کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-04-10 ساعت 00:07)afs نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 20:19)nedaUSA نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 08:58)afs نوشته:  هرچند برای پیگیری به دفتر SSA مراجعه کردم اما گفتند برو ۱۰ روز بعد از ورود بیا و اومدن کارت نشون می ده که اگر توی فرم ها تیک صدور سوشال سیکیوریتی رو زده باشید قاعدتا باید به صورت خودکار مراحلش براتون طی بشه.
افشین خان مبارک باشه
من 4 آپریل رسیدم چند روز بعد از شما
میخوام بدونم: اون تیک که توی فرمها زدیم مال صدورشه یا ارسالش. یعنی میخوام بدونم بدون رفتن به اداره سوشیال سکیوریتی بازم میاد به آدرسمون؟

قاعدتا اون تیک مال صدورش هست و وقتی صادر بشه براتون به همون آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادید ارسال می شه.
درسته که من به دفتر سوشال سیکیوریتی رفتم اما فقط تاریخ ورودم رو دید و هیچ کار دیگه ای نکرد یعنی با نرفتن هیچ فرقی نداشت. دوستان دیگه هم بودن که بدون سرزدن به دفتر براشون کارت اومده، تصور می کنم باید یه هفته تا ۱۰ روز صبر کنید اگر نیومد مراجعه کنید چیزی که خانمه هم خودش به من گفت. هرچند اگریکیش رو نزدیک پیدا کردید برای اینکه ببینید چه شکلیه سر زدن بهش خالی از لطف نیست. (نگید فلانی گفت ما رفتیم معطل شدیم ها ... من که می گم لازم نیست)
خوب اینجایی که من هستم سه تا دفتر داره و من رفتم به نزدیکترینش. از زمانی که وارد شدم تا وقتی که بیام بیرون کمتر از یک ساعت طول کشید.
خیلی از پیرمرد و پیرزنها اومده بودن واسه کارای بازنشستگی، چن نفر بودن واسه طول درمان و اینجور چیزا. بعضیا هم واسه تعویض. بعدش من دیدم که میشده آنلاین هم فرم رو پر کرد و حتی وقت گرفت که دیگه توی صف معطل نشد.
من تازه امروز از شما شنیدم که اون تیک برای همین بوده. راستش اصلن همچین چیزی یادم نبود.
به هر حال منتظرم ببینم کی میاد. Cool
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
تجربه من از گرفتن سوشال اينجوری بود
بعد از يک هفته اداره سوشال رفتم، بهم گفت تا حالا برای سوشال اقدام کردی و منم گفتم نه. با اينکه اون تيک رو زدم ولی گفتم نه چون اگه ميگفتم آره ما رو ميفرستاد خونه ميگفت برو 10 روز ديگه خودش ميآدBig Grin
خلاصه برای سوشال اقدام کرد و بهم گفت فردا بيا شماره رو بهت بدم. فرداش شماره رو بهم داد و 3 روز بعد هم کارت اومد
اونچه که مهمه خود شمارست...اگه اداره سوشال ميرين بيشتر از خود کارت رو شماره تاييد کنيد و سعی کنيد هر جور شده شماره رو از طرف بگيريد
دوستان يه چيزي كه خود ما هم به توصيه يكي از دوستان گرفتيم و اورديم دالاس گواهينامه بين المللي بود چون تونستيم باهاش حساب باز كنيم و ماشين بخريم

يه نكته مهم موقع خريد ماشين بايد چونه بزنيد ما با چونه ٦٥٠دلار تخفيف گرفتيم
(2013-04-10 ساعت 19:00)miladtorfi نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 14:31)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 14:20)shimoda نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 14:18)hassan1358arab نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 14:16)babak_1363 نوشته:  سلام حسن جان،
کلاس پروازیت چیه؟تو کلاس Economy که می دونم از این خبرا نیست
از یه تازه مهاجر بیشتر از اکونومی نباید انتظار داشت دیگه
تازه داشتم برنامه ریزی میکردم از اسکایپ استفاده کنمWink .ای دل غافلSad

به جاش برای گیمTongue برنامه ریزی کنید
حوصله تون سر نره

آره برای بازی و دیدن فیلم خودتونو آماده کنین
یک نکته رو راستی فراموش نکنید و اون اینه که حتماً صندلی راهرو رو بگیرین، یه وقت نرین Window Seat بگیرین بگید از بالا منظره می بینیدو از این حرفا، تو این پروازهای طولانی خوبه که هر 2 ساعت بلند شید و یه قدمکی بزنید.. اگه صندلیتون وسط باشه یا کنار پنجره باید یه جماعتی رو دربه در کنید تا بلند بشن

فرق چندانی هم نمیکنه، در اون صورت هم باید خود اون جماعت ما رو در به در کنن تا بلند شن Smile) شما فرض کن که هر یه ساعت هم یکیشون بخواد بلند شه بره قدم بزنه و شما صندلی کنار راهرو باشی Big Grin
نه ولی جدا از شوخی من حرف شما رو کاملا تایید میکنم و بارها و بارها شنیدم که برای پروازهای طولانی مدت بهتره که هر از چندگاهی بلند شیم و یکم توی کابین هواپیما قدم بزنیم، ولی برای کسانی که اولین پروازشون هست و خصوصا با اون حال و هوای هیجان و فکر رسیدن و قدم گذاشتن روی خاک آمریکا برای اولین بار و... فکر کنم اگه دوستان مشکل خاصی نداشته باشن (مثل کهولت سن یا بچه ی کوچیک که خسته بشه و... ) بهتره این حساسیت ها رو بذارن کنار و از دیدن مناظر قاره ها و کشورهایی که پشت سر میذارن و اقیانوس که ما ایرانی ها کمتر دیدیم تا میتونن لذت ببرن، و حالا واسه پروازهای بعدیشون که این قضیه عادی تر شد، دیگه حواسشون باشه که ترجیحاً کنار راهرو صندلی انتخاب کنن.

دوستان بذارین خیال همتونو به عنوان کسی که الان یک ماه و اندی از ورودم به خاک آمریکا میگذره رو راحت کنم
در مورد پرواز از استانبول به آمریکا : هواپیماها از نوع پهن پیکر هستند که تا ارتفاع خیلی بالایی پرواز میکنند و از این خبرها نیست که بتونی از پنجره اقیانوسهای زیبا و ... رو ببینی سرتو برگردونی سمت پنجره نور خورشید که تو اون ارتفاع بخاطر نبود ابر و دود شهر ها خیلی قوی هست به مدت یک ربع کورت میکنه پس مجبوری کاور پنجره رو بکشی که چشمات ناراحت نشن Big Grin اگر هم اینکارو نکنی خود مهماندار محترم به اجبار اینکارو برات میکنه چون کل ساعت پروازی توی روز هست و میخان هواپیما رو تاریک کنن تا حس شب رو برای مسافرها بوجود بیارن که بگیرن بخابن و هی رو مخشون نرن که فلان چیزو بیار و ... Tongue هر وقت هم دوست داشتی بیرون رو نگاه کنی از ال سی دی جلو صندلیت میتونی منظره زیر هواپیما و جلوی هواپیما رو ببینی پس فرقی نداره که صندلیت راهرو باشه یا پنجره. برای دوستانی که قدشون بلنده و تو مسیر های بلند پا درد میششن پیشنهاد میکنم که موقع گرفتن کارت پرواز به متصدی بگن صندلی EXIT رو براشون رزرو کنه که بتونن با خیال راحت پاشونو دراز کنن.
در مورد وسایلی که میخاین با خودتون بیارین: از من میپرسین من میگم هیچی با خودتون نیارین. سایه جان در مورد دمپایی هم اون فامیلتون اشتباه میکنن اینجا دمپایی هست خیلی بهتر از اونایی که تو ایران هست و خیلی هم ارزونتر. در مورد وسایل آشپزخانه مثل ظروف استیل هم این امر صادقه و خیلی چیزای بهتری رو با قیمت پایینتر اینجا میتونی بخری. در مورد وسایل برقی هم همین بس که یک تلویزیون 60 اینچی سه بعدی سامسونگ از نوع اسمارت تی وی که تو ایران 10 میلیون مایشه اینجا میخری 1900 دلار تازه یک ماه هم میتونی تستش کنی اگه خوشت نیومد میبری پرت میکنی سرشون و تا قرون آخر پولتم بهت پس میدن تازه ازت عذر خواهی هم میکنن که محصولشون نتونسته رضایت شما رو جلب کنه!!!! نگین دارم خالی میبندم چون خودم اینکا رو کردم Cool آدرس فروشگاه هم این بود: فروشگاه فرایز شعبه منطقه لومبارد شیکاگو Wink یه لب تاپ توشیبا هم خریدم از فروشگاه BEST BUY سی پی سو 2.4 اینتل پنتیوم با 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد +ویندوز اورجینال 8 شد 260 تا با تکسش شد 281 روزی که تحویلش گرفتم گفتن تا 1ماه تستش کن اگر ناراضی بودی با کاغذ خریدش بیا پولتو پس بگیر!!!! یه ماشین اصلاح سر هم ازشون خریدم مثل مووزر های خودمون تو ایران با 20 تا شونه مخصوص بلندی مو+2 تا شانه+یک قیچی مخصوص اصلاح+کیس مخصوص خودش ساخت آمریکا(دقت کنین ساخت آمریکا نه چین) شد 19 دلار!!! این همه روده درازی کردم که بهتون بگم اینجا همه چی هست الکی بار اضافه با خودتون نیارین که آی فامیلمون گفته اینجا فلان چی گرونه با خودت بیار و ... به نظر من تنها چیزی که خوبه با خودتون بیارین زعفرانه و بس حتی لیمو امانی هم اینجا با کیفیت بالاتر و ارزونتر از ایران موجوده.
صحبت آخر اینکه قبل از اینکه بیاین اینجا تا میتونین زبانتونو تقویت کنین و اگر فامیلی یا آشنایی دارین بهش برای کار بسپارین. فکر بیزینس رو هم از سرتون خارج کنین چون برای ما که هنوز به قوانین این کشور آشنا نیستیم بیزینس فقط حکم از دست دادن سرمایه رو داره و بس حتما باید یکی دوسالی اینجا کار ساده کنین تا هم زبانتون تقویت بشه و هم قوانین و اصول زندگی تو اینجا رو یاد بگیرین بعد برین سر وقت بیزینس. بیزینس خوب هم اینجا نیست چون همه چی اشباع شده مگر اینکه بالای 500.000 تا با خودتون پول داشته باشین که مطمئنا خیلی از ما ها که لاتاری برنده شدیم همچین پولی نداریم چون اگه داشتیم صبر نمیکردیم لاتاری برنده شیم پاشیم بیایم عمری کار Wink
امیدوارم روده درازیم به درد کسی خورده باشه
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
من یه سوال دارم ولی نخندین بهم
ما که قراره 13-14 ساعت حداقل تو هواپیما بشینیم میشه همون اولش کفشها رو دربیاریم و با دمپایی طی طریق کنیم؟
پدر پاهامون درمیاد اینهمه مدت تو کفش
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ASALI ، asal1907 ، Ahmad AHS ، nina22 ، sorena ، pr.kia ، amir82 ، Saeedv13 ، bayat_r ، mitme ، Tomas ، ابی هانی ، Saiban ، mhb161 ، AOC Kermani ، shatsi
(2013-04-10 ساعت 22:27)fire dragon نوشته:  من یه سوال دارم ولی نخندین بهم
ما که قراره 13-14 ساعت حداقل تو هواپیما بشینیم میشه همون اولش کفشها رو دربیاریم و با دمپایی طی طریق کنیم؟

اتفاقاً سوال بجایی بود دوست من و اصلاً هم خنده دار نیستWink چرا که ایرلاین ها از جمله ، ایرلاین امارات در پروازهای طولانی مدت از جمله پرواز US خودشون جوراب های مخصوصی رو به مسافران می دن و شما می تونید کفش خودتون رو در بیارید و این جوراب ها رو روی جوراب هاتون بپوشید که خیلی هم راحت هستنSmile گردش خون بدن ، خصوصاً در پاها بسیار مهم و حیاتی هست.
ممنون که این سوال رو پرسیدینShy
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
فاير جان
توي پروازهاي طولاني بهت يه جوراب حوله اي نرم ميدن كه ميتوني با اون تو هواپيماراه بري و كفشاتو در بياري بعد هم كه رسيدي ميندازيش دور .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
یک سوال از کسانی که وارد آمریکا شدن دارم.
آیا می تونیم فرش دستی را با خودمون ببریم یا نه ؟یعنی از طرف گمرک ایران و آمریکا منعی وجود داره؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: Tomas ، fereydoooon ، soruosh ، lonelyman ، mhb161 ، jazirehh
پرواز قطر وقتی سوار می شید یه کیف گردنی (البته خیلی ابتدایی) برای هر صندلی هست که داخلش یک جفت از همین جوراب هاست رنگش هم همون رنگ جیگری/بنفش سازمانی قطره، یک چشم بند دوتا توگوشی برای اینکه بگذاری صدا نیاد و یک مسواک و خمیردندون کوچک هم داخلشه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
یکی‌ از مشکلاتی که در اینجا در ابتدای مهاجرت زیاد باهاش برخورد می‌کنید misunderstanding هست. خیلی‌ از این آمریکایی‌ها لهجه ما رو متوجه نمیشن. حتا اگه کاملا هم درست صحبت کنید باز هم بخاطر اینکه لهجه ما متفاوت هست اونها متوجه نمیشن. به خصوص سیاه‌های اینجا که هم خودشون لهجه غلیظی دارن هم اینکه لهجه‌های دیگه رو کمتر متوجه میشن. این مساله یک امر طبیعی هست اینجا و مشکلی‌ در زندگی‌ روزمره شما ایجاد نمیکنه ولی‌ وقتی‌ یه کار مهم اینجا دارید باید خیلی‌ حواستون رو جم کنید چون متاسفانه بعضی‌ از اینها وقتی‌ حرف مارو متوجه نمیشن الکی‌ سر تکون میدان به نشانه‌ اینکه متوجه شدن. و پیش خودشون فکر میکنن شما دارید داستان تعریف می‌کنید براشون و اصلا به حرفای شما توجه نمیکنن و کار خودشون رو می‌کنن. این قضیه برای افراد خاصی که میخوان آدرس تو فرودگاه عوض کنن خیلی‌ مهمه. خیلی‌ از بچه‌ها که گرین کارتشون به آدرس اشتباه رفته اینجا دلیلش به نظر من همین misunderstanding هست. اینکه شما به افیسر تو فرودگاه توضیح دادید که می‌خوای آدرس عوض بشه ولی‌ اون اصلا متوجه نشده.

من برای این مشکل از ۲ راه حل استفاده می‌کنم:

۱- راه نوشتاری هست. یعنی‌ شما مطلبی رو که فکر می‌کنید مهم هست و طرف مقابل حتما باید بفهمه بصورت ایمیل یا اونلاین چت یا حتا با نوشتن روی یک تکه کاغذ به طرف بگید

۲- میتونید بعد از توضیحاتتون از طرف مقابل سوال بپرسید. البته نه سوال که جوابش yes or no باشه. حتا میتونید از طرف بخواهید که چیزایی که گفتید تکرار کنه. البته این کارو با لبخند انجام بدید. و عذرخواهی کنید و بگید اینکار بخاطر اینه که زبان شما خوب نیست.
توی فرودگاه حتما مطمنن بشید که گرین کارت و SSN به ادرس جدید میره
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
(2013-04-09 ساعت 19:27)myou نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز، اگر تجربه یا اطلاعی دارید لطفاً راهنمایی بفرمائید: اگر بخواهیم از آنکارا یه پرواز از سایت مثلاً cheapoair.com رزرو کنیم ، به چه نحوی میتونیم اقدام کنیم؟ آژانسها این کارو میکنند ؟ ممنون

اگه منظورتون ثبت نام و پرداخت هزینه ی بلیط با کارت اعتباریه، شرکتهای زیادی هستن که این کار رو در قبال یه دستمزدی با کردیت کارت خودشون واسه شما انجام میدن. دستمزده هم چیز زیادی نمیشه معمولا، یه سرچ بکنید توی گوگل. من پارسال با یکی از همین شرکتها صحبت کردم (البته اسمش یادم نیست متاسفانه) و روششون هم اینطور بود که آدرس اینترنتیی که میخواستین خرید کنید رو بهشون میدادین یا اینکه حضوراً میرفتید دفتر کارشون و بعد از واریز پول به حسابشون اونها با کردیت کارت خودشون واستون خرید رو انجام میدادن.

راستی سایت اکسپدیا رو هم یه نگاهی بندازید، علاوه بر اینکه تقریباً از معروفترین و مطمئن ترین سایتهای رزرو بلیط و هتله، یکی از دوستان من هم همیشه از این سایت استفاده میکنه و واسه ی ما ایرانیا که هنوز همچین چیزایی واسمون گاهی عجیبه، اینکه یه نفر دیگه قبل از ما استفاده کرده باشه خیالمون رو راحت تر میکنه Big Grin
فقط اینکه پرواز مستقیم از تهران نداره و شما باید مبداً رو مثلا استانبول یا دبی و .. انتخاب کنید. یه نگاهی بش بندازید شاید قیمتهای بهتری پیدا کردین.
http://www.expedia.com
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: پروا ، Tomas ، Soap McTavish ، pr.kia ، bayat_r ، payam62 ، mhb161 ، Sepasttian ، amairmonre ، shatsi ، powerb
(2013-04-10 ساعت 14:07)hassan1358arab نوشته:  دوستان کسی میدونه تو هواپیما اینترنت هم میشه استفاده کرد یا نه البته پرواز امارات (بوئینگ 777 )رو میگم

توی پروازهای داخلی امریکا میدونم که بعضی از پروازها (بعضی از پروازهای یو اس ایرویز ، و اکثر پروازهای دلتا) اینترنت در اختیار مسافر میذارن طی پرواز ، ولی برای پروازهای ترکیه یا دبی به مقصد امریکا من ندیدم همچین چیزی داشته باشن، یا حداقل توی کلاس اکانمی ندارن تا جایی که من دقت کردم.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
(2013-04-10 ساعت 18:45)my2220 نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 18:42)adidas_ نوشته:  سلام دوستان،میشه یه نفر لطف کنه و به من بگه که این قضیه 165 دلار چی هست؟ من 3 هفته دیگه پرواز دارم ...این پولو چه جوری باید پرداخت کنم؟

دوست عزيز شما قبل از ورد به آمريكا مي تونيد از طريق يكي از اقوام يا دوستاني كه اونجا داريد اين پول رو وازير كنيد. در واقع تا زماني كه واريز نشه گرين كارت هم براتون نمي ياد. هر چه زودتر واريز كنيد زودتر گرين كارت مي گيريد. مي تونيد بعد از ورودتون هم سريع پرداخت كنيد. البته آن لاين هست سايت و نمي دونم از دوستان بپرسيد ميگن بهتون

این پول رو باید آنلاین از طریق این سایت پرداخت کنید، http://www.uscis.gov/immigrantFee
این هزینه رو فقط از طریق اینترنت میشه پرداخت کرد حالا اگر شما کسی رو در آمریکا دارید که حساب Debit یا Credit داره، میتونید از این طریق پرداخت کنید.
اگز هم مثل من کسی رو ندارید میتونید بعد از ورود و باز کردن حساب بانکی افدام کنید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
(2013-04-09 ساعت 00:24)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه در آمریکا برای رفتن کلاس زبان باید به کجا مراجعه کرد؟

بهتره بری adult school که مجانی باشه.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County

دوست عزیز شما میتونید هم از جورابهایی که برای هر نفر میزارن استفاده کنید و اگه نخواستین میتونید دمپایی با خودتون ببرید من حتی پابرهنه هم دیدم که خیلی راحت تو هواپیما قدم میزدن ساعت پرواز خیلی طولانیه هرطور که راحتید عمل کنید شما دارید میرید آمریکا جاییکه دیگه از این مودب بازیهای ایرانی خبری نیست و هیچکس زندگی رو به خودش سخت نمیگیره راحت باشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان