کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان.

من وقتی‌ خواستم ۱۶۵$ رو پرداخت کنم به یه مشکلی‌ خوردم لطفا راهنماییم کنید.

بعد از وارد شدن به اکانت و انتخاب قسمت Apply Online ، در قسمت Available Benefits هیچ گزینه برای انتخاب موجود نیست. (دفعه قبل که وارد اکانت شده بودم فکر کنم گزینهٔ immigrant fee بود).

البته یه توضیحی‌ام باید بدم که دفعهٔ قبل که وارد اکانتم شدم یک بار تا مرحلهٔ آخر (تا مرحله‌ای که شمارهٔ حساب .. می‌خواد ) پیش رفتم و قبل وارد کردن شماره حساب و ... از اکانتم خارج شدم.
حالا نمیدونم چطور باید این $۱۶۵ رو پرداخت کنم.....
دوستان راهی‌ به ذهنتون میرسه؟ بنظرتون چیکار کنم؟
نظرتون چیه یه اکانت دیگه بسازم؟؟
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، sce
سلام دوستان،کسی میدونه چطور میشه برای پرواز ترکیش بصورت اینترنتی صندلی رزرو کرد.ما پروازمون واسه ماه بعده و شنیدم میشه جا رو اینترنتی رزرو کرد.ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Ali.US ، negar_karimi6 ، sce
سلام
منم تو این زمینه مشکل دارم...
بدون داشتن کارت اعتباری چطور میشه 165$ رو پرداخت.؟؟؟
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce
(2013-07-07 ساعت 18:36)m.taj نوشته:  سلام
منم تو این زمینه مشکل دارم...
بدون داشتن کارت اعتباری چطور میشه 165$ رو پرداخت.؟؟؟

دوست عزیز اگر دوست یا اشنایی ندارید که کارت اعتباری داشته باشه شما بعد از ورودتون به امریکا و باز کردن حساب میتونید با کارت اعتباری خودتون این پول رو پرداخت کنید. یه سری شرکت ها هم تو ایران این کار رو میکنن. تو همین تاپیک یه سری از دوستان این کار رو کردن...
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، sce
دوستان لطفا اگه کسی در مورد این پست خبری داره لطفا اطلاع رسانی کنه
پیشاپیش ممنون

http://mohajersara.com/thread-431-post-3...#pid371431
تشکر کنندگان: negar_karimi6
(2013-07-07 ساعت 17:56)sepehr_sh نوشته:  سلام دوستان.

بعد از وارد شدن به اکانت و انتخاب قسمت Apply Online ، در قسمت Available Benefits هیچ گزینه برای انتخاب موجود نیست. (دفعه قبل که وارد اکانت شده بودم فکر کنم گزینهٔ immigrant fee بود).

البته یه توضیحی‌ام باید بدم که دفعهٔ قبل که وارد اکانتم شدم یک بار تا مرحلهٔ آخر (تا مرحله‌ای که شمارهٔ حساب .. می‌خواد ) پیش رفتم و قبل وارد کردن شماره حساب و ... از اکانتم خارج شدم.

دوست عزیز قاعدتا الان در اکانت شما باید یه درافت ایجاد شده باشه که مربوط به مشخصات خودتونه،مثل A نامبر و DOC نامبر.اگه اینارو تو درافت خودتون میبینین درست عمل کردن.حالا شما کافیه یوزر و پس خودتون رو در اختایر کسی بزارین که کردیت کارد داره.ایشون همون درافت رو باز می کنه و مرحله بعدی که پرداخت هست رو انجام میده.بعد از پرداخت هم یه رسیپت آی دی واسه شما ساخته میشه که با IOE شروع میشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-07 ساعت 18:58)sce نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 17:56)sepehr_sh نوشته:  سلام دوستان.

دوست عزیز قاعدتا الان در اکانت شما باید یه درافت ایجاد شده باشه که مربوط به مشخصات خودتونه،مثل A نامبر و DOC نامبر.اگه اینارو تو درافت خودتون میبینین درست عمل کردن.حالا شما کافیه یوزر و پس خودتون رو در اختایر کسی بزارین که کردیت کارد داره.ایشون همون درافت رو باز می کنه و مرحله بعدی که پرداخت هست رو انجام میده.بعد از پرداخت هم یه رسیپت آی دی واسه شما ساخته میشه که با IOE شروع میشه.
موفق باشین.

مرسی از پاسخ سریعتون..
دوست عزیز این مرحله که باید immigrant fee رو انتخاب کنیم دقیقا مرحله قبلی صفحه ای هست که باید A نامبر و DOC نامبر رو وارد کنیم. در واقع من الان این درافت رو نمیتونم ببینمSad
تشکر کنندگان: negar_karimi6
من هم 24 جون مصاحبه داشتم و تاریخ صدور ویزام هم در همون تاریخ هست به مدت 6 ماه اعتبار 23 دسامبر....
مطمن باشید Wink
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، nika ، negar_karimi6
سلام دوستان.
من چند وقت پیش سوالی رو پرسیدم و تا الان جوابی نگرفتم.سعی می کنم مثل همیشه جواب خودم رو از میون تجربه بچه ها به دست بیارم تا اینکه بخوام با اونطرف تماس بگیرم.
و اما سوال من :
به نظر شما الان که تو USCIS اکانت داریم و 165& هم پرداخت شده،می تونیم از طریق پروفایل خودمون تو این اکانت آدرس خودمون رو تغییر بدیم.من می خوام این کار رو انجا بدم،ولی چیزی که منو منصرف می کنه پیغامی با این مضمون در قسمت آپدیت پروفایلمه با یه علامت اخطار :
We noticed that you currently have a PENDING case filed with USCIS.
به نظرتون ادامه بدم یا کنسل کنم ؟اصلا آیا امکانش هست با این روش و قبل از وارد شدن بشه آدرس رو تغییر داد یا خیر ؟
ممنون میشم اگه کسی از دوستان تجربه این کار رو داره جواب بده.به نظر من اگه بشه آدرس رو اینجا تغییر داد دیگه نگرانی از بابت ارسال نشدن مدارک به آدرس جدید نخواهد بود.البته این همش یه استنباط شخصیه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، nika ، fahim61
(2013-07-07 ساعت 19:11)sepehr_sh نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:58)sce نوشته:  [quote='sepehr_sh' pid='371545' dateline='1373203616']
ن.

مرسی از پاسخ سریعتون..
دوست عزیز این مرحله که باید immigrant fee رو انتخاب کنیم (در واقع چون تنها گزینه موجود است خود سیستم ان را در نظر می گیرد) دقیقا مرحله قبلی صفحه ای هست که باید A نامبر و DOC نامبر رو وارد کنیم. در واقع من الان این درافت رو نمیتونم ببینمSad

دوست عزیز اگه شما مراحل رو درست رفته باشین،در قسمت مشاهده کیس،باید درافت ایجاد شده رو ببینین.از طرفی چون یک بار A نامبر و DOC نامبر خودتون رو وارد کردین،نمی دونم که صلاح هست دوباره اکانت بسازین یا نه.حال یه بار امتحان کن.ضرر که نداره.نهایتا میگه این اطلاعات قبلا وارد شده و به شما اجازه ساخت اکانت جدید نمیده.مراحل رو قدم به قدم بدون عجله دوباره انجام بده.اگه دیدی نشد،بی خیال شو.برو همون جا پرداخت کن.Big Grin
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، sepehr_sh ، kouroshd ، negar_karimi6
سلام
مگه میشه اونجا پرداخت کرد؟؟؟
مگه نباید قبل از رفتن حتما پرداخت بشه؟؟؟
:O
(2013-07-07 ساعت 19:51)m.taj نوشته:  سلام
مگه میشه اونجا پرداخت کرد؟؟؟
مگه نباید قبل از رفتن حتما پرداخت بشه؟؟؟
:O

بله... فقط ممکنه در پروسه ی دریافت گرین کارتتون کمی تاخیر ایجاد کنه.
چند تا از دوستان همین پیج همین کار رو کردند.
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، honey rahmati ، m.taj
چرا A-number من رو قبول نمیکنه توی این سایتی که باید ۱۶۵ دلار رو بدیم؟می نویسه که اشتباهه.مگه همون شماره بالای پاکت زرد نیست؟
93##, ۱نفر ,ایروان
(2013-07-07 ساعت 22:49)wITCH نوشته:  چرا A-number من رو قبول نمیکنه توی این سایتی که باید ۱۶۵ دلار رو بدیم؟می نویسه که اشتباهه.مگه همون شماره بالای پاکت زرد نیست؟

اول حرف A بعد یک صفر و بعد بقیه عدد رو بنویسید مثلا A012345678
A-number همون registration number روی ویزاست
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: honey rahmati ، mani.iht ، payam62 ، negar_karimi6 ، sce ، kouroshd ، AsemanAbee
سلام
کسی می دونه اگه یه آپارتمان اینترنت نداشت باید چیکار کرد؟

ممنون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان