کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
یکی از دوستانی که با پرواز امارات به سانفرانسیسکو رفتند، در جواب سوال من راجع به پرواز امارات این توضیحات رو به من دادند. توضیحات مفیدی بود که من با کسب اجازه از ایشون اینجا میذارم که به درد سایرین هم بخوره.

{ Rhino نوشته است:
با سلام دوست گرامی و عذرخواهی بابت دیر کرد در پاسخ

بنده به همراه همسرم و بچه 1.5 ساله ام 6 تا چمدان با وزن تقریبی 24.5 و یک کوله کوهنوردی و دو چمدان کابین سایز و یک ساک دستی که لوازم بچه توش بوده پرواز کردیم 6 تا چمدان که تحویل بار شد فقط حتما زیر 25 کیلو باشه و گرنه گیر میدن. مابقی وسایل رو بردیم تو فقط سعی کن که زود بری تو هواپیما چون این هندی ها این باکسهای اورهد رو پر میکنن. اگر هم دیر رسیدی شاید ساک رو جای دیگه که خالی جا بدن, پس لوازم با ارزش رو حتما در بیار که در طول سفر خیالت راحت باشه. اضافه بار جریمه اش 50 دلار و هیچ اضافه باری هم محاسبه نشد. سفر به هر حال طولانی ست. و تنها مشکل نظافت هندهاست و گرنه همسفرهای خوبین.
در زمینه ورود به فرودگاه در فرودگاه سن فرانسیسکو گیت مهاجران جدید جدا بوده و افسر مربوطه بعد از دریافت اثر انگشت و امضا , پاکت زرد رنگ و پاسها رو دریافت و مدارک رو بررسی میکنه. فقط عکس اضافی داشته باش (همان رو که به سفارت دادی) شاید بهانه تعداد عکس بگیره. بعد مهر ورود تو پاس میزنه و میگه این حکم گرین کارت رو داره ودر صورت عدم دریافت آن می تونی تا یکسال با همین ویزا رفت و آمد کنی. بعد از دریافت چمدان ها( و از اونجایی که همه پلیسها روانشناسهای خوبی هستن و بهتره راستش و بگی ) سئوال می کنن که تخمه , لیمو عمانی و .... چی داری. بعد باید فرم پرکنی و کارت آبی رنگ رو که تو هواپیما پر کردی ازت میگیرن و نه چمدانهای ما رو گشتن و نه مشکلی بود. دارو هم ما 10 ورق آموکسی, 2 تا شربت دیفن هیدرامین و پودر اوآراس ولی هیچ گیری نبوده. در ضمن داروهای دم دستی مثل مسکن, تب بر, سرما خوردگی و ... رو براحتی می تونی اینجا تهیه کنی و ارزش آوردن نداره. در آخر تو فرودگاه امارت قبل از گیت بازرسی بدنی میشه از آقایان نترسی !!!!! و یک دختر چینی هست که میاد به ساکهات گیر میده که سنگین و یا زیاد, تحویلش نگیر چون می خواد بده تو بار. }
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-04-07 ساعت 01:16)usa lover نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 01:08)حاج آقا نوشته:  سلام .یه سوال من از طریق سایتی که خود سفارت داده بود مبلغ 165 دلارو برای گرین کارت پرداخت کردم... بعد از نتیجه پرینت گرفتم حالا بعد از ورود به فرودگاه همین کاغذ رو با پاکت باید بدم به مامور اداره مهاجرت؟ یا روش دیگه ای واسه این کار هست..!!!!
شما یک توضیحی بدین که با مستر کارت یا از چه طریقی با استفاده از فیل شکن این پول رو پرداخت کردین؟؟؟
دوستانی که جواب سئوال شما رو میدونن میان جوابتون رو میدن
سلام دوستان
بنده تجربه خودمون براتون میگویم که اگر به امید خدا وارد شدید بعد از ورود با مشکل برخورد نکنید. من تو فرودگاه دالاس به افسر مهاجرت برگه پرداخت پول با کردیت کار را نشان دادم و آن هم گفت هیچ مشکلی نیست. از من برگه را دریافت نکرد و بعد از حدود 3 هفته تازه برای من نامه خوشامد امده و توی نامه قید شده که شما پول را پرداخت نکردید. این اطلاعاتی که تا امروز گرفتم. حتما حتما ایمیل و رسید پرداخت پول را در اختیار افسر با پرونده زردرنگ تو فرودگاه بدهید.

موفق باشید
(2013-04-04 ساعت 21:20)hassan1358arab نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:43)afs نوشته:  من امروز ۲ روز بعد از ورود به دفتر محترم سوشال سیکیوریتی رفتم
در بدو ورود با یک استیشن و دیسپلی تاچ روبه رو شدم که چند سوال می پرسید
مثل انتخاب زبان، داشتن معلولیت و اینکه قبلا سوشال سیکیوریتی نامبرداشتم یا خیر و بعد از اون یک نوبت گرفتم
۲ تا باجه داشت و یک سری صندلی پشت به باجه
۲ ساعت معطل شدم تا شماره ام رو صدا زد
و بعد از اون فرمودند ۱۰ روز کاری بعد از ورود به این دفتر مراجعه کنید
کار اداری در آمریکا و حال گرفته من نه به خاطر راه نیافتادن کارم بلکه برای ۲ ساعت انتظار و دست رفتن وقت
تازه می گن MVA (همون DMV برای گرفتن گواهینامه در مریلند) بدتر و شلوغتر از اینه.
خوب این از سوشال سیکیوریتی، البته اگر یه دفتر دیگه این دورو برا پیدا کنم ۲ ۳ روز دیگه می رم یه سری می زنم بهش
اینجایی که من هستم مرکز شهر نیست اما خیلی زیباست عملا بدون ماشین بیرون رفتن احمقانه است حتی نمی شه از های وی پیاده رد شد
یه سری اتوبوس هم داره ورودی ۲ دلار و تا ۲ ساعت می تونی هرچقدر خواستی پیاده و سوار شی. وقتی سوارش می شی یه جا داره که اسکناس می دی و پول خرد می اندازی یه بلیط برات صادر می کنه. خرد هم برات نمی کنه و باید ۲ دلار بدی! بیشتر بدی از کفت رفته. البته مسیر ۱۰ دقیقه ای رو باید ۵۰ دقیقه وقت بگذاری.

افشین جان حسابی خوش باش دوست عزیز.حالا یه سوال:ایا اون آمریکایی که مد نظر داشتی هست یا نه

افشین عزیز سلام من روز اول عید وارد خاک امریکا شدم روز سوم به همراه دوستم رفتم اداره سوشال انجا هم حدود 1 ساعت کل کارها (وقت گرفتن- صف انتظار- پشت میز مسئول مربوطه و فرم و چند تا سوال از من کرد) همه اطلاعات را از روی پاسپورت می نوشت و بعد هم یک برگه تحویلم داد و دقیقا 3 روز بعد کارت سوشال برایم امد. امیدوارم که برای شما هم به زودی زود صادر شود که خیالتان راحت باشد.
اگر دوست داشتید اینجا رو بخونید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-08 ساعت 10:39)Ahmad AHS نوشته:  از بچه هایی که گرین کارتشون اومده میخواستم بپرسم که با چه پستی به دستشون رسیده ؟ منظورم اسم شرکت پست هست؟ من شنیدم با UPS میاد ؟؟
درسته؟
برام خیلی مهمه !Sad ممنون میشم که بگید.

دوست عزیز با UPS نمیاد با شرکت USPS میاد این 2 تا با هم فرق میکنن ماشین های UPS سیاه هستند و معمولا بسته های بزرگ رو جابه جا میکنن ولی ماشین های USPS کوچک هستند و سفید رنگ هستند و معمولا تو کار بسته های کوچک مثل نامه و مدارک هستند. ضمنا لوگوی این 2 تا با هم فرق میکنه که قشنگ مشخصه 2 تا شرکت جدا از هم هستند.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-04-08 ساعت 16:54)bayat_r نوشته:  اگر دوست داشتید اینجا رو بخونید

امروز یه روز شلوغ برای من بوده تا الان
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم دیروز برای حداکثر ۱۰ فرصت شغلی در اطراف همین محلی که هستیم رزومه فرستادم. رزومه ها رو از طریق سایت های monster و cybercoder اپلی کردم.
امروز از صبح بیچاره کردن از بس زنگ زدن! کلی هم ایمیل دادن. یکم خسته شدم. احساس می کنم هندل کردن همشون باهم راحت نیست و روشی که دارم می رم زیاد کارآمد نیست. در هر صورت، این هایی که تماس گرفتند اکثرا کمپانی هایی هستند که کارشون کارچاق کردنه و اون بزینس اصلیه که کار مالشه نیستند. اما هنری که داره اینه که زنگ می زنه باهات صحبت می کنه و بعد یک سری فرصت های شغلی که می دونه و برات مناسبه رو بهت پیشنهاد می ده. الان ساعت ۱ اینجا و این داستانی که می گم از ساعت ۹ امروز شروع شده. فقط یه سری نکته هست که به نظرم باید توجه کرد، من که سعی می کنم همه چیز رو درنظر بگیرم حواسم بهشون نبود:

۱. پشت تلفن سریع حرف می زنند. راه حلی براش ندارم اما بهتره آمادگیش رو داشته باشید. کاری که من کردم این بود که بعد از چندتماس شروع کردم مکالمه ها رو رکورد کردن که بتونم بعدا مرورشون کنم و ازشون یادبگیرم. یه مشکل بزرگی که من اینجا باهاش روبه روام اینکه توی روزهای گذشته من فقط با ایرانی ها سروکار داشتم این ها هم اینجا اصرار زیادی به فارسی حرف زدن دارند و این طوری فکر می کنم زندگی کردن با ایرانی ها مساویه با زبان یادنگرفتن.

۲. در مورد حقوق شما در محل کارقبلی می پرسند و اینکه چرا دارید کارتون رو عوض می کنید. واقعا جواب دادن به اینکه درامد قبلی چقدر بوده زیاد راحت نیست. نه می شه ریال رو حساب کرد گفت و نه می شه اعداد رو بزرگ جلوه داد در هر صورت مهمه که برای این سوال اماده باشید

۳. در مورد وضعیت سیتیزن شیبی معمولا می پرسند که می تونید با افتخار بگید که گرین کارت دارید و خودشون می دونند چه معنی داره.

۴. اصلا تعجب نکنید اگر یه دفعه گفت خیلی خوب بیا مصاحبه! همین امروز دوتا از تماس هایی که داشتم گفتند بیا مصاحبه. یکیشون برای امروز یکی برای فردا. شاید خیلی خوب به نظر بیاد اما ... فکر کنید باید ۲۰ تا ۴۰ دقیقه تا محل مصاحبه رانندگی کنید و ماشین هم ندارید. فعلا یکیشونو انداختم هفته دیگه اون یکی هم قرار شد خبر بدم اما نداشتن وسیله اینجا واقعا وحشتناکه.

(یه چیزی هم در پرانتز بگم، اگر به مریلند میایید حتما گواهینامه بین المللی رو بگیرید چون اگر گواهینامه اتون رو بین المللی نکنید ترجمه اونو می خوان که توسط مترجم های آتارایزد خودشون ترجمه شده باشه و هزینه همین ترجمه تومایه های ۱۰۰ دلاره!)

۵. این برداشت شخصیه منه. کسی که باهاتون تماس می گیره معمولا واسطه است. اگر خیلی ازتون تعریف کرد فکر نکنید جایی خبریه اون قاعدتا از معرفی شما به کسب و کارها پول درمیاره پس یه چیزی توی مایه های بنگاهدارهای خودمون تصور کنید و فکر نکنید اگر گفت همه چیز اوکیه و این چیزها یعنی فردا سرکارید بلکه یه جورایی سرکارید!

۶. یکیشون از من ۲ تا رفرنس خواسته که معرفی کنم اونم منیجر. این هم موردی هست که ممکنه باهاش روبه رو بشید در نظر بگیریدش.

خیلی خوب. توی تلاش اول فیدبکی که گرفتم به نظرم بد نبود هرچند قابل پیش بینی بود و می دونم امید زیادی نمی تونه بهش باشه اما از چیزهایی که توی این هفته دستگیرم شده فکر می کنم این منطقه یعنی مریلند، واشنگتن دی سی و شمال ویرجینیا که نزدیک هم هستند برای کارهای کامپیوتری پتانسیل بالایی داره.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام دوستان ما با امارات اومديم دالاس از چهارشنبه اينجاييم حساب بانكي باز كرديم با پاس و گواهينامه بين المللي گفته بعد از سوشيال بيا برا كرديت كارت تو bank of america ديروز خونه ديديم با اجاره ٧٥٠ كه كلي هزينه جانبي داره . بدون هيچ مدركي حتي ssn موافقت كردن كه اجاره كنيم

پرواز امارت خيلي خوب بود ولي متاسفانه همسفرا خيلي اذيت كننده بودن ما هم با يه دختر شش ماهه كه دايم با صداي گريه بقيه بچه ها از خواب مي پريد كلافه شديم ولي رسيدگيشون خوب و امكانات پرواز مناسب بود

راستي دوستان مارو خيلي تو فرودگاه معطل كردن سه ساعت تو اتاقي كه مداركو مي گرفتن نشوندن اگر كسي دنبالتون مياد بگيد كمي ديرتد بياد تا اونجا علاف نشه
سلام دوستان کسی میدونه در امریکا برای رفتن کلاس زبان باید به کجا مراجعه کرد؟
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saiban ، Tomas ، 30NAP30 ، mhr.714 ، shatsi ، powerb
خوب چششمان به جمال سوشال سیکیوریتی روشن شد!
یک کارت مقوایی کاهی خیلی معمولی، یک عدد روش هست و اسم و فامیل زیرش. جای امضا هم داره که گفته اگر بالای ۱۸ سال هستید امضاش کنید.

البته این کارت بخشی از یک مقوای بزرگ تر هست که باید از اون جداش کنید
تاریخ روی کارت برای من ۳ اپریل خورده یعنی ۲ روز بعد از ورود من. روز جمعه ۵ اپریل تاریخ پست روش خورده و امشب از صندوق خونه دراومده. حالا از کی توی صندوق بوده نمی دونم. به این ترتیب دقیقا یک هفته بعد از ورود کارت سوشال سیکیوریتی به دست من رسید. محل ارسال کارت هم بالتیمور بوده. ۲۰ دقیقه ای جایی که هستم.

هرچند برای پیگیری به دفتر SSA مراجعه کردم اما گفتند برو ۱۰ روز بعد از ورود بیا و اومدن کارت نشون می ده که اگر توی فرم ها تیک صدور سوشال سیکیوریتی رو زده باشید قاعدتا باید به صورت خودکار مراحلش براتون طی بشه.

در ادامه پست قبلی بگم که اون جریان تلفن زدن تا عصر همچنان ادامه داشت. قسمت جالبش این بود که یکی زنگ زده بود دردل می کرد که آره من چندتا برنامه نویس دارم که کارنمی کنند! بعد هم تا می فهمند لاتاری بردی کلی ذوق می کنند.

[عکس: SSN1.jpg]

[عکس: SSN2.jpg]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mlo ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، amiz.abdollah ، امیر مهاجر ، bayat_r ، ikamaly ، farmiz ، babak_1363 ، nina22 ، 30NAP30 ، payam62 ، usa lover ، iman63ir ، shaso ، rezagh ، Saiban ، ashakibafar ، habibi ، Hedieh20 ، Sanna ، parsush ، linuxer ، asal1907 ، pr.kia ، far-dv2013 ، Tomas ، parastoo500 ، farshadsh ، HRSH ، raam12000 ، myou ، 2013selectee ، ASALI ، Setare99 ، hassan1358arab ، mohajer13 ، rouzbehdarvishi ، babak433 ، IN.USA@2013 ، r_ent ، ali_am76 ، sam2323 ، majid9290 ، kasrafo ، mdna ، گل نهال ، amir82 ، farhadfsh ، sadeghi897 ، even ، enchantress_boy ، SOROUSHSOFT ، lilac ، sharmin66 ، lilistar ، Abo ، ابی هانی ، dana ، nora ، پروا ، مهتاب - 2251 ، lot2013 ، itsmasoud ، Hamilton ، ali usa ، s.s.h ، ensan ، مانترا ، خانه ، m@ry@m75 ، iman83 ، afshinghwink ، lonelyman ، نازنین 932 ، Ali Sepehr ، mhb161 ، achi686 ، mirzamemar ، shatsi ، mhr.714 ، Rouzbeh1976 ، amir0_0amir ، mgolchin13 ، tatoole ، sayeh_m ، mrbonbon ، azar1348 ، alirezass ، سمانه777 ، hamedhamed ، saeed5564 ، Sepasttian ، mnpnus ، sumya ، jazirehh ، لاتاری ، amairmonre ، hosseinshokri ، AOC Kermani ، hsevensky2013 ، AsemanAbee ، mohammad mm ، mehdieb ، alirz ، pari pariaaa ، mori ، 20142ddc ، بازگشت ، ghafari88 ، nasam ، kage.omid ، moqadam ، powerb ، mohsenmb ، قصه گو ، estanfordbineh ، لیلای ، امین 13 ، gema ، manamilad ، feidom30 ، matin.sh
(2013-04-08 ساعت 21:38)afs نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 16:54)bayat_r نوشته:  اگر دوست داشتید اینجا رو بخونید

۱. پشت تلفن سریع حرف می زنند. راه حلی براش ندارم اما بهتره آمادگیش رو داشته باشید. کاری که من کردم این بود که بعد از چندتماس شروع کردم مکالمه ها رو رکورد کردن که بتونم بعدا مرورشون کنم و ازشون یادبگیرم. یه مشکل بزرگی که من اینجا باهاش روبه روام اینکه توی روزهای گذشته من فقط با ایرانی ها سروکار داشتم این ها هم اینجا اصرار زیادی به فارسی حرف زدن دارند و این طوری فکر می کنم زندگی کردن با ایرانی ها مساویه با زبان یادنگرفتن.

۲. در مورد حقوق شما در محل کارقبلی می پرسند و اینکه چرا دارید کارتون رو عوض می کنید. واقعا جواب دادن به اینکه درامد قبلی چقدر بوده زیاد راحت نیست. نه می شه ریال رو حساب کرد گفت و نه می شه اعداد رو بزرگ جلوه داد در هر صورت مهمه که برای این سوال اماده باشید

۵. این برداشت شخصیه منه. کسی که باهاتون تماس می گیره معمولا واسطه است. اگر خیلی ازتون تعریف کرد فکر نکنید جایی خبریه اون قاعدتا از معرفی شما به کسب و کارها پول درمیاره پس یه چیزی توی مایه های بنگاهدارهای خودمون تصور کنید و فکر نکنید اگر گفت همه چیز اوکیه و این چیزها یعنی فردا سرکارید بلکه یه جورایی سرکارید!

دوست عزیز خوش امدید . فقط چند نکته :
1- بعضی از کمپانی های بزرگ و اکثر شرکتها با موسسات کاریابی یا recruiter برای جذب نیرو قرارداد دارند. و همیشه تماسهای اول با انهاست انها در مراحل اولیه تصمیم میگیرند که شما رابه شرکت معرفی کنند یا نه و کمتر پیش می اید از یک کمپانی بزرگ مستقیما تماس بگیرند که این خود نشانه بسیار خوبی است اگر چنین تماسی داشته باشید یعنی انها شما را یافته اند یا شما در سایت انها اپلای کرده اید.
2- در مورد زبان یک راه کار کوچک بعضا ما کل موضوع یا سوالات اول تماس گیرنده را میفهمیم ولی وسطش یا حواسمان پرت می شود یا قاطی میکنیم و او سوالی میپرسد که ما دقت نکرده ایم و نمیدانیم چی گفته و او منتظر پاسخ است. با خونسردی بهانه منطقی بیاورید و از او بخواهید سوالش راتکرار کند مثلا صدای شما را واضح ندارم میشه تکرار کنید یا صداتون یک لحظه قطع شد یا میشه در مورد سوالتون توضیح بیشتری بدین؟ معمولا این کلک خوبی در پنهان کردن یکسری ضعف های زبانی است.
3- حقوق را کم نگید.این باعث میشه طرف مشکوک بشه و در توانایی شما شک کنه. حقوق منطقی پست مورد نظر را در ایالت و شهر خود بنا به هزینه زندگی در انجا سرچ کنید همان را بگید یا عدد مورد نظر خودتون رو . یا بگید negotiable هست یعنی قابل بررسی و چانه زنی معمولا اینم کلک خوبی هست برای فرار از محاسبات ریالی به دلاری و دادن جواب نا درست.
4- موفق و پیروز و همیشه امیدوار باشید چرا که رمز موفقیت امیدواری و امیدواری و باز هم امیدواری است.
برنده 2012

(2013-04-09 ساعت 11:25)نیلوفر64 نوشته:  سلام به همه دوستای خوبم

می خواستم بدونم گواهی نامه اینجا بدرد میخوره منظورم گواهی نامه بین المللی نیست همین گواهی نامه معمولی منظورمه باید ترجمه اش را ببریم؟
خیلی عجله دا رم ممنون میشم جوابم را بدید

1 سوال دیگه هم ازتون داشتم
عکسی که در فرود گاه آمریکا ازمون می خواند باید چه ویژگی هایی داشته باشه
ممنون

بله به دردتون مي خوره گواهي نامتون و ترجمه كنيد با خودتون ببريد و بين المللي هم كنيد.
عكستون هم همونجوري كه واسه سفارت داريد با همون ويژگيها و سايز 5*5
(2013-04-09 ساعت 11:25)نیلوفر64 نوشته:  سلام به همه دوستای خوبم

می خواستم بدونم گواهی نامه اینجا بدرد میخوره منظورم گواهی نامه بین المللی نیست همین گواهی نامه معمولی منظورمه باید ترجمه اش را ببریم؟
خیلی عجله دا رم ممنون میشم جوابم را بدید

ممنون
بستگی به ایالتتون داره اما هم ترجمه کنید و هم بین المللی و حتماً اصلش رو ببرید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-09 ساعت 08:58)afs نوشته:  هرچند برای پیگیری به دفتر SSA مراجعه کردم اما گفتند برو ۱۰ روز بعد از ورود بیا و اومدن کارت نشون می ده که اگر توی فرم ها تیک صدور سوشال سیکیوریتی رو زده باشید قاعدتا باید به صورت خودکار مراحلش براتون طی بشه.
افشین خان مبارک باشه
من 4 آپریل رسیدم چند روز بعد از شما
میخوام بدونم: اون تیک که توی فرمها زدیم مال صدورشه یا ارسالش. یعنی میخوام بدونم بدون رفتن به اداره سوشیال سکیوریتی بازم میاد به آدرسمون؟

(2013-04-09 ساعت 11:48)my2220 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 11:25)نیلوفر64 نوشته:  
ممنون

عكستون هم همونجوري كه واسه سفارت داريد با همون ويژگيها و سايز 5*5
من ورودم شیکاگو بود و کسی ازم عکس نخواست. فقط گفت به این دوربین نگاه کن و ازم عکس گرفت.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
تشکر کنندگان: ASALI ، Tomas ، itsmasoud ، pr.kia ، r_ent ، mhb161 ، hamedhamed ، Sepasttian ، jazirehh ، shatsi ، powerb
(2013-04-09 ساعت 20:39)sharmin66 نوشته:  سلام دوستان گواهینامه رو کجا باید بین المللی کنیم ؟

اکثر آژانس های مسافرتی معتبر - میتونی از http://govahiname.taciran.com/n.asp
ببینی تو استان شما نماینده هاشون کیان Wink
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-04-09 ساعت 20:19)nedaUSA نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 08:58)afs نوشته:  هرچند برای پیگیری به دفتر SSA مراجعه کردم اما گفتند برو ۱۰ روز بعد از ورود بیا و اومدن کارت نشون می ده که اگر توی فرم ها تیک صدور سوشال سیکیوریتی رو زده باشید قاعدتا باید به صورت خودکار مراحلش براتون طی بشه.
افشین خان مبارک باشه
من 4 آپریل رسیدم چند روز بعد از شما
میخوام بدونم: اون تیک که توی فرمها زدیم مال صدورشه یا ارسالش. یعنی میخوام بدونم بدون رفتن به اداره سوشیال سکیوریتی بازم میاد به آدرسمون؟

قاعدتا اون تیک مال صدورش هست و وقتی صادر بشه براتون به همون آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادید ارسال می شه.
درسته که من به دفتر سوشال سیکیوریتی رفتم اما فقط تاریخ ورودم رو دید و هیچ کار دیگه ای نکرد یعنی با نرفتن هیچ فرقی نداشت. دوستان دیگه هم بودن که بدون سرزدن به دفتر براشون کارت اومده، تصور می کنم باید یه هفته تا ۱۰ روز صبر کنید اگر نیومد مراجعه کنید چیزی که خانمه هم خودش به من گفت. هرچند اگریکیش رو نزدیک پیدا کردید برای اینکه ببینید چه شکلیه سر زدن بهش خالی از لطف نیست. (نگید فلانی گفت ما رفتیم معطل شدیم ها ... من که می گم لازم نیست)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان