کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان عزیز
ما هم بعد از مدتها بالاخره دوباره در سایت شروع به نوشتن کردیم. خیلی خیلی خوشحالیم که افشین جان عزیز و سروش جان عزیز و خیلی از دوستهای خوبمون در مهاجرسرا بالاخره رفتن اونطرف، البته ما هنوز نیامدیم یعنی هنوز بلیت نگرفته ایم ولی تو این یکی دو هفته حتما بلیت را میگیریم که این هم به دلیل یکسری کارهایی بوده که باید انجامشان بدهیم.

دوستان چند روز پیش تلویزیون یکی از این برنامه های مهاجرتی رو گوش میکردیم آقای وکیل یک نکته ای رو گفت که دیدم بهتره برای دوستایی که الان دیگه در یو اس ساکن شده اند و حساب بانکی درست کرده اند بازگو کنم.
ایشون گفتند که افرادی که در یو اس حساب یا حسابهای بانکی دارند اگر برای دیدن بستگان برای مدتی به ایران بر میگردند تحت هیچ شرایطی حساب بانکی خودشون رو به صورت آنلاین از ایران چک نکنند.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
(2013-04-05 ساعت 03:05)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:41)renausa نوشته:  دوستان یک سوال داشتم.
در صورتیکه در فرم های ارسالی قسمت issue ssn رو تیک زده باشیم دیگه نیازی نیست بعد از ورود به آمریکا به سوشیال سکوریتی آفیس بریم و درخواست SSN کنیم. social security card هم به آدرسی که قبلا نوشتیم ارسال خواهد شد؟

دوست عزیز ما هم اون قسمت رو تیک زده بودیم و بعد از ورود به آمریکا درست روز بعد از ورود برای محکم کاری به ادره سوشیال رفتیم و اونجا بهمون گفتن اگر بعد از 3 هفته سوشیالتون نیومد بیاین اینجا الان یک ماه گذشته و از سوشیال خبری نیست امروز رفتم اداره سوشیال و بهشون موضوع رو گفتم سیستم رو چک کرد و گفت باید درخواست بدید و ما هم 2 تا فرم سوشیال پر کردیم و بهشون دادیم و ازمون گرین کارت و پاسپورت رو خواست بهش دادیم و مشخصاتمون رو از روشون تو سیستم پر کرد و یک رسید بهمون داد گفت اگر تا 2 هفته دیگه نیومد با این رسید بیاین اینجا برای پیگیری مجدد. البته گرین کارت دقیقا راس 16 روز اومد به آدرسمون
ا......

سلام . من توی تجربیات بچه های سال قبل می خوندم که می گفتن بعد از یک هفته که سوشال نمی امد و صادر نشده بود مراجعه می کردن به یک دفتر ssn و فقط درخواست می کردن که شماره اشون رو بهشون بده. شماره رو روی یک کاغذ می نوشتن و مهر میزدن میدادن و با همون کارشون راه میافتاد. شما این رو درخواست کردید یا حتی شماره رو هم نمیتونن بدن؟؟؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
یک نکته: اگه پروازتون لوفتهانزا باشه و تا مقصد نهایی بلیطتون با لوفتهانزا باشین میتونین دو تا چمدون 23 کیلویی ببرین. من کلی خوشحال شدم اما چون که بعد از شیکاگو با یه پرواز محلی رسیدم ایندیانا مشمول این قانون نشدم و 100 دلار اضافه بار دادم.
نکته دیگه اینکه به نظرم دلار به صرفه تره. چون قیمت دلار رو گرونتر از بازار حساب میکنن. دوستانی که فک میکنن نرخ ارز دولتی محاسبه میشه هم در اشتباهن. ضمنن مالیات هم میکشن روش. دمشون گرم
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
خوب دوستان درباره اینکه چه چیزهایی رو مجاز هستیم ببریم و چه چیزهایی رو نمیتونیم ببریم و در فرودگاه یو اس گیر میدهند من این سایت مرجع رو پیدا کردم که توی این قسمت میتونید نام اون شی ای رو که میخواهید ببرید وارد کنید و ببینید مجاز هست یا خیر؟
اما همونجور که میدونید حمل این اشیاء به دو محل مختلف مورد بحث هست یکی داخل هواپیما(Carry-on) و یکی داخل بار(Checked)

خب در همین صفحه فوق الذکر هم درباره اشیاء یک سری تقسیم بندی کرده که بدرد میخوره.

و در مورد برخی چیزها هم در این قسمت نوشته بردن اینها فقط در قسمت بار مجاز است.

و این هم بروشور مربوطه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
این pdf مال تاپیک "اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت" بچه های 2012 هست که ظاهرا frozen mind عزیز تهیه کرده بوده.
توش همه کارهایی که باید قبل از ورود و بعد از ورود به آمریکا انجام داده بشه لیست شده. فکر میکنم به درد ما هم میخوره.

http://mohajersara.com/thread-4883-post-...#pid157839
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-04-05 ساعت 21:45)mrr777 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:43)afs نوشته:  من امروز ۲ روز بعد از ورود به دفتر محترم سوشال سیکیوریتی رفتم
در بدو ورود با یک استیشن و دیسپلی تاچ روبه رو شدم که چند سوال می پرسید
مثل انتخاب زبان، داشتن معلولیت و اینکه قبلا سوشال سیکیوریتی نامبرداشتم یا خیر و بعد از اون یک نوبت گرفتم
۲ تا باجه داشت و یک سری صندلی پشت به باجه
۲ ساعت معطل شدم تا شماره ام رو صدا زد
و بعد از اون فرمودند ۱۰ روز کاری بعد از ورود به این دفتر مراجعه کنید
کار اداری در آمریکا و حال گرفته من نه به خاطر راه نیافتادن کارم بلکه برای ۲ ساعت انتظار و دست رفتن وقت
تازه می گن MVA (همون DMV برای گرفتن گواهینامه در مریلند) بدتر و شلوغتر از اینه.
خوب این از سوشال سیکیوریتی، البته اگر یه دفتر دیگه این دورو برا پیدا کنم ۲ ۳ روز دیگه می رم یه سری می زنم بهش
اینجایی که من هستم مرکز شهر نیست اما خیلی زیباست عملا بدون ماشین بیرون رفتن احمقانه است حتی نمی شه از های وی پیاده رد شد
یه سری اتوبوس هم داره ورودی ۲ دلار و تا ۲ ساعت می تونی هرچقدر خواستی پیاده و سوار شی. وقتی سوارش می شی یه جا داره که اسکناس می دی و پول خرد می اندازی یه بلیط برات صادر می کنه. خرد هم برات نمی کنه و باید ۲ دلار بدی! بیشتر بدی از کفت رفته. البته مسیر ۱۰ دقیقه ای رو باید ۵۰ دقیقه وقت بگذاری.

افشین جان سلام.
برامون بیشتر بنویس از جریانات اونجا و اینکه الان تو کدوم منطقه ساکنی،

در مورد روند کار اداری آمریکا هم گفته ات منو یاد یه صحنه خیلی با حال از فیلم نقطه کور the blind side با بازی ساندرا بولاک می اندازه که می ره واسه گرفتن حضانت اون پسر سیاه پوسته و تو اداره بعد از ۲ ساعت معطلی با اعتراض به کارمندش می گه: من الان ۲ ساعته اینجا منتظرم ولی کارمندای اینجا هیچ کاری نمی کنند جز قهوه خوردن و حرف زدن با هم، کی مسوول اینجاست؟ خانم کارمند هم با خنده به تابلوی جرج بوش روی دیوار اشاره می کنه و باقی قضایا.
فکر می کنم این مساله کم کاری در بخش دولتی به جز چند استثنا در اغلب کشورها وجود داره.
اصولا اینجا (تو آمریکا)هر اداره ای میری بایستی کلی معطل شی درست مثل ایران عزیزمون با این تفاوت که اینجا حتی معطل شدن هم با نظم وترتیب صورت میگیره و این آمریکاییا انگار هیچ موقع عجله ندارن منم dmvکه رفته بودم دقیقا 1 ساعت ونیم منتظر موندم همون موقع بود که مامور اومد و گفت تو سیستمشون یه ایرادی بوجود اومده و تا 2شنبه برطرف نمیشه پس همگی تشریف ببرینCool
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
یکی از کاربرای خوب سایتمون هفته اول فروردین از آمریکا برگشتن ایران. قراره آخر این هفته دوباره برگردن سر خونه زندگیشون در آمریکا. بلیط برگشت رو می خواستند از KLM بگیرند و آژانس ها برای سه نفر قیمت 13 میلیون تومن رو داده بودند. ایشون با دبیت کارتی که داشتن از سایتی مشابه http://www.cheapoair.com/ همون بلیط KLM رو به 8 میلیون خریدند!!!. البته تاکید کردن که با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن این کار رو انجام دادند تا از مسدود شدن حسابشون جلوگیری بشه. می خواستم بگم اگر با کسی در ارتباط هستین که کارت اعتباری داره میشه این روش رو هم امتحان کنین. همگی موفق باشین.
(2013-04-06 ساعت 22:57)Ahmad AHS نوشته:  کسی نمی تونه لینکی از فرمهای فرودگاه و هواپیما بگذاره؟؟
آخه من خودم مسافر نیستم و میخوام افرادی کیس رو راهنمایی کنم چون انها از نطر زبان خیلی ضعیف هستن که لااقل بتونم فرم رو براشون ترجمه کنم و بگم چی باید توش بنویسن!
ممنون میشم که کمک کنید!Sad

سلام
اینجا
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-04-06 ساعت 23:16)ASALI نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 22:57)Ahmad AHS نوشته:  کسی نمی تونه لینکی از فرمهای فرودگاه و هواپیما بگذاره؟؟
آخه من خودم مسافر نیستم و میخوام افرادی کیس رو راهنمایی کنم چون انها از نطر زبان خیلی ضعیف هستن که لااقل بتونم فرم رو براشون ترجمه کنم و بگم چی باید توش بنویسن!
ممنون میشم که کمک کنید!Sad

سلام
اینجا

اینجا هم هست

http://www.immihelp.com/immigration/samp...-6059b.pdf
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-04-06 ساعت 23:28)kasrafo نوشته:  اینجا هم هست
http://www.immihelp.com/immigration/samp...-6059b.pdf
دکتر این لینک شما ف.ی.ل.ت.ر هست. من برای راحتی دوستانی که چیزشکن ندارند نمونه رو به پستم ضمیمه می کنم. ممنون.

فایل‌های پیوست
.pdf   sample-us-customs-declaration-form-6059b.pdf (اندازه 1.28 MB / تعداد دانلود: 474)
قسمتی از تجارب موجود در مهاجرسرا با کمی تغییر
امید وارم به دردبخور باشه.

1 دریافت آدرس و ھماھنگي ... و پرینت آن جھت فرودگاه و ...
٢ تھیه بلیط
Low Season: 16th January – 20th June , 16th
September – 31st December
High Season: 01st January – 15th January , 21st
June – 15th September
٣ خرید دلار
۴ ترجمه گواھینامه رانندگي و ترجمه بیمه نامه خودرو
۵ دریافت نامه از بیمه براي خودرو
حتما" اگر امکانش ھست نامه رسمی از شرکت بیمه گذار ماشینتان در ایران را بگیرید و ھمراه داشته باشید.( ٣سال سابقه رانندگی بدون تصادف و مدارک تحصیلی بالا تخفیف داره- شرکت Farmers این شرایط رو داره.)*اگر قصد خرید ماشین دارید یک نامه از شرکتی که تو ایران ماشین بیمھ کرده بودید بگیرید که در چند سال گذشته بیمه داشتید و ھیچ تصادفی ھم نداشتید . این نامھ روتین ھست و کافیست به دفتر مرکزی بیمه بروید خودشون به انگلیسی نامه میدھند
۶ تھیه عكس پرسنلي ۵*۵ بھ تعداد لازم
٧ تعریف و تمرین نمونه امضاء لاتین براي خود و افراد خانواده بالاي ١٨ سال
شما میتونید امضا تون را عوض کنید در ھنگام ورود به خاک آمریکا در فرودگاه اونجا از شما اثر انگشت و امضا میگیرن که این ٢ روی گرین کارت ھمه ھست ھم امضا شما ھم اثر انگشتتون روی گرین گارتتون ھست . از لحظه ورود وقتی شما امضا و اثر انگشت دادید باید با این امضا کارھاتون را انجام بدید تو بانک یا ھر اداره میرید باید با این امضاتون امضا کنید یادتون نره *
مدت اعتبار گرین کارت ھمه ١٠ سالھ ھست
٨چك آنلاین پرواز و رزرو صندلي و غذا
تو پروازھای طولانی کلا صندلی ھای کنار راھرو مناسب تره
9-ھمراه داشتن كلیه مدارك در سفر اول ھمراه داشتن شناسنامه ، كارت ملي ، اصل گواھینامه و ...
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=
١٠ تاپیك چه چیزھائي را با خود ببریم 1601
١١ تھیه لیست وسایلي كه مي توانیم و باید با خود ببریم
بھ بردن لیمو و تخمه و این چیزھا حساسن ، یا نبرید حتماً توی فرمی کھ میدن بگین وگرنه جریمه میشین*
گز، سوھان، پسته، بادام، باسلوق، آلبالو خشکه، لواشک، گردو، انجیر خشک، زعفران، نقل، پشمک* زعفران ھست ولی چون خیلی گرون تره از ایران بیارید
نبات اینجا خیلی کمه. خشک بار ھم بیارید خوبه
تن ماھي، کمی نان وخشکبار و کمی اغذیھ مناسبه
.اگر بچه دارید ھم کتاب وچیزایی رو که واقعاً با ارزشن بیارید.مقداری دارو مخصوصاً آنتی بیوتیک و پماد گزیدگی پشه
اگر بچه دارید و داروی خاصی می خوره یا ضدّ سرفه حتما بیاری - اینجا ھست اما بسیار گرون وبرای روزای اول تا جا بیفتید خوبه
یه پکیج نرم افزاری کینگ یا لرد یا ھر چیز دیگه خوبه همراتون باشه
كارھاي قبل از ورود
١٢ تھیه لیست وسایلي كھ مي توانیم و باید با خود ببریم
برای گرین کارتی ھا تا ٢ سال بردن ھر مقدار پول و لوازم منزل بدون مالیات ھست
داخل ھواپیما ھیچ گونه مایعات و کرم و غیره رو نبرید
کنسرو غذای آماده هم بد نیست به همراه داشته باشید.
١٣ خرید تبدیل پریز (پریزها 110 ولتی اند)
١۴تھیھ شلنگ دستشوئي + سه راھي + نوار تفلون + واشر و یا تھیه آفتابه كوچك
١۵ ثبت نام در كلاس زبان در صورت نیاز
16 بسته بندي وسایل و چیدن در چمدانھا
براي اضافھ بار فقط حواستون باش که فقط تومن قبول می کنن…نه دلار نه یورو نه ھیچ چیز دیگه - حواستون باشھ اضافھ بار رو تا مقصد نھائی بنویسھ
17 تحویل بار در فرودگاه
١- دم رفتن میدونم کھ استرس خیلی زیاده! ولی سعی کنید خونسرد باشید، چون کسی کھ بار رو تحویل میگیره گناھی نداره کھ بخواد جور ما رو بکشه. ٢- سعی کنید خیلی زود بار رو تحویل بدید. چون کارمند ھاشون سرحالتر ھستند. ٣- چھره خنده رو یادتون نره.
18 ھماھنگي ایاب و ذھاب فرودگاه تا ھتل (كسي را در آمریكا ندارند
19 تھیھ ریز نمرات از دانشگاه و ترجمه آنھا
20 گرفتن توصیھ نامھ از اساتید
توصیھ نامھ ھا بخش خیلی مھمی از پرونده شما ھستند. این توصیه نامه ھا باید توسط استادانی که رابطه دانشگاھی یا حرفھ ای با شما داشتھ اند نوشتھ شود. دانشگاه ھا معمولا دو یا سه توصیه نامه درخواست میکنند. این توصیھ نامه ھا را برای پرکردن به افرادی بدھید کھ شما را خوب میشناسند (از لحاظ علمی یا کاری) و مطمئن ھستید کھ درباره شما مطالب خوبی خواھند نوشت و مھارت ھا و محسنات شما را گوشزد خواھند کرد. در نامھ باید تشریح شده باشد کھ شخص توصیھ کننده چھ مدت است کھ شما را میشناسد، فکر میکند کھ
قابلیت ھای شما کدام ھستند، و چرا شما شایستگی دارید کھ ازدانشگاه مقصد پذیرش/کمک مالی بگیرید. توجھ داشتھ باشید کھ توصیھ نامھ باید نشان بدھد کھ فرد توصیه کننده شما را خیلی خوب میشناسد. فراموش نکنید کھ کمیتھ پذیرش مخصوصا میخواھد بداند کھ چرا شما برای این دانشگاه/رشتھ مناسب ھستید. این نکتھ مخصوصا برای متقاضیان مدرک دکترا مھم است.
21تهیه رزومه مناسب
یکی از موثرترین و مھمترین ابزار برای بدست آوردن موقعیت ھای تحصیلی در آمریکا، ایجاد ارتباط موثر است. بھ ھمین علت تھیھ یک خوب در کسب پذیرش یک دانشگاه بسیار موثر است.
22 مراجعھ بھ سایتهای کاریابی جھت پیدا كردن در اولین فرصت این یعنی نه اون موقعی که کفگیرتون به ته دیگ خورده باشه.
23 استخراج دانشگاه ھاي ایالت مقصد با توجھ بھ سایت وزارت علوم
http://www.4icu.org/us
24 مطالعھ و تسلط بر آئین نامھ رانندگي

موفق باشید
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
(2013-04-07 ساعت 01:08)حاج آقا نوشته:  سلام .یه سوال من از طریق سایتی که خود سفارت داده بود مبلغ 165 دلارو برای گرین کارت پرداخت کردم... بعد از نتیجه پرینت گرفتم حالا بعد از ورود به فرودگاه همین کاغذ رو با پاکت باید بدم به مامور اداره مهاجرت؟ یا روش دیگه ای واسه این کار هست..!!!!

از ما که اصلا کاغذ نخواستن گرین کارت هم امد ولی همان کاغذ را برای احتیاط همراه خود داشته باشید.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
یکی از دوستان همین چند روز پیش عظیمت کردند 12000 تا هم با خودشون بردن تو فرودگاهم هیچ کس چیزی بهشون نگفته، جای خوشحالیه
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
(2013-04-04 ساعت 20:43)afs نوشته:  من امروز ۲ روز بعد از ورود به دفتر محترم سوشال سیکیوریتی رفتم
در بدو ورود با یک استیشن و دیسپلی تاچ روبه رو شدم که چند سوال می پرسید
مثل انتخاب زبان، داشتن معلولیت و اینکه قبلا سوشال سیکیوریتی نامبرداشتم یا خیر و بعد از اون یک نوبت گرفتم
۲ تا باجه داشت و یک سری صندلی پشت به باجه
۲ ساعت معطل شدم تا شماره ام رو صدا زد
و بعد از اون فرمودند ۱۰ روز کاری بعد از ورود به این دفتر مراجعه کنید
کار اداری در آمریکا و حال گرفته من نه به خاطر راه نیافتادن کارم بلکه برای ۲ ساعت انتظار و دست رفتن وقت
تازه می گن MVA (همون DMV برای گرفتن گواهینامه در مریلند) بدتر و شلوغتر از اینه.
خوب این از سوشال سیکیوریتی، البته اگر یه دفتر دیگه این دورو برا پیدا کنم ۲ ۳ روز دیگه می رم یه سری می زنم بهش
ا
دقیقا برای من هم همین اتفاق افتاد دو روز بعد از ورودم رفتم 3 ساعت هم معطل شدم گفت برو دو هفته دیگه اگر کارت سوشالت نیومد بیا اینجا فرم پر کن شماره سوشال رو هم نداد بعد دو هفته رفتم فرم پر کردم یکهفته بعدش کارتم اومد .گرین کارت هم بعد از 16 روز از تاریخ ورودم اومد. بدون سوشال هم فقط bank of america با توجه به به این که فامیلمون مشتری قدیمی شون بود قبول کرد برام حساب باز کنه.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
سلام دوستان آیا کسی از قوانین حمایتی معلولین در آ.م.ر.ی.ک.ا. اطلاعی داره یا کسی هست که ازش استفاده کزده باشه؟من سایت های زیادی توی این مدت مطالعه کردم اما همشون خیلی کلی به حمایتهایی مثل اشتغال و ادامه تحصیل و ..... اشاره کردن میخواستم ببینم کسی اطلاع دقیق تری داره؟من به دلیل عارضه مادرزادی پای چپم از زیر زانو قطع و از پای مصنوعی استفاده میکنم.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: گل نهال ، badbat ، Tomas ، shaso ، nika ، iman63ir ، ali usa ، امیر مهاجر ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان