موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه چيزي كه خود ما هم به توصيه يكي از دوستان گرفتيم و اورديم دالاس گواهينامه بين المللي بود چون تونستيم باهاش حساب باز كنيم و ماشين بخريم
يه نكته مهم موقع خريد ماشين بايد چونه بزنيد ما با چونه ٦٥٠دلار تخفيف گرفتيم
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم ولی نخندین بهم
ما که قراره 13-14 ساعت حداقل تو هواپیما بشینیم میشه همون اولش کفشها رو دربیاریم و با دمپایی طی طریق کنیم؟
پدر پاهامون درمیاد اینهمه مدت تو کفش
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال از کسانی که وارد آمریکا شدن دارم.
آیا می تونیم فرش دستی را با خودمون ببریم یا نه ؟یعنی از طرف گمرک ایران و آمریکا منعی وجود داره؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نه. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم.
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
پرواز قطر وقتی سوار می شید یه کیف گردنی (البته خیلی ابتدایی) برای هر صندلی هست که داخلش یک جفت از همین جوراب هاست رنگش هم همون رنگ جیگری/بنفش سازمانی قطره، یک چشم بند دوتا توگوشی برای اینکه بگذاری صدا نیاد و یک مسواک و خمیردندون کوچک هم داخلشه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-11 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-12 ساعت 02:37 توسط Houstonian.)
یکی از مشکلاتی که در اینجا در ابتدای مهاجرت زیاد باهاش برخورد میکنید misunderstanding هست. خیلی از این آمریکاییها لهجه ما رو متوجه نمیشن. حتا اگه کاملا هم درست صحبت کنید باز هم بخاطر اینکه لهجه ما متفاوت هست اونها متوجه نمیشن. به خصوص سیاههای اینجا که هم خودشون لهجه غلیظی دارن هم اینکه لهجههای دیگه رو کمتر متوجه میشن. این مساله یک امر طبیعی هست اینجا و مشکلی در زندگی روزمره شما ایجاد نمیکنه ولی وقتی یه کار مهم اینجا دارید باید خیلی حواستون رو جم کنید چون متاسفانه بعضی از اینها وقتی حرف مارو متوجه نمیشن الکی سر تکون میدان به نشانه اینکه متوجه شدن. و پیش خودشون فکر میکنن شما دارید داستان تعریف میکنید براشون و اصلا به حرفای شما توجه نمیکنن و کار خودشون رو میکنن. این قضیه برای افراد خاصی که میخوان آدرس تو فرودگاه عوض کنن خیلی مهمه. خیلی از بچهها که گرین کارتشون به آدرس اشتباه رفته اینجا دلیلش به نظر من همین misunderstanding هست. اینکه شما به افیسر تو فرودگاه توضیح دادید که میخوای آدرس عوض بشه ولی اون اصلا متوجه نشده.
من برای این مشکل از ۲ راه حل استفاده میکنم:
۱- راه نوشتاری هست. یعنی شما مطلبی رو که فکر میکنید مهم هست و طرف مقابل حتما باید بفهمه بصورت ایمیل یا اونلاین چت یا حتا با نوشتن روی یک تکه کاغذ به طرف بگید
۲- میتونید بعد از توضیحاتتون از طرف مقابل سوال بپرسید. البته نه سوال که جوابش yes or no باشه. حتا میتونید از طرف بخواهید که چیزایی که گفتید تکرار کنه. البته این کارو با لبخند انجام بدید. و عذرخواهی کنید و بگید اینکار بخاطر اینه که زبان شما خوب نیست.
توی فرودگاه حتما مطمنن بشید که گرین کارت و SSN به ادرس جدید میره
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-09 ساعت 19:27)myou نوشته: سلام به همه دوستان عزیز، اگر تجربه یا اطلاعی دارید لطفاً راهنمایی بفرمائید: اگر بخواهیم از آنکارا یه پرواز از سایت مثلاً cheapoair.com رزرو کنیم ، به چه نحوی میتونیم اقدام کنیم؟ آژانسها این کارو میکنند ؟ ممنون
اگه منظورتون ثبت نام و پرداخت هزینه ی بلیط با کارت اعتباریه، شرکتهای زیادی هستن که این کار رو در قبال یه دستمزدی با کردیت کارت خودشون واسه شما انجام میدن. دستمزده هم چیز زیادی نمیشه معمولا، یه سرچ بکنید توی گوگل. من پارسال با یکی از همین شرکتها صحبت کردم (البته اسمش یادم نیست متاسفانه) و روششون هم اینطور بود که آدرس اینترنتیی که میخواستین خرید کنید رو بهشون میدادین یا اینکه حضوراً میرفتید دفتر کارشون و بعد از واریز پول به حسابشون اونها با کردیت کارت خودشون واستون خرید رو انجام میدادن.
راستی سایت اکسپدیا رو هم یه نگاهی بندازید، علاوه بر اینکه تقریباً از معروفترین و مطمئن ترین سایتهای رزرو بلیط و هتله، یکی از دوستان من هم همیشه از این سایت استفاده میکنه و واسه ی ما ایرانیا که هنوز همچین چیزایی واسمون گاهی عجیبه، اینکه یه نفر دیگه قبل از ما استفاده کرده باشه خیالمون رو راحت تر میکنه
فقط اینکه پرواز مستقیم از تهران نداره و شما باید مبداً رو مثلا استانبول یا دبی و .. انتخاب کنید. یه نگاهی بش بندازید شاید قیمتهای بهتری پیدا کردین.
http://www.expedia.com
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-11 ساعت 06:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-11 ساعت 06:18 توسط miladtorfi.)
(2013-04-10 ساعت 14:07)hassan1358arab نوشته: دوستان کسی میدونه تو هواپیما اینترنت هم میشه استفاده کرد یا نه البته پرواز امارات (بوئینگ 777 )رو میگم
توی پروازهای داخلی امریکا میدونم که بعضی از پروازها (بعضی از پروازهای یو اس ایرویز ، و اکثر پروازهای دلتا) اینترنت در اختیار مسافر میذارن طی پرواز ، ولی برای پروازهای ترکیه یا دبی به مقصد امریکا من ندیدم همچین چیزی داشته باشن، یا حداقل توی کلاس اکانمی ندارن تا جایی که من دقت کردم.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-10 ساعت 18:45)my2220 نوشته: (2013-04-10 ساعت 18:42)adidas_ نوشته: سلام دوستان،میشه یه نفر لطف کنه و به من بگه که این قضیه 165 دلار چی هست؟ من 3 هفته دیگه پرواز دارم ...این پولو چه جوری باید پرداخت کنم؟
دوست عزيز شما قبل از ورد به آمريكا مي تونيد از طريق يكي از اقوام يا دوستاني كه اونجا داريد اين پول رو وازير كنيد. در واقع تا زماني كه واريز نشه گرين كارت هم براتون نمي ياد. هر چه زودتر واريز كنيد زودتر گرين كارت مي گيريد. مي تونيد بعد از ورودتون هم سريع پرداخت كنيد. البته آن لاين هست سايت و نمي دونم از دوستان بپرسيد ميگن بهتون
این پول رو باید آنلاین از طریق این سایت پرداخت کنید، http://www.uscis.gov/immigrantFee
این هزینه رو فقط از طریق اینترنت میشه پرداخت کرد حالا اگر شما کسی رو در آمریکا دارید که حساب Debit یا Credit داره، میتونید از این طریق پرداخت کنید.
اگز هم مثل من کسی رو ندارید میتونید بعد از ورود و باز کردن حساب بانکی افدام کنید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-09 ساعت 00:24)shivarahbari نوشته: سلام دوستان کسی میدونه در آمریکا برای رفتن کلاس زبان باید به کجا مراجعه کرد؟
بهتره بری adult school که مجانی باشه.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-10 ساعت 22:27)fire dragon نوشته: من یه سوال دارم ولی نخندین بهم
ما که قراره 13-14 ساعت حداقل تو هواپیما بشینیم میشه همون اولش کفشها رو دربیاریم و با دمپایی طی طریق کنیم؟
پدر پاهامون درمیاد اینهمه مدت تو کفش
دوست عزیز شما میتونید هم از جورابهایی که برای هر نفر میزارن استفاده کنید و اگه نخواستین میتونید دمپایی با خودتون ببرید من حتی پابرهنه هم دیدم که خیلی راحت تو هواپیما قدم میزدن ساعت پرواز خیلی طولانیه هرطور که راحتید عمل کنید شما دارید میرید آمریکا جاییکه دیگه از این مودب بازیهای ایرانی خبری نیست و هیچکس زندگی رو به خودش سخت نمیگیره راحت باشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری