موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يك سوال ،
پاسپورت من الان ٩ ماه اعتبار داره و احتمال زياد زماني كه اونجا هستم اعتبارش تموم ميشه ، كسي ميدونه من بايد چه كار كنم؟؟
موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا برای خرید بلیط آمریکا از شما ویزا هم خواستن؟ میگن اگه اطلاعاتش ثبت نشه در فرودگاه کارتون طول میکشه تایید میکنید؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-03 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-03 ساعت 12:54 توسط ali234.)
دوستانی که ظرف این چند روز عازم امریکا هستید ، ارز دولتی تعلق می گیره. اگه دوست داشتید می تونید بگیرید. ولی عوارض رو باید بپردازید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
من امروز ۲ روز بعد از ورود به دفتر محترم سوشال سیکیوریتی رفتم
در بدو ورود با یک استیشن و دیسپلی تاچ روبه رو شدم که چند سوال می پرسید
مثل انتخاب زبان، داشتن معلولیت و اینکه قبلا سوشال سیکیوریتی نامبرداشتم یا خیر و بعد از اون یک نوبت گرفتم
۲ تا باجه داشت و یک سری صندلی پشت به باجه
۲ ساعت معطل شدم تا شماره ام رو صدا زد
و بعد از اون فرمودند ۱۰ روز کاری بعد از ورود به این دفتر مراجعه کنید
کار اداری در امریکا و حال گرفته من نه به خاطر راه نیافتادن کارم بلکه برای ۲ ساعت انتظار و دست رفتن وقت
تازه می گن MVA (همون DMV برای گرفتن گواهینامه در مریلند) بدتر و شلوغتر از اینه.
خوب این از سوشال سیکیوریتی، البته اگر یه دفتر دیگه این دورو برا پیدا کنم ۲ ۳ روز دیگه می رم یه سری می زنم بهش
اینجایی که من هستم مرکز شهر نیست اما خیلی زیباست عملا بدون ماشین بیرون رفتن احمقانه است حتی نمی شه از های وی پیاده رد شد
یه سری اتوبوس هم داره ورودی ۲ دلار و تا ۲ ساعت می تونی هرچقدر خواستی پیاده و سوار شی. وقتی سوارش می شی یه جا داره که اسکناس می دی و پول خرد می اندازی یه بلیط برات صادر می کنه. خرد هم برات نمی کنه و باید ۲ دلار بدی! بیشتر بدی از کفت رفته. البته مسیر ۱۰ دقیقه ای رو باید ۵۰ دقیقه وقت بگذاری.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-05 ساعت 00:41)renausa نوشته: دوستان یک سوال داشتم.
در صورتیکه در فرم های ارسالی قسمت issue ssn رو تیک زده باشیم دیگه نیازی نیست بعد از ورود به آمریکا به سوشیال سکوریتی آفیس بریم و درخواست SSN کنیم. social security card هم به آدرسی که قبلا نوشتیم ارسال خواهد شد؟
دوست عزیز ما هم اون قسمت رو تیک زده بودیم و بعد از ورود به آمریکا درست روز بعد از ورود برای محکم کاری به ادره سوشیال رفتیم و اونجا بهمون گفتن اگر بعد از 3 هفته سوشیالتون نیومد بیاین اینجا الان یک ماه گذشته و از سوشیال خبری نیست امروز رفتم اداره سوشیال و بهشون موضوع رو گفتم سیستم رو چک کرد و گفت باید درخواست بدید و ما هم 2 تا فرم سوشیال پر کردیم و بهشون دادیم و ازمون گرین کارت و پاسپورت رو خواست بهش دادیم و مشخصاتمون رو از روشون تو سیستم پر کرد و یک رسید بهمون داد گفت اگر تا 2 هفته دیگه نیومد با این رسید بیاین اینجا برای پیگیری مجدد. البته گرین کارت دقیقا راس 16 روز اومد به آدرسمون
امروز بعد از یکماه بی سوشیالی رفتم bank of America بهشون موضوع رو گفتم و گفتم هنوز سوشیالم نیومده ولی گرین کارت دارم و میخام حساب باز کنم از نوع چکینگ خانومه ملیتم رو ازم سوال کرد بهش گفتم ایرانی هستم رفت با سوپروایزرش مشورت کرد اومد گفت چون ایرانی هستید و کشورتون مشمول تحریم های آمریکا هست و سوشیال هم هنوز ندارید نمیتونیم براتون حساب چکینگ باز کنیم و فقط حساب سیوینگ براتون باز میکنیم منم یکم فکر کردم گفتم بذار یکم بترسونمشون والکی بهشون گفتم من رفتم بانک chase و اونا قبول کردند که برام حساب چکینگ باز کنند ولی من چون دوست داشتم حسابم تو bank of America باشه اومدم پیش شما ولی حالا که شما میگین نمیتونین برام حساب چکینگ باز کنید مشکلی نسیت میرم و همون بانک chase حساب باز میکنم خانومه گفت حالا چقدر پول میخای بذاری تو حسابت که من بهش گفتم 15000 تا یه دفعه دیدم رفتارش محترمانه تر شده و ازم خواست دوباره صبر کنم تا دوباره با سوپروایزرش صحبت کنه. رفت بعد از 5 دقیقه خود سوپروایزرش اومد و کلی ازم بابت اینکه تو بانک معطل شدم عذر خواهی کرد و منو برد به اتاق خودش و همونجا خودش شخصا برام جسابو باز کرد و یه دسته چک 42 تایی+یک ویزا کارت برام صادر کردند و بهم گفت کارت اصلیتم تا 2 روز دیگه میاد به آدرست!!!! فقط یه فرم بهم دادند که توش ازم تعهد خواسته بودند که از این کارت برای نقل و انتقال پول به ایران استفاده نکنم و بهم گفتند اگر رفتی ایران از طریق اینترنت جساب بانکیتو چک نکن چون اگر از آی پی ایران وارد سیستم بشی بلافاصله حسابت بلوکه میشه و کلی ازم بابت این مسئله عذرخواهی کردند و گفتند این مشکل بخاطر مسایلی هست که بین 2 کشور بوجود اومده و تقصیر اونا نیست
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو