کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-07 ساعت 23:21)wITCH نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 23:09)behnam88 نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 22:49)wITCH نوشته:  چرا A-number من رو قبول نمیکنه توی این سایتی که باید ۱۶۵ دلار رو بدیم؟می نویسه که اشتباهه.مگه همون شماره بالای پاکت زرد نیست؟

اول حرف A بعد یک صفر و بعد بقیه عدد رو بنویسید مثلا A012345678
A-number همون registration number روی ویزاست
مال من آخه توی ویزام و نه روی پاکت زردم ۰ نداره و ۸ رقمی هست،یعنی خودم ۰ رو اضافه کنم؟مرسی.

گویا برای همه 8 رقمیه
بله خودتون صفر رو اضافه کنید
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: shaso ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، sce
(2013-07-07 ساعت 18:27)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان،کسی میدونه چطور میشه برای پرواز ترکیش بصورت اینترنتی صندلی رزرو کرد.ما پروازمون واسه ماه بعده و شنیدم میشه جا رو اینترنتی رزرو کرد.ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
من هم همين مشكل را داشتم و از توي سايت نترنستم رزرو صندلي انجام بدم چون ما اينترنتي بليط نگرفتيم ولي من به آژانسي كه بليط خريده بودم زنگ زدم و اونها برام صندلي رزرو كردند هرچه زودتر هم اينكار رو بكنيد چون جاهاي خوب سريع پر ميشه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: Ali.US ، گل نهال ، shaso ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، sce
اگر خودتون بلیط رو از طریق اینترنت گرفتید ، همون موقع میتونستید جا رو انتخاب کنید، و یا اگر آژانس براتون گرفته

اگر نه، ۲۴ ساعت قبل از پرواز میتونید online check in انجام دهید
و اونوقت میتونید صندلی‌ ر و انتخاب کنید. که البته معمولا آنلاین چک این از ایران و انتخاب صندلی‌ امکان پذیر نیست.
https://www4.thy.com/onlinecheckin/start.tk?lang=en
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، afshinghwink ، sepehr_sh ، negar_karimi6 ، e76779 ، sce
(2013-07-07 ساعت 23:22)rayanmoli نوشته:  سلام
کسی می دونه اگه یه آپارتمان اینترنت نداشت باید چیکار کرد؟

ممنون

دو تو سرویس هست که فکر می کنم کل امریکا رو پوشش می دند. یکیشون FiOS هست و اون یکی XFINITY. این ها سرویس های اینترنت روی فیبر هستند. شبیه وقتی که توی ایران ADSL می گرفتید می تونید برید توی سایتشون و با دادن آدرستون ببینید منطقه شما تحت پوشش هست یا نه اگر بود ثبت نام می کنید و سرویسی که می خواهید رو می خرید.

معمولا مودم رو هم خودشون به صورت اجاره بهتون می دند هرچند می تونید جدا هم بخریدش.
سرویس ها هم در دو مدل دوساله اگر اشتباه نکنم یا بدون قرارداد بلند مدت هست که باید ببینید کدومش براتون مناسب تر هست.

یه سری به سایت هاشون بزنید:

http://www22.verizon.com/home/shop/shopping.htm
http://www.comcast.com/upgrade
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام
ما حدودا 50 روز است که در آمریکا هستیم در فرودگاه شیکاگو آدرس را تغییر دادیم الان گرین کارت شوهر و دخترم به آدرس قبلی ارسال شده اند ولی مال من که برنده اصلی بودم هنوز به هیچ آدرسی نرسیده است الان من باید از چه طریقی اقدام کنم یا با کجا تماس بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید چون ما دو هفته دیگه برمیگردیم زیاد فرصتی ندارم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، shaso ، Saiban ، sce ، fire dragon
یه سوال مهم
من 165 تا رو واریز کردم حدود 20 روز پیش الان رسیدش رو با دقت نگاه کردم فهمیدم که یه حرف رو توی فامیلیم جا انداختم فکر می کنید مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6 ، sce
من فرم تغییر آدرس رو آنلاین پر کردم با توجه به اینکه منتظر پاس سفید هستم وقتی میپرسید pending case دارید یا نه؟زدم بله

امروز با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت اشتباه کردی و نباید این قسمت رو پر میکردی
حالا سوالم اینه:کدوم نظر درسته؟
با فرض اینکه من اشتباه کرده باشم جطور اصلاحش کنم؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce ، shatsi
(2013-07-07 ساعت 23:22)rayanmoli نوشته:  سلام
کسی می دونه اگه یه آپارتمان اینترنت نداشت باید چیکار کرد؟

ممنون

از اینترنت سیم کارتت می تونید استفاده کنید. من سیمپل مبایل گرفتم 40 دلار یه ماهه اینترنت و کال تکست داخل امریکا نامحدود
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mgolchin13 ، sepehr_sh ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، Saiban ، sce ، rayanmoli ، kouroshd ، tabim4 ، shatsi
سلام دوستان ما یک خانواده سه نفره هستیم که یک هفته است بعد از گرفتن گرین کارت به ایران برگشته ایم و به علت ندا شتن وقت نتوانستیم اقدام به گر فتن پاس سفید کنیم حالا سوال من این است که ایا حتما باید بعد از شیش ماه در امریکا باشیم یانه؟ایا بعد از یک سال رفتن مشکلی به وجود می اورد ؟اگر جواب بله است ایا راه دیگری وجود دارد چون ما تصمیم به رفتن بعد یکسال داریم از پاسخ گویی شماپیشاپیش متشکرم .
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، zohre02 ، sce
[font=Arial]والاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
تازه هزینه اش که خیلی زیادمیشه تارفتی زودی برگردی؟
دراخرلطفا میشه بگیدمیانگین ماهی که گرین کارتمونومیدند چندوقته؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
اگرمدتش کمه پس اجاره نمیشه کردخونه رو درسته؟
چون همشون یکساله قراردادمیبندن؟
[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، milad_aae
دوستان برای پرداخت 165$ آیا لازمه قسمت about you رو که مربوط به اطلاعات شخصیمونه کامل پر کنیم؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، milad_aae
(2013-07-08 ساعت 10:42)negar_karimi6 نوشته:  [font=Arial]والاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
تازه هزینه اش که خیلی زیادمیشه تارفتی زودی برگردی؟
دراخرلطفا میشه بگیدمیانگین ماهی که گرین کارتمونومیدند چندوقته؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
اگرمدتش کمه پس اجاره نمیشه کردخونه رو درسته؟
[/font]

دوست عزیز قضیه برگشتن و نموندن اصولا به خاطر یکسری مسائل شخصی اتفاق میفته. به نظر من اگه واقعا کسی مشکل خاصی نداره و میخواد آمریکا زندگی کنه بهتره بمونه و با همه سختیهاش شروع کنه...
در مورد گرین کارت اصولا - تاکید میکنم اصولا - 1 ماهه میاد. اجاره خونه هم بستگی به مجتمعتون داره که بیشتریا حداقل مدت زمان اجارش 6 ماهست ولی در مواردی 3 ماهه هم دیده شده و شاید حتی کمتر!
ولی 1 ماهه یا نیست یا خیلی کمه. بهتره در این موارد یا هتل و استودیو بگیرین که تو مدت زمان بیشتر تخفیف بهتون داده میشه یا با کسی خونه رو share کنین.
موفق باشید
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02 ، mirzamemar ، mdna ، tabim4 ، amir82 ، milad_aae ، AsemanAbee ، shatsi
سلام دوستان
با توجه به پست هاي قبل يك نفر از دوستان كه واسه پرداخت ١٦٥ اكانت باز كرده و با موفقيت پرداخت كرده مراحل كار رو توضيح بده خيلي مفيد خواهد بود.
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، honey rahmati ، sce ، milad_aae
(2013-07-08 ساعت 09:52)رویا زالی نوشته:  ایا حتما باید بعد از شیش ماه در آمریکا باشیم یانه؟ایا بعد از یک سال رفتن مشکلی به وجود می اورد ؟اگر جواب بله است ایا راه دیگری وجود دارد چون ما تصمیم به رفتن بعد یکسال داریم ...
(2013-07-08 ساعت 10:42)negar_karimi6 نوشته:  [font=Arial]
[/font]

شما باید زیر شش ماه به آ م ر ی ک ا وارد شوید و با پاس سفید -که اصلا سفید نیست بلکه فیروزه ای رنگه- زیر دوسال باید مجددا وارد شوید تاکید میکنم زیر دوسال...قوانین برای دو سال تمام و دو سال بیشتر متفاوته حالا اگر برای شما مشکلات خاصی ایجاد بشه مثل پزشکی و غیره شما می تونید دیرتر هم تشریف بیاورید..حالا همه چیز بستگی به آفیسر فرودگاه داره ایشون می تونن گرین کارت یا پاسپورت شما رو بگیرن تا در روز دادگاه چنانچه قاضی تشخیص دادن اون موقع تحویل بگیرید......گرین کارت هم معمولا حدود یکماه به دستتون میرسه ولی موارد خاص هم بوده که بیشتر طول کشیده در مورد اجاره خانه هم تا زمانیکه محل کار شما مشخص نشده نباید قرارداد یکساله ببندید..ممکنه اجاره کمی بیشتر بگیرن ولی مهم نیست چون اگر بخواهید قرارداد یکساله خانه را لغو کنید معمولا پول دو یا سه ماه اجاره رو هم اضافه می گیرن
تشکر کنندگان: مانترا ، shaso ، negar_karimi6 ، zohre02 ، mori ، e76779 ، sce ، kouroshd ، tabim4 ، milad_aae ، mehdi110 ، AsemanAbee ، shatsi
(2013-07-06 ساعت 17:16)ranebr نوشته:  دوستان جان، ميتونين كمكم كنين، يادمه يكى از دوستان از مشهد ارز مسافرتى گرفته بود؟اما الان يادم نيست كى بود؟ كسى يادشه؟؟ بعد يه سوال ديگه،اگه حواله ارز مسافرتيو از مشهد بگيرم، ولى پروازم از فرودگاه تهران باشه، ارزو بهم ميدن تو فرودگاه؟ يا بايد از همون فرودگاه هر شهرى كه خارج ميشم حواله شو گرفته باشم؟ سپاس

ما بودیم Big Grin ما از بانک ملت شعبه سناباد گرفتیم تو سفرنامم هست. در مورد قسمت دوم سئوالتون اطلاعی ندارم.

(2013-07-05 ساعت 17:40)sepand88 نوشته:  سه هفته مونده به اولین سفرم برای مهاجرت و شروع یه زندگی جدید ...هرچی بیشتر نزدیک میشه به روز موعود استرس بهم وارد میشه یه موضوعاتی بهم استرس میده که تاحالا بهشون فکر نمیکردم اما الان برام مهم شدن اگه نتونم رابطه با مردم برقرار کنم چی اگه تو کار موفق نشم چی Sad اگه شکست بخورم چی حتی جدیدا خواب میبینم از پروازم جا موندم یا اینکه مشکل برام پیش اومده اونجا .... شما هم مثل منین یا فقط من اینطوریم

میگن بزرگترین استرس بعد از مرگ، مهاجرته! پس به خاطر اضطرابتون خودتونو سرزنش نکنین این مسئله کاملا عادیه ولی نه در حد افراطی. سعی کنین کنترلش کنین. در مورد ارتباط برقرار کردن هم اصلا نگران نباشین . مردمای اینجا آدمای صبورین و چون مهاجرم زیاد دیدن واسشون عادیه که زبان دست و پا شکسته ما رو تحمل کنن Wink. همه ما تا حدی شرایط مشابه داریم قبلیای ما اومدن، سختیشو تحمل کردن و موفق شدن پس ما هم میتونیم درسته؟ سعی کنین تا وقتی ایرانین رو زبانتون کار کنین و اینجا که اومدین قاطی مردم بشین. به هیچ وجه خونه نشین و منزوی نشین هر چقدر بیشتر تو اجتماع باشین زودتر زندگی تون جهت دار میشه. اعتماد به نفستون رو حفظ کنین و مهمتر از همه خودتونو بسپرین به همونی که - باید- همون خدای همیشه مهربونی که قصه ساز زندگیتون بوده و هست...
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش ...
موفق باشیدSmile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان