا
بدونه هيچ مشكلي هم برگشتين امريكا يا هنوز كانادايين؟
هنوز هستم، ولی برگشت که دیگه مطمئنن هیچ مشکلی نداره
من هم چند باري رفتم كانادا ولي وقتي گرين كارتم اومد و قبلش بهم گفتن بدونه گرين كارت نرم چون رفتنش مساله اي نيست موقع برگشت مشكل پيدا ميشه و البته من از دوروبريام شنيدم نه يه منبع رسمي ، اميدوارم كه واقعا مشكلي نباشه و شما هم كه بهر حال رفتين ولي بقيه دوستان حتما مطمئن شن كه براي ورود دوباره مشكلي نباشه بدونه گرين كارت البته بهر صورت ميتوننن وارد شن ممكنه فقط يه كم اذيت شن و بازم تاكيد ميكنم از صحتش مطمئن نيستم
اون ویزای شما تا یکسال گرین کارتتونه اینو هم تو ویزا گفته هم تو برگه ای که تو فرودگاه دادن پس مشکلی نیست!
(2013-07-07 ساعت 08:48)wITCH نوشته: (2013-07-06 ساعت 23:14)payam62 نوشته: (2013-07-06 ساعت 21:55)wITCH نوشته: سلام.من حدود یه ماه دیگه می خوام بیام آمریکا،می خواستم ببینم که به نظر شما اکلاهما بهتره یا مریلند و اینکه چه جایی رو میشه برای ۲-۱ ماه موندن توی این ۲ جا گرفت ؟تا بعد تصمیم بگیرم که کجا برم.میشه از ایران جا رو رزرو کرد؟در مورد کار پیدا کردن اوضاع چطوره؟و سوال آخر اینکه بدون کردیت کارد چه جوری اون ۱۶۵$ رو میشه پرداخت کرد از ایران؟مرسی.
تبریک میگم خانم دکتر. یک ضرب گرفتین دیگه ؟؟؟ مبارک باشه
بله من گرفتم همون روز ویزا رو،منتها این هفت خوان رستم هست انگار،الان دوباره ۱۰۰۱ استرس جدید شروع شد!!!
هفت خانش اونور هفت خانشم اینور !!!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ماهم تازه ويزامون رو گرفتيم و به اين تاپيك نقل مكان كرديم و تا چند روز ديگه عازم لس آنجلس هستيم
دوستان يه سوالي داشتم در مورد كلاسهاي زبان مي خواستم بدونم چند روز در هفته كلاس زبان برگزار ميشه و اينكه معمولا چند ساعت در روز كلاس هست ساعتش معمولا چه ساعتهاييه؟؟؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 01:14)rayanmoli نوشته: با سلام،
یه مساله ای که چند وقته می خوام اینجا مطرح کنم که به نظر من از همه مسائل دیگه بسیار بسیار مهمتر هست و اون مساله کار و زبان هست ( البته یک بار بطور خلاصه مطرح کردم و استقبالی نشد). به نظر می رسه دوستان اینقدر درگیر مدارک و تهیه خانه و خرید و ... شده اند که از اصلی ترین مساله غافل شده اند. اینجا همه چی کار و کار و کار هست. اگه کار داشته باشی همه چی داری (البته یک کم اغراق هست) و اگه کار نداشته باشید مطمئن باشید ایران خودمون بهتره ( چون اونجا میشه حداقل تو آژانس کار کرد یا مسافرکشی کرد ولی اینجا ؟). بعد از یک ماه اقامت در این کشور تازه آدم می فهمه که زبان و کار چقدر مهم هستند. لازم به ذکر است که من مهندس مکانیک هستم و چندین سال سابقه کاری در زمینه خودروسازی دارم و با مشاورهای اروپایی بسیاری کار کردم وخوب فکر می کردم مشکل زبان نداشته باشم ولی وقتی یه ریکویتر (کاریابها یا به قولی کارچاق کنها)تلفنی راجع به مزایایی کاری و غیره اونهم بعضی از اونا که مثل مسلسل صحبت می کنند می گه آدم می مونه چی بگه؟ خوب وقتی نتونی خوب بفهمی قاعدتا" نخواهی تونست خوب جواب بدی و از مرحله اول کاریابی نخواهی گذشت. مثلا" من در مصاحبه با یه خانوم ریکیوتر شنیدم که می گفت گاجا خوب من از روال صحبتها تونستم حدس بزنم که منظورش چیه؟ و درانتها ازش پرسیدم که منظورت از گاجا چیه و اون گفت Got you یا به عبارتی گرفتم منظورت چیه. اینو گفتم که بدونید اینجا از یه سری اصطلاحات نیز استفاده می کنند که بعضی وقتها واقعا" فهمیدن جملات سخت می شه. مثلا" خیلی وقتها فاعل رو از جمله حذف می کنند. کلا" آمریکاییها خدای خلاصه کردن هستند. دوستی که 5 ساله اینجاست و مدیر مهندسی یه شرکت می باشه می گفت یه همکارمون خیلی وقتها می گفت "اوو" یا یه چیزی شبیه این که بعد از مدتها فهمیدیم می گه All Right خوب بگذریم این قدرها هم سخت نیست. یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه اصطلاح و یا آیتم خاصی راجع به کار پیدا کردن و راحتتر شنیدن زبان دارند اینجا مطرح کنند تا به همه کمک بشه. به نظر من قسمت مربوط به زبان انگلیسی و به خصوص Listening و اصطلاحات روزمره آمریکایی و پیدا کردن کار در این سایت وجود نداره و اگر این امکان بوجود بیاد می شه تجربیات دیگران رو نیز به اشتراک گذاشت و خیلی سریع با محیط جدید انطباق یدا کرد.
با تشکر و امتنان
دوست عزیز
حرف دل من رو میزنی . حدود یک سال از زمان خوشحالی من میگذره منظورم قبولی لاتاریه و توی این مدت همش میگفتیم کو تا بریم حالا ممکنه مشکلی پیش بیاد و قبولمون نکنند و از این حرف ها . تا این که یک سال به راحتی برق و باد گذشت و زبان نخوندیم . حالا اومدیم جایی که اگر آشنا نداشته باشی حتی نمیتونی یک خیابون رو پیدا کنی و همون روز اول باید نویگیشن بخری . دلار هم مثل ریگ خرج میشه و میبینی بدون کار یعنی هیچ . مسیرها طولانی ( البته جایی که من هستم یعنی نیوجرسی ) بدون وسیله . حالا خوبه آشنا هست تا اداره سوشیال ببرنمون نه گواهینامه با منت که ماشین آشنا رو سوار بشی باید بدنت بلرزه که به کسی نزنی با گواهینامه بین المللی و ...
تو ایران هرچی بودی باید فراموش کنی دکتر ، مهندس و یا ... باید منت بگشی بهت کار بدن اونم هرچی و کاملا بی تفاوت به روحیه شما .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
هفته اول مهر به مقصد لس انجلس کسی نیست همسفر بشیم؟
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 13:40 توسط wITCH.)
این پاس سفید برای چی هست؟یعنی اگر من بخوام دو سه ماه برگردم ایران یا برم کانادا باید حتما این رو بگیرم یا اینکه میشه رفت و برگشت؟چقد طول میکشه معمولا تا گرین کارد بیاد؟
93##, ۱نفر ,ایروان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شــــــــــــــــــــرمنده نتونستم به یه تشکر کفافش بدم
این حرف نشون فهم و قدرت روان والای شماست
مسلما فهمیدن اینکه این حرف تنها از دهن یه آدم موفق زده میشه ، کاره آسونیه
مرسی بابت تجربت
مرسی بابت قدرتت افشین جان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
من یه نگرانی برام پیش اومده شاید که شما بتونین راهنمایی بکنین و شایدم با مورد مشابه قبلا برخورد داشته اید.
این پاکت مورد نظر که باید مسول امور مهاجرت آن را باز کند؛به خاطر یه اشباه کمی پاره شده؛البته پاکتی که دریافت کرده بودم به اندازه مثلثی با قاعده و ارتفاع 10×10 از گوشه بالایی پاکت باز بوده و مدارک دیده میشده ؛اما بی نهایتتتت نگران این موضوع هستم !!!!!!
ممنون میشم که پاسخ امید دهنده ای برای من داشته باشید...
سپاس
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...